Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

unknown nick
"Már Bashiok is írta, hogy elismerik vmi tré van a drop-al, dolgoznak a problémán."

Bashiok egyébként mindig azt írja, amit a játékosok olvasni szeretnének és csak részben fog úgy megvalósulni ahogy a gamer akarja. Mondjuk az +++, hogy valamennyire a publikumhoz is alakítják a játékaikat.

Ebben egyetértünk. Különösen akkor, ha ilyen szépen megfogalmazva vezeted elõ.

ToCsEk
Kungen befejezte diablo3at?

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

attiGT
az is egy világi csicska

j0nNyKa
ne csináld, még a végén savmacska <áthúzva>árulkodni reportolni fog ..!
oh wait.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Egoraptor
+1

szja..máris a demagógia 😊 ja az 16..valóban nem magas...csak a többi járulék, munkás és vállaló oldalra majd ott az áfa..az se magas ugye, csak nálunk a legmagasabb 😄 és akkor, hogy ezekbõl az adó pénzekbõl, miért jó nagy audikat bérelni, és önkormányzatonként, havi 1-2 millió (vagy 50-70m) prémiumokat szétosztogatni, abba tényleg ne menjünk bele, nem ide való.
Csak arra akartam utalni, h ha értelmesebb adóztatás lenne és felelõsen bánnának a pénzzel, akkor lehet az emberek még a netes vackaikat is bejelentve megoldanák..így szerintem az esetek 99%-ban (ahogy devilking is meg én is) ezzel nem fogunk foglalkozni.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Te neked mibajod van hogy mindenkivel külön akarsz beszélni, aki ide ír ?!! <#fejvakaras>

Get a life!

attiGT, akkor te volnál olyan kedves, hogy tudjunk váltani pár szót x en vagy skypeon? Vagy ha tudunk akkor akár itt is az SG chaten
Aha, szóval Te az adóról beszélsz. Arról így a vakvilágba beleordítva elég nehéz beszélgetni. Maga az szja mértéke nem különösebben magas.

Bár nem értem, hogy jön ez ide, mert elég speciális szabályok vonatkoznak az interneten keresett jövedelemre. Abban sem vagyok biztos, hogy úgy körvonalaiban ismered-e a magyar adótörvényeket.

A demagóg parasztvakító ökörködésbõl inkább kimaradnék. Az maradjon a politikusok és a bennük vakon megbízók dolga.

attiGT
doktor devilking low taktikája meg annyi, hogy lvl req reduced cuccokra keres rá, majd rakja be rmahba, emelett van pár olyan stat/item kombó ami egészen egyszerûen rmahban drágább, mintha goldért vennéd meg, és mivel goldot a hülye is tud csinálni, ezért átváltja azt rmahra. ennyi a nagy "titok"

attiGT
jó nagy nyomorék vagy

clio1616v
Egészed eddig azt hittem, kamu a valódi pénzes AH, de ma megkaptam az elsõ eladásom összegét a francia Blizzard SAS-tõl.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Egoraptor
HP + res-t ajánlom inkább glass helyett.
LoH-ra is lehet kicsit Reflect miatt.

Te melyik országban élsz?Mert nem MO-n az biztos.

Lassan eléjutok DH-val infernora. Még mindig a glass cannon koncepció a nyerõ? Érdemes healtre, resistre gyúrni, esetleg LOT-nak van értelme ha már nem one hitelnek?
Nem sikkasztanak el belõle egy fityinget se. Minek a mértéke szánalmas?

Azért annyira nem bonyolult. Csak elég agymosottnak kell lenni hozzá, hogy egész nap keresd a hülyéket az ah-ban.

az egy dolog..a másik, hogy egy csomót el sikkasztanak belõle, harmadik meg, hogy a mértéke szánalmas...

Milyen infrastruktúrát biztosított hozzá az állam, hogy adózni kellene utána?

Egoraptor
50k, de lehet nem viszik el :/

Tatyla
több száz óra után második legendary :/

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Már megint az autentikátorral zavarod itt az embereket ? Állítólag már találtál aki segit, akkor miért kérdezed meg minden 2. embertõl h nem-e segit neked ?!

Get a life!

Nem azzal kapcsolatban kérdeznék...
Kérlek ne légy ilyen mogorva! =)
Végre egy értelmes ember aki nem ejrót ír....

Get a life!

Nem adok tippeket. Így is túl sokan ismerik a taktikám.

Dr DevilKing van skypeod vagy x fired? Beszélhetnék veled pár szót?
Priviben elküldök valamit.
Senki?

Adózni ki fog belõle? 😊
Hétvégén 2 nap alatt 100 euró jött be olyan 2,5 milliónyi cuccból. Megy az rendesen. :p

Az miért lehet, hogy a "Installer Tome 2.MPQE" file 0 KB os és a telepítésnél e miatt meg is akad?
Blizzard downloaderrel szedtem le a jatekot.
Jó sok played time van benne, ennyire nehéz lenne wd-vel haladni ?!

Get a life!

Egoraptor
Szerintem az valami aszalt polip. <#nevetes1>

Jah szerintem is vicces 😊
greyfox
És én válaszoltam, hogy nem lvl, hanem stat függõ az, hogy mennyit ér az item. Még mindig nem értem, hogy mi a problémád, de most már ott tartok, hogy nem is érdekel 😊

Steam: greyfox

j0nNyKa
*popcorn szmájli*

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Mar ertem hogy jon ki neked az a szam, a rovid tavu memoriad az bamulatos. Eleinte arra tippeltem, hogy tevedtel es dark mod helyett a pinket kapcsoltad be, de mostmar kristalytiszta a dolog. Gyere segitek emlekezni # 46974
jól hangzik, adokg 5000 goldot 1 milláé <#eplus2><#idiota>

DonZorro
Mennyi az annyi Testvérem??? 😉

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

sõt szerintem még egy 3. eset is volt (de a részleteire már nem emlékszem túlzottan)
greyfox
Mikor javítottál ki? 😊)Nem emlékszem semmi ilyesmire, én csak puszta jóindulatból írtam, hogy ne vegye komolyan senki amit írtál, mert azért annyira nem gyakori az RD.

Kicsit rá vagytok feszülve a dolgokra, lazítani kéne 😄

Volt ilyen dolog a wowban, 2 x is.
Tokre nem vagom hogy amire valaszoltal annak mi koze ahoz amit irtal. Arra voltam kivancsi hogy ezentul majd mindig belem kotsz mert egyszer ki mereszeltelek javitani? Annyira nem izgat a dolog amugy, csak miheztartas vegett.
eladó gold. eddigi árakhoz képest jóval olcsóbban!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

greyfox
Kicsit kellemetlen lenne, mert azokat utálom a legjobban.
Tegnap pl. 20-30 elite csoportból 1 kapott RD-t.
Mondjuk ez kifejezetten szerencsés stat, általában 10-bõl 1 rd nálam.

Valamennyit amúgy segít a life on hit item.

Most nézem, hogy milyen cuccokat pakoltok fel több százezer ill. 1-2 millió aranyért. Én meg nem merek 10-20K-nál többet kérni semmiért, de úgy látom, hibáztam! Szóval érdemes eladás elõtt kicsit túrni az AH-t, hogy mennyiért pörög az adott item. Basszus..ha ezt elõbb látom, most lenne pár millióm, és nem fájna a repair cost. 😊
Tyler Durden
vmi ráült a fejedre..(:

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Tatyla
ma wd-vel is elértem infernóra 😊

más, ma voltam dh-val elõször pónilanden ott nincs semmi boss?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Akkor ezek szerint csak nekem nincs szerencsém 😊

Akkor most ori-hari?