Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De hát nem bántom, mivel szülei sem tudhatták, hogy beteg lesz az agya neki, így nem csapták falnak születése után 😞
Sry, majd antihero leszedi... Légyszíves ne küldjetek több ilyen kellemes üzenetet, mint amit elixit küldött most:
"A KÖCSÖG KURVA ANYÁDÉRT RAKSZ FEL BMPBEN KÉPET TE SZERENCSÉTLEN FASZ"
Parasite Eve 2, best game EVER!
ha a frenzy fel-stackel 5re akkor miert nem kap a barbar + dmg-t?
75% att speedet dob, ami nem kevese dmg lenne...ez bug?! vagy en neztem el valamit?
MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Parasite Eve 2, best game EVER!
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
ha valaki farmolna itt a battletagem : skillcopper#2399
gold még mindig van eladó!
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Regards,
Ma azonban fél órán belül kiesett ugyanaz a plan, ráadásul ez a plan az egyetlen plan ami eddig esett pár héttel ezelõtt.
Most komolyan, matematikailag nem hiszem hogy nagyobb az esélye a lottó 5ösnek minthogy ez megtörténhessen. Hogy ugyanaz a plan essen csak nekem és abból is kettõ fél órán belül. Vááá...
~10-et biztos találtam eddig 0 MF-el except ofc valor. 3. HC karimnál tartok ez eddig úgy néz ki nagyon jól össze rakott, ha nem jön be egy külsõ szerver hiba vagy elbambulok, betompulok jól fogja bírni. Az elsõt elcsesztem mert vagánykodtam a magas dps miatt (DH glass cannon). A másodikat abba hagytam eladtam a tárgyait és töröltem. Nem a mûfajom. A harmadik bejön, és legfontosabb szerintem a következõ kari, amit buffolni fognak valamiképp.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
De mikor egy affix kerül ki épp a LoS-ból az gáz tud lenni. Éppen öltem egy Fallen Shaman pack-kal futkároztam, Act 3-ban a hídon, mikor azon kaptam magam, hogy meghaltam a "semmitõl"...egyszer csak "You have died". Néztem is, hogy mi történ itt, de mikor 2.-ikra is eljátszotta velem ezt a játék, kicsit jobann megnéztem, hogy mi folyik itt, talán Lagg? vagy mi a fene?..Hát vicces ez a LoS dolog, arra jöttem rá.
Arcane Enchanted-es volt a pack. És mikor egy oszlop mellé rakja le a mob a Sentry-t, és te beállsz az oszlop másik oldalára, akkor nem fogod látni magát a Sentry-t és annak a "vonalát", hisz nincs a látómezõben, de attól még vág...Bár maga a Sentry vonala átérne a falon, de akkor se látod, mert a Sentry "magját" kell látni ahhoz, hogy látszódjön az egész....Nincs textúra, de a mégis ha elér, meghalsz, mert kettévág, bár nem látod....Így úgy látszik, hogy meghalsz a "semmibe"...nagyon kafa...
Hát ez egy elég geci dolog, mikor menekülsz az életedért, és 1 pillanatra, hogy tudj lõni 1-2-öt, megállasz egy oszlop melett, a másik oldaról "pofánvág" a halál.... ( részlet, a blogom egyik cikkjébõl, de ez most engem ma eléggé "felkúrt"... )
╯°□°)╯︵ ┻━┻
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Regards,
Nem, nem játssza. Players on this quest: 3
Ezen nem gondolkodik el a Blizzard, hogy vajon miért lehet?
Mindezt egy rekord számban eladott játéknál...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
aludnom kéne...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
kihozzák lassan, hogy az én hibám 😄
FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X
Legalább a doboza szép.
FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X
-min 40 rare
-tome of secrets
-60-as cuccok amit dobnak szetbonas utan (kek,sarga)
-penz
Eleg szepen lehet keresni meg act1-ben is, es ha meg valami hasznalhato is esik 100k-5kk, nem gyakori de elofordul.
1 db lvl 52
2 db lvl 58
A javítás volt 30k, vendornál elcseréltem õket kemény 1460 goldra. Tényleg fasza, h 3 sárgát is dobnak...
Lv47, Nightmare-en megakadtam, amikor kikerültem a nyílt csatamezõre. Bár Act III eleje sem volt egyszerû. Ami igazán bosszantó, hogy nem találok egy normális skill kombót, ami hatásos is ÉS nem szívja le a manámat 3 mp alatt. Ghom elõl mit szaladgáltam össze-vissza, mana töltõdésre várva, az egyszerûen nevetséges volt...