78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#54161 Ez nem újdonság, az első 3 napon kiszedtem lvl30-as karakterrel only ahzással pár millát 20-30 ezerről indulva. Aki komolyabb pénzt szedett ki mind tudja, hogy AH scanneléssel lehet keresni. -
#54160 jó látni hogy valaki tud igazolni engem. nemrég említettem hogy nem számít eddig hány eurót kerestél ezen a játékot, golddal kell kezdeni, úgy 200 milliótól kezdve lehet 50+ milliókat szerezni AHban ügyeskedéssel -
cateran #54159 En sem csalok (na jo, a sebezhetetlen wizard exploitot kihasznaltam:P) megis tudtam.... -
#54158 Azért 40-45 év között ez hihetőbb, mint egy 20 évesnél. Bár az is igaz, hogy a kort sem bonyolult hamisítani sgn. Ezeket a dolgokat azért mindig fenntartással kezelem, de nem állítom, hogy hazudik bárki, mert nem nekem hazudik, hanem magának, nekem ettől se jobb se rosszabb nem lesz. -
#54157 ja?
akkor értem... nekem meg a mondatod második felében lévő dolgok mind megvannak, meg még szorozd meg kettővel. Vicc nélkül, bár a nőt hagyjuk ki, abból csak egy van.
ezért tudom, mennyi idővel mit is lehet. 140 órá-val -ahogy Ő mondta - ezt nem lehet megcsinálni bot nélkül, vagy IGEN-IGEN nagy mákkal. ennyit erről.
peace -
#54156 BESZAROK BAZMEG. TÉNYLEG MEG LEHET NÉZNI... ha előbb tudom. Mondjuk én nem csalok, szóval ezért nem tudtam eddig. -
#54155 Nyilván nem mond igazat mindenben, sőt a felében sem, de 2k eurot kiszedhetett ettől én csak erre a részre reagáltam. A többi nem érdekel, én is leírhatom, hogy van lakásom, csajom, 2 autóm, meg egy cégem, úgysem tudod mi ebből az igaz. -
Susarc #54154 ez valóban igy van...egyszer űltem le AH elé pár órára vettem is egy kb 50 milliós crossbowt 25 ezer goldért:P azóta is azt használom:D
ahogy mondod pénzt AH ban való okoskodással lehet csinálni és nem abból,hogy mész act 3 ban és naphosszat farmolod a csempákat:P
kell némi alap tőke ,legyél tisztában a kereslettel és profit! -
#54153 nem automatikus.
de ennyi pénzt -ahogy leírta, dolgozik, autó, ház, dug?, él? család távol stb. sztem nem lehet anélkül.
de mint írtam magánvélemény..... a botolók jó része természetesen úgy csinálja, hogy nem is derül ki, több accounton keresztül fut át hozzá.....
ez mese.
vagy bot.
van itt olyan más is-sztem- aki botozik, de nem veri itt magát -
clio1616v #54152 hűvös sztori bátyó -
#54151 Aki ügyesebb nálad az csaló ?
Én 500 eurot szedtem ki ebből a szarból, úgy, hogy nem játszok durván másfél hónapja és nem volt lucky 250 euros dropom. Sőt, a legdrágább item ami 1x esett volt 20 euro. -
Ferrari23 #54150 Köszi szépen! -
#54149 sztem meg botolsz.
de ez magánvélemény.
-
cateran #54147 Komolyan mondom...gugli...mar ez is challenging? -
Ferrari23 #54146 Nem tudjátok, hogy lehet megsasolni, hogy az egyes itemekre mennyi a max MF? -
#54145 Nem tudtam. Őszintén szólva nem szoktam a játék exploit híreket bányászni. De így jártam, utólag nem sajnálom, mert leszarom, akkor meg fun volt gamblezni kicsit visszahozta a d2 emlékeit :) -
#54144 Mintha ezt már javitották volna, nem? -
cateran #54143 Most vicceltek? pelda... -
#54142 Ne tényleg? Ezt nem tudtam :D:D Hogyan? -
#54141 Hogy lehet megnézni? -
Dr DeViLKiNG #54140 Ez csak azért jó, mert már a kezdetek óta meg lehet nézni a unid cuccok statjait. Egyértelmű hogy szart kap aki ilyet vesz. De grat :D -
#54139 én csak 1 csajt kúrok (meg 1 csávót, de az nagyon ritka) alkoholt nem iszok, van kocsim + 120 órám a játékban, mégis 50 euronál tartok, ezért vagyok irigy :/
-
#54138 emeleett nem vagyok buzi, kúrom a csajokat, alkoholt módjával, családomat sem hanyagolom el bár messze lakok szülőktől, van kocsim, házam és 2k+ eurom mostmár csak ebből a játékból. a tőzsdén sem teljesítek szarabbul. -
#54137 rengeteg -
#54136 Aht rengetek ... -
#54135 miért mondanám el? játék eleje óta játszom, értem és átlátom a diablo 3 piacát, tudom mire van nagy kereslet, illetve az AHban rengetek a játékot nem értő ember használja, amit gonoszan kihasználok.
az elmúlt 4 napon csak AHzással 400+ millió goldot szedtem össze, szóval mindenkinek van hova fejlődnie, nekem is. -
Susarc #54134 találsz 6 db 54096-ot:P:) -
#54133 attiGT 2k euro azt hogy csináltad ha nem vagyok túl diszkrét, írigy vagyok -
#54132 nyílván ezen felül is kerestem már valamennyikét május akárhanyadika óta, de igaz ez már egy 25e forintos kérdés lett volna a legyen ön is milliomosba -
#54131 A remény még bennem is él hogy egyszer esik egy olyan item mint az #54096 -os hozzászólónak. :D -
#54130 Inkább adná neked mindenki a lottó árát, úgyse nyernek. De tudod a kíváncsiság és a remény alapvető érzelmek. -
#54129 Na látod, inkább adtad volna nekem. -
#54128 Én elgambleztam egyszer 7 millát, nem lett belőle semmi :D De ez egyszerűen az emberekben lappangó szerencsejáték hajlamot elégíti ki.. -
#54127 Állandóan látom hogy public chaten írkálják az emberek hogy xy azonosítatlan item eladó. Ki az a lökött aki azonosítatlanul megvesz bármit is? Kicsenget érte jó sok aranyat csak hogy aztán egy "epic" szar cuccot kapjon. -
Akra #54126 Nos 750m gold az 800euro max :) -
Susarc #54125 tudnád ,hogy utállak most!:D:D 2k euro! F U:D -
#54124 hehe.
akkor adjad másnak oda 1000,- ért. Jó üzlet lesz. -
#54123 elvből neked milliárdokért sem adnám oda -
#54122 mennyiért adod?
full a 150 millát? -
#54121 de még ígyis átlépem ma a 2k euros álomhatáromat amint megveszik az utolsó 150 milla goldomat ami perpill még eladó!