Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
más. IAS nerf elõtt mi volt a max gyûrûn és kesztyûn? nekem 15% volt mindegyik, amibõl ugye 7% lett, de az AH tele van 9%-al, ezek azóta jöttek be, vagy csak korábban nem volt goldom jobbra és azért nem rémlik?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
ui. már le is kapcsolták az ah-t
Lehet hogy láma kérdés, de találtam egy csomó tükör-szerû valamit, és ilyen dobókocka-szerûségeket is, azokkal mit lehet kezdeni? Õrizgetem õket, de még nem jöttem rá, mire jók.
Ha már leírta valaki, akkor bocsi, de nem volt hangulatom visszaolvasni 48.763 hozzászólást.
Köszi, Herr
LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel
mondjuk fura is volna, miért ne lehetne fenn több helyen egyszerre?
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Mondjuk egyre kevesbe erzek kesztetest, hogy belogoljak (inkabb TQ vagy akar D2 ha mar H&S stilus) Unom mar a lagspikenak tuno karaktervisszaugrasokat, ami "nyilvanvaloan" csakis az en gepem hibaja lehet....
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Én ma vettem egy 1200dpses íjat egész jó árért... pedig mégcsak 45 vagyok 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
Most inditottam egy barbi barbart 😊 eddig odab*sz 😄 le lehet torni a lelkesedesemet, de ez most igy jobban bejon 😊 Pedig minden "rpg"-ben wizard pa'rti vagyok 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb
Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem. Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.
Necro
Tehát úgymond illegális a dolog, de a Blizzard nem tudja bannolni õket, mert játékon belül nem történik semmi szabálysértés. 😞
Így tönkrevágják a gold AH-t.
hc-n nem hiszem, ott mindig volt kereslet az AH-ban. Elég ritkán van olyan, ha céltudatosan keresek, akkor 2 oldalnál többet dob találatnak.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Üdv!
In space no one can hear you scream.
a tranzakciók adójából már lehetett ezt látni. Az itemek kereskedelme nagyon le fog lassulni, mivel nem tapadnak sem acchoz sem karihoz. ezért kell egy fix összeg hogy azért mégis legyen belõle valami ez az 1 euro. ami majd igazán hozza nekik a pénzt az abból jön majd amit már említettem. okosan csak egy kis darabot kérnek belõle (15%) mivel akkor már nem több 10-20 euro fog átmenni rajtuk/tranzakció hanem max 1-2-3 euro ami ugye barátibb egy mezei embernek is, és hajlandó akár ennyit kifizetni. sok ilyen kis csippentésbõl hosszú távon oriásit fog ezzel a blizz kaszálni.
Gigabyte.F1rstsense Phenom x4 9650 (2.8oc) 4GB ram 5770 1GB
Nekem bõven elég lesz 32% block, annak érdemes minél magasabb blockra törekedni, aki nem akar 600 all res fölé menni
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Lehet hogy ennyire nem kellenek már a dolgok, mert megteltek vele? Vagy ennyire rossz idõpontba teszem fel. 😊
Azt is észrevettem, hogy a legtöbbet azt inkább idõlejárta elõtti percekben veszik meg, pedig van hogy olcsóbb lenne ha megvennék a byoutal.