78986
  • Sunrider924
    Szerintem nem, teljesen jol latod. Azok akik 100k folotti elit killel rendelkeznek, azoknak pontosan annyi ido lesz, ahogy megjosoltad. Rendkivul jol szorakoztam tegnap, amikor egy topicban azt veseztek ki hogy akiknek most is megvan az mf gear azok jarnak jol a Paragon rendszerrel, a tobbiek akinek meg hetek vagy akarmennyi ido kell, azok meg mindig le vannak maradva. De figyelemelterelesnek elsoosztalyu manover egyebkent.
  • Avenger
    Archon (db)
    Skill Rune – Arcane Destruction
    Weapon damage increased from 450% to 1600%

Ezzel milyen szép screenshotokat fogunk látni. :)

Devilking: Lehet korán előlegeztem meg a bizalmamat a játékostársadalom legelvetemültebb tagjaiban. :)
  • RoleePapa
    Jézusom, ez évtizedekig fog tartani
  • Dr DeViLKiNG
    Ha te mondod. (lvl59-60ra 2.4milla volt)
  • Avenger
    Ha 3 hónaponta biztosítanak endgame tartalmat, relatíve ingyen, az nekem teljesen megfelel. Bár a pvp patch után szerintem nem fognak vele ilyen szinten foglalkozni már. Majd az első kiegészítőre hagyják a nagy ötleteket.
  • Agaba72
    Hehe szinte biztos voltam benne, hogy akiknek eddig is minden szar volt, most is csak fikázni tudnak.
    Na ja van it egy vagy két ember aki 300+ mf-el act 3 farmol, másik ezernek meg act 3 csak szenvedve megy ha megy 0 mf-el is.
    A paragon rendszer lényege: jutalmazni a játékost azért mert játszik kb. pont mint a dio2-ben azzal a különbséggel, hogy itt nagyobb a jutalom.
    Érdekes, hogy akik eddig vissza fele mutogattak a dio2-re, hogy ott mennyire jó volt már a szinte elérhetetlen 99. szint, pont azok álltak neki fikázni, hogy ez a paragon is csak egy szar.
    Szerintem a mostani patch nagyon is jó lesz sok szempontból is, de tény, hogy aki csak gyűlölködni szeret annak semmi sem lesz jó.
  • Sunrider924
    Na igen, ez volt az egyetlen logikus kovetkeztetes, idot nyernek vele a kovetkezo lepesig.
  • Avenger
    Szerintem felesleges ezen vitatkozni. A héten már lesz 100. szintű ember.
    De a nagy többség el lesz 1-3 hónapot vele, addigra meg talán jön egy újabb patch.
  • Sunrider924
    Mondjuk 59-tol 60ig nem volt semmi xp novelo buffod, ha nem azzal szamolunk hogy +xp gearben toltad, ami pont 75%al ad tobb xp-t mobonkent(megcsak az sincs kikotve, hogy eliteket oljel a Paragon xp-hez, sot meg a calloutok is paragon xp-t adnak)
  • Avenger
    Szerintem ez a kivezetés úgy fog működni, hogy sokan elérik a 60-70+os paragon szintet, és kutya nem fog venni mf geart. De attól még a játékban benne maradhat.
  • Ferrari23
    És? Nem én találtam ki, hogy mennyi idő lesz elérni LOL.... És, most attól, hogy +15% xp ad, miből gondolod, hogy nem kell Paragon 1 -es szinbthet több xp, mint level 59-60-hoz?
  • Sunrider924
    Ehm, van itt a forumon egy Darton nevu kolega, neki mintha 400 mf gearje lenne az act3as farmhoz, sajat bevallasa szerint. Amit te sirasnak nevezel az inkabb szamonkeres, de majd rajosz (vagy nem) te is magadtol.
  • Ferrari23
    Itt csak, akkor van cumi, ha a Blizz tényleg fogja magát is kivezeti a játékból 1 patchel a magic findet, és ezt bejelenti a kivezetés előtt 1 héttel, mert akkor oda lesz a cuccos. :D Szóval kérdés eladni a francba míg lehet, vagy nem, mert a Paragon mellett is jó lesz nagyon sokáig....
  • Fpocok
    Állandóan ez a sírás. Kérlek, mutass már valakit, aki 300as MF gearben farmolja act3-4et... kérlek.
  • Sunrider924
    Csak neked: Nephalem Valor now grants +15% Bonus Experience per stack
  • Ferrari23
    Ez mondjuk igaz, a legelső Paragon szint elérése annyi lesz mint level 59-ről level 60. Az azért nem rövid idő... És az csak az első szint...
  • Sunrider924
    Akkor valami nem ment at(vagy en nem irtam le). Mi a paragon rendszer lenyege? elsosrban az mf, tehat akinek mar most is megvanaz mf gear, annak ez a szemkiszuras nem ad semmit. A stat amit ajandekba adnak, az se kell annak, aki mar most is act3-4et farmolja. Mi marad akkor? egy csili vili marhasag ami jol lathatoan ott lesz mindig az ikonod alatt amikor partyba mesz. Nahat. Komoly.
    Az egyetlen dolog ami talan ertekelheto benne, hogy megint "szintezel", csakhat ezt mar ellotte egy masik csapat korabban(akinek a vezetojet JW tegnap luzernek nevezte).
  • Ferrari23
    Igen most vettem észre, hogy rosszul írtam nem 340, hanem 375% a max...
  • Avenger
    Amúgy a paragon szintek elég hosszúak lesznek, szóval eleinte megéri tartani még egy kis mf gear-t.
  • Ferrari23
    "Az Magic Findet, túl fontos statnak tartják ahhoz hogy a tárgyakhoz legyen kötve, ezért lassan szeretnék kivezetni a játékból a tárgyakon lévő MF-et. Az MF max. értéke Paragon buffból és tárgyakból összesen 300%, 3% / Paragon Level -el pedig lv100-on eléred ezt az értékét, azaz nem lesz szükséged semmiféle MF tárgyra, mert hatástalan lesz."

Rosszul írtam....
  • RoleePapa
    Köszi, még jó, hogy reggel pakoltam be AH-ba :) Akkor tolhatom fel holnap a teljes karim cuccát.. :(
  • Avenger
    "Magic Find will now cap at 300%" :) Ami pont a paragon szintek összege, erre csak a valor jöhet rá pluszba.
  • Ferrari23
    Nem lesz 500-600, max 340 lesz, ami kijön a Paragon + valor kettősből...
  • RoleePapa
    Szerintetek érdemes lenne eladni most az MF gearem vagy hagyjam meg és toljam abban? 215 unbuffed van most jelenleg amivel act2 simán megy végig. Lesz értelme az 500-600 MF-nek esetleg majd egyszer?
  • Ferrari23
    OLvastam, hogy a tárgyakon levő Magic Findet ki akarják vezetni, helyette majd ez a Paragon rendszer adja az MF-eket + a valor. Na faxa :D:D Akkor jobb túladni MF cuccokon amíg lehet. Jó, hogy nemrég baxtam el nem tudom hány millát, hogy legyen 340% mf-em...
  • Braikingboss
    Értem. Akkor holnap reggel 5-től délután 3-ig tart.
  • Avenger
    Elég szép változtatások. Kíváncsi leszek, hogy meddig tart majd ki a paragonos cucc. Mindenesetre sokkal könnyebb lesz farmolni, és a droprate-ek is javulnak meg a felszerelések. Valószínűleg most már nem az act progress lesz a kihívás a legtöbb embernél, hanem a paragon szintezés.
  • Ferrari23
    Okay, if you thought you were done with drama and reading for the day, think again friends. Patch 1.0.4 will be released tonight during the scheduled maintenance window at the following times.

The Americas: 3:00 a.m. PDT to 1:00 p.m. PDT (8/21)
    Europe: 8:00 p.m. PDT (8/21) to 6:00 a.m. PDT
    Asia: 11:00 a.m. PDT to 11:00 p.m. PDT (8/22)
  • Braikingboss
    Én kétlem hogy ma lenne patch. Se hivatalos oldalon sem a játékban nem írja hogy patchelnének. Eddig is Augusztus 28-at emlegettek nem?
  • megut3
    Csak én látom úgy, hogy most azért megpróbálnak valóban valami vonzót/jót/igényeset csinálni? :D
  • Sheol
    Lehet olvasgatni: Official Patch 1.0.4 Notes
  • Lammer
    A fenebe... elvileg ha ma jon a patch, akkor en most ebbol jol kimaradok... melo reggelig :( Pont most :D

Kivancsi leszek! :)
  • Majestic01
    Mikorra várható az új javítás?
    Nem játszottam már vagy másfél hónapja, de ez a paragon sístem kezdi visszahoni a kedvem, és megnézném.
  • cateran
    Kedves toled...7 eve elek angliaban, mit tudhatok en az angol nyelvrol? (azert megsugnam, hogy az amerikai es eu hivatalos oldalon is voltak es vannak topicok, hogy pontosan hogyan is kellene ertelmezni a leirtakat, de hat biztosan ok is gyengek angolbol)Vegul arra a kovetkeztetesre jutottak olyan 15-20 oldal elemezgetes utan, hogy az egesz szoveg arra utal, hogy nincs kivetel, meg az unid patch elotti targyakra sem, csak eppen legendasan szarul van megfogalmazva. Nem, ne hidd el nekem, nyugodtan keress ra gugliban.
  • gandrus
    El is vitték...
  • gandrus
    Rohadj meg, Blizzard!

• TVelvet
    remeeeek, farmolj még többet...

azt hittem már valami kreativitás is lesz, de neem...

• Fpocok
    Az lesz.
  • Különc
    Ám mér jó plusz statért farmolni paragont? Ettől nem lesz élvezhetőbb a játék, vagy igen?
  • TurboX
    +1
    kihagytad hogy ki dob nagyobbat a kockával
    ált. erről szól a játék..