78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
BlazeH #55042 És miután ez kikerült az egyik legnagyobb diablo-s rajongói oldalra, a diablo.incgamers.com-ra, nem sokkal utána az oldal lehalt és azóta se elérhető. Micsoda véletlen... -
Sunrider924 #55041 Ez pedig JW valasza: JW comment -
Sunrider924 #55040 Ha erdekel valakit Interview: Diablo Creator David Brevik Discusses His Feelings on Diablo 3 -
#55039 Akkor elárulom. Ugya 1nap 12órára rakod be a goldot. Namost tegyük fel, hogy holnap kijön a patch, ergo többen fognak játszani, mint mondjuk most vagy egy héttel ezelőtt. Amikor valaki vesz goldot, akkor abból a packból választ ki RANDOM egyet, amely aukciókból a legkevesebb idő van hátra a lejártáig. Tehát reggelente 8-9 körül érdemes berakni 10 milliós részletekbe ha nagyobb összeget akarsz eladni, hogy az aukció másnap este 8-9 körül járjon le, amikor hazaérnek az emberek munkából, gyerekek iskolából, hajnalig játszó kockák felébredjenek stb... -
#55038 Nem megy el semmi nekem sem, pedig veszik. Nem tudom mi alapján találja ki kié megy el. -
RoleePapa #55037 Nekem eddig ez a két berakásom volt.
Konkrétan én is olvastam hogy nagy mák kell RMAH gold eladáshoz, de nekem valamiért kiadta.. -
#55036 vegyetek radiant gemet gold AHban aztán adjátok el RMAHban
vagy várjátok meg a következő banhammert
2,50-ért most senki nem fog aranyat venni. talán majd a peccs után -
Dr DeViLKiNG #55035 És már 2 hete egyfolytában 2 féle összegben kering ahban goldom. -
Dr DeViLKiNG #55034 Az érdeklne, mert nekem meg se 1 milla, se 15, semennyi nem megy el. Még csak 100k sem. Nyilván minimális áron. -
#55033 oO
-
#55032 nah... jatekaim.hu-n talaltam ...
mar csak egy buta kerdesem lenne skacok...
Battlenet accountomban ugye van egy Name... amit en rendesen megadtam... ezt nem lehet valamilyen modon megvaltoztatni? Supportnak irok, szerintetek megengedik? Okes, hogy megvesszuk az accountot, de ott mas nev lesz... vagy ne torodjunk vele? :) -
RoleePapa #55031 Elsőnek beraktam 5 misit, abból 900ezer elment. Ahogy lejárt, beraktam 5.7misit és mind elment minimál áron. -
Tisszi #55030 Valaki árul(adott el) goldot Rmah-ban? Már 4 napja kering bent pár millióm, de nem akar elmenni. -
#55029 Rakd be 1m bid és 50m buyout-ra. Majd elválik kell e valakinek annyiért ha meg nem majd bidelgetnek rá és elmegy annyiért amennyit adnak érte nem kell rajta agyalni :D -
Ferrari23 #55028 300 armorosok meg 3,5m-től kezdődnek... -
Ferrari23 #55027 Ja ki is jött ilyen magas armorral 50 millióért, meg 80 meg 100 :D:DD:D: Nem hinném, hogy ennyit adnának érte, ezért írtam be ide, hogy kb mi a reális ára. -
Sunrider924 #55026 Hat nem is tudom, a jatek legertekesebb affix-ei nincsennek rajta, vagyis csak arcane resibol van egy keves, de nincs rajta lvl req reduced, nincs rajta pick up radius, se thorns damage. Ha mar otletelni kellene esetleg probald meg AHbol a str/vit/all resi 3as filterrel, ha kis szerencsed van, szemed nyitva es search gomb lenyomva, akkor talan lesz valami talalat is. -
Ferrari23 #55025 Most pottyant. Valaki profi AH-s + diablós segítsen már, hogy mennyi goldért érdemes ezt kipakolni! Köszi!
-
Susarc #55024 ne szarozz már én is kiárultam 20 ezret a Dióból...GW2 ingyen volt:P -
#55023 még nem tudom. attól függ hogy milyen lesz a D3 peccs:) -
Rehom #55022 jaja ment :) -
ceb1t #55021 barbárra szeretnék venni fegyvert,ékszereket,pajzsot és ruhát amiben bírja masszívan inferno 4.actot HUF ért vagy 10-20 millió goldot! írjon akit érdekel az ajanlat offerrel;) szevasztok -
#55020 Szerintem igen.
Guest passnál is az volt, hogy csak a guestek játszhattak együtt...
Amúgy 1 perc accot kreaálni. -
Rehom #55019 Aki free accon játszik azok tudnak coopozni? mert én haverral nem tudok játszani mivel nekem eredeti fullos acc neki meg a free van , szóval? ha én is csinálok free accot akkor tudok vele játszani? -
#55018 "A patch előtti legendary itemek külön “Legacy” taget kapnak majd, hogy könnyebben meg tudjuk különböztetni őket az új verzióktól."
-
#55017 Skacok!
Szeretnek regi jo barétommal coopozni... vegre elszanta magat a jatekra... csak kellene egy tiszta (ne nagyon legyenek acsik kinyitva, nem kell kari, nullarol tolna) legalis account lehetoleg olcson/korrekt aron... 1-2 napja irtak paran, hogy elado acc... azok akiknek meg elado es Bp-i lakosok (ilyen hadmuveletet csak eloben bonyolitanank le) dobjanak mar meg egy privattal!
Koszi, bocsesz! -
Dr DeViLKiNG #55016 Remélhetőleg nem csak sima/elite killekhez kötik, mert akkor megint csak a botoknak raknak be egy óriási előnyt. -
#55015 Mi is ez a Paragon level? -
Dr DeViLKiNG #55014 Azzal akkor nem sokra megyünk. :D -
1Darton1 #55013 Csak találgatások vannak róla Diablofans-en. -
Dr DeViLKiNG #55012 Merre van róla leírás, ha van? -
#55011 Megveszed pöcsös? -
1Darton1 #55010 Hogy ontopic is legyek néha, ez a paragon level nagyon frankón hangzik (még ha nem is fogja felforgatni a játékot). Én először az NV buffra is azt hittem, hogy ilyen lesz. Kitalálták a gondolatom, csak kicsit későn. -
1Darton1 #55009 Vigyázz, mert jön Petike, és kitépi a gerinced. -
#55008 akkó cegléden most outdoor pvp folyik? -
#55007 Sajna nem, mindig jobb volt a gearjük mint a miénk 8( -
Dr DeViLKiNG #55006 És őket is bacampeled. :D -
#55005 Mikor legankeled az egyik vérguild egyik altját, mint mondjuk anno a Deus Ex, majd mikor a maint is elkezded campelni és egy egész rage raid jön ellened, az fun -
1Darton1 #55004 Igaz, ami igaz. De akkor még nem is igazán volt alternatíva.
Nem mondom, hogy néha nincs kedvem ész nélkül csépelni egy brutális tömeg közepén, de a spontán kialakuló, gyorsan lefolyó, néhány fős pvp az istencsászárság. -
pimpi001 #55003 mar nem emlekszem mien jutalmat is fog kapni az 55555-os hozzaszolo?