Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frank99
gondolom infernón.

hellen lófaszt sem dob....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

1000+ life on hit + living lightning spam 😄 amugy molten, fire chainnel mozogni kell sokat hogy ne allj a fosban es ne erjen hozzad a chain.

jazzy
Ez meg a leghülyébb érv évek óta amit olvasni lehet, "senki nem kényszerít, hogy folytasd". Téged sem kényszerít senki, hogy kommentelj, mégis megteszed, sajnos. Kérlek engedd meg mindenkinek, hogy eldönthesse maga, hogy folytatja-e vagy nem, úgy ahogy helyetted sem döntik el, hogy kommentelsz vagy nem.
jazzy
Én az utóbbi 1 hétben 4 órát játszottam és találtam egy 10 millás receptet, 5 millás amut, 4 millás övet,16 euros fegyvert, 20 euros kesztyût. 😄

Csak kell 1 kis faszmák és már jó is vagy. Amúgy nem tudom, nekem a javíás nem költség még így sem, csak a földrõl összeszedem az árát act3ban, act1ben nem is haltam, nem tudom hol farmolsz, mf gearben vagyok ráadásul 164 mf valor nélkül. Igaz mivel így is megy act3 a nem mf cuccaimat eladtam a fenébe.
Facek
az infernot akkor nem neked talaltak ki, kesz. es maga a goldfarm, grind a jatek eleme, ha neked ez nem szorakozas akkor a jatek neked ennyi volt, vege. senki nem kenyszerit hogy folytasd.
"befalaztatod magad" najó azthiszem az eszmecsere veled is befalazódott.....

amúgy teljesen mindegy a "vita" mikor egetrengetõbb probléma még ennél az is,hogy egy normális dolgozó családos ember azért játszik,hogy megtuidja javitani a cuccait......hetek óta nem adtam el semmit,nem esett semmi pedig többszáz 61-63-as cuccot találtam

A halálok a bugok vagy "BÉNASÁGOM" miatt totál felemésztik az összes pénzem.Képtelenség egyrõl a kettõre jutni...
a balfék javitási költség pofátlan emelésével egy normál playernek hazavágták a játékát!

Én nem instant akarok fullos geart,de a javitás elõtt tudtam azt,hogy hetente tudok valamit upgradelni most semmire nincs pénzem csak,hogy javitsak.....

j0nNyKa
mindenesetre kaptál módszert megelõzésre (b pont), és ha mégis befalaztatod magad, megoldásra (a pont)
állítólag pro gamer vagy, nem hiszem, hogy egy bugnak kellene hasra fektetni - én is megoldom HC-n, pedig én nem vagyok olyan pro, mint te :\

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

akkor béna vagyok,mert egy programozástechnikai bugot nembirok kijátszani....

j0nNyKa
ezzel farmolok most inferno act1-et, és lévén HC, nem halok túl sokat
ha ennél jobb cuccaid / statjaid vannak, béna vagy
ha rosszabbak, menjél szépen vissza hellre, én is ott farmoltam ki ezt a geart
fal ellen pedig:
a) idõzíteni kell normálisan a smoke screent, nem atomfizika
b) el tudod kerülni, ha megfelelõen messze maradsz az ellenféltõl. szintén nem atomfizika.

Szerintem gyenge eresztes ez a "poen", ha nem erted mi a meele wizard akkor inkabb kerdezd meg.
Van jobb "feature", hotfix ota nagyon gyakori hogy a rare boss es a champion pakk egy es ugyanazon a helyen vannak, szoval dupla pull lesz ha akarom ha nem. Hab a tortan amikor a rare boss vagy a champion pakk affixeit nem mutatja, szoval ez valami meglepetes akara lenni, gondolom.
szerintem partyzál ranged barbárral XD

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

valaki nagyon pro.........mi a pöcst csinálsz ha befalaznak a texturába ,te übermensch?

Lenne nekem is egy kerdesem, meele wizard, 39k hp, 700 a legkisebb resi, 7,2k armor, 22k dmg, atmereszkedtem act2be es a molten shielding teleportos fallen champion feltorolte velem a padlot. Konkretan a molten miatt ugy olvadtam, mint ho a napon. Ebben azert vagyok annyira biztos mert skippeltem a pakkot 2-3 meghalas utan, jott par mas affix kombo azok lementek aztan jott megint egy molten+fire chain affixes lacuni accursed pakk, detto megint haltam/skipp. Megis mennyi resi kellene akkor wizardal act2re?
j0nNyKa
DHval meghalni? hm. ahogy érzed.

Nem tudom melyik patch hozta magával, de nálam is folytonossá vált, hogy befalaznak, láncban jailelnek, és konstans fearben tartanak. Igazán jó szórakozás. Vagyis nem.

Voyager5
10 itembõl nekem is 1 maradt meg. Completed fülön persze semmi D:

Szerintem legkésõbb estére helyreáll AH.
eladó diablo 3 gold nálam.
használt accot veszek! =)
amúgy nekem is eltûnt mindenem ahból . kár azért a 40-50 euroért =(

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Kezdem lassan kurvára megutálni a Blizzardot!

tegnap volt idõm játszani összeszedtem 250k goldot amit a nap végére szinte teljesen lenulláztam /megint nem tudok javitani mehetek ÓRÁKAT! farmolni pénzt/
Az egy másik mese,hogy mit tennék azzal a ygökérrel aki kitalálta ezeket a beteg javitási költségeket!!!! normál,dolgozó családos ember aki SZÓRAKOZNI AKAR! tübb órát kell,hogy üljön a gép elpõtt,hogy az esetleges halálok árát kitudja fizetni....

szóval ez "még nem is lenne baj" /anyád😄/ de a smoke screen még mindig bugos pedig kb. az az egyetlen mentõ skillem /csapdákon minden mob átrohan:S/ 2 falazó pakk totál leamortizálta a pénzem,mert mindenegyes falat amit kiraktak azt a karakterem texturájába rakták azaz megse tudtam mozdulni! a csampionok egymás után láncba használják a képességeiket fearel majd megint fearel és ha eddig nem haltam volna akkor megint fear.....ugyanez a lefogásnál és társainál! Hol van a régi blizzard aki tudodtt programozni? Orbitális bugok lásd,hogy a faltexturát a karim texturájába teszi stb.

vagy naiv vagyok és ez direkt van?

kezdem végleg elvesziteni a bizalmam

szerintem felejtsd el...

MoLc
Sziasztok !

Szerintetek Blizzard tud olyat csinálni ,hogy karaktereket mozgat accountok között, kérdem mindezt azért mert öcsémmel van egy közös accountunk ,és most énis akarok venni egyet amire át akarom vinni a DH-mat.

Köszi elõre is !

Frank99
nekem tök üres.....

nem enged venni sem....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Különc
Nem jön vissza a kb 4 millát érõ árum AH-ból, akkor annak meszeltek? Nem pöcsölök ticket írással, szóval ha válasz pozitív, akkor a játék továbbra nekem negatív lesz

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Avenger
Nekem most esett egy 140 str 140 vit 56 allres sisak. Ja WD only. 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Ez tényleg igy van, hétvégén pl esett vagy 8 db str, vit, 40-50+ resist all item a WDmmel A1-ben. Barbárom nincs és sose lesz úgyhogy köszi szépen.
jazzy
Eddig hány ticketet írtál?
gandrus
Nalam mar jo az AH. Eladott itemert megkaptam a goldot, eladatlanokat visszakaptam. Megvett targyat is megkaptam vegre.

Nekem tegnap 150k outbid visszautalásom tûnt el. Rányomtam, hogy küldje a ládámba, azóta se jött meg. Azért én annyira nem aggódom, ha rendesen van megírva a tranzakció kezelés, akkor elõbb-utóbb meg kell jönnie, nem tûnhet el a semmibe...

Marfy
Teljesen fölösleges, rögtön lepattintanak. Szokás szerint írnak valami maszlagot és részükrõl el van intézve minden, persze se cucc, se pénz.

Fpocok
Gondolom panaszkodni, vagy ticketet írni tök felesleges...
Na mindegy, monkkal amúgy sem tudtam haladni, most gear nélkül már játszani sem fogok vele ;D

Parasite Eve 2, best game EVER!

Marfy
Nekem sincsenek meg a berakott itemek, igaz "csak" gold ahba raktam, de fent írja hogy 7 of 10, de látni meg semmit nem látok.
Nem értem minek kellett ez a qrva ah. <#levele>
Az egész classbalance erre épül...
Alig várom hogy bejöjjön a pvp, olyan dráma lesz, hogy öröm lesz nézni <#boxer>

Fpocok
Szóval... beraktam monkom egész jó gearjét RMAHba... ma nézem, lejárt mindegyik, viszont 10bõl csak 3at kaptam vissza. A poén, hogy a többi itemnek még a historyja is eltûnt... mintha be sem raktam volna. Ez mi?

Nincs olyan, hogy nem a blizz hibaja..Ez az o jatekuk, az o rendszeruk, a felelosseg is az ovek (akkor is ha szerzodesben vannak valakivel) Engem, mint Gipsz Jakab atlagfelhasznalot baszottul nem erdekel mennyibe kerul es konnyu-e vagy nehez eletben tartani az infrastrukturat, amit a jatek igenyel...engem az erdekel, hogy immar sokadszorra, nem tudom hasznalni rendesen (es az angol forumokat nezegetve, nem csak ne ragtam be blizzre...) .
skinnyman
Ismerõs meghalt egy helyen és nem írta ki a szokásos meghaltál, resurrect képernyõt. Bementem hogy fel tudjam éleszteni, és akkor látom, hogy a hullája a levegõben volt a szörnyek feje felett, persze hiába kattintottam rá, a felélesztés se ment, reloggolnia kellett, 5-ös buffnak annyi. Lol...

Regards,

szerintem nem mindenki képes átkonvertálni élvezetté az uncsi ugyanazon a taktikán alapuló fosó buildeket (max res, max vitality) majd egy lagg miatt (in the name of stop piracy), így is halni.De, én sem zárom ki azt, hogy nincs olyan, aki ezt élvezné..lenézni meg fölösleges, mindenki más.
Én is azon az oldalon állok, hogy amíg nincs offline mód, és amíg idióta affixek tobzódnak eliteken, addig nekem ez nem kihívás és max perceket vagyok hajlandó tolni ebbe..../hó 😄 természetesen solo-ról van szó..segítséggel nekem nem az igazi.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Kaki a monk, ha nincs rá 150misid.

Get a life!

unknown nick
Ez mindig csak az EU realmon van...szerintem az EU-s üzemeltetõk hibája. Akik asszem franciák.

Du. kérdeztem, hogy nektek nem fura-e az AH, mert már jóval áron alul adom a cuccost és nem viszik én meg tudtam vásárolni. Hát estére megkaptam a választ.

"Due to the high transaction volume, the auction house was unable to process your request. The volume of auctions can fluctuate rapidly,so please try your bid, buyout or sale again in a few moments"
Egyreszt osszeteszem a 2 kezem, hogy a blizz nem felelos semmilyen nagyon kritikus dolog softwareert (atomeromuvek, nuklearis tengeralattjarok, ilyesmi) masreszt a vilag szegyene amit muvelnek (bar szep teljesitmeny volt 1 ropke honap alatt semmive tenni 20 ev munkajat...harmadreszt mar 5 perce nagy a forgalom az ahban......megis mennyi az a few moments blizz idoszamitas szerint?
unknown nick
"ha lag van ha tényleg nem te tehetsz róla és meghal a nagy HC kari...na akkor mivan óvatos játék ? 😮 "

Ezért írtam a mákot 😊

De ezen nem érdemes vitázni. Mivel a játék végtelen idõre tervezett tõlem akárhányszor meghalhatok, mert mindig kicsivel több goldom lesz a következõ karira. És az a HC-ban nem inflálódik úgy mint softban, hogy ilyen 500-700 millákkal rohangálnak páran. Van egy egészséges fluktuáció.

"látom kirobbantottam a dolgokat 😄"

Nem baj mindenki leírja pro-kontra miért azt a módot szereti. És addig senki nincs elítélve amíg a másikat nem nézi le, a perverziója miatt.

"Kungen attól még nem lesz semmi ha felhúzol egy ilyen karit"

Ha jól lesz implementálva a PvP egy HC kari nagyon különös érték lesz, mert az arénában az sem halhat meg.

j0nNyKa
azon gondolkozok, hányszor fogom még neked leírni, hogy a játék élvezete miatt HC-zik, aki így tesz
ha neked az a jó, hogy az asztalt támasztva ásítozva farmolsz SC-n, szíved joga, de ne értetlenkedj már azon, hogy más miért próbálja meg élvezni a játékot
szerinted melyikünk fogja hamarabb megunni? te, aki már most jobb híján itt értetlenkedsz, vagy én, aki minden pillanatban figyelek a játékra, amikor elé ülök?

Különc
Linkelj egy hozzászólást, ahol valaki sírt, mert meghalt HC-ban... de tényleg sírós legyen, nem ilyen "basszus, meghaltam, de nem baj indítok újat" félét

Szerk: és azt a hozzászólást próbáld meg bugyuta, homoszexualitást feltételezõ smileyk nélkül

j0nNyKa
van 60as sc DH-m is, de azért azzal már haltam vagy.. pfú, iszonyat sokszor
és azzal hiába gyakorlok be dolgokat, kb. eddig a pontig volt elég a gyakorlás, innentõl minden a gear

doggy888
látom kirobbantottam a dolgokat 😄 Aullah-val értek egyet lásd Kungen attól még nem lesz semmi ha felhúzol egy ilyen karit, beleölt idõ aztán meg csak a sírás ha ne adj isten megpusztul 😄 szvsz tényleg nem tudom szerintem idõpocsékolás hc-zni túl nehéz fõleg ha lag van ha tényleg nem te tehetsz róla és meghal a nagy HC kari...na akkor mivan óvatos játék ? 😮

Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !

unknown nick
Húzz fel egy sc karit, ha eddig nem tetted, meg fogsz döbbenni a különbségen 😊

Vicc nélkül Hellig szó szerint izzadság csepp nélkül el lehet sprintelni.

Gondolj bele eddig mióta dio3-al játszol, egy kezeden (vagy annak a felén), meg tudod számolni hányszor haltál.

Különc
Vetkõzés az öltözés ellentéte

skinnyman
150k-val kezdtem act3 közepén, kínkeservesen összegyûlt kb 200k. Persze nyilván nem a gold farmolás volt a cél, de ez most mellékes.
Aztán jött egy kedves kis elit csoport és utána néhány, egy idõ után már le se akartam gyõzni õket csak túlélni amíg a következ pályára bemegyek, dehát ez se nagyon jött össze, kb 20 perc alatt nullázták a teljes aranykészletem.
lol lol
Mehettem vissza normál act1-be zombikat ölni. Kurva jók ezek a javítási költségek 😄

Regards,

j0nNyKa
mi lenne ha ezt most így átgondolnád?
öltöztessem fel az sc karimat a hc karim cuccaiba?

Fpocok
Arra, hogy látom, hogy belerakok egy csomó órát, és látom, hogy feljõdik a mindenem.

Különc
Mi lenne ha letesztelnéd SC-ben és nem kérdeznél hülyeségeket? <#lama>