Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megpróbálok, de az angolom katasztrófális...
j0nNyKa
példáulj írj nekik levelet

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Ez a másik, amit kaptam.

Greetings David,

Account Name: [email protected]
BattleTag: CoolFrog#2770

An auction associated with this Diablo III account has encountered an issue and has been cancelled for the protection of the parties involved. While we strive to minimise any auction cancellations and regret the inconvenience it may cause, keeping the auction house safe and secure is something we take very seriously. Any funds used to participate in this auction will be returned to the buyer, and the item will be returned to the seller in the Diablo III auction house “Completed” tab.

Thank you for your understanding in this matter. Please feel free to post/bid on the item again and otherwise continue to use the Diablo III auction house as you normally would.

Regards,

Blizzard Entertainment
Diablo III Customer Support
http://eu.battle.net/support

To stop receiving Diablo III Auction House emails, click here.
Fpocok
guestpass amúgy nem korlátozott idõben, csak szintben.

mazsul. Nem ír konkrétat... valami AHS dolog, vedd fel kapcsolatot velük.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Tudtommal már van starter edition... szóval nem kell guestpass... bárki kaphat, aki regel bnet accout.

Igen, neked szántam. Én úgy olvastam a neten, hogy az csak ideiglenes, bár lehet én tudom rosszul...
Sziasztok. Ledobott elõbb a Dió szerver, és ezt az email-t kaptam.

Greetings David,

BattleTag: CoolFrog#2770

This Diablo III account has been locked due to an auction related issue. Until this issue is resolved, the account will be unavailable for play and access to the Diablo III auction house restricted.

To recover this account, please contact our support team: http://eu.battle.net/support/article/contact.

Regards,

Blizzard Entertainment
Diablo III Customer Support
http://eu.battle.net/support

To stop receiving Diablo III Auction House emails, click here.

WTF? 1-2 órája akartam vásárolni RMAH-ban egy fegyót. Nem teljesen értem mi a gond. Help plz 😞
Fpocok
Akkora köcsög troll ez a játék 😄 : Este kezdtem új karaktert, már lvl31... és néha olyan imba cuccok esnek... olyan jó tulajdonságokkal... hogy ha azok 60asok lennének, mármint a statok... megnyalnám minden ujjam.

nagy1miklos
Ha a vendégkódra írtad az miért élne csak két napig? Ha nem akkor bocs, nem volt címezve a válasz.

A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!

Az csak 2 napig él. Bár én is azt kértem... Hátha tud valaki
nagy1miklos
Egészen véletlenül maradt még valakinek egy vendégkódja? Pénteken megvettem a gamet de már nem kaptam hozzá a munkatársam fiának viszont még kellene egy.

A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!

Tyler Durden
Jaja, most teszteltük és esés gomb. Még te is meglepõdtél ^^ Teleszarja a szobát és jóéjszakát. Kedves blizz várjuk a nerfet 😛

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

j0nNyKa
hát, Ghom picit imba lett, 2 playernél 100k dpssel sem tudom olyan gyorsan megölni, hogy maradjon egy centi terület is harcolni ellene.. :\

Voyager5
Hasonló statokkal inf act-1-et simán viszem, ha meghalok akkor fél kézzel telefonáltam valószínûleg 😊)
Bár a buildem teljesen más.
Tyler Durden
Ha tank barbod van az nem egy dps huszár. Nekem spec berserker nélkül sose megy le 11k dmg-el a goblin..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Moyko
igen szerintem 2-3X sebzés kell oda minimum.

There is only one Boss!

MEdievil
Ha nem vagy nagyon ügyetlen (nem bántásból) akkor ilyen statokkal infernón act1-en nem szabadna lehetetlen elitekkel összefutnod.
Ha még act3-4 lenne azt mondom rendben de act1 -rõl van szó.
Pár run után biztos esik valami ami fedezi akár egy heti javításodat is, jobban megéri hidd el.

F

Moyko
Érthetõ, érthetõ... de reggel 8 kor fél álmosan, minden fajta hirtelen reakció nélkül le küldök 2-3 Run-t.

De véleményem szerint egyenlõre a játékélmény rohamosan zuhan. Ami nem feltétlen az idõhiány vagy a statok, netán a játék technikai tudás oka. 😞

There is only one Boss!

Én most értem el infernoig a barbárommal, és a legnagyobb problémám act 1-ben, hogy még egyetlen treasure goblint se tudtam leütni, mindig elteleportál, pedig ütöm, de ezek szerint gyenge lennék a 8800 dmg-vel?! 😊

Másik, hogy miért nem nyitja meg a böngészõm a piac topikot?
Aradebil2
én is sokszor haltam, 1 nagyon egyszerû megoldás van: 2 pánikgomb (mirror image+teleport) illusionist rúnával--> csak nagyon elbaszott esetekben tudsz meghalni, és mivel elég magas a dps-ed akár magic weapont ki is veheted és maradhatsz a hydra+blizz+orb-nál. bár én ezek mellé 20yardos spectral bladet (+crit statokkal ATOMDURVA) + blizzardot használok

Aradebil2
mea culpa, akkor ilyen statokkal azonnal takarodjon inf act1re😄 nekem ennél gyengébb statokkal EZPZ

Moyko
igazad van, de nekem deficites, ha 10 perc játék után 18K-20K a jávítás 😄 nem beszélve az idegállapotomról, ha harmadjára akadok össze egy-egy Impossible Group-val. 😄

There is only one Boss!

Ha jól sejtem hellen farmol.

MEdievil
Hellen runnolja.
De szerintem egy ilyen wizzy simán alkalmas infernó act1-re szóval én sem értem az act3-as kirándulást.

F

Aradebil2
fölös azmodant runolnod amíg nem peccselik act3-4-et ilyen gearrel atomgyorsan tudod farmolni act1et, és kb rare-k 1/3a ilvl61+

Moyko
LV60 Kezdõ Wizard élmények :

Stat egyéb:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

HP: 32K,
DMG: 24K,
DEF: 5,2K,
Alapra : Blizzard/Venom hydra + Arcane Orb
Archonnal farming -
Aura : Enchant Weapon + Force Armor

A lényeg: ezek segítenek életben maradni:
Life per kill 3K
Healthglobe + 9K
Javaslat:
Hell : Act3 Azmodan run, elötte a barakkokban 3-5 perc alatt meg van az 5-ös Valor, aztán teleport le Azmodanhoz.
Egy run olyan 10-15 perc, ha alapos az ember, Archonnal sokkal kevesebb.
Nekem ez : 40-50K gold alsó hangon.
A dropot nem méltatom, nagy ritkán esik 1-2 db 61 LV item. De könnyû és gyors pénz szerzés.

There is only one Boss!

Tyler Durden
Nahh bocsi csak eddig runoltam. Hát ha nem gond, hogy én lehet megfingok monkkal az elején akkor elfogadom (: PM-ben küldtem egy tag-t.

akkor ne linkeljél sehova

Piac topic-ba sajnos nem tudok linkelni 😊 ...nem enged be <#vigyor3>

Get a life!

AntiHero
profil/játékon belül

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

belépés elõtt kattints a karakteredre

hol lehet megnézni mennyit játszottam eddig ?
szegénynek semmi köze az egészhez, activision öltönyösöket kéne szidni
modern warfare sem robert bowling miatt lett szar, mégis õt savazta a nép, aztán le is lépett
itt is ha kiutálja a fél net az alap csapatot, nem lesz jó vége, mert magát a játékot is balfaszok fogják csinálni, nem csak a fenti döntéseket

Egoraptor

Carlos
Sajnos ezt már többször bizonyították... 😞

Þór vígi þessi rúnar

Avenger
Na barbárral kivégeztem hell diablot, 24 óra játékidõbe telt. Igaz még csak 59es szintû vagyok. 😊 Azt vettem észre, hogy a champ/elit pakkok jobban mennek barbárral, de a bossok wizard-al voltak könnyebbek. Jöhet a gear szerzés inferno-ba. 😞

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Marfy
Nem úgy tûnik hogy a kezükben tartják és át látják a dolgokat. Kezd valami amatõr bandára hasonlítani az egész gárda...

antgecc
Ez már release után 2 héttel kiderült.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

AntiHero
"Holnap végre megkapjuk az 1.03a javítást, aminek a Witch Doctorok és az õ medvéik nagyon örülnek.

A villámgyors javítás miatt viszont kimaradt az Act3/4-es lootok finomhangolása. Aggodalomra semmi ok, máris készül az 1.03b, amit talán még a héten megkapunk."

Ennyire bambák a Blizzárdnál? <#fejvakaras>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

skinnyman
Itt találod

Regards,

tarti19
Elhasalt a csávó😊
Az a gondom, hogy 1 misibõl csak 900-1100 all resre 9,5K armorra meg 62K hp-ra jövök ki. igaz, hogy a dps csak 4,5K, persze így majdnem halhatatlan vagyok, csak nagyon sokáig tart a mészárlás😊

nagy1miklos
Értek köszi, ezek szerint megint a hiányos angol tudásom miatt nem találtam rá.

van androidra, google play-rõl letölthetõ

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

nagy1miklos
Srácok most nézegetem blizz honlapot, lehet én értek félre valamit de most úgy látom hogy nem túl nagy a telefonválaszték amire lehet mobil au-t szerválni. Mivel jelenleg nem kapok fizikait és egyébként is tervben volt a telefoncsere gondoltam egyszerre megoldom a problémát de az általam nézegetett telefonokat (oprendszert) mintha nem látnám a letöltési lehetõségeknél. HTC one, sony-ericsson xperia neo. Mindkettõ androidos de nem találom az erre az oprendszerre való mobilau-t.
Valahol tudok ezekhez szerezni progit?

j0nNyKa
neked is megölhetem, ha gondolod

Különc
2 egykezes karddal volt egy kicsit nehéz, shieddel nem annyira.

Sajnos nem megoldható, nem tudok bossokon húzni embereket, mert nincs elég DPS-em két fõre, mindenképpen kell az övé is

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

j0nNyKa
sc-n inferno kulle? segítek, ha gondolod, battletagemet látod

tarti19
Valakit érdekelne kulle bá? Pure dps kerestetik😊

Nem bug, pont az új patchben javítottak a mobok waller AI-ján.
Tyler Durden
Fasza guide, még neked is szenvedõs volt?
Monkom mellé lejöhetsz leölni, én elfexem gyorsan a fight elején és mozizok 😛