Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha végképp nem tudod betippelni az árát, akkor kirakod buyout nélkül.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Aztán pár nap múlva elõrõl, mert változnak az árak 😊
Most dobáljam el õket?
Külön szeretem, azt is hogy pl a desecrator + jailer képességek szinte mindig egymás mellett, párban fordulnak elõ. Szeretném azt hinni hogy ez csak véletlen, de szerintem nem az.
Regards,
Honnan tudjátok, egy-egy itemet mennyiért lehet eladni? "...abban a fél órában esett vagy fél milliónyi cucc és odaadta az egyik kesztyût amit ez alatt talált..."
Egyenként rákerestek AH-ban, hogy a hasonló tulajdonságokkal bíró cuccok milyen áron vannak, vagy van ennél egyszerûbb módja is?
allresem amugy 800 korul van force armor 40% runaval.
de tessek irhatok ilyet is: ja nem lenne meglepo ha bugos lenne a molten affix es nem veszi figyelembe hogy van ra damreded.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ha megjövök akkor mehet egy kis flame
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
skillcopper#2399
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
jelenleg 59000 gold van a karinál😛 valószinüleg az egyik legpechesebb Dió account tulajdonosa lehetek😄😄
Get a life!
Parasite Eve 2, best game EVER!
szóval elég nagy a szórása a játéknak.
hellen lófaszt sem dob....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Csak kell 1 kis faszmák és már jó is vagy. Amúgy nem tudom, nekem a javíás nem költség még így sem, csak a földrõl összeszedem az árát act3ban, act1ben nem is haltam, nem tudom hol farmolsz, mf gearben vagyok ráadásul 164 mf valor nélkül. Igaz mivel így is megy act3 a nem mf cuccaimat eladtam a fenébe.
A halálok a bugok vagy "BÉNASÁGOM" miatt totál felemésztik az összes pénzem.Képtelenség egyrõl a kettõre jutni...
a balfék javitási költség pofátlan emelésével egy normál playernek hazavágták a játékát!
Én nem instant akarok fullos geart,de a javitás elõtt tudtam azt,hogy hetente tudok valamit upgradelni most semmire nincs pénzem csak,hogy javitsak.....
állítólag pro gamer vagy, nem hiszem, hogy egy bugnak kellene hasra fektetni - én is megoldom HC-n, pedig én nem vagyok olyan pro, mint te :\
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
ha ennél jobb cuccaid / statjaid vannak, béna vagy
ha rosszabbak, menjél szépen vissza hellre, én is ott farmoltam ki ezt a geart
fal ellen pedig:
a) idõzíteni kell normálisan a smoke screent, nem atomfizika
b) el tudod kerülni, ha megfelelõen messze maradsz az ellenféltõl. szintén nem atomfizika.

Szerintem legkésõbb estére helyreáll AH.
használt accot veszek! =)
amúgy nekem is eltûnt mindenem ahból . kár azért a 40-50 euroért =(
tegnap volt idõm játszani összeszedtem 250k goldot amit a nap végére szinte teljesen lenulláztam /megint nem tudok javitani mehetek ÓRÁKAT! farmolni pénzt/
Az egy másik mese,hogy mit tennék azzal a ygökérrel aki kitalálta ezeket a beteg javitási költségeket!!!! normál,dolgozó családos ember aki SZÓRAKOZNI AKAR! tübb órát kell,hogy üljön a gép elpõtt,hogy az esetleges halálok árát kitudja fizetni....
szóval ez "még nem is lenne baj" /anyád😄/ de a smoke screen még mindig bugos pedig kb. az az egyetlen mentõ skillem /csapdákon minden mob átrohan:S/ 2 falazó pakk totál leamortizálta a pénzem,mert mindenegyes falat amit kiraktak azt a karakterem texturájába rakták azaz megse tudtam mozdulni! a csampionok egymás után láncba használják a képességeiket fearel majd megint fearel és ha eddig nem haltam volna akkor megint fear.....ugyanez a lefogásnál és társainál! Hol van a régi blizzard aki tudodtt programozni? Orbitális bugok lásd,hogy a faltexturát a karim texturájába teszi stb.
vagy naiv vagyok és ez direkt van?
kezdem végleg elvesziteni a bizalmam
Szerintetek Blizzard tud olyat csinálni ,hogy karaktereket mozgat accountok között, kérdem mindezt azért mert öcsémmel van egy közös accountunk ,és most énis akarok venni egyet amire át akarom vinni a DH-mat.
Köszi elõre is !
nem enged venni sem....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403