78986
  • Játékos
    Blizzard Entertainment recently received a request to change the e-mail address used to log in to the Battle.net account with the username [email protected]. The e-mail address q***@yahoo.cn has been specified as the new username for this Battle.net account. An email has been sent to this new address containing a verification link to complete the change.

Once the new address has been verified, the e-mail address [email protected] can no longer be used to log in to this Battle.net account or any World of Warcraft accounts merged with this Battle.net account.

If you did not initiate this request, please click here to contact the Blizzard Billing & Account Services team immediately.

-----------------
    Ez jött tegnap a Blizzardtól, nyilván valaki bohódkodott az email címemmel ... most már tényleg be vagyok xarva ... mit csináljak?
  • j0nNyKa
    en meg mindig nem ertem, mind1, rafogom a kesoi orara, es lapozok :D
  • Játékos
    Valaki segítsen ha lehet, nem bírok belépni a Battle.net-re, sem a Diablo3-ba, sem a Starcraft2-re, azonos acc volt mindkettőre ... lenyúlta valaki, nem tudom, de mit lehet ilyenkor csinálni?

Az S2 még rendben, lehet Bnet nélkül játszani, de a D3 csak netkapcsolattal működik .... buktam a két játékot? 26 rongy volt, sajnálnám .... próbáltam valamit összehozni, olyan oldalra dobott, ahol adatokat kért le, first name, last name, ilyemik, de hibaüzenettel jött .... egyáltalán hogy tudják lenyúlni?

Előre is köszönöm a segítséget .... nem nekem való ez, így 50 évesen már nem ért az ember az ilyen művészkedésekhez ...
  • TurboX
    pedig direkt kihagytam egy sort hogy ne legyen összefüggésben az előzővel, azért remélem hogy a címzettnek érthető:)
  • Különc
    Nem igazán érdekel, a hajó már réges-régen nekiütközött a jéghegynek és halad lefelé
  • j0nNyKa
    mármint de
  • TurboX
    a játékosok túlnyomó többsége nem azért lépett le mert szar volt a ledzsenderi.. vagy mert a Bash nem adott elég fjúrit ill. a doki petje használhatatlan volt (1.04 stb..)

azon a patch nem változtat..

• NikeCortez
    kivancsi leszek most...elég szépnek látszik/hangzik ez az 1.4 mindenestöl (ha tényleg minden foldi jo benne lesz amit irtak)...sztem csak csak felélled a game.
  • Frank99
    na. másképp hangzik.
  • Aradebil2
    igaz, második tulajdonosa az accountnak, de rögtön jelszót változtatott rajta + személyes adatokat, egyedül authenticatort nem adott hozzá
  • Frank99
    amúgy 4 millával nem sokra megy.

de majd 1.04-nél !!!!!!
    :-()
  • Frank99
    érdekes...hogyan volt online 0-24, ha nem játszott????

urban legend, vagy adta accountját farmoláshoz. inkább hiszem.
  • Aradebil2
    Mai vicces story: haverom egyáltalán nem játszik dioval, de folyton online volt, 0-24-ben... kiderült,hogy valaki /valahogy feltörte, és botot csinált a barbárjából:D egy auth megoldotta a problémát, és maradt az accon kb 4 milla gold:D
  • Frank99
    szted hányan vannak így?
    nézd meg a játék statokat.

csak a booterek meg a pénzhajhászók játszanak (szinte), ja meg az újak....
    az dio nem a korábbi dio, ennyi..

aki itt arra veri a faxát meg a pénzét, hogy húha, mi lesz itt, lehet meglepetés.... undorító, ha egy JÁTÉK a zsé-ről szól. ez, arról. ezért annyi.

gyűjtsük az unid legendeket, meg vásároljuk fel, faxa. ÉS?l
  • cataflam02
    Én személy szerint meguntam a játékot.. És inkább eladom mint hogy itt porosodjon.
  • j0nNyKa
    meglátták az emberek az 1.0.4 class változásokat
    btw jön valami wow patch, nem? meg ugye jön a gw2. gondolom ezek miatt
  • Különc
    Még patch előtt eladjátok, hogy érjen valamit az acc vagy mi történt?
  • attiGT
    :D
  • cataflam02
    Eladó Diablo 3! Többit PM!
  • shootaboy
    Hali. Megvan még a dobozos/számlás Standard Diablo 3-am ha érdekel valakit. Nem sokat játszottam vele, nem igazán jött be, szóval ár alatt továbbadom. Egy külön bnet accountot regeltem hozzá, még a battletag is változtatható.
    Csak Budapesten, személyesen tudjuk megoldani a dolgot. 8k-ért viheted.
    Ha érdekel, dobj rám egy PÜ-t, mert a fórumot nem figyelem.
  • Játékos
    Gyerekek, nem bírok belépni "login information incorrect, error 3"

Lenyúlták a jelszavamat?
  • Különc
    Abban már nincs coli baktérium?
  • 1Darton1
    Ha Nestlé, akkor én kérem!
  • attiGT
    adok érte egy csomag tavalyi szaloncukrot
  • hnt
    Üdv!
    Eladóvá vált a D3 accom, olcsón, ha valakit érdekel pm.
    60as WD van rajta, inferno ready gearben, és pár kisebb karakter, illetve D2+Lod.
  • clio1616v
    ez már lerágott csont :)

ha fegyveren van, akkor eleve hozzáadja, ahogy a dpshez a dmg increase-t
    ha armoron van, akkor fog működni
  • jazzy
    Az meglehet, akkor rosszul emlékeztem, de így egyértelmű akkor.
  • MEdievil
    Nem, 1.0.3 után csak az változott hogy nem kerül már rossz IAS a tárgyakra. Amire rákerült az még mindig nem működik.

Ha veszel attack speed inc. cuccot az biztosan jó. Így lehet kiszűrni csak meg kell nézni mi van ráírva.
  • jazzy
    Már működik 1.0.3 óta az új itemeken mindkettő. Zunimassa csizmán pedig csak IAS van de nem tudom hogy lehet kiszűrni, hogy 1.0.3 előtti vagy utáni drop.
  • MEdievil
    IAS = nem működik
    ASI = működik
    Lényeg hogyan írják, Attack legyen elől.
  • Dr DeViLKiNG
    50 millió környékén simán találsz.
  • jazzy
    Én nem merek venni mert nem tudom működik-e rajta az ias vagy nem.
  • Sunrider924
    Szerintem ma meg holnap talalni fogsz olcson, most a sok divat CM wizard szabadulni akar majd a gearjetol, hatha visszanyer valamit a rakoltott penzbol.
  • clio1616v
    ebből a szetből kellene egy jófajta csizma wizardomnak

• Noodlee
    Megyek
  • SLICK
    Valaki tudna kölcsönadni 600.000 Goldot? Életbevágó! Nem bíro maddig kifarmolni mire lejár a cucc bid ideje, amit meg akarok venni :( Ígérem visszaadom! Battletagem itt van alul
    Előre is köszönöm!
  • elitehun
    Piac topikba még jár valaki amúgy?
  • j0nNyKa
    jól.
    teljesen logikus programozási model, hogy a hc progressionbe nem vesszük bele a halott hc karikat, meeeeeeeeert ...!
    na.

tényleg, most hogy tovább nerfelik a játékot, a classok meg buffot kapnak, lehet ráveszem magam egy következő hc karira patch után
  • Különc
    Jól látom így hogy meghaltál mindkét hardcore karaktereddel a karakter profilok megjelenése előtt így úgy veszi, hogy te még nem játszottál HC-n?
  • j0nNyKa
    Vége.
    (btw ne hidd hogy nem látom jogosnak a félelmeidet, mert azok, egy ekkora patch amúgyis 100 hibát fog magával hozni, de egyelőre nem akarom a falra festeni...)