78986
  • attiGT
    az volt a cél, de már mire válaszolt a privátomra eladta egy haverjának 60k HuFért, ügyesebb volt a haverja ezúttal
  • Susarc
    Nah a srác nagyban játszik....bármibe lefogadom,hogy ha rátudja beszélni Brainking boss-t ,hogy adja el neki egy órával később ott lesz ebayen 500 euróért:)
  • Fpocok
    Most nevetünk... de azért ne adj neki tippet. Főleg ingyen ne! :D
  • Rehom
  • attiGT
    déli híradóban hallottam, hogy orbán item adót vezet be, minden egyes item után, amit értékesítesz valamely AHban adót kell fizetni utána
  • j0nNyKa
    na, ugye hogy így már minden frankó. érted.
  • Frank99
    úgy más.
  • j0nNyKa
    félreértesz, nem rajtad nevetek, hanem veled!
  • Frank99
    én is értem, jonny bravó,
    imádom, amikor úgy gondolja a commentelők egy része, hogy mindenki más hülye, és meg kell nekik magyarázni a dolgokat.
  • Frank99
    nem erről van szó.
    hanem saját classnak nem dob ilyen királyt. sztem.

adtam már el dh íjat 800.000,- goldért.

az egykezeseimet viszont mind vettem.
  • j0nNyKa
    (én értem)
  • attiGT
    hát jah, nekünk barbiknak sanyarú sors jutott, nekünk a legnehezebb a játékban
  • Frank99
    gondoltam hogy nem barbi....
    kösz
  • attiGT
    cs, irtam privátot
  • Braikingboss
    142 óra
    Csapatban
    monk
    act 2 vault of assasin
  • Rehom
    vagy berakod 1 milliárd goldért
  • j0nNyKa
    3, azaz 3 hozzászólással alattad van egy item, ami alsó hangon 250 euróért fog elmenni (az a levonásokkal együtt is ~58000 forint)
    ha te gf-fel találsz olyat, ügyes vagy
    esetleg ha gf-fel kifarmolsz 58000 forintot, mégügyesebb vagy
  • Frank99
    sarcasm on.
  • Frank99
    király.

mennyi órát játszottál, és hol találtad, milyen classal? ha nem titok.

single vagy multi?
  • attiGT
    szia igazad van, át is váltok GFre, a sok szám között úgyis elveszek, matekból sosem voltam jó. szia
  • Fpocok
    hatalmas grat a szerencsédhez.
  • zoolyx
    Sziasztok.

Az lenne a kérdésem, hogy miért részesítik előnyben sokan a Magic Find-ot a Gold Find-al szemben.
    Mindenhol azt látom, hogy csak MF-ről beszélnek.

Ugyan annyi farm idő alatt jövedelmezőbb?
    Nem nehéz a cucc értékét beazonosítani, és utána eladni? (Gold find-nál ugye egyből pénzt gyűjtesz.)

Köszi a válaszokat.
  • RoleePapa
    GZ! Ez nagyon fasza!
    Sztem mindenképpen 250ért rakd be, ha nem viszik el meg 245ért és lefele apránként :)
  • j0nNyKa
    szerintem el
    sőt, én lehet megpróbálnám a helyedben ebayen elnyomni 4-500ért
  • Braikingboss

Mennyiért érdemes berakni eur ?
    250-ért elmenne? :D
  • Susarc
    "mert gyűjtő vagyok" ,de szaaaar:D:D én is gyűjtő vagyok a legdurcább itemeket mostmár crafttal lehet csinálni csak éppen marhasok raktárkészletet és tőkét igényel:P
  • attiGT
    nem buffolnak semmit, minden ugyanolyan szar marad, de nekem kell mert gyűjtő vagyok, szal ha van megveszem akár 12 millióért is
  • Fpocok
    Ezeket is buffolják? Az fasza, mert anno 300körül vettem egy egykezes macet... exalted grand volt.
  • attiGT
    WTB bármilyen Exalted Grand fegyver plan 2től 12 millióig ajánlok érte, attól függően mid van. PM
  • attiGT
    ja már vágom miért megy fel az áruk, de 31 milláért igazán nagy baromnak kellett vkinek lennie hogy ilyen avarage last 10 day trades: 9 milla, utolsó napi pedig 775k...
  • Fpocok
    Csak a 60körüliek dobnak fieryt.
  • j0nNyKa
    lehet, tényleg nem tudom
    én azt tudom, hogy (mivel legendary dropom kb. sose volt), nekem 1-2 kék bontásból volt fiery-m
  • attiGT
    te vagy az aki feltolja most az exalted grand xyz árát? máskülönben nem tudom ki vette meg 31 millióért de lehet csak photoshoppoltad
  • Rehom
    nem csak ilvl61,62,63 adja? mert a level60as nem ad az biztos
  • j0nNyKa
    nem vagyok benne biztos, hogy 100%-ban dob fiery-t a legendary bontása
    vagy igen?
  • Frank99
    valóban jól leírta a srác.
  • Sunrider924
    Vegyuk figyelembe, hogy patch utan kozvetlenul a fiery brimstone ara eleg meredeken felmegy majd, hat nem is tudom, koszond meg.
  • Fpocok
    Esett egy legendary crossbow, lvl61, 722dps.
    Köszönöm blizzard?
  • Sunrider924
    Hat azert azt is leirta, hogy kell par szaz orat belefeccolni a jatekba amig a jatekosnak egyertelmu lesz mitol foghijjas ez a jatek. Csak mert ugye az egesz onnan indult, hogy 50 oras jatekos szerint mi a tobbiek kiegtunk, masik forumozo szerint meg azert vagyunk hulyek mert 500 orat oltunk a jatekba.
    A patchrol az a velemenyem, hogy innen szep nyerni, bar oriasi bakkot lott a blizzard a d3-al eddig, ha innen visszahozza, akkor megemelem a kalapom elottuk es megint huseges fizeto vendeguk leszek.
  • j0nNyKa
    sok újat nem írt, illetve az utolsó mondatán megakadtam picit, ez jutott eszembe: "álmodik a nyomor"
    legjobb farmhely? ugyanmár
    ebben a játékban akkor voltak legjobb farmhelyek, amikor valaki bugot talált, és utána mindenki azt farmolta javításig (sarkoth, a2 goblin, KÖCSÖGTÖRÉS (:DD), stb.)
    olyan, hogy teszemazt butchert farmoljak, mert ő dob jó ringeket, vagy belialt farmoljak, mert ő dob jó fegyvert, esetleg DIABLOT farmoljak, mert ő dobhatná a legjobb itemeket... soha nem volt, nem is lesz.
    csak én élvezném, ha mondjuk diablo runokat kéne tolni? már persze ha szórná a legendary-kat / szetteket, és NÉHA, de csak néha eldobna 1-2 legendary-kkal felérő rare cuccot -> imádnám! ja, hogy leírtam a d2 loot rendszerét? bocs.