Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hellen lófaszt sem dob....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Csak kell 1 kis faszmák és már jó is vagy. Amúgy nem tudom, nekem a javíás nem költség még így sem, csak a földrõl összeszedem az árát act3ban, act1ben nem is haltam, nem tudom hol farmolsz, mf gearben vagyok ráadásul 164 mf valor nélkül. Igaz mivel így is megy act3 a nem mf cuccaimat eladtam a fenébe.
A halálok a bugok vagy "BÉNASÁGOM" miatt totál felemésztik az összes pénzem.Képtelenség egyrõl a kettõre jutni...
a balfék javitási költség pofátlan emelésével egy normál playernek hazavágták a játékát!
Én nem instant akarok fullos geart,de a javitás elõtt tudtam azt,hogy hetente tudok valamit upgradelni most semmire nincs pénzem csak,hogy javitsak.....
állítólag pro gamer vagy, nem hiszem, hogy egy bugnak kellene hasra fektetni - én is megoldom HC-n, pedig én nem vagyok olyan pro, mint te :\
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
ha ennél jobb cuccaid / statjaid vannak, béna vagy
ha rosszabbak, menjél szépen vissza hellre, én is ott farmoltam ki ezt a geart
fal ellen pedig:
a) idõzíteni kell normálisan a smoke screent, nem atomfizika
b) el tudod kerülni, ha megfelelõen messze maradsz az ellenféltõl. szintén nem atomfizika.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Szerintem legkésõbb estére helyreáll AH.
használt accot veszek! =)
amúgy nekem is eltûnt mindenem ahból . kár azért a 40-50 euroért =(
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
tegnap volt idõm játszani összeszedtem 250k goldot amit a nap végére szinte teljesen lenulláztam /megint nem tudok javitani mehetek ÓRÁKAT! farmolni pénzt/
Az egy másik mese,hogy mit tennék azzal a ygökérrel aki kitalálta ezeket a beteg javitási költségeket!!!! normál,dolgozó családos ember aki SZÓRAKOZNI AKAR! tübb órát kell,hogy üljön a gép elpõtt,hogy az esetleges halálok árát kitudja fizetni....
szóval ez "még nem is lenne baj" /anyád😄/ de a smoke screen még mindig bugos pedig kb. az az egyetlen mentõ skillem /csapdákon minden mob átrohan:S/ 2 falazó pakk totál leamortizálta a pénzem,mert mindenegyes falat amit kiraktak azt a karakterem texturájába rakták azaz megse tudtam mozdulni! a csampionok egymás után láncba használják a képességeiket fearel majd megint fearel és ha eddig nem haltam volna akkor megint fear.....ugyanez a lefogásnál és társainál! Hol van a régi blizzard aki tudodtt programozni? Orbitális bugok lásd,hogy a faltexturát a karim texturájába teszi stb.
vagy naiv vagyok és ez direkt van?
kezdem végleg elvesziteni a bizalmam
Szerintetek Blizzard tud olyat csinálni ,hogy karaktereket mozgat accountok között, kérdem mindezt azért mert öcsémmel van egy közös accountunk ,és most énis akarok venni egyet amire át akarom vinni a DH-mat.
Köszi elõre is !
nem enged venni sem....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Na mindegy, monkkal amúgy sem tudtam haladni, most gear nélkül már játszani sem fogok vele ;D
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nem értem minek kellett ez a qrva ah. <#levele>#levele>
Az egész classbalance erre épül...
Alig várom hogy bejöjjön a pvp, olyan dráma lesz, hogy öröm lesz nézni <#boxer>#boxer>
Regards,
Én is azon az oldalon állok, hogy amíg nincs offline mód, és amíg idióta affixek tobzódnak eliteken, addig nekem ez nem kihívás és max perceket vagyok hajlandó tolni ebbe..../hó 😄 természetesen solo-ról van szó..segítséggel nekem nem az igazi.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Get a life!
Du. kérdeztem, hogy nektek nem fura-e az AH, mert már jóval áron alul adom a cuccost és nem viszik én meg tudtam vásárolni. Hát estére megkaptam a választ.
Egyreszt osszeteszem a 2 kezem, hogy a blizz nem felelos semmilyen nagyon kritikus dolog softwareert (atomeromuvek, nuklearis tengeralattjarok, ilyesmi) masreszt a vilag szegyene amit muvelnek (bar szep teljesitmeny volt 1 ropke honap alatt semmive tenni 20 ev munkajat...harmadreszt mar 5 perce nagy a forgalom az ahban......megis mennyi az a few moments blizz idoszamitas szerint?
Ezért írtam a mákot 😊
De ezen nem érdemes vitázni. Mivel a játék végtelen idõre tervezett tõlem akárhányszor meghalhatok, mert mindig kicsivel több goldom lesz a következõ karira. És az a HC-ban nem inflálódik úgy mint softban, hogy ilyen 500-700 millákkal rohangálnak páran. Van egy egészséges fluktuáció.
"látom kirobbantottam a dolgokat 😄"
Nem baj mindenki leírja pro-kontra miért azt a módot szereti. És addig senki nincs elítélve amíg a másikat nem nézi le, a perverziója miatt.
"Kungen attól még nem lesz semmi ha felhúzol egy ilyen karit"
Ha jól lesz implementálva a PvP egy HC kari nagyon különös érték lesz, mert az arénában az sem halhat meg.
ha neked az a jó, hogy az asztalt támasztva ásítozva farmolsz SC-n, szíved joga, de ne értetlenkedj már azon, hogy más miért próbálja meg élvezni a játékot
szerinted melyikünk fogja hamarabb megunni? te, aki már most jobb híján itt értetlenkedsz, vagy én, aki minden pillanatban figyelek a játékra, amikor elé ülök?
Szerk: és azt a hozzászólást próbáld meg bugyuta, homoszexualitást feltételezõ smileyk nélkül
és azzal hiába gyakorlok be dolgokat, kb. eddig a pontig volt elég a gyakorlás, innentõl minden a gear
Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !
Vicc nélkül Hellig szó szerint izzadság csepp nélkül el lehet sprintelni.
Gondolj bele eddig mióta dio3-al játszol, egy kezeden (vagy annak a felén), meg tudod számolni hányszor haltál.
Aztán jött egy kedves kis elit csoport és utána néhány, egy idõ után már le se akartam gyõzni õket csak túlélni amíg a következ pályára bemegyek, dehát ez se nagyon jött össze, kb 20 perc alatt nullázták a teljes aranykészletem.
lol lol
Mehettem vissza normál act1-be zombikat ölni. Kurva jók ezek a javítási költségek 😄
Regards,
öltöztessem fel az sc karimat a hc karim cuccaiba?