Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frank99
3x verjem végig a nightmare-t?

utána vagy 10X a hellt-?
akkor leszek majd jó infernóra?

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
jó tudni.

figyelem mások játékát, valszín gyengébb vok', valaki a múltkor leírta a barbi tankot, nagyjából ez alapján megyek. attól még idétlen a játék nagyon soxor. SÕT pofátlan.

GyaxyBoy
Mostantól lehet adni venni goldor rmah ban?
Azt csinálják most?
Valóban, neked a nightmare való, nem a hell. Ezt sajnos nem írja ki neked a játék, de megteszem én.

Fpocok
Persze, hogy nem errõl kéne. De ilyen elbaszott lett, ennyi... :S

Parasite Eve 2, best game EVER!

És mindenkit leanyázol egy fórumon, aki okosabb nálad.

Frank99
tudod, kezdem megunni.

55-ös barbival tegnap dobott elõször olyan cuccot, ami 1%-al jobb volt, mint amit vettem (hell)

viszont akartam egyet farmolni Watch Tower, 2x végigmentem, 3*-ra eltûnt a Watch Tover bejárat, helyette fogadott 3 db kék és egy db sárga Bika, 6 vagy 7 x-ra vertem õket agyon, fizettem 5000 goldot a javításért, kerestem 2000-et a 3 run-on. király.

ha visszajön az AH veszek euróért 10 milla goldot, és felszerelkezek.

DE NEM ERRÕL KELLENE szólnia egy játéknak a faszomba! Értitek????

Sõt, életem sincs, családom sincs, se munkám, még anyám se szeret, viszont az én 45k hp-s barbárom végigmegy infernon, és még a végén pénzem is marad javításra!
Voyager5
Most akkor milyen passivokkal tolod?
Nem en mondtam.
Hülye vagy!

Imádom ezt a fórumot, jön xy és leirja, hogy bizony neki valami nem megy, 5 ember válaszol neki, hogy ök is olyan karival játszanak, és leirnak ezer dolgot arra, mit kéne csinálnia, de a vége mindig az, hogy mindenki hülye, és ez amugy lehetetlen, sõt akik tippeket adnak még a végén talán hazugnak is ki lesznek kiáltva. 😄

Én csak 1 tanácsot adok, ha valaki leirja itt a bánatát, hogy mi nem megy neki, mivel van gondja, még véletlen se válaszoljatok neki, mert rohadt nagy csapda, és a végén még ti lesztek a hülyék.
Lehet persze, mondjuk ajtot nem talaltam kint a nyilt terepen, de ha ilyen jol mukodik a dolog akkor ugy csinalok en is mint a viccben az egyszeri juhasz es beszerzek egyet.
(Egyszeri juhasz all a mezon, latja hogy az uton jon egy taxi, megall a szoke no stopposnak, lehuzza az ablakot, az behajol, mire ablak fel, szoke no beszorul, taxis ki, szoke not hatulrol jol meg. Hummog a juhasz hogy neki is kell akkor szerezni egy ilyen ajtot).
Hegi90
Esetleg húzdd be ajtóhoz, hogy az egyik oldalt te legyél, a másikon pedig az ominózus elit. Csak fantázia kérdése, egy egész kámaszutrát lehetne ilyenekbõl írni.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
Igen, már írták elõtted ~10-en.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hmmmm.....Visszajött az AH,és nincs meg sem a gold-os,sem az RMH 10-10cucom....Érdekes.

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Hegi90
Ugyanez igaz chainerre is. Persze ha desecrator, akkor szopás, de az ilyen helyzetekre jó a tp.

Haladunk.
Hegi90
óóó 😊
Akkor szorítsd magad sarokba, és nem kerülgetnek.

Hegi90
Állj hozzájuk közelebb.

Meleg van, a molten helyett mortarra gondoltal.
Azzal kezdtem, hogy minden statomat megadtam, aztan odairtam hogy a molten affix az amire keresem a megoldast, leven a tobbit meg tudtam oldani. Rendben, legyen a meleg az oka hogy mar a sokadik ertetlenkedo utan nincs turelmem ujra es ujra leirni. Nyilvan a 3ik 60as karim utan majd jon es megmagyarazza egy tobbnyire read only user hogy infernon kiteolni kell, ki hitte volna? Szamold meg hany hozzaszolo mondott ertekelhetot es hanyan semmitmondo/ertekelhetetlen kozhelyet. Szerintem nem a moltent hagyom ki hanem ezt a forumot, ide feltenni egy kerdest az egyenlo kihivni magad ellen a josorsodat...
Hegi90
a molten amúgy miért ellensége a melee-nek? Barbárként nekem felcsillan a szemem, mert el se találnak vele (mivel túl közel vagyok)

Hegi90
örülj, hogy én szóltam a muszáj miatt, és nem a CV-dbe írtad így!
másrészt nem is érdekel min vitáztok éppen, de az ilyeneken megakad a szemem.

j0nNyKa
nem az ilyen napjaid voltal anno konstans -100?
nyugizz mar, probald ki, amit leirt, aztan ha szar, hagyd ki a moltent
nekem az a velemenyem amugy, hogy barmilyen erdekes / esetenkent eros is a melee wiz, nem igazan erre lett kitalalva, es jopar termeszetes ellensege van, es lesz is, geartol fuggetlenul - pl a molten, meg a tobbi, amit irtatok
btw az emlitett (vitaindito) pakk valamilyen ranged builddel lement volna? akar ugyanabban a gearben, de mas, ranged alapu spellekkel?!

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Igen, próbáld ki a ranged wizardot. Extrém ötlet, de azt mondják nem rossz.

Hegi90
jepp.
Amúgy kár volt ennyire nerfelniük infernot, elég lett volna, ha csak simán a drop ratet emelik úgy, ahogy most van, és kifarmolom magam rendesen. Így alig van már kihívás a játékban (mondom ezt úgy, hogy jelenleg act 3 elején tartok)

Probaltam, sot tovabb is mentem, mivel a resi gearben nincs sok critem(5%)ezert kidobtam a francba a critical masst es galvanizing wardot raktam, amivel 750 hp/sec a regenem. Emelle raktam a min 700 resit es ezzel rohogott korbe a moltenes problema. Nyilvan azert olyan erthetetlen a dolog a sok valaszolonak mert nyelvtanilag nem korrekt a "muszaly" es " meele", ez az, ami az erto olvasast akadalyozza...
Erolkodj meg, read only a baratod.
Ilyenkor is ketyeg az óra AH-ban, amikor nem elérhetõ?
Remélem 😄

Ha van normális allres cuccod DH-nak, és nem veszik meg, akkor szólj.

j0nNyKa
"ennyi a foboss? ez lofasz"
"..."
"..."
"..."
"ja ok 😮"

Már az 1.03 elsõ napján megkerestem 😊

mindja kapod hogy ne okoskodjal mar ezt o is tudja, neki valami magic number kell, ami utan mar tuleli a molten tickeket is... nem tudom hol el.

Teleport Illusionist passzívval? Molten mob rádteleportál, megcsap, force shield fogja, viszont van egy off-CD teleportod. Kombinálva diamond skinnel, és némi "creative use of environment"-tel még Vortex esetén sincs gond. 😊
Jailert én külön szeretem, olyan rendes tõle, hogy segít a kite-olásban 😊
elitehun
szerverek között sem? mintha irta volna vki hogy megkérte õket és átrakták neki. bár lehet csak annyit irt hogy megkérte õket 😛
Nekem 4 elég jó cuccom tûnt el... mikor beléptem 6 item várakozott... de nem is foglalkozok vele, már semmin se lepõdök meg... komolyan annyira puttó egy cég ez a blizz.. annyi amatõr huibájuk van hogy vicc...

Valahol, talán a blizzard FAQ-ban olvastam, hogy nem.
Se szerverek között, sem accountok között nincs semmi féle átjárás.

lifesteal nem jo semmire kb, life on hitet hasznalj.

Hehe jo lesz ez, lassan angolul is megtanulok helyesen. Am a problemara amirol irok, arra is tudsz mondani valami epito jellegut?
Még mindig melee*.

Van egy youtube video act3as meele wizardrol, a statokat linkeltem itt #48588.
jazzy
Belial volt a legjobb boss, amikor elõször átváltozott.. priceless.
hidd el probalgattam mindent es a living lightnign tolt a legjobban.

j0nNyKa

skinnyman
Most mi van már az AH-val, mi folyik itt gyöngyösön???

Regards,

Aradebil2
living lightningot nem nerfelték? én most álltam át crit massos buildre, és deep cutssal nyomom, 3% lifestealem van ami csak arra jó hogy reflectet nem érzem meg :S

jo csak vortex es jailer eddig nem kerult am szoba. molten, shield, teleport, reflect volt es konkretan az hogy a molten eszi le a hpjat durvan.

amugy meg moltenes mobok nem allandoan rohangalnak korulotted, egy darabig beallnak szepen, akkro odebb lepsz egy picit, hogy ne erjen a labuk alatt a tuz. aztan ha korbe rohan, hogy alad rakja a szarjat, akkro kiteleportolsz. majd ismet ugyanez, kozben siman visszajon a cd a critek miatt.

amugy meg elkell fogadni hogy van affix kombo amivel nem lehet mit csinalni adott classal/builddel/gearrel. raadasul meg az sem mindegy hogy az alap mob micsoda, mert azoknak is lehet alapbol kocsog skillje vagy alapbol bazi nagy damage, nem lennekmeglepve amugy ha a molten skalazodik a mobtipus alapsebzesevel is. tehat egy kis fos fallen grunt moltenje nem tickel akkorat mint a fallen champione, ezt eddig nem figyeltem konkretan, de majd figyelni fogom.

Nem idézgetek senkitõl, de melee wizardnak nem tom mennyi LoH kellene a3-on. Nekem - WD - 1.5k LoH, 700 res és 6k armor mellett is necces tud lenni néha pedig kiválóan procoló mini AoE spellt nyomom. Kb 5-10k HP az amit folyamatosan tudok tölteni /mp.

Ezen írás szerint a lentebb említett living lightning egy marhaság.
Csak éppen teleporter mob ellen nem ér sokat, mert (az is) utánnadjön, és kb a portálig kerget. (hacsak vissza nem ránt a vortexxel, vagy megakaszt a jailer (akkor is ha rúnázva van) elég egy kis lag😊