78986
  • munyez
    Igazából még nem próbáltam semmit, gondoltam előbb megkérdezek itt vkit..

:) Köszönöm a segítséget! :)
  • Fpocok
    Lépj be battleneten az accodba és add meg a kódot valahol.
  • j0nNyKa
    próbáltad már az egyetlen lehetséges megoldást, miszerint a starteres accodra beregeled a teljes játék kódját, majd belépsz, és megtapasztalod, hogy ott vannak a karaktereid? vagy ha ezt nem próbáltad, akkor mit próbáltál?
  • munyez
    Üdv!

Kellene egy kis segítség..
    Eddig a vendégkóddal játszottam, és most sikerült megszerezni a teljes játékot. Hogyan tudom aktiválni azt, megmaradnak a karaktereim, vagy újakat kell ilyenkor indítani? :)

Előre is köszönöm a segítséget!
  • Susarc
    nekem csak kazettás c64 volt,mert a floppys baszom drága volt:)) ,de 14 éves koromtól nyaranta megkerestem egy számitógép árát:P csak addig kellett kitartanom:)

Joystick-om is csak a sima quick shot 1 meg 2 volt......havernak irigyeltem a quick shot 2 turbo-ját!:))
  • Omlás
    Die Hard 4 volt az a film ;]
    A kor meg nem számít egy kis gyakorlással megszokja a dolgokat az ember max nem vagy már olyan fogékony mint egy fiatalabb de akkor sem lehetetlen :).
  • pisztácia
    Eladó D3 játék dobozban, kiváló állapotban, és ACC.
    Az acc-on van egy 40-es WD, 60-as wizard, 60-as barbár. Barbárral teljesen végig van víve a game. Cuccok vannak, de nem nagy számok.
  • Különc
    De nem értem ezt se, a Blizzard arra hajt, hogy minél többen hagyják ott a játékot? Még több mint egy hónap a Panda, a GW2 meg a küszöbön, sok idő van még haldokolni a wow kiegig
  • Dr DeViLKiNG
    Na, úgy néz ki ahzóknak lesz egy szabad hétvégéjük.
  • Frank99
    ja, csak az elején benne kellett volna lennie az ilyen nyalánkságoknak....
    az ilyeneket (is) vártuk, és nem hónapokkal később....
  • Frank99
    a szilvás unicum+ becks-es kombó is jó...
  • Frank99
    öreg az öreganyád, attigt
  • Braikingboss
    Ezaaaaaaaaz. Megint jön az error 31073 AH-ban. Királyság hogy 2 hetente beszarik.
  • Játékos
    Így igaz. valószínűleg még a Starcraft 2-nél adtam meg ezt a kamu nevet .... most akkor jól lepatkányoztam magam az előbb :))

Majd írunk a Blizzardnak, hátha visszaadják az acc-ot ... nem nekem való ez, a c64-be csak bele kellett dugni a nagy floppit és kész, most meg tűzfal és beállításai, vírusirtó és beállítások, router, antispy progi + még egy kazal program, ha akarom használni a win-t .... ahogy az egyik filmben mondták, analóg vagyok egy digitális korban

Sebaj, majd ma próbálkozok egy kis szilvás unikum+Heineken kombóval, az segít
  • mucsácsó
    ELADÓ DIABLO 3 ACCOUNT (DOBOZZAL!) - Akit érdekel, PM-ben írjon. Köszi!
  • j0nNyKa
    #54860, fail
  • Hegi90
    mert nem a rendes nevét adta meg, csak már nem emlékszik rá pl.
  • j0nNyKa
    fufu tenyleg
    de azt akkor sem magyarazza meg, hogy miert szolitanak egy magyart Bignek :D
  • Hegi90
    és nem is szólítanak mindig a neveden, nem tudom honnan jött ez, de bárki megnézi azt az emailt amit az authenticator hozzáadásakor küldtek neki, ott is csak annyi van, hogy "Hello, ..."
  • BlazeH
    Puzzle ring:

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6352745857#4

Már-már kreatív...
  • Omlás
    "Hello Nagy,

This is an automated notification regarding the recent change(s) made to your Battle.net account: ********@****.**

Your password has recently been modified through the Account Management website.

*** If you made this password change, please disregard this notification.

However, if you did NOT make any changes to your password, we recommend you visit the account recovery page as soon as possible, as your account may have been compromised.

For more information, visit our Support site.

Sincerely,
    The Battle.net Account Team
    Online Privacy Policy"

Ez pl eredeti blizz levél és Hello-val kezdték a levelet :]
  • j0nNyKa
    nem helloval koszonnek, es a te emailcimeden a te neveden szolitanak meg.
  • Játékos
    Bocs, tényleg benéztem, van név, amire utaltál, ez : Hello Big ....
    ezexerint ez a Big nevű patkány nyúlta le a [email protected] email címre változtatva, vagy mittudomén ... na tényleg jóccak, ma meló ...
  • attiGT
    :DD jóéjt
  • Játékos
    Nem emléxem, nem valószínű, esetleg, tudomisén, de nem szokásom bizonytalan üzeneteket olvasni, viszont elég sok pps file-t kapok lenge öltözetű csajokról, azokat előszeretettel megnyitom és nyálcsorgok ... tán' ezekben lehetett valami .... na mindegy, most megvárom a keresőt, majd szova, holnap jön a lányom, full angol, majd vele összeütünk egy levelet a Blizzardnak ....köszönöm a válaszokat ... jó éjszakát mindenkinek!
  • j0nNyKa
    el kell hogy szomoritsalak: azt a levelet nem a blizzardtol kaptad, mivel ok mindig a neveden szolitanak :)

feltetelezem, kaptal mar valami hasonlot, amiben volt egy link, amire rakattintottal.
  • Játékos
    A suppotot, ahogy írod, honnan érhetem el, nehogy éppen olyannak adjak ki adatokat, akiknek nem kellene?
  • Különc
    Akkor továbbiakban Omlás a te embered
  • Játékos
    De ezek szerint már tudják, hiszen már változtatta valaki, én sem tudok belépni ....
  • Omlás
    #54840 -ben írja, hogy nem tud belépni ergo felnyomták az accot...
  • Játékos
    Indexes szokás, a fórumokon nyalja fel a csóka az ilyet :))
  • Különc
    Adathalász levél, a Blizzard nevében kapsz e-mailt, hogy így csalják ki az accountodat
  • Játékos
    Nem nagyon tudom, mi az a scam ....
  • Különc
    Hipster
  • attiGT
    2 öreg róka van a topicban, frank meg játékos. mindketten X-szel írják a "szar" szót. ha megöregszem én is így fogom írni?
  • Játékos
    Máris változtattam jelszót az email fiókon, jóval bonyolultabbat ... csak most olvastam a D3 páholy biztonsági részében, hogy a keylogger a vágólapot is figyeli ... eddig is arról másoltam, abban a biztos tudatban, hogy ez elég .... most indítok egy kis kémprogi kergetőt, tényleg régen volt már keresve, franc bele ....

Az eredeti kulcsok megvannak természetesen ... csak tudnám ki az a patkány, megmutatnám neki a 115 kilómat és a 47-es talpamat ....
  • Játékos
    Ez a teljes.
  • Különc
    Szerintem nem lopták el, csak scam
  • Omlás
    Hát biza felnyomták az accodat emailfiókostól mindenestől.. Először is takaríts egyet a gépeden tuti van valami keylogger vagy trójai vagy mindkettő. Majd változtass jelszavat az email fiókodon. Ezután vedd fel a supportal a kapcsolatot és írd le nekik mi a probléma. Más út nincs nem 2 perc lesz de ha megvannak az eredeti cd kulcsok dobozok stb akkor vissza fogod kapni az accodat csak idő kérdése.
  • j0nNyKa
    ez az egesz email, amit kuldtek? semmi neveden szolitas?