Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
fejbõl nem vágom de akörül van neki két kék ias+intes gyûrû meg egy 850es 200intes kétkezes

LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel

mekkora DPS-e van? én egyenlõre 3200-at tudtam összekaparni a csantressznak....telepakoltam IQ-val meg egy nagy sebzésü fegyóval

Hát nem tudom nekem így valor 5-nél elég gyakran dob 3 raret az elite...
jah és MF-et hagyd a francba semmire sem jó... NV 5 aztán csók...

LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel

Annak se nagy jövõjét látom az RMAH-nak, de majd meglátjuk 😄
elsõ junikom egy doombringer 😛

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Azért mert minden normális item átkerült RMAH-ba, amik meg bent maradtak gold ah-ba azok meg csillagászati áron vannak..én ma szerencsés voltam és épp akkor kerestem ah-ba amikor beraktak egy 1h 900+ dps-s fegyvert aránylag olcsón 😄 (3,5m-ért dex+loh+int+str)

Nincs semmi gond AHval, pörög az nekem legalábbis. igen 10-20k a legtöbb de amin van egy-egy statból kiemelkedõ az megy még mindig.
(azt vettem észre hogy a followers cuccok elég jól elmennek az utóbbi idõben, pl volt olyan ami 2m-ért kb 10 perc alatt)úgylátom kezdenek rájönni a júzerek hogy kell a követõ és nagyon imba tud lenni ha van rajta jó cucc. nekem (monk) pl enchantress-t használom és ilyen 6-10k dmgket tol rangedbe (csak droppos cucc van rajta) ha nem megy oda hozzá senki akkor írtja a népet

ProGabe
Oázisban megpusztulsz majd, mint a szar! 😄
Egész egyszerûen megtorpantam, pubban akkor megy, ha 4-bõl 2 ember elköltött pár száz eurót a gearjére. Ne jó, ez utóbbi kicsit túlzás, de tényleg mocsok nehéz Ac2 második fele.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Gold kellene cuccolni act 2-re, de nem nagyon gyûlik, az AH meg nagy rakás szar a meglátásom szerint. Elején jó volt, de most már semmit nem lehet szinte eladni, csak pár 10-20-on K ért.... Legalábbis amit nekem dobál 280 MF-fel, annak 90%-a AH be se való, a maradék 10% meg örülök ha 20K ért elmegy....
Ezért nem is ott tolom 😄😄
Nem vicc.
Skeleton Kingnek pont most voltam 1 ütés full HP-ról 😛

act 2 ben borulni fogtok 1 hitre mint a zsák😛

greyfox
Ez vmi vicc? 28k dmg-al (ss nelkul), 26k hpval, 120 ressel sima ügy!

Steam: greyfox

darth devil
Ahoj.
Megunt D3 acc eladó. Digitális példány. 60as monk van rajta és egy 32es HC wizard. Óccón adom.

War, war never changes.

Infernó act 1 nincs ellenfél nekem.... DH.

HP - 31K
Armor - 3,4K
Dmg - 58K
RES - 120-200 között
Akkor kérném az útmutatót DH gearhez, ami megállja a helyét infernon 😊

HP-m: 42K
Armor: 2.4K
Dmg: 41K
Res: 128-195 között mozognak.

rage
Nekem is pár százezret ér az egész gear, ezzel act2 végéig eljutok, act3 viszont már nagyon szenvedõs...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

jazzy
Minden kasztot felcuccolsz act1re 3-500kból. 500k már fegyverestöl.
Ahogy elnéztem az árakat milliók kellenek, nem pár 100K.
Lehet nem DH-val kéne próbálkoznom, hanem valami másik kaszttal 😞

jazzy
Vegyél cuccot ahban, 2-300kból kiszedsz olyan geart, hogy act1et lazán farmolod.
Tanácsot kérnék.
Inferno még nagyon kemény nekem, így jobb cuccok kellenének.
Farmoljam Hell-t pénzért/cuccokért, vagy szenvedjek csapatban infernon?
Már próbálkoztam pár csapattal, de az elsõ lény, ami nem sima szörny mindig szétkapta az egész brigádot, és mindenki kilépett 😛

Fpocok
Coopban csak ismerõssel érdemes menni, mert akkor tudtok cserélgetni itemeket, amik estek.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Akkor nem fárasztom magam public-kal, egyedül farmolgatom act 1 inferno-t, de nem sok értelmes cucc találok napok óta...
Fpocok
Nem dob minõségileg jobbat... csak többet, mivel mindenkinek külön külön esik cucc.

Amúgy coop-ban jobb cuccok dobál? Vagy felesleges nehezebb moob ellen küzdeni?
Fpocok
Igen. A kocsmáros általában.

Minden városban van!
Játékon belül van poti árus?AH-n kívül?
Smuge
Sorry ha már volt:
(Public) co-opot csak onnan lehet folytatni ameddig legutoljára elvittem? Soloba már jóval elõrébb tartok de amikor választani kell questet nem engedi az aktuálisat csak valami õsrégit. Eddig valahogy frissült a lista de most teljesen megállt.

Tatyla
enchantress fegyver

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Amikor megláttam én is azt hittem h 1kezes...örültem volna neki jobban😊

\"We are only slaves to our temptations\"\"

Boccs most néztem 2 kezes storno! 😊
Wizardnak kezdõ fegyvernek jó lenne?Akkor megvennem..
pisztácia
Vagy egy jobb stormshieldet!

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Legalább 30-40000-et ér.

A LoH az a Life on Hit akar lenni?😊

pisztácia
kb 7M goldot vennék!
PM

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

skinnyman
Saccra azt mondom hogy legalább néhányszázezret vagy 1 milliót így is megér de nézz utána mennyiért mennek ilyen dps-el, sokkal többért szerintem nem.

Regards,

jah...nekem is ez a bajom,pedig amúgy szép lenne...fõleg a LoH miatt,meg úgye 4 main statra..
Ellehetne passzolni RMAH-ban vmennyiért szted?😊

Különc
Kevés a DPS

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Errõl mi a véleményetek? ma esett..

SLICK
Továbbra is örömmel fogado ma segítséget live streammel kapcsolatban!

Próbáltam már a lentebb linkelt Xsplitet, de hát erre elõ kell fizetnem, hogy játékot tudjak hozzá csatolni, ha pedig csak az éppen monitoron levõ cuccot streamelem akkor vanna kkihagyáso kszaggatások...

Tehát szeretnék egy ingyenes, minõségi live streamet üzemeltetni, ha valaki ebben jártas és lenen rá ideje hogy kicsit oktasson engem, azt nagyon megköszönném!

Írtam privit.
Fpocok
enyémet megveheted egy tizesért.

Jah, amúgy ha érdekel valakit, van lv 86 os wyn summonerem l2 ben. (minden adat megvan az acchoz, módosítható jelszó,e-mail stb...) Ha valaki segít D3 al kapcs ban, ingyen megkapja.
Bérelnék egy idõre diablo3 accountot . Ha van valaki, vagy tudtok valakit aki nem vagy keveset játszik. 11 órától kb reggel 7 ig tartana az, hogy játszok. RMAH ra próbálnék szerezni pár cuccot. Vennék egy d3 at 40€ ért, meg leadóznék a használatért vagy másik 20€-t.
😊
lvl 58 mind2. Tegnapit beolvasztottam, ezt még nem pörgettem ki de gondolom szar lesz ez is.
Fpocok
Legalább használhatóak? Mert ha igen, akkor baszodj meg 😄