78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#54120 az volt a cél, de már mire válaszolt a privátomra eladta egy haverjának 60k HuFért, ügyesebb volt a haverja ezúttal -
Susarc #54119 Nah a srác nagyban játszik....bármibe lefogadom,hogy ha rátudja beszélni Brainking boss-t ,hogy adja el neki egy órával később ott lesz ebayen 500 euróért:) -
#54118 Most nevetünk... de azért ne adj neki tippet. Főleg ingyen ne! :D -
Rehom #54117 -
#54116 déli híradóban hallottam, hogy orbán item adót vezet be, minden egyes item után, amit értékesítesz valamely AHban adót kell fizetni utána -
#54115 na, ugye hogy így már minden frankó. érted. -
#54114 úgy más. -
#54113 félreértesz, nem rajtad nevetek, hanem veled! -
#54112 én is értem, jonny bravó,
imádom, amikor úgy gondolja a commentelők egy része, hogy mindenki más hülye, és meg kell nekik magyarázni a dolgokat. -
#54111 nem erről van szó.
hanem saját classnak nem dob ilyen királyt. sztem.
adtam már el dh íjat 800.000,- goldért.
az egykezeseimet viszont mind vettem. -
#54110 (én értem) -
#54109 hát jah, nekünk barbiknak sanyarú sors jutott, nekünk a legnehezebb a játékban -
#54108 gondoltam hogy nem barbi....
kösz -
#54107 cs, irtam privátot -
#54106 142 óra
Csapatban
monk
act 2 vault of assasin -
Rehom #54105 vagy berakod 1 milliárd goldért -
#54104 3, azaz 3 hozzászólással alattad van egy item, ami alsó hangon 250 euróért fog elmenni (az a levonásokkal együtt is ~58000 forint)
ha te gf-fel találsz olyat, ügyes vagy
esetleg ha gf-fel kifarmolsz 58000 forintot, mégügyesebb vagy -
#54103 sarcasm on. -
#54102 király.
mennyi órát játszottál, és hol találtad, milyen classal? ha nem titok.
single vagy multi? -
#54101 szia igazad van, át is váltok GFre, a sok szám között úgyis elveszek, matekból sosem voltam jó. szia -
#54100 hatalmas grat a szerencsédhez. -
zoolyx #54099 Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy miért részesítik előnyben sokan a Magic Find-ot a Gold Find-al szemben.
Mindenhol azt látom, hogy csak MF-ről beszélnek.
Ugyan annyi farm idő alatt jövedelmezőbb?
Nem nehéz a cucc értékét beazonosítani, és utána eladni? (Gold find-nál ugye egyből pénzt gyűjtesz.)
Köszi a válaszokat. -
RoleePapa #54098 GZ! Ez nagyon fasza!
Sztem mindenképpen 250ért rakd be, ha nem viszik el meg 245ért és lefele apránként :) -
#54097 szerintem el
sőt, én lehet megpróbálnám a helyedben ebayen elnyomni 4-500ért -
Mennyiért érdemes berakni eur ?
250-ért elmenne? :D -
Susarc #54095 "mert gyűjtő vagyok" ,de szaaaar:D:D én is gyűjtő vagyok a legdurcább itemeket mostmár crafttal lehet csinálni csak éppen marhasok raktárkészletet és tőkét igényel:P -
#54094 nem buffolnak semmit, minden ugyanolyan szar marad, de nekem kell mert gyűjtő vagyok, szal ha van megveszem akár 12 millióért is -
#54093 Ezeket is buffolják? Az fasza, mert anno 300körül vettem egy egykezes macet... exalted grand volt. -
#54092 WTB bármilyen Exalted Grand fegyver plan 2től 12 millióig ajánlok érte, attól függően mid van. PM -
#54091 ja már vágom miért megy fel az áruk, de 31 milláért igazán nagy baromnak kellett vkinek lennie hogy ilyen avarage last 10 day trades: 9 milla, utolsó napi pedig 775k... -
#54090 Csak a 60körüliek dobnak fieryt. -
#54089 lehet, tényleg nem tudom
én azt tudom, hogy (mivel legendary dropom kb. sose volt), nekem 1-2 kék bontásból volt fiery-m -
#54088 te vagy az aki feltolja most az exalted grand xyz árát? máskülönben nem tudom ki vette meg 31 millióért de lehet csak photoshoppoltad -
Rehom #54087 nem csak ilvl61,62,63 adja? mert a level60as nem ad az biztos -
#54086 nem vagyok benne biztos, hogy 100%-ban dob fiery-t a legendary bontása
vagy igen? -
#54085 valóban jól leírta a srác. -
Sunrider924 #54084 Vegyuk figyelembe, hogy patch utan kozvetlenul a fiery brimstone ara eleg meredeken felmegy majd, hat nem is tudom, koszond meg. -
#54083 Esett egy legendary crossbow, lvl61, 722dps.
Köszönöm blizzard? -
Sunrider924 #54082 Hat azert azt is leirta, hogy kell par szaz orat belefeccolni a jatekba amig a jatekosnak egyertelmu lesz mitol foghijjas ez a jatek. Csak mert ugye az egesz onnan indult, hogy 50 oras jatekos szerint mi a tobbiek kiegtunk, masik forumozo szerint meg azert vagyunk hulyek mert 500 orat oltunk a jatekba.
A patchrol az a velemenyem, hogy innen szep nyerni, bar oriasi bakkot lott a blizzard a d3-al eddig, ha innen visszahozza, akkor megemelem a kalapom elottuk es megint huseges fizeto vendeguk leszek. -
#54081 sok újat nem írt, illetve az utolsó mondatán megakadtam picit, ez jutott eszembe: "álmodik a nyomor"
legjobb farmhely? ugyanmár
ebben a játékban akkor voltak legjobb farmhelyek, amikor valaki bugot talált, és utána mindenki azt farmolta javításig (sarkoth, a2 goblin, KÖCSÖGTÖRÉS (:DD), stb.)
olyan, hogy teszemazt butchert farmoljak, mert ő dob jó ringeket, vagy belialt farmoljak, mert ő dob jó fegyvert, esetleg DIABLOT farmoljak, mert ő dobhatná a legjobb itemeket... soha nem volt, nem is lesz.
csak én élvezném, ha mondjuk diablo runokat kéne tolni? már persze ha szórná a legendary-kat / szetteket, és NÉHA, de csak néha eldobna 1-2 legendary-kkal felérő rare cuccot -> imádnám! ja, hogy leírtam a d2 loot rendszerét? bocs.