Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel
LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
(azt vettem észre hogy a followers cuccok elég jól elmennek az utóbbi idõben, pl volt olyan ami 2m-ért kb 10 perc alatt)úgylátom kezdenek rájönni a júzerek hogy kell a követõ és nagyon imba tud lenni ha van rajta jó cucc. nekem (monk) pl enchantress-t használom és ilyen 6-10k dmgket tol rangedbe (csak droppos cucc van rajta) ha nem megy oda hozzá senki akkor írtja a népet
Egész egyszerûen megtorpantam, pubban akkor megy, ha 4-bõl 2 ember elköltött pár száz eurót a gearjére. Ne jó, ez utóbbi kicsit túlzás, de tényleg mocsok nehéz Ac2 második fele.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Skeleton Kingnek pont most voltam 1 ütés full HP-ról 😛
Megunt D3 acc eladó. Digitális példány. 60as monk van rajta és egy 32es HC wizard. Óccón adom.
War, war never changes.
HP - 31K
Armor - 3,4K
Dmg - 58K
RES - 120-200 között
HP-m: 42K
Armor: 2.4K
Dmg: 41K
Res: 128-195 között mozognak.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Lehet nem DH-val kéne próbálkoznom, hanem valami másik kaszttal 😞
Inferno még nagyon kemény nekem, így jobb cuccok kellenének.
Farmoljam Hell-t pénzért/cuccokért, vagy szenvedjek csapatban infernon?
Már próbálkoztam pár csapattal, de az elsõ lény, ami nem sima szörny mindig szétkapta az egész brigádot, és mindenki kilépett 😛
Parasite Eve 2, best game EVER!
Parasite Eve 2, best game EVER!
(Public) co-opot csak onnan lehet folytatni ameddig legutoljára elvittem? Soloba már jóval elõrébb tartok de amikor választani kell questet nem engedi az aktuálisat csak valami õsrégit. Eddig valahogy frissült a lista de most teljesen megállt.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
\"We are only slaves to our temptations\"\"
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
PM
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Regards,
Ellehetne passzolni RMAH-ban vmennyiért szted?😊

Próbáltam már a lentebb linkelt Xsplitet, de hát erre elõ kell fizetnem, hogy játékot tudjak hozzá csatolni, ha pedig csak az éppen monitoron levõ cuccot streamelem akkor vanna kkihagyáso kszaggatások...
Tehát szeretnék egy ingyenes, minõségi live streamet üzemeltetni, ha valaki ebben jártas és lenen rá ideje hogy kicsit oktasson engem, azt nagyon megköszönném!
😊