78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#54762 EPIC FACEPALM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amúgy valóban nem +15% hanem kb csak +12%. De értem, hogy kerekített... -
#54761 15%? Rossz a számológéped
Current: 220% weapon damage over 3 seconds
1.0.4: 745% weapon damage over 9 seconds -
#54760 kap kb. egy 15%-os damage buffot, szerintem megváltja a világot. -
#54759 Exploding Palm nem lesz így egy kicsit OP? :) -
Rehom #54758 Monkito -
#54757 D: -
who am I 7 #54756 én a blahánál láttam 1-2t kiesni a fornettis bódé mögött. -
#54755 az ah-ba úgy kerül be, hogy kiesik. bárhol. -
lamadragoon #54754 hi. drágakő kombináláshoz receptek esnek valamerre? (3 utsó szintre)
ah ba láttam csak eddig, de ott horror áron... -
Traky70 #54753 "Buffs, Buffs, and More Buffs
The reduced proc coefficient is just a drop in the bucket, and overall wizards are seeing their fair share of buffing."
Szerintem azzal tudnák igazán buffolni a wizardot, ha a critical hit chance-ből és a critical hit damage-ből profitálna a blizzard és a hydra is :)Mármint ezzel zárkózhatna a barbárra. Annak ugye az összes képességére hatással van a chc, chd (furious charge, revenge, leap, stb.) -
#54752 Elnéztem, a blizzard tényleg nem kap bónuszokat se attack speedből sem crit dmg-ből. De ígyse-úgyse sebez sokat. :) -
#54751 ITT egy részletesebb írás a wizard mítoszokról. Persze fura, és tényleg ha nem tesztelik le a játékosok, akkor sehonnan sem derül ki, hogy így van.
Meg ugyebár akkor az attack speedből sem kapna semmi bónuszt a blizzard és a hydra. Pedig attól is nagyobbat tickel. Csak a nerf óta a crit dmg több dps-t ad mint az ias. Ezért arra éri meg jobban rámenni. -
#54750 Az egész érdekes
az én logikám szerint: ha 100 sebzek és 100 a CMD akkor :
sima sebzés 100
Crit sebzés 200. ergo dps 150
de mivel a skill nem crittel ezért nem veszi a max 200 értéket számításnál - tehát 100. ? aztán lehet hogy szar az egész és azt is nézi, és úgy számolja ki a sebzését a skillnek.
akkor meg fuuuuuuuu -
#54749 http://diablo.incgamers.com/forums/showthread.php?835249-So-Does-Critical-hit-damage-help-hydra-blizzard
Persze nem tudom, hogy mennyi a valóságtartalma a válaszoknak. :) -
#54748 Az akt. damage az nem a Sebzés minimum értéke és maximum értéke közti véletlen szám + Bonus?
(DPS az nem csak egy mutató, mármint egy átlag szám? minimum sebzés + Macimum critikus sebzés / 2? ) -
#54747 Nem is azzal akartam lőni csak ott volt az egér és nem láttam... -
#54746 Nem kritel, hanem a dps-edből számolja ki a tickeket. Szóval minél nagyobb a dps-ed annál nagyobbat sebez. A dps-t meg a crit dmg dobja meg legjobban, megfelelő crit %-al társítva. -
#54745 Érthető - de ha nem CRITMASS/Tank build-em van akkor? Hydra meg a blizz az életbe nem crittel -
#54744 Az attack speed már nem menő, helyette a Crit dmg az ász. Meg a crit chance. -
Susarc #54743 Crit DMG!! -
Susarc #54742 azért,mert az egérkurzorod a mozgás miatt van és nem azért,hogy azzal lődd el a képességeket!:P -
#54741 Mármint 15M ig
- inkább olyasmi érdekelne hogy mennyire érdemes a INT/ Vitality aránnyal játszani ?
2000/1500?
3000/500?
stb -
#54740 Sziasztok tanácsot szeretnék kérni !
Wiz Profil
Ezen a karin mit lehetne Gear szerint Upgradelni? -
MaximumTruth #54739 És milyen igaza van! -
Skill #54738 bevallom én most feltettem a fallout 3mat . kell egy kis szünet.
act 2ben ha valaki farmolna írjon pmet. -
Dr DeViLKiNG #54737 Nem szabad a hivatalos forumot olvasnom még mindig...
"Previous players of D2 like me had to dig real deep, pour countless hours into the game, only to realize the game will be forever be a steaming turd. Those hours of gameplay weren't "entertaining". It was torture is what it was."
ELITE KILLS
1281
Progress: inf a1
RENGETEG órát beleölt, ami még nem is volt szórakoztató! -
#54736 Jaj, de kis édibédi :D:D -
#54735 Énis emlékszem valami ilyen igéretre, velem is csak most fordult elő, de ennek is kicsi volt az esélye hogy pont ottvan az egér a kurva baron.... -
#54734 Én clickelem a Frenzyt
Szerk: cleave van az egeren, de inkább a bart clickelgetem -
#54733 asszem már néhány patch előtt beígérték, hogy csinálnak valami skill bar lock funkciót, kitartás, lehet még idén berakják
(megjegyzem én soha nem húztam le spellt a barról, meg szerintem sokan mások se) -
#54732 elective mode-ot kapcsolt ki és tádám (a kiválasztott skillek megmaradnak)... -
#54731 épp ezaz, de ha annyira akarták akkor lekorlátozhatták volna a skill képernyőre -
#54730 És te hogy akarsz mozogni anélkül hogy egyszer is lenyomnád az egérgombot? Képzeld el történetesen pausoltam a játékot és esc után nyomom az egérgombot és közben elkezdem mozgatni az egeret hogy lássam hogy egyáltalán merre megyek és bumm, minusz 1 skill, de még csak ki se vettem teljesen mert nem engedtem el az egérgombot hanem "fogtam" az egérrel, de a vlor már akkor elszállt... -
#54729 Alapvetően miért lehet elmozdítani onnan a skilleket bármelyik képernyőn? Van valaki aki így pakolgatja be/ki? -
#54728 Ezzel próbálkozik a Blizzard kifüstölni a játékaiból a clicker noobokat -
#54727 Vagy egyáltalán mért lehet huzogatni a skilleket amikor nincs nyitva se a skill ablak se semmi... -
markastor #54726 Én is vesztettem már emiatt NV-t. :( -
#54725 Mi a francért nem lehet lezárni az action bar-t vagy miafaszt hogy ne lehessen lehúzni róla a skilleket... -
BlazeH #54724 Mondjuk ez alapján nem is olyan siralmas a build diversity mint gondolná az ember. -
BlazeH #54723 http://diablo.somepage.com/popular/