Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

yesname
Igen, de az Demon Hunter kari, viszont barbárt is nevelek infernóra (most 48-as), szóval nem tudom mi legyen. Meglátjuk.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Voyager5
Hát ha +24K damage akkor én megtartanám 😄
Hegi90
Olyan nagy a dmg, h tulcsordul az integer 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

j0nNyKa
van olyan bug, hogy minuszt ír elé zölddel

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

yesname
Azért írja zölddel, mert az plusz jel 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Mióta az összes streamen csak dmg barbárok futkosnak dual wildel, és szaros 800 dps-es fegyvereket 50 milla fölött árulnak csak mert van rajt socket crit dmg és life steal, azóta elég szépen felment az ára, az ilyeneknek.
Nem perfect, igy nem is ér 50 millákat, de azért szerintem nem is 10 milla alatti kategória.
Ez lemaradt😊 Dondark#2841

Segítség kellene infernón Diablo megöléséhez. Van egy jó monk tankom és egy demon hunterem szóval eléggé rugalmas vagyok , hogy ki mivel jön 😊

Érdekelne, hogy milyen fegyvert használsz, ha ez 24.000 DPS-sel rosszabb, mint az. Illetve, hogy a -24149-et miért zöld színnel írja ki? 😊
jazzy
Ha ezért bárki ad 10 milla fölött itt helyben veszek egy kalapot és megeszem.
yesname
Ok. Köszi szépen. Az AH-t mindenképpen megvárom az eladással, hogy megnézzem mennyiért mennek hasonlók.

Pont hogy erre a fegyverre a life on hit a hülyeség, dmg barbárok most ilyenekre hajtanak, crit dmg és life steal legyen, ugyanis több százezres dmgnél már sokkal jobb a life steal mint a life on hit.
Persze a perfect fegyó stat az a crit dmg, life steal, socket és abba megint crit dmg kavics. De igy is böven rohadt sokat ér mivel ritak a 100% crit dmg, ne vezessétek félre, rendesen kérd meg az árát sztem 20-25 milláért is lazán kiveszik, ha socket is lenne 50 milla fölött elmenne.
skinnyman
Ha life steal helyett LoH lenne, simán (több) 10 milliós kategória, így passz, néhány milliót biztos megér azért 😊

Regards,

A lyceumot meg úgy kijavították, hogy 10-bõl 10x adta be 😄😄
70 allreses 190 str-es hasonlo +dmg van 9 juróé...én 7.5 juróé tettem fel hasonlót 😊 lehet, most mindenkinek dobott ilyen amut 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Ez qrva jó és 1 kezes 😮
yesname
Nincs AH, ezért kérdezem. Ez mennyit érhet?

Vagy jobb, ha megtartom magamnak?

Kandurex
ofkórsz eladó 😊

nem szar cuccot linkelek TM elkötelezett tagja

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex

El akartam adni simán vendornak, csak olvasom itt, hogy milyen jól mennek a nyilak, érdemes kitenni, vagy vendor?

GyaxyBoy
Köveket és könyveket is lehet majd?
Gondolom a botolási lehetõségeket redukálni akarják, amennyire csak tudják.
Majd igen, de még nem aktív.
GyaxyBoy
Goldot lehet eladni rm ah ban?
Fpocok
Engem érdekelne 1

Parasite Eve 2, best game EVER!

j0nNyKa
off:
van 2 darab Smite béta meghívóm, akit érdekel, szól

Arról szól, amirõl akarod, senki nem kényszerít, hogy goldot vegyél euróért... Ember vagy, nem pedig egy gép, ami kiszámolja az optimális játékmenetet és végigcsinálja. Nekem pl. min. 2 évig van kihívás a játékban és akkor még hc-t nem is indítottam. Szóval Te döntesz, hogy játszol (és mennyit).
meddig nem jó AH?

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

jazzy
Nekem a fordítottja esett, 1050 dps, semmi stat, ugyanilyen 1h crossbow. Azt nem vendor vitte el, hanem valaki 19 euroért, úgyhogy jobban jártam 😄
Aradebil2
legyen má Ah fegyót kell vennem😞

átbaxott😄

Vendor instant elvitte.

j0nNyKa
cain meghalt... <#rinya>
... vagy mégsem ?! <#wave>

nekem ha valami 63-as és fegyver az mind ilyen...büntetõ statok és atomlow dps...köszönjük!😊))

j0nNyKa
nem hiszem hogy elviszik annyiért sem sajnos, ekkora sebzésû fegyverem nightmaren volt

Fpocok
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

majdnem tényleg 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Így viszont sajnos csak 0.25 😊

j0nNyKa
4x ekkora damage, és 250 euró 😊

Nézem mi zajlik itt, és én úgy látom ez zajlik, szenvednek az emberek, aztán persze mindig vagy a játék hülye vagy mások beszélnek hülyeséget.
Arra nem gondoltál, hogyha rossz a kérdés, arra csak rossz válaszokat lehet adni?
Hagyjuk is a témát, pont úgy csak hülyeséget tudok mondani, mint azok akik eddig irtak neked.
"majdnem..."

Moyko
Speciál inf.ACT2-n nekem csak a menekülös Wizard volt élet képes.
Ilyen : Frost Nova, Teleport, (42K Hp - 30K Dmg - 6K armor - 300 Res.)
Van hogy percekig rohangálok egy-egy Pack-val.

There is only one Boss!

Atvarialtam, most van 745 loh, 38k hp, 461hp/sec, egyedul a crit az nincs sehol, 8%. Meglatjuk.
Voyager5
Én speciel act2 elején feladtam a melee wizardot.
Egyszerûen szar a gearem hozzá, kéne sok loh, egy rakat HP, min 1k+HP regen, 30%+ crit chance.
Raktam össze más buildet, azzal viszem most act3-mat.
j0nNyKa
dobsz egy battletaget? hcn értékelnék néha magam mellett egy normális barbárt
mondjuk engem átevett a fene infernora, mert nem bírok magammal, és egyelõre nincs is baj, de jobban érezném magam, ha lenne tankom

Talan azt kellene nezd, ami a forumon zajlik ne mindig abbol indulj ki hogy nalad hogy tortent amikor te segiteni akartal. Valoban en annyira de annyira ellent mondtam bizonyos tippeknek, csak sajnos nem is en voltam aki megcafolt nehany nagyon tuti javaslatot, megtettek masok helyettem. Meg mindig tartom azt a velemenyt, hogy ha valaki nem erti a kerdesem akkor az, hogy az o velemenye szerint mi es hogy az nem segitseg, es megsertodni meg mas hasonszoru dolgokat postolni az nem a segito szandek jele. Nezd meg Shai Huludot. megtehette volna hogy annyit ir, 800 resivel neki minden mukodik act2be. Ehelyett o mar ki is talalta hogy miert nem mukodik nekem az en karim. Es veheted mindet sorba aki hasonlo modon otletelt. Vagy vegyed frissen Kandurexet. Allitja (es rosszul) hogy ez a build/stat stb nem mukodik act2/act3 stb mert rangedbe kellene. Tudom hogy nehez az altalanositasbol diferencialni es mindenkinek a karaktere szent es serthetetlen, ezert inkabb visszaszivtam az egeszet, ugyanis a kerdesem arnyalatnyit se szolt arrol hogy milyen build. Erted?
Hidd el, elolvastam, nekem nincs melee sorcom, én csak annyit láttam az egészbõl, felvetsz 1 problémát, páran válaszolnak, de senki nem tud neked olyat mondani, amit elfogadj. Nem gondolom, hogy bárki arra pocsékolná az idejét, hogy téged félrevezessen. Senki nem hülyézett le, leirtak pár skillt mit kéne használni, hogyan csináld, az újabb felmerült problémákra újabb választ kaptál ettõl függetlenül te végig ugy válaszoltál, mintha ök hülyének akarnának nézni pedig szerintem nem ez volt a szándékuk.

Nemtudom kinek a készülékében van hiba, lehet az enyémben, és amit irtam nem csak rád vonatkozott, de én azt látom, hogy itt sokan irnak arról, hogy ez meg az a gondjuk, és ha kapnak valami ötletet, azt nem fogadják meg, hanem jönnek az õk is tudják, meg ne okoskodjunk dumával. Akkor nem kell megkérdezni itt semmit, ha a végén ugyis megyünk a magunk feje után. Velem is volt ugyanez, hogy valaki kérdezett barbárról, mutatta milyen skilleket használ, elmondta a gondját, én leirtam inkább mit használjon, de csak jött a nem nem, mert ez jó meg az jó, aztán 5. nekifutásra csak berakta azokat a skilleket, és hirtelen kiderült, hogy neki is 5 mp volt megölni egy champion packot.

Még ha valaki hülye tanácsot is ad, vagy olyat amit te is tudsz már, azért még nem kéne leszarozni õket, mert nem azért irta le neked azt mert köcsög akar lenni. Persze ha valaki trollkodik az más.
Kandurex
de érted...nem jó kasztnál próbálkozol, rossz skillekkel, hibás gear -el...egyébként voltál már act 3 ezzel a "tank" wizarddal? mert ott ez nem tank, hanem fûszál...a wizard ranged karakter...ez van. lehet vele tankolni, de jó gear -ben mindenki tank

Feladom, vegyuk ugy hogy nem kerdeztem semmit.
Kandurex
de figyelj már...igen, van lehetõség tank wizre de irgalmatlan jó cuccok kellenek hozzá,...én a helyedbe kipróbálnám a ranged wizardot...ami elsõre hülyén hangzik, de egyeseknél beválhat 😉

skill/build/liferegen/lifeonhit/hp/dps

lehet valasztani