78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Sunrider924 #54802 Vettem. -
#54801 én azért megvárom a patchet, mielőtt napi 2-3x lehúznám őket -
Sunrider924 #54800 Ugyanmar, nem ez a tutifranko, hanem ahogy kinyirtak a vision quest refromjaval a zombie bears buildet. Merthogy allitolag jobbat talaltak ki. De erted, mi vagyunk akik eldontjuk hogy milyen buildet szeretnenk(?). Ja nem is, mert a Wyatt Cheng nevu szerencsetlen majd megmondja, hogy szerinte mit lehet, mert az a fun...
CSak nekem tunik ugy hogy a muki egyre jobban hasonlit a Wow-os megmondoember Greg Street-re? Az is sokat pofazik jatekmehanikarol es ugyanilyen marhasagokat(plusz az a cuki kis vicc hogy Chengnek Texasban skorpio maszott ki a cipojebol, jajistenem) -
adamkah #54799 Sikerült vissza szereznem az accountom, azonban totál lepakolva. Mondjuk várható volt... vissza lehet kapni valahogy az itemeket vagy felejtős? -
#54798 "Our final iteration was to give Zombie Dogs their own version of the wizard skill Force Armor, which limits the amount of damage a wizard can take in a single hit up to 35% of their maximum Life. "
höhö
már csak smoke screent kéne adni nekik, nem? -
Rehom #54797 nem tudom, amúgy tényleg fasza :D -
BlazeH #54796 Ez egész jó. Mikor jön ki hozzá az RMAH? -
Rehom #54795 Tiszta Diabló játék :) -
#54794 Reméltem, hogy valami defensive buff lesz.
Annyira nem érdekel, a patchtől inkább azt remélem, hogy sokan visszatérnek a játékhoz és felpörög az RMAH :)) -
Rehom #54793 DoktorBácsi -
Sunrider924 #54792 Az a baj hogy nem tudja a jobb kez, hogy mit csinal a bal. Azt irjak hogy nerfelik a wicked windet, mert tul nagy a procc rate. De azutan ugy fogalmaz, hogy a jatekban levo jelenlegi procc rate az, amit nerfelnek az uj legendaryk miatt, nehogy tul nagy legyen a legendary cuccos procc uptime. Szoval legyen csili vili angyal segitod, de nehogy haszna is legyen, annyi ideig nem fog tartani, se olyan surun. De a nagyobb baj, hogy amennyiben jol ertem, a jatekban a procc ratet nerfelik, szoval mas classoknal is ahol van procc mehanika azoknak is koppanas. De a tobbi class previewban errol azert mar nem irnak semmit.
Ha meg teljesen jol ertem akkor elsosorban a wicked windet nyirjak ki, szoval se a melee tank se az archon build nem fog mukodni csak nagyon magas crit chance-el. Megkerdeznem a kedves idiota Wyatt Cheng lead game designert, hogy hallott mar a Mistral Breeze nevu runarol? Mert tudna, hogy a wicked wind alternativaja azoknak, akik nem birjak APval... -
#54791 Gondolkozom, hogy lehet megválnék a Diablo 3 accomtól... mennyiért lehetne eladni? (doboza is megvan, kb 1x kivolt nyitva..) Meg ezután az RMAH gondolom nem igazán működne annak, aki megvette, mert az én nevemen van az acc...vagy? -
#54790 ez egy fos -
who am I 7 #54789 nekem mondjuk mind1, már jó ideje nem használom ha-t, se elementalt...azokkal kb dupla időbe telt az elit pucolás, úgyhogy én örülök a bola meg cluster buffnak :D jó hír hehe -
BlazeH #54788 "While patch 1.0.4 has very few nerfs, one of them does affect the wizard."
Monk, Barbarian and DH didn't have nerfs... which means WD gonna get nerfs =(
Akár még ez is lehet
:D:D:D -
sanyiiiii #54787 Ha a dhból indulunk ki akkor a wdnél a zombimackókat fogják buffolni... -
#54786 :DD oke szoval 4-bol 2 bullshit, mostmar csak azert is vegig fogom olvasni a witch dokis cikket, kivancsi vagyok
egyebkent kurvara csodalkoznek, ha nem kapnanak a summonok valami 4-5x-os hp meg damage buffot...
nem vagyok en einstein, de ezt igy keso este ki tudtam talalni, hogy szukseges lenne, kivancsian varom, hogy ok is rajottek-e erre -
Dr DeViLKiNG #54785 Monkosba is van ilyen 1 oldalas mellébeszélés seven sided kickről, aztán oda van írva hogy konkrét buffot majd a patch noteban. Hát anyád? :D -
#54784 akkor nem csak en nem ertettem, ok
masik poen, hogy a cikk negyede arrol szolt, hogy mennyire hasznalhatatlan fos a granat, eeeeeeeeeees... nem csinalunk vele semmit :DD -
sanyiiiii #54783 Idióták ezek, DHnál a cluster arrowt buffolják :D
-
Dr DeViLKiNG #54782 Ezen én is röhögtem, meg a dhson, hogy buffolják az összes hatred generátort, de így sem fogja megközelíteni a hungering arrowot, meg a legtöbbet használt skill az elemental arrow, és buffolják a clustert :D
Mikor a cluster már most is ezerszer jobb elitekre. -
Sunrider924 #54781 Ezeknek a nyomorek gamedesigner-eknek tenyleg ez az indok a ww nerfre hogy a legendarykon tapoljak a skillt? Ez komoly? Mivan, ujabban azzal szamolnak hogy minden critical mass wizard majd megveszi AHbol a legenady szarjukat? -
#54780 demon hunter 1.0.4
pretty much bullshit -
megut3 #54779 Észre vettétek már? Itt: http://eu.battle.net/d3/en/blog/5539456/ a képen a barbárnak full agira socketeltek.
Ennek mi értelme? XD -
Nikausz #54778 Tudtommal Europe, de nem vennék rá mérget, ma kezdtem volna csak neki, ha ez nem jött volna közbe, habár a játék megjelenési nap óta megvan..
Közben találtam olyasmit, hogy support ticketnél lehet valahogy a secu.questiont is módosítani ilyen esetekben, úgyhogy kicsit megpróbálom magam jobban beleásni a témába, hátha sikerül valamit belőle kihozni. -
Nikausz #54777 Bocs, félrement, a háziállat neve volt. Most kicsit hitelét vesztett lett az egész, de akkor sem az volt, mert olyat nem tudnék megjegyezni :) -
#54776 nem US accountod van véletlen? csak mert azokat felnyomták nemrég, és pont ma éjjel óta lehet rajtuk resetelni mindent -
Nikausz #54775 "If you could change your name, what would it be?"-re lett állítva. Ilyet én egyértelműen nem adtam meg soha, mert szerintem értelmetlen lenne, legalábbis nekem. Egyértelműen a születési hely volt, mert azt nem felejtem el. -
#54774 ügyes volt a "tolvaj", mert a security question nem változtatható, ő mégis megtette ..!
Please note that the First Name, Last Name, Secret Question, and Secret Answer on an account cannot be changed. In addition, the account name itself cannot be changed or reset. It is not possible to "wipe" an account or to re-use an Authentication Key for any reason. Once the key is used once and the account is created, that is permanent.
-
Rehom #54773 Előfordul semmi baj! Tudod itt mindenki tökéletes ! :) -
#54772 Valóban nem "per second", hanem "over".
Dúrva Epic Fail részemről... Bocsánat, hogy megzavartam ezzel a topik nyugalmát :P -
Susarc #54771 penge vagy! megtehetted volna 20:32-kor is.... -
Nikausz #54770 Olyan problémám lenne, hogy feltörték az battle.netes accountomat. Sikerült ugyan visszaszereznem, de nem tudok mindent megváltoztatni. A jelszó módosítás az ugye alap volt, viszont szerettem volna megváltoztatni a hozzá csatolt email címet is, oda viszont felteszi a bizonyos biztonsági kérdést, amit a tolvaj másra állított át, mint amit én anno megadtam. Naszóval az érdekelne, hogy hol/hogy lehetne resetelni a "secret questiont"-t. Lehet csak én nem találom, de most tiszta ideg vagyok és kapkodok kicsit... -
#54769 Köszi a válaszokat, már megtaláltam. -
#54768 Igen, van starter edition. -
#54767 belépsz bneten, és letöltöd -
#54766 Sziasztok! Ki lehet valahogy próbálni a D3-at? Létezik valami teszt v demó verzió? Meg akarom venni, de előtte ki szeretném próbálni.... -
#54765 Szerintem nem a matekkal van a gond, hanem az angollal :>
Olvasd el mégegyszer! -
#54764 Fail -
#54763 i... just... love you.
azon agyalok, hogy általános suli 3. osztályban már kell tudni szorozni 3 jegyű számokkal, ugye? vagy akkor pont hiányoztál?