78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Dr DeViLKiNG #54201 2 kezes fegyver receptek ára miért nem ment fel annyira? Azok is durva buffot kapnak az extra affix értékekkel. -
#54200 Nem tűnnek el, csak átmennek a bank mögé. -
#54199 Akkor nekem mit tanácsolsz? Mert már vettem pár mf-es cuccot (az all res kárára) hogy majd azzal farmolom act I-et hátha esik valami jó is... Act II egyelőre még kemény dió az elite packok miatt. -
#54198 Én hetek óta nem játszom, jelenleg nincs értelme. Annyire durvàn erősnek tűnik a WW azzal együtt hogy a gearezês is kurva egyszerű (mf nélkül) hogy én simán bevállalnám ha
- tudnám hogy az mf változások kimerülnek abban hogy a swapet büntetik
- tudnám hogy kitelik a pénzemből egy legalább sebességháromszorozó felszerelés -
Ferrari23 #54197 Igaz pont ott volt. Köszi. -
#54196 Belial előtti eventkor eltűnnek Act2ben -
#54195 Na ne már. :S Én részben a te sikereid láttán kezdtem el mf gear-re gyűjteni, ne okozz nekem csalódást. :D -
[SiX] Boci #54194 Abból lenne csak parasztlázadás:) -
[SiX] Boci #54193 Szerintem akkor van értelme az mfnek ha az nem akadályozza a haladásod. Én Wizarddal kb 240 unbuffed mfel farmoltam act 1et meg átöltözéssel act 3at. Majd váltottam barbárra és kb nulla unbuffed mfel 20-30 perc alatt pucolom act 3 végét (2 boss meg 15 pack kb) és állítom többet kerestem vele mint a wizardos szarakodással.
Most jutottam el oda, hogy ha upgradet keresek a barbáromnak akkor már nézek mfes cuccot, de sosem a statok rovására (persze ez nem olcsó mulattság). -
Ferrari23 #54192 LOL eltűnt városból összes eladó, hát ez mi? Nem tudok javítani, meg eladni, mert nincs kinél meg kinek :D:D -
#54191 Én most nézegettem kripp videóit és azon gondolkozom van-e bármi értelme a MF-nak, mert ő kb hússzor gyorsabban belez 0 MF-el mint én unbuffed 220-al, lehet (meglátjuk az MF változásokat) jobban megéri ledobni az MF-et a picsába, esetleg csak úgy tekinteni rá mint jópofa extrára. -
Dr DeViLKiNG #54190 Az lesz még nagyon vicces, ha ez a weapon buff nem fog kihatni még craftokra/vagy tényleg csak a base weapon damage fog nőni, az affix nem. -
Aspyrin #54189 Láttam, hogy többen is bemutatták a kedvenc karakterük, csatlakozom. :) -
[SiX] Boci #54188 Nem fogja. Gondold el, hogy sokszor csak 1 stat hiányzik ahoz, hogy a cucc godly legyen. -
Dr DeViLKiNG #54187 Ahogy látom essence ára is megduplázódott. :D -
Dr DeViLKiNG #54186 Nem tudom mire ez a nagy felvásárlás, 5 statosat csinálni sokkal jobban meg fogja érni. :p -
[SiX] Boci #54185 Ja, 44 millárt volt benn, berakta valaki 1.9ért kivettem beraktam kb 43ért és elment 15 perc alatt. Ma meg vettem griswoldot 14ért és 50ért adtam el. -
#54184 arra reagáltam is, kételkedtem mert ha most ránézek az utolsó 10 trade ilyen 12 milla de már pár órája néztem, gondolom tegnap patch notes után 30 millió körül keltek ? :O -
[SiX] Boci #54183 Persze. Linkeltem is a legszebb eladásom lejebb, persze volt ma is egy majdnem ugyanolyan. -
#54182 bs planokkal igaz? -
[SiX] Boci #54181 Én ma+tegnap kb 150 millát kerestem csak AHzással. Kicsit felbolydult a piac az 1.04es hírekre:). -
#54180 nem csak hirtelen belegondoltam mekkora lenne nem csak az ha játszana, hanem még ide is firkálna néha :D -
#54179 persze vicc volt.
:-()
-
#54178 :D beszarok -
#54177 miért adnám ki a módszeremet, amit igazándiból nem is lenne nehéz kitalálni és amúgy sem kevesen használnak? vannak affix kombók amik jól mennek egyes itemeken, azokat scannelem AHban és amint beraknak egyet tényleges áron alul kiszedem.
10 millióval kezdtem ha jól emlékszem tegnap vagy azelőtt, 50nél tartok, nem tudom mióta farmolsz infernon, vagy farmolsz e egyáltalán de ha valakinek heteken át 10 millió nem jön össze dropokból salvageből akármiből akkor vmit rosszul csinál vagy rettentően, végtelenül peches. -
#54176 cccc.....
csak nem te vagy Kuszaszem????? -
#54175 ha van, inkább videót toljál a játékodról.
vagy arról, hogy miket is vettél ah-ban, mennyiért, és aztán hogyan (és mennyiért) raktad be, és adtad el....
bár mindegy, az induló tőkéd FORRÁSÁ-t (amiből milliók álltak neked AH-ban eladásra várva) soha nem fogjuk megtudni.
innentől mindegy is
end -
#54174 Nincs energiám ezt az ahzást csinálni már, pedig 1.0.4 előtt el kéne kezdenem, hogy legyen fasza alaptőkém, 11 milla nem elég amit otthagytam. -
#54173 tolhatok screenshotot az elmúlt 1-2 nap completed tabjáról, habár mivel elkelt a 750 milla gold így 10 millióval kezdtem és 50nél tartok nem azzal a módszerrel amivel ~200 millától lehet jelentős profitra szert tenni -
#54172 haha: jelentkezzek be magamhoz? :D -
#54171 amúgy én vettem 10 millát, idő híjján.... -
#54170 bocs, az lehet. ettől még mindegy. biztos vannak kivételek, és vannak nagyon szerencsések.
Egyébként ha véletlenül közgazdászként tanulnál, javaslom, hogy jelentkezz a Matolcsynál.
Komoly hasznodat vennék, ha valóban így értesz a PIAC-hoz.
Most nem vicceltem. (ha te sem korábban...)
best regards -
#54169 mondtam off. -
#54168 ja és a 140 órát nem tudom hol olvastad de nem tőlem -
#54167 ne haragudj nem akarlak megbántani, de pont tőled nem hiteles ez hogy nincs x milliónyi kereset AHból.
másrészt ez hogy mim van mennyi időt játszom stb téma meg felesleges. ez az egész teljesítmény és hozzáértés kérdése. d3 bőven vizsgaidőszak alatt jelent meg, mégis sikerült minden tárgyam emellett nem keveset játszottam... -
#54166 bocs, de a" munka,autó,ház, dugás, néha alkohol mellett" ezt nem hiszem el.
mondd azt, hogy ezt csinálod éjjel, nappal, és akkor elhiszem. (persze 140 óra alatt) meg volt néha bot is.....
:-()
az AH-ban nincsenek 150 milliónyi keresetek, úgyhogy valamit olcsó veszel (az olyan is) és aztán akkor haszonnal add el...
de mindegy, messziről jött ember.... off -
#54165 nyílván nem mondok nagy dolgokat -
#54164 -
#54163 utána pedig használom az AH converteremet (spreadsheet), ami kiszámítja hogy mennyiért érdemes átpakolnom RMAHba illetve a profit alapján is lehet benne mókolni ezt elküldhetem bárkinek ha kiváncsi rá valaki és van némi goldja amiből szeretne jurót heggeszteni -
cateran #54162 Ez csak annak lehet ujdonsag, aki nem wowozik/wowozott...ott is detto ez van, csak az osszegek kisebbek