78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#55002 #55001 -
#55001 facepalm -
pimpi001 #55000 Cegled-en sem a diablot toljak ma ejjel -
#54999 Pedig a sokfős pvp az igazi pvp... -
#54998 Southshore azé odabaszott
pimpi001: ban -
pimpi001 #54997
21:44: Gárdista olvasónk: A fradisták és az újpesti drukkerek is elindultak a településre
A helyszínen tartózkodó gárdista olvasónk hírei:
Adjon az Isten!
A Kékkő utcát körbe fogták a rendőrök, szinte csak "surranó" utakon lehet bejutni. Több száz hazafi tart Ceglédre, majdnem mindegyik nemzeti szervezet bejelentkezett már.
Egy cigány provokátor már meg is kapta a magáét, gondolom szokatlan nekik ez a helyzet. A Tesco-parkolóban megint folyik a rendőri vegzálás.
A helyiek örömmel vették a hírt miszerint a fradisták és az újpesti drukkerek is elindultak a településre.
Itt van végre a nemzeti összefogás! Ma elkezdjük! Aki tud, induljon el, legyünk annyian, hogy ne legyen többé a cigányok prédája a magyar!
Szerkesztőségünk várja olvasóink helyszínen készített képeit, felvételeit illetve beszámolóit!
További részletek: http://kuruc.info/r/35/100184/#ixzz241hZYjsH -
1Darton1 #54996 Valamiért a nyuggereknél a pvp az az outdoor pvp-t, AV-t, meg a hasonló agyatlan hentelést jelenti. Aminek ugyan megvan a hangulata, de csak nagyon tág értelemben számít pvp-nek. -
#54995 Vanilla WoWban AV abból állt, hogy vártál 40 perc - 3 óra között x ideig, majd mire bedobott, nyert az Alliance, vagy afkoltál az orc general mellett, mert a hidak védhetetlenek voltak hordásként
Legalábbis amerre én vótam, az nem hiányzik -
#54994 probald meg a wow topicot, hatha -
pimpi001 #54993 tudja valaki hova költözött a diablo 3 fórum?? mert ahogy latom mar nem itt van. szeretnem a diabloval kapcsolatos hsz-eket olvasni valahol.
hol keressem????? -
#54992 én a csoki AVket szerettem WoWban -
#54991 csak hát havidíjas, én meg sok év wow után megfogadtam, hogy soha többet :D -
Agaba72 #54990 A pvp konkrétan vagy 10-szer jobb és hangulatosabb mnit a wow-ban. A wow-ban a vanilia AV-k voltak szerintem a legjobb pvp-re de a secret simán felülmúlja azt is. -
Dr DeViLKiNG #54989 Azért én megnézném, hogy a secret world hol mutat fel olyan highend tartalmat mint a mop. Vagy pvpt.
Az hogy az "egyszermegcsinálom" questek kicsit gyerekesek lettek az egy dolog. De ezt az első hét után kb el is felejti az ember. -
Agaba72 #54988 Ugyan off a téma de ha már......lehet tarol majd a MOP de ha mondjuk a The secret world a főiskola akkor a wow már csak alsó tagozat, vagy inkább óvoda. -
Susarc #54987 az ilyeneket karóba húznám!
-
#54986 én maradok a The Secret World-nél utóbbi idők legjobb mmo-ja hangulatban újfajta fejlődési rendszerében odabasz,sehol nincs ehhez képest a wow és a gw2 se ami számomra amilyen nagyon vártam olyan nagy csalódás lett :( -
#54985 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#54984 :DDD -
#54983 Ezt melyik idióta találta ki hogy igy működjön. Mármint ha bezárják és épp klikkelsz a cuccal akkor úgy érzékeli hogy kidobnád... -
#54982 Ha ájfónod vagy androidos telód van akkor ingyen le lehet tölteni egy authenticator-t -
#54981 Nem mai, de jót nevettem :DD
-
#54980 oke, akkor nem kene neked authenticator. -
inexxhd #54979 amúgy kétlem hogy ez a baj.. -
inexxhd #54978 tehát csináljam meg? -
#54977 authenticator kellene neked. -
inexxhd #54976 sziasztok ! az miért van, hogy mikor próbálok belépni diablo 3-ba, akkor a blizzard le lockolja az accountomat? oké, feloldottam, új jelszó stb.. erre ujra próbálok és megint.. sc2-be beenged rendesen. nemértem : | -
Dr DeViLKiNG #54975 F2P meg is pecsételi a sorsát. -
#54974 -
Nem tom volt e már. Ez is hasonló stílusú lesz? :) -
#54972 Ha megválogatod kikkel játszol, akkor ki lehet bírni (persze a GW2-ben ez nehezebben jöhet össze a Mass PvPben) -
#54971 Nem, a háromnegyede alapból hülye a maradék egynegyed pedig értelmes marad. Ha számokban nézzük háromszor annyi hülye megy ezekből GW2zni, mint értelmes, stay on your toes! -
clio1616v #54970 ha van hely, érdekel a guild -
#54969 de ott pont baj lesz, ha neadjisten megfogyatkozik a népesség, lévén egy erős pontja a játéknak a szerverek közti PvP, és 30-40 emberrel az nem lesz valami izgalmas :) -
#54968 ja hogy a wow kieg, ok
az nem az a játék, ami a normálisnak induló emberekből ilyen elixir szintű agyhalott trollokat csinál? -
#54967 GW2 nem tud bukni mert nem havidíjas és ha jól tudom 4 millió már elő van rendelve.
Anetnek nem kell majd jelentenie 3 havonta hogy ennyi meg annyi előfizetőt buktunk(mint swtor és tásainak)
persze GW2-t is csak negyed annyi ember fogja tolni fél év múlva mint amennyi megvette de ez senkit nem fog izgatni -
#54966 World of Pokémon Farmville -
#54965 Most Osztán Picsánrúglak ha csúnyán beszélsz -
1Darton1 #54964 Kizárásos alapon én is adok neki egy esélyt. Ha jó casual pvp lesz benne, akkor tuti elnyeri a tetszésem. Én csak attól tartok, hogy a túlzott elvárások miatt pillanatok alatt kihalnak a szerverek, ha mégsem azt a világmegváltó játékot kapják, amit reméltek. Túl sokszor fordult már ez elő. -
#54963 miafaszom az a MoP?