Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MEdievil
Szánalom amit a Blizzard support terén lemûvel.
Több mint 2 napja csesznek válaszolni a ticketem-re, és félek amint megtörténik még csak a kálváriám kezdõdik meg nem a megoldás.

F

Jabar
Valaki tudna adni egy inf act3 ghom utáni waypointot mert marhára nem tudom megölni? 😄

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Jaja hasonló lesz, mint az ias csökkentéskor. Most devblog aztán 1-2 hét múlva patch.

j0nNyKa
valóban, sorry
annyit olvastam, hogy "update jön" az mf csereberérõl, én azt patch-nek értelmeztem..

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Nem patch hanem devblog jon holnap az mfrol.

Fpocok
Szerintem is helyes így.

Parasite Eve 2, best game EVER!

jazzy
Helyes. Ne legyen gear cserélgetés fight közben, problem solved.
egyébként van egy tuti crafting ötletem:

ha van két rare tárgy, base item ugyanaz, ilvl ua, akkor a kovácsnál lehessen õket kombinálni. az eredmény egy random keverék tárgy lenne a korábbi affixokból, affixek száma = min affix és max affix között bármi, tehát ha két 6 affixes tárgyat kombinálsz, akkor az tuti 6 affixes lesz. ha vmelyik affix mindkét cuccon ua értékkel van, akkor az tutira menjen az újra is, és legalább 1 affix változzon

így lenne értelme kereskedni a +260 str 100dmg kardokkal is

szuper, most költöttem el vagy 5m-t mf gearre...
/note to self: rendszeresen kéne bnet fórumokat olvasni

j0nNyKa
holnapi (?) patch-ben valamit buzerálnak az MF cucc cserélgetõs módszerrel:

How do you feel about keeping an MF set to swap in just before a kill? Don’t answer yet! We’ll be asking you for your thoughts tomorrow

What I want to tell you is, please get our input before implementing something, please — it’s important at this point of the game hemoraging players.

We fully intend to! Our hope is to keep all the good stuff about it (extra MF) while cutting out all the bad stuff (losing storage, and the labor of swapping gear). I think there’s at least a couple solutions we lay out that people will like. Check back tomorrow and let us know what you think.

To clarify the issue, gear swapping is the most efficient way to play. We don’t have a problem with efficient ways to play the game, in fact that’s much of what the game is about: playing as efficiently as possible to find better gear faster. The problem with gear swapping is that a pretty wide array of people don’t particularly like doing it, and are asking us to find a solution because they feel forced to do it (and don’t particularly enjoy it). True we could just say whatever and let it continue, but it seems like a situation where we can step in, present some solutions, and try to figure something out that makes everyone happy.

Don’t try to force people in how they play the game. Otherwise we will all be forced to become gray blob, carbon copies of each other’s builds and gear (as much as we can).

Having to do less to balance your damage and defenses with MF leads to less diversity, not more.

j0nNyKa
de, úgy KÉNE mûködnie, pont ez a baj

Nethyrrea
mortarnál azt utálom csak amikor ott állok az orra elõtt, és a saját lába elé 1cm-re is odalövi a mortart.... ezt nem messzebbre kéne neki tudni csak csinálni?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nekem az a 4es affix kombo act2be semmilyen gondot nem okoz. Amiota a mitigation topicokat bujom rengeteg erdekesseget talaltam ami nekem nagyon nem ugy volt nyilvanvalo ahogy tudtam, pl mortar es desecrator nem elemi sebzok hanem fizikai, hiaba az animacio. Talaltam meg mast is, ami mar abba az iranyba mutat amit tegnap probaltam kerdezni, pl el lehet erni olyan stat kombinaciot es mitigationt, ami melett bizonyos proccok nem fognak mukodni. Az adott peldaban a srac azt magyarazta hogy act2es buildjevel/gearjevel act1be megdoglik mert nem proccol neki az illusionist vagy a force armor. Ra is ugrott szegenyre mindjart rakat ember hogy olyan isten nincs. Az is erdekes(nekem) hogy az 1.0.3as damage nerf valojaban buff is, mert 30% damage csokkenesert a mobok attack speedje 10%al nagyobb lett. Ami az egeszbol legjobban tetszett azt linkeltem korabban, hogy elerni azt a mitigationt ami melett akarmilyen buildet nyomathatsz akarmelyik actban.
j0nNyKa
tehát: nem lõ melee-be, vagyis lõ melee-be, de barbárra nem sebez nagyot.
EZ megmenti a wizardokat! 😄

Különc
Mortar abszolút nem lõ meleebe, ha lõ is akkor elenyészõ a sebzése, a poisonnél csak akkor van baj, ha már 5 vagy afelett van alattam

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

jazzy
Nálam már a mortar általában nem probléma, de néha tényleg beszopatnak ezzel, hogy az orrom elé lövik és belefutok.. de többnyire cikkcakkban futok 😊

Nekem 1 nap alatt meg szokott érkezni. De max 2.

Én azt szoktam, hogy blizzard hydrát nyomatom végig, amikor rámszalad teleport, üti egy darabig a 2 decoyt, utána megüt, instant teleport, megint decoy, 2. ütésénél megint instateleport + poti, ekkor kb fullon vagyok ismét bírok 3 ütést, ha nem jön vissza a poti megszívtam, akkor meghalok és mehet újra. Általában 1 max 2 halálból ölöm õket, de gyakran be is akadnak a falba ha pont egy átjárónál ügyesen teleportálsz, befogja a decoy és eléáll Tyrael.

Szerk: Milyen fura, hogy az egyik komment kattintható amire válaszoltam, a másik nem.
jazzy
Téged nem bánt a poison? Meg ezek maguk alá is tudtak mortarozni, attól se fekszel? Nekem már a horde is elég ezekbõl, még amelyik nem hordes mindig ölöm, invulnerable minionost is ebbõl a fajta mobból, de ez, hogy 7 mob mortarozik, rángat, poisonol és mind extragigagyors és 3 ütésbõl halott vagyok, ez mókás volt 😄 Próbáltam õket beakasztani de nem sikerült, otthagytam 😞
Jobban bírom ezt a csávót, mint Kungen-t vagy a másik zsíroshajú barmot (athene-t), valahogy életre valóbb 😊

Get a life!

Az enyém 40-44 es között volt most nem is tudom pontosan és mégis megvették . 😊 Még csak 46-osak vagyunk a harcos wizard társammal.
Köszi ki fogom próbálni, sokat segítettél.
Gubberx
köszi

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Southy
Options - elective mode

Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem. Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.

Avenger
Nekem ma reggel vettek meg egy 1h crossbow-ot, amihez 51es szint kellett, igaz 700 dps-e volt. 😊
De amúgy ja, 60as szint alatti cuccokat szerintem nem vesznek meg, csak ha van olyan jó mint egy 60as.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Hogy lehet beállítani azt, hogy pl több defensive skill-t tudjak használni? Mert ugye alapból csak egyet lehet.
No végre vettek egy tárgya tõlem 12.50 euróért amibõl levontak 2.7. eurót. Mikor érkezik a paypal számlára 2-3 nap az átfutási idõ ugye? Még nem látom fent.
Gubberx
Mi alapján lehet meghatározni hogy rmah-ba mit mennyiért érdemes berakni vagy egyáltalán érdemes-e, kicsit nekem ez elég átláthatatlan még, vagy lvl 60 alatti cuccokat felesleges?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

En inkabb ezzel ertek egyet:

Giving players a better effective health pool will give us more freedom to get away from "required" abilities like Force Armor and Illusionist. The fact of the matter is the game designers didn't intend for 90% of your spells to be useless. While some spells might seem more useful now, in a week they may not be quite as useful.

The entire point of the game is to have fun trying new things out. If you always limit yourself to one specific build and ignore defensive stats then you're not giving yourself freedom to play around with other things.
Avenger
Na megkapták a zsebpénzt a nyugat európai gyerekek? Három dolgot vettek meg csak ma rmah-ban tõlem.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Különc
Becövekelnék egy sarokba, ahol a nagy testük miatt csak ketten tudnak ütni, meg lenne fél óra alatt

Szerk: idióták kedvééért: nem Wizarddal

Szerk#2: nincs extra health, így csak negyed óra

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Marfy
Szerintem erre a melee tank wizzardra kár rágyúrni, a blizzard gondol egyet, aztán kijelenti hogy ezt a karaktert nem erre szánták, mint mostanában egyre több mindenre ezt mondják rá és lenerfelik a picsába.

Mikozben a melee wizard tank postokat bongeszem talaltam egy ilyet, ha tudtad akkor lapozz, ha nem akkor hatha segit:

Mortar can become unavoidable when coupled with something like Horde. For the most part you can get unlucky since the Mortar mechanic follows your intentional path. This means the only true way to avoid Mortar is by zig zagging.

Mondjuk neked meg finomabb, mert vortexet is kaptal melle.
Avenger
Ezeket wizarddal alapból skipelem, mert bugos a charge-uk. Brutál gyorsak lesznek tõle.

Szivas
jazzy
gl hf

Sheltem
Sziasztok!

Eladó egy blizzard account(remélem elnézitek nekem, hogy itt is jelzem).

Minden rajta van. sc anthology, d2+ kieg, wc3+kieg, wow+összes kieg cataclysmig, sc2, d3.

Ár : 20k(fix).
Átvétel lakásomon(18.ker) adom a dobozokat is(egyedül sc1 anthologyhoz nincs asszem de lehet ahhozis). Nálam írod át a jelszót így nincs kavarás.
Ok: Nyaki gerincsérv miatt egyre kevesebbet fogok játszani a jövõben elég lesz egy játék és az a bf3 lesz nem az infernó farmolás/seggelés az AH elõtt diablo3ban.
Pü ha vkit érdekel.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Voyager5
<#eljen>
jazzy
Én is ettõl tartok és nem screenshotoltam le.. de ha nem lesz meg ezekután mindet le fogom. Most adtam el egyet, errõl már ment a screen. Nem kéne megint 20 eurot bukni..
Avenger
Azzal már épp teleportál a blizzardos treasure goblin. 😊

jazzy
Nekem nem, továbbra sincs meg a 20 eurom.
örülök neki,hogy neked nincsenek nehézségeid és röhögve farmolod a csempion pakkokat act 4 ben minden nehézség nélkül!

Voyager5
Akkor õ nagyon skilles player lehet.
Fpocok
Megjöttek a cuccaim.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Még Swiffty is a REPAIR MIATT nemtud haladni beszarás......elfogyott a goldja:S Pedig nem szar gearje van a Barbárjának ,de mégis felemésztette a javitás a lóvét....

Tegnap valami AH rollback lehetett, mert nekem a már ládába küldött, de még meg nem érkezett dolgaim visszakerültek AH-ba.

jazzy
Az jó, mert nekem tegnap még processing 21 eurom mára eltûnt a faszba az itemmel együtt.
jazzy
Az egyébként egy jó könyv, már persze csak azoknak, akik tudnak olvasni 2 Ah sírás között.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni WD-nek keresek fegyvert az AH-ban, milyen tulajdonságot kell keresnem ami jó neki az INT és a VITALITY mellett?
Látom itt is érvényes, ami d2ben volt. Ha kevesebben vannak fennt bneten, akkor több jobb cucc esik.

Avenger
Hahaa, megvettek egy cuccot 3 EUR-ért, megyek felmondok a munkahelyemen. <#idiota> (pedig goldos AH-ban 100k körül lehetett hasonlót venni.)

j0nNyKa