78986
  • Dr DeViLKiNG
    Votmá?

Wednesday (8/15):
    Barbarian
    Wizard

Thursday (8/16):
    Monk
    Demon Hunter
    Witch Doctor
  • Dr DeViLKiNG
    Akkor nagy szerencse, hogy van egy bid rendszer amivel kb a vásárlók belövik hogy mennnyit is érhet. :D
  • j0nNyKa
    szeretnél rózsaszín nevet a fejlécbe?
    remélem az 1.0.4 feldobja a topicot, és akkor lehet versenyezni az 55555-ös hszért
  • 1Darton1
    Majd azt én eldöntöm, hogy mi a TÉK, kk??? (/sarcasm)
  • j0nNyKa
    megfogalmazom, hogy én hogy látom a dolgot:
    ha nem ment el 1,8 milláért, akkor elmegy 1,8 milláért?
  • Ferrari23
    Hát arra a sorsra jut, de qrvara tanácstalan vagyok mennyiért tegyem ki. Beállítottam a crit dam + chance + str hármast és elég durva összegeket dob ki.

1%-al gyengebb crit dam + sokkal szarabb str-rel és 1%-al erősebb crit dam + sokkal szarabb str-rel 1,8-tól - 12 millióig vannak kinn. És azok semmivel nem jobbak más statban se.... Ilyen nagy szórásban tudja az ember belőni mennyiért vihetik el.....
  • Avenger
    Én melee-hez nem értek, de 800+ res kell hozzá act 1 után, ha haladni is akarsz.
  • Traky70
    Én?? Azért köszönöm. Meg előre is, arra az esetre, ha döntöttem.
  • Traky70
    Cold blooded-et csak próbaképpen tettem be. Utóbbi napokban próbáltam jópár variációt, stílust. Sajnos akárhogy is nézem gyengus. Mindegy, van egy 60-as varázslóm is, majd következő peccsekkel fordulhat a kocka, mint most a barbárok javára. Köszi a segítséget, profilt.
  • j0nNyKa
    döntöt TÉK
    nem is volt ték, tök random hsz szám :(
  • 1Darton1
    Ha egy kicsit más stílust erőltettél volna magadra, akkor talán segítőkészebb is lehetnék ennél. De jelen esetben csak annyi jut.
    Amikor döntötték, akkor kapsz új tippeket.
  • Traky70
    Ebből a hozzászólásodból már alakul valami. Esetleg ha megkérhetnélek, egy picit konkretizálnád a meglátásaidat?
    Pl. Te milyen (okos) melee build-et ajánlanál (ha szerinted a critical mass build nem jó melee-re)? Milyen gear passzol a ranged-hez és milyen a melee-hez? Köszi.
  • 1Darton1
    És a DH-k nem használhatják az AH-t?
  • Ferrari23
    Sok sok szar 63-as után egy viszonylag elég jó 62-es, csak persze, hogy DH vagyok :D:D

• 1Darton1
    Egy kérdésnek általában nem is az a célja, hogy választ adjon.
    Bár ebben az esetben nem árt, ha először eldöntöd, hogy melee vagy ranged játékstílust szeretnél. A builded az valami nem túl okos melee build, viszont a geared nem alkalmas ilyesmire. Szóval az egyiket át kell alakítanod alaposan, ha majd döntöttél.
  • Frank99
    szerencse.
  • Avenger
    Cold blooded-re mindig is furcsán néztem. Csak a jég sebzés nő 20%-al a leírása szerint, a fagyott és jéggel lassított célpontokon. Ez a build nem sok jégsebzést okoz(nulla).

Azon kívül a többi cucc jó, bár tank buildhez kevesebb dps is elég és több resist lenne a jó.
    Attól függetlenül kéne akkorát sebeznie az orbodnak mint az enyém, bár attack speeded nagyobb. Nekem meg nagyobbat üt de lassabban a fegyverem.Profilom
  • Traky70
    Hát nem lettem előbbre a hozzászólásodtól... :(
    Egyébként kérdésedre válaszolva:Inferno Wizard guide - Critical mass build, csak a familiar helyett egy kis védelmet tettem be, mivel ezzel a kiosztással közel kell menni az ellenhez. Már ami a build-et illeti. Ha viszont a statokra gondolsz, akkor az volt a cél, hogy legyen magas CHC és CHD a minél nagyobb DPS érdekében, valamint lehetőleg allres is...
  • 1Darton1
    Ez most tank vagy ranged build? Mert első ránézésre egyik sem.
  • Traky70
    Varázsló profil (magic weapon nem aktív, CHC:42%, CHD:332%)
    : http://eu.battle.net/d3/en/profile/Traky777-1288/hero/4281417
    Stat:https://docs.google.com/file/d/0B19elc7UDIUORFI4d1BaTFhpQk0/edit?pli=1
    MF barbár profil (battle rage, berserker nem aktív, CHC:23%, CHD: 200%): http://eu.battle.net/d3/en/profile/Traky777-1288/hero/4069157
    A kérdés az, hogy mit szúrtam el, hogy a varázsló csak 40K criteket oszt piercing orb esetén, miközben a fenti barbi kevesebb dps-el és kisebb CHD-vel kétszer ekkorákat (berzerker nélkül)? Blizzard nem critel, hydra nem kritel, disintegrate még kisebbeket kritel. Akkor hogy lehet varázslóval rendeset sebezni?

• Avenger
    Nekünk elsőre lement, nagyjából mindenki tudta a dolgát. Én is csak azért haltam meg mert blizzard helyett teleportot nyomtam a méreg felhő közepébe. :D
  • Frank99
    Beliált publicban 3x-ra sem bírtuk megcsinálni, benn volt wizard, dh, barb, meg én + barb....

a gyerek tegnap 1-sőre leverte, nem publicban, előtte megpróbálta publicban, halál....

ennyit a coop támogatásról... idióták...
  • Avenger
    Na Ghom elhullott végre. Pedig négy fős public game volt. Igaz volt egy barbár bent 1200-1500 resistekkel. :D Az utolsó egyötödét a hp-jának egyedül verte le. Meg sem mozdult az élet csíkja.
  • hnt
    Sziasztok, eladóvá vált a Diablo3 accom, + van még rajta D2+Lod.
    Bővebb infóért pm.
  • Rehom
    CONAN a barbár
  • gandrus
    Bocs: tulzottan. Telefonrol irok.
  • gandrus
    Wizard a fo karakterem, de meg igy se lelkesednek erte tullzottan. Nem rossz, de se ias, se crit chance, se all res,se mf, se kulon dmg. nincs rajta
  • attiGT
    Barbár változások 1.0.4ben
  • Acidlich
    Az ilyeneket chaten árulják gondolom
  • Carmang
    Lehet egyáltalán unid cuccot AH-ba rakni? Ha lehet, akkor az nagyon gáz :)
    Ha meg nem lehet, akkor problem solved.
  • BetonK
    Hella!

Esett ma egy amulet,
    int 215,
    vit 109,
    lightning res 37,
    loh 629

ez már vmi?
    (csak egy barbárom van, annak semmi
  • hnt
    Szia, ment pm
  • inexxhd
    sziasztok, valakinek van eladó, vagy cserélendő Diablo 3-a?
  • Avenger
    Meg lehet amúgy különböztetni, más lesz a képük elvileg, persze nem feltétlenül fogja mindenki észrevenni. :) De valószínűleg tesznek valamit azért, hogy meg lehessen különböztetni.
  • Lunki88
    Egy ilyen armor set kéne a játékba, durva lenne. :)
  • Pukkka
    Ez már reportolva lett, nem hiszem, hogy bennhagyják ezt a lehetőséget...
  • who am I 7
    akarom irni, ertekekrol..
  • who am I 7
    Ez nagyon g*ci :D:D:D talan az alap eryekekrol majd fel lehet ismerni az ujat (nagyobbak lesznek)
  • TurboX
    ez a másik lehetőség
  • Avenger
    Bizonyos szintű aljassággal még azt is meg lehet csinálni, hogy unidként 10 milláért eladni a mostani fos legendásokat, majd patch után, állítva, hogy ezek már faszák ám. :D