78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
cateran #55082 Akkor miert irtak ezt?:
"As a reminder, these changes will only affect Legendary items that drop after the release of patch 1.0.4. This includes items that haven’t been identified yet (as items are rolled when they drop)."
Vagy en ertem felre a "haven’t been identified yet" reszt?:S -
Ferrari23 #55081 Köszi! -
#55080 Csak ami a patch után esik lesz új. -
Sunrider924 #55079 Haha megint megtalaltam a d2 affixes kecskeket. Hajra blizz, kivancsi vagyok holnap patch utan megint megtalalom majd oket? -
Ferrari23 #55078 Bocs, de nem nagyon szoktam olvasni ezt a fórumot újabban, túl sok a segg, mint pl TE! :) Azért köszi, majd visszaolvasok. -
#55077 mintha nem lett volna leírva EZERSZER TE BUTA EMBER -
Ferrari23 #55076 A legendary cuccokat, ha az új pecs után azonosítjuk, akkor már az új statokat tudja majd? Mert ma már 2 legendary is esett, de ha igen, akkor a franc se azonosítja őket :D:D -
#55075 attigt reakciója....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"menj a kurva anyádba, ő se szeretett téged te kamugép csicska lúzer fasz"
ennyit a játékról, meg a topiclakók egy részének INT-jéről... azt sajnos nem lehet venni az RMAH-ban, sőt AH-ban sem.
azt az 1.04 sem fogja megoldani, hogy itt hagyta a játékosok jó része a játékot. -
#55074 A probléma ezzel az, hogy amit te csináltál az is off, meg amit most én az is, így mindhármunknak ugyanaz járna. -
#55073 IK set elég kemény lesz -
#55072 és ilyenkor az offolás miatt én feljelenthetnélek, ahogy te tetted. -
#55071 -
Sunrider924 #55070 Senki se tokeletes, es a D3al a blizzard is bealt a sorba... -
Dr DeViLKiNG #55069 Idő szerinti rendezés neee. Akkor lehetne kezdeni egy olyannal, hogy bot írtás... -
Dr DeViLKiNG #55068 Nagyon remélem, hogy való életben nem vagy ennyire naiv. Komolyan, nem annyira nehéz átgondolni miért is nem fog (ha egyáltalán) válaszolni ilyenre meg ilyet. -
#55067 1.0.4 AH tuning -
#55066 http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6369407745#1 -
#55065 :DDDDD -
Sunrider924 #55064 Nemar... ennel valami tobbet azert -
Dr DeViLKiNG #55063 Üdvözöllek az interneten. -
Sunrider924 #55062 Es te pontosan honnan szurted le ezt? Csak mert joparan probaltak bizonyitani ezt a vonalat, de egyelore konkretan semmit nem tudnak felmutatni. -
Skill #55061 régebben mintha olvastam volna olyat, hogy battlenet accnak és a hozzá rendelt paypalnak meg kell egyeznie. ez igaz? valaki meg tudná erősíteni cáfolni? -
Dr DeViLKiNG #55060 Vagy csak a hülye nem látja, hogy ezek akkora fake accok? -
Eksz #55059 Jay Wilson Instructs Bashiok to Hide His 'F*** that Loser' Facebook comment about David Brevik -
#55058 Bashiok is akkora paraszt volt múltkor, de ez talán még szánalmasabb.
Csak a hülye nem látja mennyire magasról hugyozzák arcon a "fanokat".
-
Sunrider924 #55057 Hm, a brand PR arcanak (SZERINTEM) nem szabad semmi hasonlot reagalnia. Nezd az adott szovegkornyezetet, a D3 kap egy nagyon udvarias, lightos kritikat a brand alapitojatol, erre a jelenlegi PR arc elkuldi szo szerint a faszba. Ez mellekes? -
1Darton1 #55056 Számomra mellékesnek tűnik, hogy valóban kipostolta-e az érzéseit vagy sem. -
Sunrider924 #55055 En a facebookos JW valaszra gondoltam, a diablofans mar boncolgatja hogy mikent lehet mas neveben ilyen huzast megcsinalni. Vagy nem.(?) -
Ferrari23 #55054 Akarnék, csak nem tudom kitenni AH-ba 10 betett cucc miatt :D:D -
1Darton1 #55053 Ott a videó, szóval elég igazinak tűnik. És logikus is, hogy nem feltétlenül tetszik egy régi játékfejlesztőnek az újak munkája. -
Dr DeViLKiNG #55052 Nagyon gyorsan add el, ha még goldot akarsz látni belőle. -
Sunrider924 #55051 Ha mar te is raalltal a dologra, szerinted igaz vagy kamu? -
1Darton1 #55050 Igazán viccesek. (Nem, nem azok.) -
Ferrari23 #55049 A legelső értelmes legendarym, ami esett..
-
cateran #55048 ahahaha imadom a fanboy v1.0/troll v0.98beta valaszokat:D
"I hate how disrespectfully he speaks about people Blizzard. These are the people that created Warcraft, Starcraft and WOW and all of these games have a community which is equally passionate as Diablo community.
I hate this indirect talk. Dude grow a pair of balls and say “D3 sucks because we didnt make it and we are clearly superior game developers compared to people at Blizzard”. Thats all good and fine but the core gameplay of D3 is amazing and everything else is fixable. He can laugh now but I think Blizzard will have the last laugh…"
-
Sunrider924 #55047 -
#55046 új legendaryk meg setek
http://www.d3lexicon.com/item
windforce:
régi
http://www.d3lexicon.com/item/windforce-2
vs
http://www.d3lexicon.com/item/windforce
pöttyet jobb:D -
#55045 Mármint a dagadék? Az már régen lehúzta magát a budin -
Sunrider924 #55044 Masok szerint profeszionalisan eppen kinyirta magat. -