78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#54962 ugyanúgy megy a kukába GW2 mint a többi, amint megjelenik MoP. adni lehet egy esélyt, de új MMOk kb már olyan szinten tartanak mint az évről évre megjelenő szarabbnál szarabb CoDok. -
#54961 az lenne a csoda, ha nem lennének olyan cikkek - szerintem még így is kevesebb van belőlük, mint máshol, és előre láthatólag itt több a valóságtartalmuk, mint máshol
nyilván hosszú távon derül ki, hogy szavatosság, stabilitás, játékélmény, balance, stb. szempontjából tényleg jó lesz-e
kiderül, én adok neki egy esélyt -
1Darton1 #54960 Olyan 3-4-en voltam. De nem is azt mondtam, hogy a kiadó vagy a készítő hype-olja. A játékosok viszik túlzásba mindenféle fórumon. Például az a blogbejegyzés, hogy miért a gw2 a legjobb mmo elfoglalt felnőtteknek, és olyan érveket sorol, amelyek szinte minden mmo-ban benne vannak, vagy csak simán értelmetlenek. Az easter eggek és néhány figyelmes részlet túlmisztifikálása is fárasztó, mert rengeteg játék van tele hasonlókkal. -
#54959 nemtom mikor láttam utoljára ennyire alul-hype-olt játékot, ahol a béta hétvégéken kell a felhasználóknak megtalálni azt a rengeteg jóságot, ami van :)
hány béta hétvégén / stressz teszten toltad? -
1Darton1 #54958 Van egy kis overhype a játék körül. Mostanában olyan tulajdonságait kezdik magasztalni, ami más játékoknál teljesen alap.
Persze ettől függetlenül minden esély megvan rá, hogy egy nagyon jó casual mmo/coop játék legyen.
Reméljük a túlzott elvárások nem ölik meg ezt is. -
cateran #54957 Nem jarok messze az igazsagtol, ha arra tippelek, hogy nem nagyon kovetted figyelemmel a betat? En magam csak a 3. beta hetvegen voltam ingame, illetve utana meg 1 stress testen, de engem megvettek kilora:) Az Anet communityvel valo kapcsolattartasa peldaerteku:)
-
cateran #54956 Haha nalunk a kb 20-bol 15 tette ugyanezt:) -
Dr DeViLKiNG #54955 Én meg várok 2 hónapot első patchig, amikor is kijavítják nagyjából azokat a dolgokat, amiket releasere kellett volna. Meg kiderül, hogy ér-e valamit a pvp ott. De ha tippelnem kéne, akkor nem fogom megvenni később se. -
#54954 Diablo 3 Patch v1.0.4 Looking Like Tuesday 21st Release
eh:
Puzzle Ring (Ring) – This ring gives heroes a chance to summon a Treasure Goblin when they’re hit. The tooltip will be something along the lines of: “This ring sometimes calls forth a Treasure Goblin when you are hit.”
…I bet that will prove to be entertaining during a boss fight. ;)
Well, perhaps you or one of your friends could offer the Butcher a piece of your mind by using one of his special attacks against him!
The Butcher’s Sickle (1h Axe) – This item will now give players a chance to cast the Butcher’s sickle attack, dragging enemies to them. The tooltip should read something along the lines of: “X% chance to drag enemies to you when attacking.”
I suspect such an item would, at the very least, be appealing when chasing down those rogue Treasure Goblins. ;)
Hellrack (Crossbow) – This weapon will have a chance to cast Jailer on enemies, rooting them to the ground. The tooltip should read something like: “Chance to root enemies to the ground when you hit them.” -
#54953 nálunk a guildben 27-ből 25 ember megvette előre, tehát 25.-én kezd
maradjunk annyiban, hogy 25.-e a kezdés -
#54952 Akik early access.
A pórnépnek 28. -
clio1616v #54951 a gw2 25-én indul -
#54950 Én úgy emlékszem, hogy akkor jön. Úgy rémlik, hogy ezt is direkt erre időzítették:
-gw2 launch
-wow patch
-diablo patch
-tsw content patch
nekem így rémlik :D -
#54949 Az a wowpeccs elvileg, de nem kizárt, hogy itt is akkor jön. De max 29, mert EUban az a patch nap. -
#54948 28, nem? -
#54947 hahaha. -
#54946 szerda? -
#54945 pöccs mikor jön? -
Akra #54944 as Physical for 3 seconds to nearby enemies. csak kiegészítették. Tudomásom szerint eddig nem volt oda írva. -
#54943 ha azt hiszed nerf low vagy -
Akra #54942 Run Like the Wind : Tornadoes rage in your wake, each one inflicting 60% weapon damage as Physical for 3 seconds to nearby enemies.
oO -
#54941 -
#54940 ebben az órában még nem volt -
#54939 (unofficial) 1.04 changes -
#54938 Ezt én most elnézem, mert jó kedvre derített engem is 1Darton1. Magam is megszakadtam rajta. :D:D:D
Na de most már kitárgyalva tényleg :) -
#54937 MI LENNE HA A JÁTÉKRÓL POFÁZNÁTOK ÉS NEM ARRÓL HOGY KINEK MILYEN MATCHBOXA VAN?! -
#54936 lassan 40 perce az autós beszóláson röhögök :DD -
#54935 koszonom szepen! :)
-
#54934 Hát igen az autó magas labda volt nagyon. :D -
1Darton1 #54933 Akkor miért nekem címezted?
Persze az sem lep meg, hogy a hasonlatomat sem értetted meg.
Ha már ennyi pénz kifizettél, akkor annyiból vehettél volna egy autót is. -
#54932 ha visszaolvasol egy kicsit, akkor megtudod miért írtam.
peace
amúgy megane 3-am van... :-) -
1Darton1 #54931 Én aztán semmit nem írtam az operációs rendszerekről, de azért köszönöm a jó szándékú ugyanakkor téves útbaigazítást. (Ha bevált a lovaskocsi, akkor miért vennél autót.) -
[SiX] Boci #54930 Én 1.9M/2.99M re raknám be és reménykednék, hogy mégis megtalálja valaki:) -
#54929 lelomboztal :(((
de kb. ilyenek tobbmillioer vannak AH-ban... akkor mennyiert probaljam meg, hogy tutira elvigyek? :\ -
#54928 http://www.diablofans.com/news/1317-unofficial-patch-104-changes-class-changes-new-items-affixes-and-more -
#54927 én nem keresnék olyan ringet, amin "csak" 68 dex van, mellé nem loh, hanem life after each kill, crit chance az jó, de crit dam jobb
az a 24-46 damage semmit nem ér, helyette inkább vitát keresnék (illetve crit damot, a 3 filter miatt)
dex: 100+, crit chance, crit dam <- így keresnék ringet
monkkal meg gondolom: dex: 100+, vita: 100+, loh -
#54926 de komoly!
okos voltál, leülhetsz. imádom az okostojásokat. az egyik cégem számtech, és igenis van rálátásom sok mindenre. de ha nem muszáj, miért raknék más opot, ha az előző bevált. le ghostolom a friss telepített verziót az okvetlen muszáj programokkal image-be, és kész. Ha valami gubanc van, 1/2 óra and back to.
mert a többi hülye(mindenki) arra megy?
winfos8 sem biztos jó út..... majd kiderül... mindenki a hülye tabletet nyomja, ami szinte nem jó semmire.... munkára semmiképpen....
de nem hiszem, hogy ezt itt kellene megbeszélni. -
#54925 damage miatt sem lesz jo? crit okes, allres(+fiz) van nemi... neztem kozben rmah... hat el lehetne szvsz jo aron adni :) -
#54924 nem fognak olyan ringet keresni, amit linkeltél, az a baj -
#54923 Oh, az előbb nem jelenitette meg, most ahogy irok emg igen...