78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Traky70 #54722 Nahát akkor ennyit a melee wizard-omról amit az előbb link-eltem :) Wicked wind nélkül ele lehet felejteni a diamond skin, forst nova, explosive blast zongorát, hacsak nincs "extremely high" critical rate-ed. Még jó, hogy erősítik a karaktert :) Mondjuk magához, és főleg ranged-hez képest végül is igen. De a barbáros leírásból nem úgy néz ki, hogy csökkenne a különbség a két karakter között. -
Rehom #54721 Még nem :) -
Noodlee #54720 Már egy ideje hanyagolom a játékot, így az utolsó pár 100, de lehet, hogy 1000 kommentet sem olvastam.
Kijött végre a legendary feljavítás? -
#54719 "While patch 1.0.4 has very few nerfs, one of them does affect the wizard"
"Energy Twister is having its proc coefficient reduced from 0.25 to 0.125."
Ez a lényeg a wizardok jó részének, méghozzá elég kellemetlen:)
Elmehetnek a francba...most megint terelgetnek a saját build ötleteik fele. Én örültem, mikor lettek elég jó cuccaim ahhoz, h crites builddel mehessek és elfelejthettem az uncsi hydrát, meg ahogy beleolvasok a kommentekbe a hír alatt, sokan mások is. -
#54718 Avicc hogy nem jatszottam ket hete, erre moat a lagengary s javitas utan belepek, nem tulzok, 10perc jatek utan esett egy IK hammer:D tudom h annyira nem nagy szam de azert megis esett vmi:) -
Aspyrin #54717 átolvastam végig, de 98%-ban a hydrát ecsetelték
a barbárhoz kapcsolódó cikk sokkal tartalmasabb volt, felkeltette az érdeklődésem.. -
#54716 marmint hogy kb. az osszes spell reworkot kap? vagy csak az elso bekezdest olvastad? -
Aspyrin #54715 azért ennél többre számítottam :| -
Aspyrin #54714 1. 0. 4 wizard -
#54713 1.0.4 wizard dolgok -
#54712 fantasztikus -
#54711 Súrolja, csak felülről. ;) -
Traky70 #54710 Ilyen lett a melee wizard, készleten lévő cuccokból:
Ingame statok, Profil
Így már nem törékeny. Act II-re biztos elég lesz. Az előbb mentem vele fél órát. Volt olyan, hogy két pakkot intézett el egyszerre (plagued, vortex, frozen, waller, horde, extra helth, arcane volt a két pakk választéka). Igaz 1x halt közben, de csak azért, mert új a build-et használtam és nem figyeltem eléggé).
Köszönöm a segítséget sunridernek és Dartonnak. -
foldi6 #54709 köszi szépen -
#54708 3 h van a nevemben, nem 2 -
#54707 jobb klikkelj rájuk, johhnykára ne is hallgass a jövőben -
foldi6 #54706 de akkor addig nem is tudom ezeket a cuccokat használni?
-
#54705 inferno act5-ben van egy ritka szorny, az dob identify tekercset -
foldi6 #54704 Szevasztok,sárga cuccokat hol tudom beazonosítani? sehol sem találtam tekercset v ilyesmit...köszi előre is -
#54703 most nézem, hogy korábban linkelte is a profilját. Így legyen ötösöm! -
#54702 van egy olyan érzésem, hogy barátunk karakterének intje még az 1600-at sem súrolja. -
Traky70 #54701 Barbárnál van készleten még pár olyan cucc, amivel tudok armort, allres-t növelni wizard-on, valamint egy 27% block chance pajzs, nagy adag védelemmel. Feldobom rá, nézek újabb közelharci build-eket, aztán meglátom, hogy mi lesz. Nem vagyok mazoista, ha nem megy, átváltok ranged-re. Megköszönném, ha a távolságival kapcsolatban is tudnál pár hasznos tippet adni? -
#54700 Azért figyeled hogy már káromkodik a kiscsaj. xD -
#54699 Hehe. Van 200 000 aranyam pillanatnyilag. :) -
1Darton1 #54698 A melee wizard egy vicces és különösen drága hobbi, mondhatni egy zsákutca. Sok mazochista szívatja magát vele, mert egész élvezetes és érdekes játékstílus. Csak nagyon körülbelül megsaccolva olyan 20-30-szor drágább, mint egy ranged build, ha hasonló hatékonyságot akarunk elérni. Például a mostani geared fele (de akár negyede) is bőven elég lenne Diablo leöléséhez rangedként.
A critjeid azért kicsik, mert nem olyan skilleket használsz, amikkel nagyot lehetne sebezni, illetve egy gyors fegyver sem ezt a célt szolgálja. Ha szép nagy sebzéseket szeretnél, akkor durrogtass meteorokat egy 1500 dps-es kétkezessel. -
Susarc #54697 :D
-
Traky70 #54696 Mintha két különböző nyelvet beszélnénk...vagy inkább rosszul indítottunk mindketten :) Mint ahogy írtam az utolsó hozzászólásomban, még nem döntöttem el, de kitaláltad, hogy a közelharci azért közelebb áll hozzám. Köszönöm, mindenképpen kipróbálom a tanácsaidat.
Lehet, hogy nem jött le, vagy nem olvastad a korábbi hozzászólásokat, de barbár után váltottam unaloműzésként varázslóra (ami közben nagyon megtetszett). Mivel ilyen karakterrel még nem játszottam korábban, sok furcsasággal találkoztam. Ezek közül a legfrusztrálóbb hogy a critical hitek nem hozzák azt a sebzést, amit elvárhatnék (összehasonlító adatok lent). Egyébként ezzel kapcsolatos volt az eredeti kérdésem is. -
Susarc #54695 több milliós/slot cumók nélkül nem lesz 2k main tulajdonsága senkinek se sajna....crit+crit dmg-el jobban meglehet dobni -
#54694 akkor lehet nem ártana egy kis +int -
Cortinaar #54693 sziasztok!
Nincs valami olyan oldal, ahol be tudom írni a tárgyak tulajdonságát és meg tudom nézni, hogy pl. két fegyver közül melyik a hatékonyabb? Természetesen nem csak a DPS jelző számít, pl. egyiknél minimum-maximum sebzés van., másikon elementális, crit chance, crit damage, stb... -
#54692 Fogom, köszi, csak pénzt kell hozzá gyűjtenem majd. Pillanatnyilag 11% crit chance és 101% crit dmg-em van. -
Susarc #54691 *szinte:P -
Susarc #54690 jah és a vállasod meg sapkát azonnal cseréld! nincs is rajtuk IQ -
Susarc #54689 30-40% crit meg vagy 300% crit dmg és jó lesz:P -
#54688 Viszont a sebzésem mégis csak 26525. Gondolom kéne crit chance+crit dmg-t szereznem még. Vagy valami más a hiba?
profilom
-
Susarc #54687 ez elég klafa bezony -
#54686 Ez a fegyver nem olyan rossz, ugye? Vagy egy hete dobta valamelyik szörny. :)
-
1Darton1 #54685 Látom nem voltam elég világos. Melee/tank (közelharci) vagy range/kite (távolsági) stílusban szeretnél játszani a wizardoddal?
Feltételezve, hogy még mindig nem érted, megválaszolom helyetted. "Melee."
Ebben az esetben keress más critical mass buildeket (ugyanis legalább 10-féle van), mert ez kimondottan szar, és próbálgasd azokat. (Például eleinte nem árt a spectral blade, amíg meg nem tanulsz jobban játszani a melee wizarddal, és nincs elég ap on crited.)
A geareden nagyon kevés az allres és az armor, és shielded sincs. -
#54684 "Bash and Cleave are not very attractive compared to Frenzy"
Persze, mert van egy ütős kétkezes kalapácsom, de olyan lassú, mintállat, single target ellen használhatatlan. Naná, hogy csak és kizárólag Frenzy-vel használom.
Amúgy, ha lenne még egy plusz gomb, simán kiraknám a Frenzy mellé a Cleave-et. -
#54683 én még nem láttam ezt, köcc