Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
kevés str 😄
Frank99
ezen kívül?

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

kevés hp,dps,armor,resist 😄

Frank99
ez egy vicc.

ez a gáma 1 évig nem fog menni, nem évekig, mint a Dió 2.

Frank99
béna karim.

mit változtatnátok, profik?

Thx!

jazzy
Megint eltûnt 20 eurom processing, meg 1 nyakláncom, amirõl emailt sem kaptam, 10 euro, ha ezek nem jönnek vissza akkor nagyon elküldöm a jó anyjába a blizzardot. Már így is lógnak 20 euroval, de ez már 50, kicsit soknak érzem.

20 euro
-20 euro azanyátokpicsáját
Fpocok
Megint eltûnt egy pár itemem RMAHból. 5 db...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tudna valaki segíteni, hogy allres, vagy armor ér többet? Van két item, ami tetszik AH-ban. Az egyiken 1000 armor van plusz class-nak megfelelõ stat, a másikon meg 60 allres, de csak 240 armor és kb. ugyanannyi stat.
úgy néz ki kezdenek a blizz feje felett összecsapni a hullámok a több sebbõl vérzõ AH miatt... bazi nagy baj lehet

LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel

Nem tudjátok lesz olyan javítás AH-hoz, hogy bármikor le tud állítani az aukciód, amit feltettél? Vagy marad ez a mindig ki kell várni a végét??
Braikingboss
Hi all.

Tényleg lehetséges az hogy ha szétszedek egy itemet megtanulom a receptjét vagy esik recept hasonló? Én ezt még nem tapasztaltam de többen mondták már.

Don Kartács :)

Avenger
Nekem act 1 megy simán 107%+valor mf gear-ben. 😊 Ha meg 10es stack lenne, akkor gondolom csak 10essel dobnának biztos rare-t, szóval azért menne a sírás, hogy túl sok pakkot kell ölni hozzá. 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

akkor meg a drop ratet vinnék "lejjebb" sztem...bár tényleg nem a legtöbb az 5ös NV.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

j0nNyKa
miért érzem úgy, hogy nekik nincsenek ilyen jó ötleteik?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Különc
Combatban ne lehessen geart cserélni, ellenben 10-ig legyen stackelhetõ a valor, mondjuk 150%-ig, szerintem az korrekt lenne

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Avenger
Most meg megint jó, érdekes, megvettek RMAH-on egy cuccot megint, és egybõl jóváírták az árát, de amit még reggel vettek meg, azok még pending. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

na, AH megint elérhetetlen

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Fú nem hittem volna ,hogy iylen gyorsan meglehet unni ezt a játekot ,de sajnos ha nem lenne ezen az accon még másik 2 játek már rég el is adtam volna 8(( nem lehet leválasztani valahogy a blizes accountomról?
Facek
lol kiesett fiery brimstone heaven strand ov szettoresebol, azt hittem az csak legendarybol eshet, erre megneztem es 0.1% esely van ra 😄
Különc
Érdekel is engem mi van a wizarddal

nekem konstans 3 nap volt eddig/mindig...sûrõ bocsánat kérések közepette.Persze úriember módjára mondtam, hogy np sir 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

MEdievil
Kösz most tényleg sokkal jobb <#idiota>
Soha a büdös életben nem kapom vissza ezek szerint <#rinya>

F

ronihun
nekem elõször egy hét volt, mire válaszoltak, kérdeztek valamit, válaszoltam és most 8 napja várok a visszajelzésre, szóval a két nap az semmiség

...

MEdievil
Szánalom amit a Blizzard support terén lemûvel.
Több mint 2 napja csesznek válaszolni a ticketem-re, és félek amint megtörténik még csak a kálváriám kezdõdik meg nem a megoldás.

F

Jabar
Valaki tudna adni egy inf act3 ghom utáni waypointot mert marhára nem tudom megölni? 😄

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Jaja hasonló lesz, mint az ias csökkentéskor. Most devblog aztán 1-2 hét múlva patch.

j0nNyKa
valóban, sorry
annyit olvastam, hogy "update jön" az mf csereberérõl, én azt patch-nek értelmeztem..

Nem patch hanem devblog jon holnap az mfrol.

Fpocok
Szerintem is helyes így.

Parasite Eve 2, best game EVER!

jazzy
Helyes. Ne legyen gear cserélgetés fight közben, problem solved.
egyébként van egy tuti crafting ötletem:

ha van két rare tárgy, base item ugyanaz, ilvl ua, akkor a kovácsnál lehessen õket kombinálni. az eredmény egy random keverék tárgy lenne a korábbi affixokból, affixek száma = min affix és max affix között bármi, tehát ha két 6 affixes tárgyat kombinálsz, akkor az tuti 6 affixes lesz. ha vmelyik affix mindkét cuccon ua értékkel van, akkor az tutira menjen az újra is, és legalább 1 affix változzon

így lenne értelme kereskedni a +260 str 100dmg kardokkal is

szuper, most költöttem el vagy 5m-t mf gearre...
/note to self: rendszeresen kéne bnet fórumokat olvasni

j0nNyKa
holnapi (?) patch-ben valamit buzerálnak az MF cucc cserélgetõs módszerrel:

How do you feel about keeping an MF set to swap in just before a kill? Don’t answer yet! We’ll be asking you for your thoughts tomorrow

What I want to tell you is, please get our input before implementing something, please — it’s important at this point of the game hemoraging players.

We fully intend to! Our hope is to keep all the good stuff about it (extra MF) while cutting out all the bad stuff (losing storage, and the labor of swapping gear). I think there’s at least a couple solutions we lay out that people will like. Check back tomorrow and let us know what you think.

To clarify the issue, gear swapping is the most efficient way to play. We don’t have a problem with efficient ways to play the game, in fact that’s much of what the game is about: playing as efficiently as possible to find better gear faster. The problem with gear swapping is that a pretty wide array of people don’t particularly like doing it, and are asking us to find a solution because they feel forced to do it (and don’t particularly enjoy it). True we could just say whatever and let it continue, but it seems like a situation where we can step in, present some solutions, and try to figure something out that makes everyone happy.

Don’t try to force people in how they play the game. Otherwise we will all be forced to become gray blob, carbon copies of each other’s builds and gear (as much as we can).

Having to do less to balance your damage and defenses with MF leads to less diversity, not more.

j0nNyKa
de, úgy KÉNE mûködnie, pont ez a baj

Nethyrrea
mortarnál azt utálom csak amikor ott állok az orra elõtt, és a saját lába elé 1cm-re is odalövi a mortart.... ezt nem messzebbre kéne neki tudni csak csinálni?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nekem az a 4es affix kombo act2be semmilyen gondot nem okoz. Amiota a mitigation topicokat bujom rengeteg erdekesseget talaltam ami nekem nagyon nem ugy volt nyilvanvalo ahogy tudtam, pl mortar es desecrator nem elemi sebzok hanem fizikai, hiaba az animacio. Talaltam meg mast is, ami mar abba az iranyba mutat amit tegnap probaltam kerdezni, pl el lehet erni olyan stat kombinaciot es mitigationt, ami melett bizonyos proccok nem fognak mukodni. Az adott peldaban a srac azt magyarazta hogy act2es buildjevel/gearjevel act1be megdoglik mert nem proccol neki az illusionist vagy a force armor. Ra is ugrott szegenyre mindjart rakat ember hogy olyan isten nincs. Az is erdekes(nekem) hogy az 1.0.3as damage nerf valojaban buff is, mert 30% damage csokkenesert a mobok attack speedje 10%al nagyobb lett. Ami az egeszbol legjobban tetszett azt linkeltem korabban, hogy elerni azt a mitigationt ami melett akarmilyen buildet nyomathatsz akarmelyik actban.
j0nNyKa
tehát: nem lõ melee-be, vagyis lõ melee-be, de barbárra nem sebez nagyot.
EZ megmenti a wizardokat! 😄

Különc
Mortar abszolút nem lõ meleebe, ha lõ is akkor elenyészõ a sebzése, a poisonnél csak akkor van baj, ha már 5 vagy afelett van alattam

jazzy
Nálam már a mortar általában nem probléma, de néha tényleg beszopatnak ezzel, hogy az orrom elé lövik és belefutok.. de többnyire cikkcakkban futok 😊

Nekem 1 nap alatt meg szokott érkezni. De max 2.

Én azt szoktam, hogy blizzard hydrát nyomatom végig, amikor rámszalad teleport, üti egy darabig a 2 decoyt, utána megüt, instant teleport, megint decoy, 2. ütésénél megint instateleport + poti, ekkor kb fullon vagyok ismét bírok 3 ütést, ha nem jön vissza a poti megszívtam, akkor meghalok és mehet újra. Általában 1 max 2 halálból ölöm õket, de gyakran be is akadnak a falba ha pont egy átjárónál ügyesen teleportálsz, befogja a decoy és eléáll Tyrael.

Szerk: Milyen fura, hogy az egyik komment kattintható amire válaszoltam, a másik nem.
jazzy
Téged nem bánt a poison? Meg ezek maguk alá is tudtak mortarozni, attól se fekszel? Nekem már a horde is elég ezekbõl, még amelyik nem hordes mindig ölöm, invulnerable minionost is ebbõl a fajta mobból, de ez, hogy 7 mob mortarozik, rángat, poisonol és mind extragigagyors és 3 ütésbõl halott vagyok, ez mókás volt 😄 Próbáltam õket beakasztani de nem sikerült, otthagytam 😞
Jobban bírom ezt a csávót, mint Kungen-t vagy a másik zsíroshajú barmot (athene-t), valahogy életre valóbb 😊

Get a life!

Az enyém 40-44 es között volt most nem is tudom pontosan és mégis megvették . 😊 Még csak 46-osak vagyunk a harcos wizard társammal.
Köszi ki fogom próbálni, sokat segítettél.
Gubberx
köszi

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Southy
Options - elective mode

Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem. Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.

Avenger
Nekem ma reggel vettek meg egy 1h crossbow-ot, amihez 51es szint kellett, igaz 700 dps-e volt. 😊
De amúgy ja, 60as szint alatti cuccokat szerintem nem vesznek meg, csak ha van olyan jó mint egy 60as.

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Hogy lehet beállítani azt, hogy pl több defensive skill-t tudjak használni? Mert ugye alapból csak egyet lehet.
No végre vettek egy tárgya tõlem 12.50 euróért amibõl levontak 2.7. eurót. Mikor érkezik a paypal számlára 2-3 nap az átfutási idõ ugye? Még nem látom fent.