78986
  • elitehun
    Próbáld meg újra
  • Lammer
    skacok...

mit lehetne ezert REALISAN kerni??? nezegettem AH-t (rmaht meg nem) de ott nagyon el vannak szallva a ring arak :)

ha nem tevedek szerintem ez egy igen jo kis ring :)

szerk: kep javitva... valamiert photobucketrol nem jon at a link :(
    rmah ar is erdekelne :)
  • jazzy
    Mert akkor nem kapnál választ és örök életedre xpn maradnál. De látom inkább csak a mosolygós fejek kompatibilisek xpvel itt is, az észérveket átugrod és inkább önfejűen ragaszkodsz. Csináld. Részemről téma lezárva, be happy with xp, előbb utóbb úgyis upgradelned kell és nekünk gonoszoknak lesz igazunk ( ördögi kacaj ).
  • Homlokvillás
    Akkor minek olvasod el? Én az ilyet átugrom ami nem érdekel:)
  • Homlokvillás
    9600GT, 2 giga ram, dual core intel 2.4.
    Maxon röcc nélkül megy rajta a Dio, más játékhoz sem volt kevés, hála annak a ténynek hogy a konzolok nem fejlődtek lassan 8 éve, a játékokat meg hozzájuk lövik be.
    Új gépen persze nem fog menni XP igazad van, majd elásom a kertben a fa tövébe, megsiratom fél életemet végigkísérte:)))
  • cateran
    Ez itt 1 IT-s website, azon belul is a jatekos szekcio. A loteri doglott kutyat nem erdekli, hogy 1 atlagember mit csinal a gepevel, ez itt a gamerek reszlege.
  • Homlokvillás
    Egy Win7-en jobb lesz a loot a Dioban?:)
    Átlag felhasunáló kb. annyira használja a rendszert hogy elindítsa a játékot-zenét-filmet, halál mindegy milyen rendszer megy alatta amíg kompatibilis:)
  • cateran
    Csak 2 kerdes: milyen grafikus kartyad van es mennyi ram a gepedben? (dx11-es kartya pl felesleges es mar 4 gb is sok az xp-nek. Oh persze a 64 bites xp-nek okes, csak annak a tamogatottsaga mar fenykoraban is hiperszar volt.)
    En nem gyozkodlek, de a sajat peldambol kiindulva fegyverrel sem lehetne kenyszeriteni, hogy visszaalljak xp-re, pedig nagyon kedveltem es kezdetben erosen odzkodtam a 7-estol.
  • jazzy
    Nem értem igazából, nagyanyáméknál megértem, hogy új dolgokat már nem szívesen tanulnak 70+ évesen, de egy számítógéphasználó miért nem cserél oprendszert, amit gyakorlatilag ugyanúgy kell kezelni, csak jobbszebbgyorsabbújabbtámogatottabb, mint a régi? Féltek? Jó az is? Ez is jó. Lustaság? Többet kell szarakodni xpvel mint win7el, etc. Haladni kell a korral.
  • Homlokvillás
    Én most a Dio3 miatt raktam fel a Service pack 3-at XP-re. Eddig nem hiányzott -nem kérte semmi, de a Dio nem indult nélküle:)
  • Ferrari23
    Eladtam 206 550 - ért , azt kaptam érte 63 750-et :D:D:D
  • Ferrari23
    Javult a lófaszt...

• Ferrari23
    Megjavult az AH!
  • cateran
    Hat 2-3 evente nem kell, de a vista 5 eves, a win 7 meg 3. Az xp mar olyan szinten elavult minden szempontbol, hogy azt leirni nem lehet.
  • j0nNyKa
    egyrészt nem az xp-re írtam a 2012-t, hanem arra, hogy manapság a kor nem lehet kifogás a technikai fejlődésre, igenis tartani kell a lépést
    másrészt arra is írhattam volna, lévén évek óta megszűnt az xp támogatottsága - az valami technikai csoda, hogy még eldöcögnek rajta programok
  • attiGT
    :D
  • 1Darton1
    Pedig az időskori elhülyülést pont sok tanulással lehet lelassítani. Már akinek vannak ilyen igényei.
  • elitehun
    Attól még leeht használni xp-t mert 2012-őt irunk :P
    De a moore törvényben van valami
  • j0nNyKa
    ajánlom figyelmedbe a Moore-törvényt, illetve a tényt, hogy 2012-t írunk :)
  • Frank99
    de az "öreg róká"-nak nem kellene....
  • Rehom
    Mert valaki szeret haladni a korral és kipróbálni új dolgokat :)
  • Frank99
    miért kell új op-rendszer 2-3 évente?
    amióta megjelent, xp-m van.... mindegy megy alatta, ami meg csak win7alatt, az nem érdekel....

:-()
  • Játékos
    A korral még nincs baj, most is megyek tekerni egy huszast, az kb. 35 perc, utána jön a sör ... inkább az a probléma, hogy kedvem nincs 2-3 évente új operációs rendszert tanulni, más tűzfalat beizzítani, egyéb programokat felhasználni .... 50 év felett minden perc, nap, hónap ajándék, nem töltheti el az ember azzal az életét, hogy Gates bácsi mi a halál blődséget talált most ki, s azt mivel javíthatom úgy, hogy nekem jó legyen .... elég este hazaesni, s egyet verni a Diablo-n, majd kaja, s szova ....
  • Játékos
    Nekem is először kazettás egységem volt, jót szórakoztam a magnófej állítgatásokkal, kis csavarhúzó, mindig fordít 90 fokot jobbra .... a floppy meghajtó sokat könnyített, csak hát baromi drága volt ...

A QuickShoot1 joy nagyon baba kis eszköz volt, nagyon sokat nyúztuk, még Amigán is .... elnyűhetetlen volt, egészen addig, amíg nem jött a fasza kis Jaguar XJ220, na azon tépte az ember, tökfölöslegesen, de ki tud figyelni az erőre, ha kanyarodni kell
  • Vaxi
    aki 6000-ért eladja az accountját, szóljon
  • Különc
    Most ugyan nem fogom visszanézni, de mintha azok kezdenék árulni az accjukat, akik fikáztak minket, akik mondták már 3 héttel a megjelenés után, hogy szar a game
  • Ferrari23
    Eladó gatyák, ha esetleg valakit érdekel...

• Dr DeViLKiNG
    Ugyanaz mint múlt héten, és mivel akkor is várni kellett hétfő estig, így az aht el is lehet felejteni most 3 napra.
    Nincs elég pénz hétvégére felvenni embereket, akik ezt javíthatnák. És mivel csak euban szar, így le is van szarva magasról.
  • Ferrari23
    Na az AH már megint raklap szar... Error mittom mennyi. Qrva unalmas, hogy minden 2. nap szar az AH...
  • Lunki88
    Bár ilyen egyszerű lenne. :P
  • j0nNyKa
    hajrá
  • munyez
    :) remélem így lesz...
  • Susarc
    RMAH-val egy hónap alatt visszahúzod az árát:P
  • munyez
    Sikerült megoldanom köszönöm a segítséget! Igen képes voltam várni eddig, elég türelmes vagyok a játékkal, sajnos így alakult, hogy csak most tudtam beszerezni...
    Starterbe csak 12-es karakterig mentem mindegyikkel... :)
  • Fpocok
    És ha azt akarja folytatni? Mert hozzánőtt? Vagy van több 13as? Akkor mi a fenének kezdje újból?
  • j0nNyKa
    akkor azt 5 óra felhúzni ..!
    legalább nyerne vele + 5 óra élvezetes játékidőt, ennél a játéknál az nagy kincs
  • j0nNyKa
    nem érted, hogy egy 13-as karaktert mitől lenne fél óra újra felhúzni, ha esetleg elveszett volna neki? őőő.. nem tudom megmagyarázni, sorry.
  • Fpocok
    Hát inkább kérdezze meg, mint csináljon hülyeséget.
    A másik felét meg nem is értem... nyilván nem most húzta fel vendég kóddal, hanem már korábban... csak most vette meg.
  • Dr DeViLKiNG
    És ha már van 10 lvl13as karaktere?
  • j0nNyKa
    képes voltál lesni a fórumot ahelyett hogy agyatlanul regeled a kódod, és már játszol is a karaktereddel a skeleton king után? hm. szeretnék olyan türelmes lenni, mint te

másrészt nem értem miért releváns, kb. 30 perc játékidő felhúzni egy karaktert odáig :)