Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ugye tudod, hogy life on hit-re is van skill diminishing return, 1000 loh, nem fog 1000-et healelni mondjuk 1 frenzy ütésnél, csak 750-et, egy WW-nal pedig csak 130-at healel. Most akkor ugorj neki a theory craftnak ugy, hogy fogsz 1 dmg barbár geart, egy duble tornado buildet, és számold ki, hogy mi a jobb.
Adok táblázatot is.
Sprint tornádók 60% dmg-et sebeznek 100k dps 60k-t, 1%-at kapom vissza hp-ban (vagyis van 5% life steal-em cuccokon), az akkor 600 heal minden sebzés után, tippre az is 1,5 hit/secel dmgel, ha olyan gyorsan ütök, vagyis akkor 900 heal/sec, ha 2k loh-om van, ami böven több arányaiban, az sprintnél 20%-at kapom vissza 1 ütés után vagyis 400-at healel, legyen itt akkor 1,5 hit /sec, az 600. WW megjobb, mert az csak a 13%-at adja vissza a life on hitnek, vagyis 1 ww hitel, 260-at healelödöm ha van 2000 life on hitem, 100k dpsnel ez egy kicsit több lesz. Persze nem vagyok theory craft guru, biztos ezer helyen bele lehet kötni abba amit itt leirtam. De azért mielött oktatunk, jó lenne már utánanézni annak is, hogy miért van az hogy 1000 loh-em van, mégis csak 750-es healek ugrálnak amikor ütök egyet mondjuk frenzyvel.

És egy jó geares dmg barbárnak ennél messze több dmg-e van mint a 100k amivel itt számoltam, föleg egy duble tornado buildel, aminél ugye nem a dps statodat kéne nézni, ha otthagysz magad után 5 tornádót, az 5 helyen fogja sebezni a dmg-ed 60%-at, és mind az 5 után kapod a healt. 2000 loh pedig mindig 2000 life on hit marad, az akkor is csak 1500-at healel frenzyvel, amikor te 3-400kt critelsz is meg amikor 50kt critelsz is, ezért van az hogy durva dmg gearben jobb a life steal.
j0nNyKa
az optimalis valasz mindig az, ami a trollnak tetszik. nem az, aminek ertelme van.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Én nem törekszem rá, neked pedig nem sikerül.
Bár úgy rémlik, hogy a két legoptimálisabb lehetõséget tártam eléd a problémádra. Ha ez nem volt elég, akkor vannak még ilyenek, hogy abbahagyod a játékot, dühödben felakasztasz egy koalát, vagy agyvérzést kapsz.

skinnyman
Na most van AH csak gecilassú és bármit feltennék töls fél percet aztán kiírja h timed out, lol...

Regards,

Look more hidden footprints!

Get a life!

j0nNyKa
ebben a hozzászólásban volt kérdés?

megy az ah, nem kell hemperegni.
Nagyobb gáz, ha a game nem megy, az ah ki volt írva a news fieldbe, nem kell túl misztifikálni a dolgot, ha 1-2 napja is az volt kiírva, akkor 1-2 napja is az volt az, h bréking v. sem, ez nézõpont kérdése, ha az 1xi user nem képes arra, hogy az AUCTION HOUSE fieldet megnézze, hogy inaktív-e, vagy ha látja, de nem fogja fel, akkor reménytelen eset.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

A kék tárgyakat érdemes eladni vendornak 200-300g.Vagy továbbra is szedjem szét õket.Mert kurva sok már az alapanyagom,de nem megyek vele
semmire.Nem lehet értelmes cuccot kraftolni.
Tudod azért egy vicc, de inkább siralmas, hogy az utolsó blue post 4 napja volt. Aztán 4 órája jött a legfrissebb és mirõl szól? Megjelent a DIABLO III: THE ORDER címû remekmû.

Hölgyeim és Uraim, lehet készíteni a hitelkártyákat, meg lehet rendelni fizikai, elektromos, hangoskönyv formátumban! Tessék csak tessék! Ha vmit eddig nem tudott meg normál, nightmare, hell és inferno fokozatokon a D3 sztoriról, Deckar Cainrõl v Leahról, most itt az alkalom ne szalassza el!

Megmondom mi áll az elsõ fejezetben:

Look more hidden footprints! Look more hidden footprints! Look more hidden footprints! Look more hidden footprints! Look more hidden footprints! Look more hidden footprints! Look more hidden footprints! Look more hidden footprints!

De az, h mi történik ah-val nagy kussolás. Hát ez itt a probléma gyökere.
Különc
Mindegy, nem érted

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

skinnyman
Amennyi erõvel 7-8% life steal-t összehozol, 2000 loh-ot is összehozhatsz, amit ha be akarsz hozni (szintén 1.5 hit per seccel számolva), 7-8%-os life stealnél is 200k folyamatos dps kell.
A critet pedig hiába írod külön, az is bele van számolva az átlagsebzésbe amit kiír az inventory mellett, azt kell nézni.

Regards,

Atya ég..., mi vanezen olyan nehéz? 28-30 órája nem megy az ah. Ez a kiírás közel azóta ott van a login képernyõn. Ez bréking nyúz volt tegnap, ma már lámaság.

Ezt viszont csak loginkor látni. Namármost, beléptem du 1 órakor és nem léptem ki mostanáig, ergo nem is láthatom. Eddig megy?

Csávókám írja xy-nak, h olvasson bréking nyúzt. Erre írtam neki, h adjon linket. Eszembe sem jutott, h egy tegnapi kétsoros vmi még mindig annak számít. Dehát él a mondás: csecsemõnek minden új.

A kurva anyázásról annyit, h blizz bassza +. Ah köré épül az egész szarság és pont az nem megy. Részemrõl befejeztem, ha vmit nem értesz ezek után sem, az legyen a te bajod.
Infernon a 2.5% az 0.5%?<#rolleyes> akkor miért nem azt írja a fegyóra? vagy csak xopatják a népet? de am unbuff 40k dps kellene a folyamatos 1000hp-hoz..ha mondjuk critel 70-100k+-t akkor meg nyilván ennek a 2xese 3xosa stb...ha 2.5el számolok, de ha 0.5 infernon akk rohagyanakel

Csak éppen az 1000 loh, nem egyenlõ azzal hogy van 2,5% az egyik fegyódon. Aki dmg barbárt csinál, annak van 2 fegyója, 2,5% amugy is alacsony, lehet még övön is, lazán összehozol 7-8%-ot, meg még akár passiveból is jöhet 3%.

Én a 35k dmg-es 2h barbárommal critelek 100k-t, ha benyomok mindent 200k-t akkor vmi 85k a dmg-em, aki durva gearben van, annak ennél sokkal több dmg-e van, és ennél sokkal nagyobbakat critel. Championra zerket nyomva nekik van 3-400k dmgük ha nem több nemtom 5-600% crit dmg-el az mekkora sebzés is. Számolgass.
j0nNyKa
<#eljen>

Frank99
fontos válasz volt.
mint ahogy +szoktuk tõled....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

skinnyman
Akkor lássuk csak.
Mondjuk egy viszonylag elõrehaladott karinak van 1000 LoH-je, és 1.5 támadás/másodperc = 1500 élet másodpercenként, nem számolva a további ütésnek számító dolgokat.
És akkor számoljunk a 2.5% life steales fegyverrel. Infernon ennek az ötödét kapod meg = 0.5%. Ahhoz hogy 0.5% life steallel annyi életet szerezz, mint a fent említett átlagosnak mondható loh cuccal, folyamatos 300k dps kell. Én nem tudom ki hogy van vele, de én soha senkit nem láttam harmadennyi dps-el sem, és az átlag alapsebzés a tizedédtõl is messze van.
Szóval finoman fogalmazva qrvára nehezen tudom elképzelni, hogy bárki ténylegesen jobban járna life steal-el, nem véletlenül a loh árai vannak a fellegekben az AH-ban.

Regards,

Valaki linkelhetne Barbárra való dps ruhákat.Lássam mi a fontos érték.
Van itt olyan emberke, akit érdekelne a speedrunos acsi?

Ilyen ez a popszakma. Ha valami olyat mondasz, ami nem teljesen állja meg a helyét, akkor kijavítanak. Ezen nem kell felháborodni, mert nem számítasz komplett idiótának tõle, csak annyit jelent, hogy van még mit tanulnod. Ami teljesen természetes.
Ha kiakadsz azon, hogy más esetleg tapasztaltabb nálad, és hiúsági kérdést csinálsz az ügybõl, akkor már jobb úton jársz az idiótaság felé.

Carlos
Nyilván nem ide kell jönni infót szerezni. Arra ott a hivatalos fórum. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Szimplán csak zavaró, hogy feljönne az ember infót szerezni, vagy kérdezni, vagy bármi hasznos infót megtudni a játékról és folyamat 2-3 balfax kötekedését kell olvasni.... Legalábbis 4-5 napja mióta ide írok ez van, hogy mi volt elõtte nem tudom, de akkor próbálok ezen nem lovagolni....
Sikeres lett a diablo3 pályafutása http://hu.twitch.tv/kungentv

Get a life!

jazzy
De te kitartó hõs lovag, minden erõdet latba vetve, szenvedve ugyan, kínok közt, mégis olvasod ezt a topicot és még kommentelsz is mindannak ellenére, hogy a színvonal csekély és itt mindenki buta, nem segít és csak beszól. Hát vannak még ilyen emberek, igen, ezért érdemes élni, minden tiszteletem a tiéd.
<#eljen>

Get a life!

Talán beletette, hogy értékesebb legyen ha el szeretné adni... Most minek kell játszani a hülyét?

Tényleg kritikán aluli ennek a fórumnak a színvonala.....

Ajánlom a jövõben írni akaroknak, hogy :

1. SEMMIT NE KÉRDEZZENEK!!!
2. SEMMILYEN KÉPET NE TEGYENEK BE ITEMRÕL!!!
3. INKÁBB MEG SE SZÓLALJANAK 😄

Ezt felül írjátok ki szabályba 😄😄
Daell Drow
Azt en tettem bele, mert az ajanlott. De aztan ennyi. 😊
j0nNyKa
aha, lett egy ilyened
dobta egy mob gemmel együtt? 😄

csak azért furcsálltam, mert minden más 2 kezes fegyó lefoglalja az off handet is, meg a followernek is a 2 kezes crossbow elfoglalja mindkét helyet, ezért volt fura

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Daell Drow
Van egy ilyenem, nem tudom hogy jo e? En csak WD-el jatszok.
Egoraptor

<#eplus2>

Különc
Igen, mert a tegez a hátadon van, nem a kezedben, szerintem próbáld ki élõben is, hátha akkor jobban el tudod képzelni

Segítek, bár sajnos crossbow képet nem találtam:

Fpocok
Igen.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Demon Hunternél 2 kezes fegyó mellé lehet tenni tegezt?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Különc
Nem, te kurva anyáztál, aztán meg kérdezted hogy "ez a nyúz?" mint akinek elmentek otthonról

Gondolkozz el ki itt a hülyegyerek

j0nNyKa
amúgy tényleg te baszod el 😊
azt meg tudod mondani, hogy milyen témájú beszélgetésbe kapcsolódtál be (az egyébként rettentõen hasznos hszeddel) ?
mi volt az eredeti kérdés, amirõl a linket akartad adatni ?

Idézlek: "Nem csak te, a többiek is, ugyan mi honnan tudnánk mi van azon kívül, amit kiírnak?"

Akkor úgy mondom neked mint apa a hülye fiának: kérdeztem én, h miért nem megy az ah? Nem kérdeztem.
Erre gondolok és valóban nem sok, de úgy gondolom, hogy a lényeget leírja.Talán itt hotfixálni akarjátok az AH-t, vagy mi ez a nagy felháborodás?
Egyszerûen arra utaltam, hogy a problémáról tudnak, kivan kommunikálva...ha eddig tart, valószínû nem egy ctrlc-ctrlv probléma okozza a fennakadást, de nem is ez a lényeg.

Carmang
Én pl játszottam (is).
😊

valakinek esetleg kell d3 gold? =)
pm és adok skype / msn elérhetõséget.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

TVelvet
Történt valami az elmúlt 300 üzenet óta?
Különc
Az a "nagy nyúz" hogy neked kellene javítanod a szövegértelmezéseden, még nem késõ

Voyager5
Mármint amikor éppen mûködik 😄
Carmang
Lefordítom, mit jelent:
A Blizz-nek sincs lövése, hogy mi a fene történt. Majd lesz valami (vagy nem).

MoLc
sziasztok ! találtam egy stormshield-et
1020 armor
30% block chance
29 cold res
68 all res

szerintetek emnnyit ér ?

"Nem csak te, a többiek is, ugyan mi honnan tudnánk mi van azon kívül, amit kiírnak?"

Javaslom keress fel egy szakorvost. Kérdeztem vkit is, h mi van Ah-val?
j0nNyKa
az AH-t.. ok. 😄

Különc
Szerinted mi Blizzard bennfentesek vagyunk, akik mindenrõl tudnak? Nem csak te, a többiek is, ugyan mi honnan tudnánk mi van azon kívül, amit kiírnak?

Voyager5
Szerintem errõl a "van egy cuccom, mennyit érhet" dologról szokjatok le nyugodtan.
Értelmes árat nem fog senki sem mondani.
Nézzétek mag az AH-t és az alapján lõjétek be az értékét.
Ezt már tegnap is olvastam, ez a nagy nyúz?