78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#54642 na még csak most ültem le a géphez de látom már kijött az 1.04 legendary részletezés.
tl;dr: jó lesz a játék vagy sem? valaki mondja meg :D -
#54641 280kért berakod -15% az nincs 250k. -
#54640 lvl60+-os többet ér -
#54639 Yesname barátunknak üzenem, hogy nem sikerült még kitalálnia mit csinálok majd velük. nice try tho -
#54638 Bebontva sem ér többet 250k-nál még. Lehet, hogy fog majd, de akkor valószínűleg el is lesz árasztva a piac. -
#54637 "ki az aki eladná mikor bebontva többet kap érte?"
az, aki ezt nem tudja -
#54636 Igen ám, de ezt már jóval a firey emelkedés előtt elkezdte hirdetni.
Szerk.: Másrészt ki az aki eladná mikor bebontva többet kap érte? -
SlipKnoTiaN #54635 Nem rossz, jóó kis kép.
Kár h nem ment vissza az angyalok tanácsába, sokkal szimpatikusabb volt angyalként, mint halandóként. -
#54634 Szerintem inkább úgy van vele, hogy a pár száz milliójából megér néhány milliót egy kis kockáztatás. :D Vagyis tuti nem bukik, mert ha szarok is maradnak, akkor is kovácsol belőlük új legendary-kat. -
#54633 fiery-t szeretne belőle kinyerni aminek az ára most az egekben van -
#54632 Ha azt hiszed hogy patch után majd beazonosítod és keresel sokat velük, nagyon meg fogsz lepődni. -
#54631 FIGYELEM!!
Legendás UNID állapotban lévő ilvl61+ fegyvereket veszek 250k goldért!
PM ha érdekel -
#54630 háttérnek:
-
sanyiiiii #54629 Blizz is arra számít hogy több lóvé befolyik abból hogy sokan befektetnek és ezt játsszák (mivel azt hiszik hogy ingyen van, de az a pénz aktiblizzardnál forog szépen, és bár végül visszakapod a haszon amit az a pénz termel náluk marad), néha kibannolják majd az embereket érte de nem túl gyakran nehogy abbahagyják.
Hátrány részükről ugye az hogy így kevesebb lóvé folyik majd be abból hogy a rendszeresen bannolt botterek új accot vesznek. -
Traky70 #54628 1.48, de a critical hit damage-em majdnem duplája a tiédnek, szóval még kell lenni valaminek. Sajnálom, hogy tegnap este kivettem a kezéből a fegyvert, így nem sok értelme lenne a profilt linkelni, de du. visszateszem és belink-elem. -
#54627 AH-s accountból így lesz végtelen számú és ingyen. Bár lehet a tizediknél már csúnyán nézne a blizz. :D -
BlazeH #54626 Ez minden játéknál így lehetne. Megvenném az összeset :) -
#54625 30 napon belül visszakérheted a pénzed, a vásárlástól számítva, ha nem vagy elégedett. -
#54624 Attack speeded mekkora? Bár már nem szokás arra rakni. De ha elég magas, akkor simán lehet, hogy az alap sebzésed kicsi, így sokszor kritelsz 40k-t míg én egyszer 90k-t.
Egyébként én is van amikor 40k körül kritelek, De előfordul a 80k+ is.
Ki is próbáltam, hogy ne e a hydra zavar be és beleadódk a kritbe, de nem. Anélkül is lőttem most 89k-t
-
BlazeH #54623 Foglald össze a lényeges pontokat kérlek. -
Traky70 #54622 Akkor nekem 52K DPS,42%/335%-al hogy jön ki 40K????? Itt valamit nagyon nem stimmel... Du. linkelem a profilomat. Remélem tudtok segíteni, hogy mi lehet a bibi. -
Rehom #54621 A Diablo 3-t vásárolni készülők figyelmébe! -
#54620 Érdekes anomália. Én 50k buffolt dps-el piercing orb-al lövök 80-100k-s kriteket. 175% chd, 36%chc, 1,28 attack/sec. -
Traky70 #54619 Lehet ez lesz az... Ja, mégsem. Piercing orb 105%, frenzy 110%. Igaz, hogy a frenzy ha felpörög ad plusz 75% attack speed-et,de attól nem üt nagyobb criticalt, csak sűrűbban üti. Megállná a helyét az észrevétel, ha pl cleave-et, vagy bash-t használnám a barbival.
-
#54618 Igen volt, négyszer -
#54617 valszeg már volt de ha mégsem
Legendary weapon improvements
Na ezeket már tényleg lehet legendásnak nevezni, elég a képeket megnézni :D -
#54616 Valszeg az a skill amivel a barbi üt nagyobb százalékban használja a sebzést, pl 250%-al üt a barbi és 175%-al a wiz -
Traky70 #54615 Du. tudok feltenni profilt (a fegyver nincs a kezében jelenleg). Főbb statokat írtam lentebb. Utóbbi napokban build-eket próbálgattam a diablo wiki inferno wizard guide leírás alapján (critical mass, archon, kite). Sajnos mindegyiknek van gyenge pontja, amit ki is használnak az elitek.
Nem arról van szó, hogy nem tudok vele haladni act II-őn, csak csalódásomnak adtam hangot a karakterrel kapcsolatban.
Az csak mellékes, hogy ua.-al a védelemmel kevesebbet bír mint a barbár, de az már nem mellékes, hogy sokkal kevésbé hatékony. Elvárnám, hogy ha gyengébb a védelem, akkor (sokkal) jobban sebezzen, de sajnos nem ez a helyzet (erre hoztam fel, hogy a barbi gyengébb DPS-el, kisebb critical hit damage-el is kétszer akkora critical-okat üt).
Legnagyobb keserűségem: örültem, hogy a DPS-em 50K felett van, de "sírok", mikor látom, hogy 40K-kat kritel.
Remélem a profilom alapján majd egyből jön az építő jellegű kritika, ami után majd száguldani fog a wiz :) Viccet félretéve, lehet, hogy valamit figyelmen kívül hagytam, vagy benéztem... ki tudja. De lehet, hogy egyszerűen nem vagyok skill-es játékos :)
-
Traky70 #54614 "a barbar nagyobb darab jobban birja, ez a valasz :D:D:D" Hát kínomban én is erre gondoltam :)
Viszont arra még nem találtam magyarázatot, hogy sokkal kisebb DPS-el és 2/3-os critical hit damage-el hogy a rákba üt kétszer nagyobb critical sebzéseket a barbár, a varázslómnál. -
Sunrider924 #54613 Dobj egy ss-t a statjaidrol es egy profilt, a statjaid szerint siman mennie kellene act2nek. Nem tudom mi alapjan akarod oszehasonlitani a barbarral, annak van alapbol +30% dmg reductionja, ami a wizardnak nincs. -
Traky70 #54612 Ezt már meg sem említettem... Nagyon élvezetes (más) a barbár után ez a karakter, de sajnos nem hatékony. Lassú, sérülékeny, valamint sokkal több champion pakk van, ami nagyon nehéz, vagy lehetetlen vele (tegnap pl. elég sok rángatós/pajzsos/fagyaszós/teleporter/invulnerable pakk-al találkoztam, "sivatagi cápa" (elbújik a homok alá), valamint "hydra" (láthatatlanná válik, majd melletted előbukkan) formájában. )Ja, én is láttam a jutúbon a critical mass-os videókat...nekem is működik alap mob-oknál, meg nem varázslószivatós pakk-ok ellen. -
natalyel #54611 Pedig elolvassuk :).
Sem a hydra, sem a blizzard nem critel, nekem ez a problémám. Bár nekem kisebbek némileg a statjaim, de én soha nem látok sárga critdamage-t sem blizzből, sem hydra-sebzésből. -
who am I 7 #54610 a barbar nagyobb darab jobban birja, ez a valasz :D:D:D mint sok minden a jatekban, ez is erdekes.Miert fordulnak utanam ha ss rajtam van, mert pakolja elem a falat szinten ss-el..mostanaba egyre tobbet van, hogy ss de ugyanuby jonnek utanam.Caltrops 2es runa kb fele ideig hat az elitekre...meg meg sok erdekes dolog :_D -
Traky70 #54609 Hú de hosszú lett. Ezt nem fogja senki sem elolvasni... -
Traky70 #54608 Egy kis sírás a varázslóval kapcsolatban. Nemrég indítottam egyet, mert már untam a barbárt. Annyi elvárásom volt vele kapcsolatban, hogy legyen nagyobb sebzése, mint a barbárnak, aztán critical mass build, vagy blizzard/hydra kite.
Act II közepén vagyok, de sajnos lepkefingnak tűnik a harcoshoz képest.
Statok: 52K dps (csak glass cannon-nal), 41KHP, 700allres, 5K armor, 1300 life regen, 42% chc, 335% chd, 10 mana reg/critical hit.
A legnagyobb problémám, hogy szerintem gyengén szórja a critical-okat. PL. miért van,hogy MF barbimmal(dps shout-tal:32K, chc:23%, chd:200%) sokkal nagyobbat sebzek, mint a fent említett varázslóval (barbival repkednek a 50-80K sebzések, de 100felett is látok (nem berzerker módban), varázslóval meg 40-50K max. (ennyi az alap sebzése...) és az is csak piercing orb-nál? Hiszen neki sokkal nagyobb az alap DPS-e, nagyobb a critical hit chance és damage is. Akkor hogy???
A critical mass build fasza, amíg nem jön egy közepesen nehéz pakk. Archon meg nem immúnis a crowd control-okra, ráadásul 1000 allres-el, meg 6000-es armorral is hamar kinyírnak (pl. beránt a moltenbe+fagyi azt csók).
Leginkább azt érzem, hogy a sebzés nincs rendben..., de azonos, vagy erősebb védelemmel is sokkal hamarabb leütik, mint a barbit (pl. tegnap teszteltem a "szúnyogokat". Azonos védelemmel varázsló feküdt 7db-tól, barbár meg röhögött, miközben szétkenődtek a hosszú sorozatok egymás utána a mellvértjén...) Akkor én vagy balfasz, hogy próbáltam allrest, meg páncélt tenni a varázslóra???
-
Dr DeViLKiNG #54607 Talán, de azért rendes húzás volt tőlük ezt fél négykor kihírezni, hogy normális ember még csak ne is reagálhasson rá(mármint ah felvásárlások :D). -
fakanal #54606 +1
En meg mindig azt erzem, hogy sporolnak, es nincs eleg tesztelo, v nincs ra idejuk... -
#54605 szerintem szándékos volt. 2 hónapot úgy is kihúzott a játék hogy alap dolgok hiányoztak belőle(pl rendes legendaryk)
GW2 megjelenéséig meg véget ér a béta teszt és kijön a rendes D3:) -
BlazeH #54604 Ha már akkor ezekkel adják ki, akkor most mivel lendítenék fel újra a kereskedelmet az AH-n :) -
Susarc #54603 és most minden köcsögség nélkül csak annyit fűznék hozzá: ennek a játéknak ezekkel a dolgokkal kellett vona kijönnie!
ezek a "fixálások" csak abban erősitenek meg,hogy egy összecsapott verziót dobtak piacra májusban.....
természetesen azért szép dolog,hogy fixálják