78986
  • garaib
    Kitartás emberek, közel a Torchlight 2. Akkor számomra vége a dibalónak. hatalmasat csalódtam én is.
  • Frank99
    naja.
    WOW is erről szólt, de gondolom a rajzolás alatt lévő TITÁN is, amúgy sztem most tesztelnek minket...
  • Lunki88
    Hát én már azt is sikerként könyvelném el ha eljutnék diablo-ig infernon. :) Act II-t sikerült végigszenvednem valahogy, de act III-hoz már tényleg farmolnom kéne ezerrel.
  • Frank99
    sajnos előtte sem....egy főellenségnél még Zsákos Frodó is többet dob.

jelen pinanyalatban semmilyen aberrációm nincs azirányban, hogy az elakadt Act II infernót folytassam. PONT ezért.
  • Sunrider924
    Nem ez a baj, teljesen jo lett volna a kiadott jatek mindenfele valtoztatasok nelkul ha az infernos nehezseghez aranyos lett volna a dropp, csak aztan az emberek azt kelett tapasztaljak, hogy teljesen mindegy milyen skiles/mennyi munkat ol bele, mert adott esetben act3-4ben is kiszurjak a szemet valami szarral, tokmindegy hogy epp most verte le a jatek legdurvabb affix kombojat. A legtobb ember haragja abbol adodott hogy altatta magat, hogy valahogy jusson el diabloig infernon mert akkor majd... es amikor ott van akkor nincs semmi, de az egvilagon semmi.
  • cateran
    Az rmah miatt ez mar tulmutat a jatekon. Soha nem szabadott volna bevezetni szvsz.
  • Frank99
    sztem az nem is akkora baj, hogy lettek dolgok átemelve...

viszont örülök, hogy ilyen irányba gondolkoznak, ezek szerint nem csak én érzem, hogy nincs ez jól.... nagyon sok játékos ment el - én is Titan Quest és Prototype 2-őzöm- és végre "talán!" rájöttek, hogy csak ŐK vannak a játékosért és nem fordítva.
    bár majd meglátjuk a végén, mi is sül ki ebből a nagy meséből.

Olyan jó volt hétvégén TQ-ben, az első főellenséget el-elfutkosva, 1x meghalva végre levernem -dobott is használható páncélt, + asszem gyűrűt is- mert nem tolta vissza az életét maxra... végül is ez egy játék nem?
  • cateran
    A rengeteg skill (tul sok..) wowbol lett atemelve, sok meg a nevet is megtartotta (trivialis pelda a wizard arcane lassitasa a la wow vagy a barbar rend skillje)
    Az egyeb mechanikakat Sunrider924 mar leirta:D
  • Hegi90
    Kombinálva azzal, hogy felhealelik magukat ha meghalsz, instant rage quit. Legalábbis inkább szenvedek fél órát az I wanna be the Boshy egyetlen képernyőjén meghalva 500-szor minthogy diablozzak, mert még az is fairebb. Vicc nélkül jobban lehet néha szórakozni vele.
  • Hegi90
    Nem nehéz volt, csak kibaszott idegesítő. Főleg fast affixes soul rippereknél vagy phase beasteknél. Vagy pl mikor a magát összehúzós köcsögön van act 3-ban, és a sárga beragad vhova, de az egyik minion mindenhová követ. Akkor mi a faszt csinálsz rangeddel?
  • Sunrider924
    Tobbek kozott az enrage timer, a poti cd, a ne alj a szarba, ilyesmik.
  • BlazeH
    Össz-vissz 10 percet wow-oztam életemben. Valaki magyarázza el plz hogy mik ezek a wow-os mechanikák?
  • cateran
    Amikor meglattam a teasert a patch trailererol (aka a listat, hogy melyik reszrol ki fog blogolni, nyilatkozni, elmagyarazni, stb.) meg en is megdobbentem...Azt sejtettem, hogy a jatekosallomany lassan 4 szamjegyu lesz (koltoi tulzas:P) de az info utan mar biztos voltam benne. Ha ilyen szinten magyaraznak valamit, akkor nagy a gebasz..nagyon nagy...
  • Frank99
    kösz, majd 1.04 után.
    addig húzza faxára a buzárd az elite köcsög anyját.
  • Skill
    valaki farm? act 1 act 2 ?
    pmben jöhet battletag
  • Sunrider924
    Hat nekem attol van hanyhatnekom ahogy tudalekosan elmagyarazzak hogy miert kell nerfelni az eliteket, az enrage timert meg a heal back to fullt. Annyi gerinc nincs hogy kinyogjek hogy a wow-os mehanikakat a nagykozonseg megragta es viszakopte, nem, megmagyarazzak hogy nem ez volt a celjuk. Nahat. Gerinc a Blizzardnal...
  • Frank99
    nagyon sokan léptek......
  • Frank99
    magyarul akkor amit eddig peccseltek, azt vissza kellene csinálni nem?:

szinte erről beszélünk.

rakjuk újra a játékot, ők állítsák servert 1.0.0, és minden ok...

kis túlzással persze.
  • Sunrider924
    Hat kb ez is a lenyege ezeknek a valtoztatasoknak, most egy huzasbol vissza akarnak huzni mindenkit aki valamiert lelepett.
  • Lunki88
    A végén még olyan könnyű lesz a játék hogy én is végigviszem infernon.
  • Frank99
    nekem elég, ha a gyökér elite-packok nem töltik vissza az életüket. 2-3x-ra mindig agyon vertem őket a köcsög-patch előtt.

ez volt a legszemetebb húzásuk.
  • Dr DeViLKiNG
    Ez kb a legszánalmasabb része az egésznek.
    ANNYIRA nehéz affix. De gondolom a spell kattingatós kazsualok nem bírtak vele.
  • HolyZoly
    "*P.S. We’re getting rid of the Invulnerable Minions monster affix." - hurrá
  • Susarc
    és mit csinál 6600 dps el?:P
  • Dr DeViLKiNG
    Még szerencse, hogy ők nem fogják nerfelni infernot. Az meg különösen vicces, hogy a 63-as fegyverek el fogják veszíteni minden értéküket.
    Szánalom
  • j0nNyKa
    nem sok összefüggést látok, de.. legyen
    még ha mondjuk egy PvP patch-csel állnának elő a gw2 megjelenésének napján, azt mondanám, értem, miért történik
  • Skill
    valaki act 1/2 farm?
  • BlazeH
    Gondolom aug. 28 elé targetelik. Akkor jelenik meg a GW2.
  • attiGT
    the raw damage value on all level 61 and 62 weapons will be able to roll damage that extends all the way to the top end of level 63.

ez ilyen AWWWYEAH momentum
  • j0nNyKa
    targeted! :D
    az is targetjük volt, hogy jó legyen a játék
  • BlazeH
    És hoppá:

" before the patch goes live – which, by the way, is currently targeted for the fourth week of August."

Semmi soon?
  • attiGT
    remélem visszajönnek sokan, hogy újra turbózzon az AH és hülyére kereshessem magam
  • BlazeH
    A skill változtatásoknál ügyesen kiemelik mindenhol hogy BUFF lesz és nem nerf, megelőzve ezzel sok sírást :)
    Blizzard: Kommunikációból jeles, munkatempóból elégtelen. Leülhetsz.
  • Különc
    Még 1 év és fun lesz a game
  • who am I 7
    hát 150-170 körül van általában, mikor milyen dmg-t ad le a bow...természetesen ez crit dmg, plusz mfd a mobon (grim reaper rune) plusz ez cluster arrow a loaded for bear..szóval, mondhatjuk, hogy kimaxolva.Most esz egy kis upgradem holnap remélem 200-230 körül lesz., mf gearrel persze.
  • j0nNyKa
    de nézd meg, most írtak is közleményt a változásokról, illetve leírták, hogy jön még közlemény, mert a felét sem írták le
  • Hegi90
    meg hogy valamelyik nap írtak egy közleményt, hogy nemsokára fognak írni egy közleményt a közelgő 1.04 változásokról.

Classic Blizzard.
  • Hegi90
    az a durva, hogy az 1.1-ről már a megjelenéskor beszéltek :D
  • j0nNyKa
    én tudom a pontos választ:
    soon™
    egyébként: it's still a few weeks away
    szóval azt mondanám, hogy.. mondjuk 1 hónap ?!
  • Acidlich
    Sanszos ez 1-2 héten belül..?