Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
17

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

most lõtték le az AH-t, valami gebasz van, az elõbb pl ilyeneket láttam

más. IAS nerf elõtt mi volt a max gyûrûn és kesztyûn? nekem 15% volt mindegyik, amibõl ugye 7% lett, de az AH tele van 9%-al, ezek azóta jöttek be, vagy csak korábban nem volt goldom jobbra és azért nem rémlik?

Jah, közben észrevettem a general chates anyázásokból h behalt, azért reménykedem hogy viszont látok majd vmit a cuccok közül.

j0nNyKa
hja, akkor bugos, szokásos sajnos..

Nekem is benyelt egy itemet a szombat reggeli-ma esti akciók közül.

ui. már le is kapcsolták az ah-t

Kerestem a stash-ben, inventory-ban, minden másik aukciós ház fülön, de se híre, se hamva...

j0nNyKa
nyilván a completed fülön keresed õket

Hali! A sima aukciós házzal kapcsolatban lenne az a kérdésem hogy, péntek reggel beraktam 10 cuccot, ma amikor beléptem, se cucc, se pénz, de még a log-ban sincs róla semmi. Péntek és vasárnap között nem léptem be. Ilyenkor visszakapom majd a cuccost vagy b*szhatom, esetleg csinált ilyet másnál is?

j0nNyKa
azért van rájuk írva, hogy "follower item", mert follower itemek -> a followerekre tudod aggatni õket.

Sziasztok!
Lehet hogy láma kérdés, de találtam egy csomó tükör-szerû valamit, és ilyen dobókocka-szerûségeket is, azokkal mit lehet kezdeni? Õrizgetem õket, de még nem jöttem rá, mire jók.
Ha már leírta valaki, akkor bocsi, de nem volt hangulatom visszaolvasni 48.763 hozzászólást.
Köszi, Herr
+ 2 accot használok 1 klienssel. (2 játék van megvéve)

LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel

setuh
Nem banolnak,csak lockoljak az meg par perc kilockolni csak megis ne kelljen bajlodni vele.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

tökmindegy az ip cím, diablo indulásánál inviteles voltam 3 hete pedig thome-os ahova költöztem semmi nem történt, pedig a szoláltató által kreált ip taromyány teljesen más. bár sztem tökmindegy honnan logolsz be. ha meg authenticator akkor méginkább, gondolom látják hogy más ip stb de mindig hibátlan bejelentkezés és nem jön ticket így nem foglalkoznak a dologgal.

LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel

nekem fenn van a munkahelyen, meg otthon is, bár igaz munkahelyrõl csak 1x logoltam be, de nem bannoltak

mondjuk fura is volna, miért ne lehetne fenn több helyen egyszerre?
Tyler Durden
Pont ezaz, hogy én is inkább az str/vit kombós kardokat részesítem elõnyben, de ha ehhez ragaszkodom, akkor nagyon csúnyán zsebbe kellene nyúlnom 1000dps környékén. Jelenleg act1/2-t farmolom és elfogadható a dps, persze minél több annál jobb (: Thx

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Különc
Ha van rá pénzed akkor megéri minél nagyobb DPS-û fegyvert venni, de én inkább a statokra megyek rajta, jelenleg egy 841 DPS kardom van 95 strength-tel, 108 intelligence-szel és 290 vitalityvel

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Ha ugyanaz az ip cim, ki le nem szarja hany gepen van? Nekem fent van a desktopon es a laptopon is es nem bannoltak (meg😛)
Mondjuk egyre kevesbe erzek kesztetest, hogy belogoljak (inkabb TQ vagy akar D2 ha mar H&S stilus) Unom mar a lagspikenak tuno karaktervisszaugrasokat, ami "nyilvanvaloan" csakis az en gepem hibaja lehet....
Tyler Durden
Sajna kardnál elég durva pénzbeli ugrások vannak. 1000dps-es kardok /ami értelmes/ ilyen alsóhangon 10 milla..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Fpocok
Pár száz dps nagyon sokat nyom a latba... szóval nyugodtan vegyél egy nagyobbat...
Én ma vettem egy 1200dpses íjat egész jó árért... pedig mégcsak 45 vagyok 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tyler Durden
Még 1 kérdés: fegyvercserén is gondolkozom a gyorsabb farmolás érdekében. Szerinted megéri egyáltalán befektetni ~1000dps körüli fegyverbe /jelenlegi ~800as 100+ str 100+ vit/ vagy szignifikánsan úgyse változtatna az ölés sebességén és hagyjam a fenébe? /LoH, IAS ofc nem érdekel/

Lammer
nah lanyok... en level 60 inferno act2-on ugy gondoltam, hogy akkor pihentetem egy kicsit a wizi lanyomat 😊

Most inditottam egy barbi barbart 😊 eddig odab*sz 😄 le lehet torni a lelkesedesemet, de ez most igy jobban bejon 😊 Pedig minden "rpg"-ben wizard pa'rti vagyok 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Sziasztok. Egy ismerõsöm ki szeretné próbálni a gépén a játékot,csinált uj accountot de nem jelent meg neki a starter lehetõség. A vendégkódjaimat már elajándékoztam igy sajnos nemtudok neki adni,ha valaki esetleg tud segiteni maradt felesleges kódja azt megköszönnénk! Sziasztok

Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb

setuh
Ugy tudtam,hogy ilyenkor lockoljak...

jazzy
Én is eladtam ratyi itemet drágán, hálisten nem 1 ember van a földön akinek pénze van de agya nincs.
miért lockolnák? nyilván nem egyszerre használod a két gépet
setuh
Hogy oldahato meg, ha egy masik gepemre is feltelepitem a diablot,ne lockoljak az accom?

Southy
A linkelt item olyan szar volt, hogy csak 120€-ert tudtam eladni 😞

Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem. Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.

NecroJoe
Van valami mód arra hogy európai játékos hozzáférjen a US RMAH-hoz? (és persze ezzel együtt gördülékenyen kijöjjön a pénz paypalról)

Necro

unknown nick
Játékon belül is folyamatosan spammelnek, baromi idegesítõ, állandóan újabb és újabb bannolt "dfsgh" "wkletf" "hksgdfkl" nevû karikat blokkolgatni.

Nem játékon belül. Vannak akik ebbõl élnek, hogy más oldalakon hirdetik ezeket és privátban átadják neked a goldot.
Tehát úgymond illegális a dolog, de a Blizzard nem tudja bannolni õket, mert játékon belül nem történik semmi szabálysértés. 😞
Így tönkrevágják a gold AH-t.
unknown nick
"Lehet hogy ennyire nem kellenek már a dolgok, mert megteltek vele?"

hc-n nem hiszem, ott mindig volt kereslet az AH-ban. Elég ritkán van olyan, ha céltudatosan keresek, akkor 2 oldalnál többet dob találatnak.

pisztácia
2-3 euró 10 millió gold pénzes AH-ban?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

denevérember
Nightmare act1 ben vagyok,és partyt keresek! Valaki jár mostanság erre felé? Ha igen akkor pm ben írjon és csapathatjuk is! 😊

Üdv!

In space no one can hear you scream.

igazam lesz hidd el 😊
a tranzakciók adójából már lehetett ezt látni. Az itemek kereskedelme nagyon le fog lassulni, mivel nem tapadnak sem acchoz sem karihoz. ezért kell egy fix összeg hogy azért mégis legyen belõle valami ez az 1 euro. ami majd igazán hozza nekik a pénzt az abból jön majd amit már említettem. okosan csak egy kis darabot kérnek belõle (15%) mivel akkor már nem több 10-20 euro fog átmenni rajtuk/tranzakció hanem max 1-2-3 euro ami ugye barátibb egy mezei embernek is, és hajlandó akár ennyit kifizetni. sok ilyen kis csippentésbõl hosszú távon oriásit fog ezzel a blizz kaszálni.

Remélem igazad lesz, mert jelenleg egy ***** **** se ér. 😄
arról nem is beszélve hogy a 3. craftot (valami kotyvalékokat, buff löttyök stb) még blizz nem tette bele a játékba mert valami nem volt teljesen kész (ez egy késõbbi peccsben kerül bele) azok kereskedelme is fent fogja az AH-t tartani. Nem hülyék ezek, gondolod ennyi energiát fektettek volna egy 1 hónapig mûködõképes dologba 😊 minimum 10 évre lett ez tervezve és még csak 1 hónap telt el 😊

nem pukkant ki, csak normalizálódott, meg a nép nagy része készül a gold adásvételre. igazából a teljes piac több mint fele még nincs beindítva RMAHban így ne várj sokat. a gold/gem/reci/page kereskedelmét elindítják, akkor újra felpörög. (gondolom blizz akkor indítja el amikor a már nagyon leáll az RMAH forgalma és az árak beállnak egy alap szintre. ha azok elindulnak onnan igazából hosszú távon el lehet lenni vele mert pl a /page/tome of scret/craft alapanyog stb egy kifogyó termék (felhasználod craftolásra és kivonul a rendszerbõl, kvázi kell farmolni venni egy újabb adagot az már a te döntésed hogy ezt RM vagy goldból.)

Eladó diablo 3 Account, Dobozzal, DVD-vel, 2x Guest Passal és Poszterrel együtt. Az accounton van: - 56os Barbár, (hell act 2) (szintjéhez megfelelõen kb a legjobb cuccok vannak rajta, megy a mobok közt mint a forró kés a vajon. Full sárga és 2 legendary a gearje, ahban kb 700-800.000 goldot ér) - 31es Demon Hunter (õ is full AHs gearben van) -19es Wizard Továbbá van az accon 80,000 gold Átvehetõ mindennap nap: 17. ker-ben Örs és környékén Ferenciek Tere és környékén. 10000,- FT

Gigabyte.F1rstsense Phenom x4 9650 (2.8oc) 4GB ram 5770 1GB

Errõl van szó, nem is értem igazán ezt az egész RMAH-t a blizz részérõl... 2-3 hétig menõ volt, azt ennyi, kipukkant, mint egy lufi. Max akad 1-2 idióta lúzer, aki ott költ, aki olyat kifog, az szerencsés...
Aztán rájön, hogy gold ahban hiába keres top cuccokat.

mucsácsó
nekem is 3 euróért sikerült (1.70 lett belõle mire a paypalra ért) - igazából szerintem rájött a nagyja az embereknek, hogy hülyeség költeni rá, mivel 2-3 euróért 10 millió goldokat lehet venni, amibõl azért lehet a sima AH-ból is kurvajó cuccokat szerezni, nem kell 250 ajrót pengetni.. 😊 sajnos... :\
Jaja nem sikerült eladni 1,25-ért se még semmit se :_D
na, meg gazdagodtatok már pénzes ah-ból ? 😄

Különc
<#eljen>

Aradebil2
scoundrel hysteriája hogyan mûködik?mert általában mindig rajtam kéne lennie a buffnak, de én nem látom magamon a dps növekedést crit után :S

Tyler Durden
Én azt tervezem 750-850 közötti resistek, 65k hp 11k armor és a block az ami kérdéses. Aemnnyiben marad a régi shield akkor 28%+8% HoC-al, ha stormshield, akkor értelemszerûen kisebb a jó block-osak még mindig aranyáron mennek.. Stringet és Lanternt nem tervezek használni.

Különc
Nekem 21 %-os van és habár meg vagyok elégedve vele, azért szeretnék majd egy jobbat, egyébként szerintem a Helm of Command - Justice Lantern - String of Ears triumvirátus overrated

Nekem bõven elég lesz 32% block, annak érdemes minél magasabb blockra törekedni, aki nem akar 600 all res fölé menni

ozzz
Én úgy 5 napja adok el arra érdemesebb itemeket AH-án, mert nem régóta játszom (csak most 42es szintû az karakterem). De én azt veszem észre hogy a felét újra meg kell licitáltatnom, mert visszadobja az idõ lejárat után. Pedig minimum legendaris cuccokat teszek fel, abból is a jobbakat igyekszem.
Lehet hogy ennyire nem kellenek már a dolgok, mert megteltek vele? Vagy ennyire rossz idõpontba teszem fel. 😊
Azt is észrevettem, hogy a legtöbbet azt inkább idõlejárta elõtti percekben veszik meg, pedig van hogy olcsóbb lenne ha megvennék a byoutal.

Tyler Durden
Maestro barbival érdemes eröltetni a storm shieldet ha csak vmi vacakabbat tudnék venni ~20% körülit? Vagy maradjon a régi shield /rare 28% block/ és inkább helm of command str/vit/@res. /ofc ez utóbbi jóval olcsóbb../

unknown nick
Valami hiba van az AH-val? Pár nap óta ár alatt sem veszik cuccot. Más tapasztalta ezt?