78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Dr DeViLKiNG #54682 Votmá?
Wednesday (8/15):
Barbarian
Wizard
Thursday (8/16):
Monk
Demon Hunter
Witch Doctor
-
Dr DeViLKiNG #54681 Akkor nagy szerencse, hogy van egy bid rendszer amivel kb a vásárlók belövik hogy mennnyit is érhet. :D -
#54680 szeretnél rózsaszín nevet a fejlécbe?
remélem az 1.0.4 feldobja a topicot, és akkor lehet versenyezni az 55555-ös hszért -
1Darton1 #54679 Majd azt én eldöntöm, hogy mi a TÉK, kk??? (/sarcasm) -
#54678 megfogalmazom, hogy én hogy látom a dolgot:
ha nem ment el 1,8 milláért, akkor elmegy 1,8 milláért? -
Ferrari23 #54677 Hát arra a sorsra jut, de qrvara tanácstalan vagyok mennyiért tegyem ki. Beállítottam a crit dam + chance + str hármast és elég durva összegeket dob ki.
1%-al gyengebb crit dam + sokkal szarabb str-rel és 1%-al erősebb crit dam + sokkal szarabb str-rel 1,8-tól - 12 millióig vannak kinn. És azok semmivel nem jobbak más statban se.... Ilyen nagy szórásban tudja az ember belőni mennyiért vihetik el.....
-
#54676 Én melee-hez nem értek, de 800+ res kell hozzá act 1 után, ha haladni is akarsz. -
Traky70 #54675 Én?? Azért köszönöm. Meg előre is, arra az esetre, ha döntöttem. -
Traky70 #54674 Cold blooded-et csak próbaképpen tettem be. Utóbbi napokban próbáltam jópár variációt, stílust. Sajnos akárhogy is nézem gyengus. Mindegy, van egy 60-as varázslóm is, majd következő peccsekkel fordulhat a kocka, mint most a barbárok javára. Köszi a segítséget, profilt. -
#54673 döntöt TÉK
nem is volt ték, tök random hsz szám :( -
1Darton1 #54672 Ha egy kicsit más stílust erőltettél volna magadra, akkor talán segítőkészebb is lehetnék ennél. De jelen esetben csak annyi jut.
Amikor döntötték, akkor kapsz új tippeket. -
Traky70 #54671 Ebből a hozzászólásodból már alakul valami. Esetleg ha megkérhetnélek, egy picit konkretizálnád a meglátásaidat?
Pl. Te milyen (okos) melee build-et ajánlanál (ha szerinted a critical mass build nem jó melee-re)? Milyen gear passzol a ranged-hez és milyen a melee-hez? Köszi. -
1Darton1 #54670 És a DH-k nem használhatják az AH-t? -
Ferrari23 #54669 Sok sok szar 63-as után egy viszonylag elég jó 62-es, csak persze, hogy DH vagyok :D:D
-
1Darton1 #54668 Egy kérdésnek általában nem is az a célja, hogy választ adjon.
Bár ebben az esetben nem árt, ha először eldöntöd, hogy melee vagy ranged játékstílust szeretnél. A builded az valami nem túl okos melee build, viszont a geared nem alkalmas ilyesmire. Szóval az egyiket át kell alakítanod alaposan, ha majd döntöttél. -
#54667 szerencse. -
#54666 Cold blooded-re mindig is furcsán néztem. Csak a jég sebzés nő 20%-al a leírása szerint, a fagyott és jéggel lassított célpontokon. Ez a build nem sok jégsebzést okoz(nulla).
Azon kívül a többi cucc jó, bár tank buildhez kevesebb dps is elég és több resist lenne a jó.
Attól függetlenül kéne akkorát sebeznie az orbodnak mint az enyém, bár attack speeded nagyobb. Nekem meg nagyobbat üt de lassabban a fegyverem.Profilom -
Traky70 #54665 Hát nem lettem előbbre a hozzászólásodtól... :(
Egyébként kérdésedre válaszolva:Inferno Wizard guide - Critical mass build, csak a familiar helyett egy kis védelmet tettem be, mivel ezzel a kiosztással közel kell menni az ellenhez. Már ami a build-et illeti. Ha viszont a statokra gondolsz, akkor az volt a cél, hogy legyen magas CHC és CHD a minél nagyobb DPS érdekében, valamint lehetőleg allres is... -
1Darton1 #54664 Ez most tank vagy ranged build? Mert első ránézésre egyik sem. -
Traky70 #54663 Varázsló profil (magic weapon nem aktív, CHC:42%, CHD:332%)
: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Traky777-1288/hero/4281417
Stat:https://docs.google.com/file/d/0B19elc7UDIUORFI4d1BaTFhpQk0/edit?pli=1
MF barbár profil (battle rage, berserker nem aktív, CHC:23%, CHD: 200%): http://eu.battle.net/d3/en/profile/Traky777-1288/hero/4069157
A kérdés az, hogy mit szúrtam el, hogy a varázsló csak 40K criteket oszt piercing orb esetén, miközben a fenti barbi kevesebb dps-el és kisebb CHD-vel kétszer ekkorákat (berzerker nélkül)? Blizzard nem critel, hydra nem kritel, disintegrate még kisebbeket kritel. Akkor hogy lehet varázslóval rendeset sebezni?
-
#54662 Nekünk elsőre lement, nagyjából mindenki tudta a dolgát. Én is csak azért haltam meg mert blizzard helyett teleportot nyomtam a méreg felhő közepébe. :D -
#54661 Beliált publicban 3x-ra sem bírtuk megcsinálni, benn volt wizard, dh, barb, meg én + barb....
a gyerek tegnap 1-sőre leverte, nem publicban, előtte megpróbálta publicban, halál....
ennyit a coop támogatásról... idióták... -
#54660 Na Ghom elhullott végre. Pedig négy fős public game volt. Igaz volt egy barbár bent 1200-1500 resistekkel. :D Az utolsó egyötödét a hp-jának egyedül verte le. Meg sem mozdult az élet csíkja. -
hnt #54659 Sziasztok, eladóvá vált a Diablo3 accom, + van még rajta D2+Lod.
Bővebb infóért pm. -
Rehom #54658 CONAN a barbár -
#54657 Bocs: tulzottan. Telefonrol irok. -
#54656 Wizard a fo karakterem, de meg igy se lelkesednek erte tullzottan. Nem rossz, de se ias, se crit chance, se all res,se mf, se kulon dmg. nincs rajta -
#54655 Barbár változások 1.0.4ben -
#54654 Az ilyeneket chaten árulják gondolom -
#54653 Lehet egyáltalán unid cuccot AH-ba rakni? Ha lehet, akkor az nagyon gáz :)
Ha meg nem lehet, akkor problem solved. -
BetonK #54652 Hella!
Esett ma egy amulet,
int 215,
vit 109,
lightning res 37,
loh 629
ez már vmi?
(csak egy barbárom van, annak semmi -
hnt #54651 Szia, ment pm -
inexxhd #54650 sziasztok, valakinek van eladó, vagy cserélendő Diablo 3-a? -
#54649 Meg lehet amúgy különböztetni, más lesz a képük elvileg, persze nem feltétlenül fogja mindenki észrevenni. :) De valószínűleg tesznek valamit azért, hogy meg lehessen különböztetni. -
#54648 Egy ilyen armor set kéne a játékba, durva lenne. :) -
Pukkka #54647 Ez már reportolva lett, nem hiszem, hogy bennhagyják ezt a lehetőséget... -
who am I 7 #54646 akarom irni, ertekekrol.. -
who am I 7 #54645 Ez nagyon g*ci :D:D:D talan az alap eryekekrol majd fel lehet ismerni az ujat (nagyobbak lesznek) -
#54644 ez a másik lehetőség -
#54643 Bizonyos szintű aljassággal még azt is meg lehet csinálni, hogy unidként 10 milláért eladni a mostani fos legendásokat, majd patch után, állítva, hogy ezek már faszák ám. :D