Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(a vortex, jailer úgyis megszaggat)
Engem most beengedett egy pár másodpercig, körbenéztem, de semmi nem volt meg, amit kitettem árusításba! A legjobb cuccaim voltak pedig. Allres 100+dex es cuccok... sehol semmi...
Járt még hasonlóan valaki?
http://prntscr.com/bfzzm
itt megakadok. mit is kéne ideírni? azt már próbáltam ami folyamatosan változik szám.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Ez elég kényszer megoldás, de lehet ez lesz a vége.
Nem vagyok hajlandó eladni a kereskedõnek, amikor legalább 10-20-szor annyiért elmegy elõbb utóbb az Ah-án még a nem olyan jók is ha már legalább legendary.
!Forza Ferrari!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Get a life!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
132 int
64 crit dmg
6.5 crit chance
amu.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Az a röhej, hogy még így is alig tudok valamit eladni. AllRes-es cuccok 25K-ért jönnek vissza, kutyának nem kell. 550DPS-es egykezes balták jönnek vissza 15-20K-ért....stb.
es igen jol irod a 30% passiv damred hianya, ami csak true meleeknek jar igencsak erzodik, de nekik nincs ilyen imba life visszatolto spelljuk mint a living lightning a sok kis tickjevel. ezert irtam hogy living lightning+loh, mert sajnos spectral blade ill barmi mas kozel se procolja annyit. illetve talan twister igen, de azt nem szeretem.
lenyeg hogy nem, nicns olyan allres ertek amitol kevesbe fogsz elolvadni, foleg hogy diminising return van resistancen is meg armoron is. +1-2% reduction nem fog latvanyos javulast mutatni ezen a teren, es sajnos itt 700-800as szintnel ennyiket hoz kb +100 res.
ha végképp nem tudod betippelni az árát, akkor kirakod buyout nélkül.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Aztán pár nap múlva elõrõl, mert változnak az árak 😊
Most dobáljam el õket?
Külön szeretem, azt is hogy pl a desecrator + jailer képességek szinte mindig egymás mellett, párban fordulnak elõ. Szeretném azt hinni hogy ez csak véletlen, de szerintem nem az.
Regards,
Honnan tudjátok, egy-egy itemet mennyiért lehet eladni? "...abban a fél órában esett vagy fél milliónyi cucc és odaadta az egyik kesztyût amit ez alatt talált..."
Egyenként rákerestek AH-ban, hogy a hasonló tulajdonságokkal bíró cuccok milyen áron vannak, vagy van ennél egyszerûbb módja is?
allresem amugy 800 korul van force armor 40% runaval.
de tessek irhatok ilyet is: ja nem lenne meglepo ha bugos lenne a molten affix es nem veszi figyelembe hogy van ra damreded.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ha megjövök akkor mehet egy kis flame
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
skillcopper#2399
jelenleg 59000 gold van a karinál😛 valószinüleg az egyik legpechesebb Dió account tulajdonosa lehetek😄😄
Get a life!
Parasite Eve 2, best game EVER!
szóval elég nagy a szórása a játéknak.