78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#55122 MINDENT fel lehet fogni pöcsméregetésnek. Progress != pöcsméregetés, csak ha kiforgatjuk. Bármilyen játékot nézünk.. mmo-k, jobb a gearem, magasabb ratingen vagyok etc, diablo több pénzem van, több a paragonom, need for speed jobb az autóm, fpsek jobb a fegyveren ésvagy ügyesebb vagyok, etc, az egész játékipar erre épül, ezt pöcsméregetésnek felfogni olyan, mint az idősekre mutogatni, hogy ne menőzzél már, hogy te már 70 éve élsz én meg nem. -
Sunrider924 #55121 Ugy vagyok vele, hogy nem hianyzik az a 300 main stat/200vit/100 akarmilyen stat, amit majd 3 honap mulva megszerzek, mert 5xNV buffal ez nem fog 1 evig tartani senkinek, aki rendszeresen farmol naponta 2-3 orat infernon. Inkabb a pocsmeregetes lesz ebbol is, hogy en mar 100as Paragon vagyok te meg nem, bibibi... -
#55120 en kezelem a bannert, mindig is en kezeltem, np. :)
mit akarsz banner ala rakni? -
Ferrari23 #55119 Ügyes fiúcska vagy! :D:D -
#55118 750 volt és azt eladási szándékkal tettem, el is kelt. -
Ferrari23 #55117 Én ugyanezt ajánlom neked is a 700 milláddal együtt :D:D Kis elixirke :D:D -
markastor #55116 Kapnak plusz main statot. -
#55115 mi lenne ha indítanál egy blogot magadnak és ott számolnál be ezekről? -
Ferrari23 #55114 Hopp most esett egy Exalted Grand Pallium... -
1Darton1 #55113 Segítek. Az van odaírva ánglisul, hogy ezek a változtatások, csak a patch után esett legendary-kra érvényesek. Ebbe (a szabályba) beletartoznak a még nem azonosított tárgyak is (mivel azok is patch előtt estek, és egy tárgy akkor kapja meg a statjait, amikor kiesik).
A tükörfordítás nem egyenlő a nyelvtudással. -
#55112 Mondjuk akár banner alá is be lehetett, lehetne rakni, ha lenne hg. -
#55111 ok -
r4pt0r #55110 Oda fog vezetni minden patch mint wowba. Szinte minden elérhető legyen a casual rétegnek, aki nem akar szenvedni infernon se, legalábbis nem úgy mint ami volt. -
r4pt0r #55109 Mondjuk ha így nézzük igazad van, bár akinek az volt a baja hogy nem ért el act3ba infen, és emiatt ott hagyta, neki megint xpzni kell hogy a szintenként növekedő statok miatt jobban haladjon. Viszont elég 1x megcsinálni, aztán meg 1 karival kell feöltöztetni a többit. -
Dr DeViLKiNG #55108 Kérdés, hogy a +dmg, +statok, hp nerf infernón hova fog vezetni, mert az se jó ha minden egy ütés (igen tudom hogy most is az van már kicsit drágább gearből). -
#55107 kb 10 kommentel ezelőtt volt. -
#55106 Biztos volt már de a sok nyígás között nem láttam, Paragon System official
Még a végén jó lesz a játék és elbaszom a szorgalmi időszakom :( -
[SiX] Boci #55105 Én nem úgy fogom fel, hogy xp-zni kell, hanem úgy, hogy ha játszol kapsz bónuszt érte. Eddig hiába ölted halomra a pokol légióit max a jó lootban reménykedhettél, fix bónusz nem volt:). -
r4pt0r #55104 A beleértve arra vonatkozott hogy mazonosítattlan cuccokra is vonatkozik az a szabály hogy a dropkor kerül rá a stat. Hiába nincs azonosítva neked, a szerveren már rajta vannak a statok, ezért hiába az új patch, marad rajta minden. -
cateran #55103 Mindenkeppen unid-kent esik, tehat kiemelni, hogy patch utan a nem azonositott (azaz patch utan eso OSSZES) is uj statot kap enyhen szolva is ertelmetlen. -
#55102 Nekem tetszik. -
r4pt0r #55101 Nem is nekik készül ez a változtatás. -
#55100 Jók lesznek ezek. Héten jönnek? -
Sunrider924 #55099 Ha mar megvan a nagyon fasza geared minek az mf? Akinek megvan most a 300+ mf gear es act3ban farmol annak minek a Paragon? -
r4pt0r #55098 Meg, viszont megint 1 évig kell xpzni a karikat. :D -
[SiX] Boci #55097 Szerintem zsír lesz az új rendszer. Megoldja azt a gondot D2 problémát, hogy hiába van egy nagyon fasza geared, kénytelen vagy az mfre gyúrni. -
r4pt0r #55096 Én nem érzem ellentmondásnak, de hát mindegy. -
Paragon, oké -
Dr DeViLKiNG #55094 Ja nem szóltam mert cappelve lesz 300on az mf/gf. -
cateran #55093 "csak az új cuccok kapnak új statot, beleértve azokat is amik nincsenek azonosítva."
Koszonom, hogy ilyen szepen ellentmondasz magadnak. -
Dr DeViLKiNG #55092 Remek, botosok meg örömtáncot járnak, ha nem lesz legalább hetente ban. -
r4pt0r #55091 Paragon system 100 új level lesz, és annyi idő lesz mint D2ben a level 99. :P -
r4pt0r #55090 Igen benézed. Minden itemre a dropkor kerül rá a stat, az első rész meg azt mondja hogy csak az új cuccok kapnak új statot, beleértve azokat is amik nincsenek azonosítva. Én nem tudok angolul, legalábbis beszélni, de szerintem ez egy egyértelmű és nem nehéz mondat. :D -
#55089 Paragon levels... megint elkezdek játszani, de egyelőre nem e miatt, még monk meg dh vár rám, + szegény summoner dokim -
cateran #55088 Nem all ossze nekem sehogyse:S A mondat elso fele (have not ID yet) arra utal, hogy a nem azonositott targyak, a 2. fele (rolled when they drop) meg arra, hogy dropnal es nem ID-nel kerulnek ra a statok, igy stornozza a mondat elso felet:S Valahogy nem kerek a dolog:S
Vagy benezek vmit, de durvan:S -
#55087 húúúú.....!!!!!
igazad van. sokra mész vele... sajnos.... -
#55086 as items are rolled when they drop)." -
who am I 7 #55085 az egyszeri júzernek, aki nem csal mint a botozók, nem sok esélye van, h pont az ő pár millájára kerüljön a sor...szemben a csalók több száz millájával.De mind1is...IP-stől, személyes adatokostól bannolnám úgy a csalójúzert blizzard helyében, h csak úgy füstől többet ne vegyen accot sem.Ezt felhasználnám egy jó kis kampány keretében, hogy még több normális júzer vegyen accot, aki eddig idegenkedett az AH botozoktól, gold farmolóktól...akik effektive szétqrják az egész AH-t. -
r4pt0r #55084 Itt azt írja hogy ez csak a patch utáni dobásokra vonatkozik, beleértve már a dobott de még meg nem nézett tárgyakat, az értékek úgyanis a dobás pillanatában lesznek meghatározva. -
#55083 Én is úgy értelmezem, hogy ha patch után azonositjuk akkor kaphatnak új statokat