Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frank99
igazad van.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

pisztácia
Goldot vennek! PM

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

1 euró/millióért megveszem.

Carlos
A játék már hetekkel ezelõtt meghalt. 😊
Mostmár csak vergõdik.

Þór vígi þessi rúnar

Eladnek 20 milliot ha erdekel kuldj egy PM-et.
Frank99
na, ez érdekel engem is, de itt halt meg a játék....

ma beszélgettem egy WOW-os haverral, meséltem a szitut....

Azt mondta, ja, RMAH + Blizzard???? természetesen pénz, ne csodálkozz....

anyátok.

ha kapok új pályákat, kiegészítõket, bármit a pénzemért, akkor LEHET fizetek.

de nyakláncért pl. baszod, ami 2 nap múlva már nem lesz elég soha.
a hülyéknek lehet. én nem vok az.

Frank99
igyekszem. ennyit tudtam venni eddig....
str, vita, all resist. mostmár tudom....

Avenger
Értem, ez is egy megoldás. 😊 Lehet most kéne még a goldot kiszórni, mielõtt leértékelõdik teljesen.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Mármint a gold ahban vett 1 millióból lesz 15 euros eladás rmahban.

Ment privat.
Avenger
15 Euróért veszel 1 millió goldot? Vagy egy millió gold értékû cuccot?

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Rmahban kb 15 euróért váltom át a goldot, adsz jobb ajánlatot? <#vigyor2>

En pl itt forumon valo arusitasra gondoltam.
erre én is kíváncsi lennék.
próbáltam nézni,de nem talál eladó goldot nekem az RMAH...
pedig adnák el ha jó árban megy.

PSN ID:misi2mezei

Avenger
Lehet megbánom, hogy eladtam 5 millióért az egyik receptemet. Pénzesben lehet elmenne egy százasért. 😊

Mennyiert lehet mostanaban eladni goldot ? (/1 millio)
The following commodities will be available soon for trading in the real-money auction house:
Gems
Dyes
Crafting Materials
Blacksmithing Plans and Jeweler Designs
Pages of Training

The ability to trade gold as a commodity won't be included in this initial update, but we hope to enable it in the near future. Keep an eye on this thread for further updates.

Még szerencse, hogy egyáltalán nem is megy megint az ah. 😄

Csak a classt. Wizardra.

Nor3i
Arra figyelj hogy minden cuccodba legyen:
-Strength
-Vitality
-All ressist
lehetõleg minél több<#eljen>

unknown nick
Benne van a pakliban. Nekem százvalahány órás lett oda 60-on, de nem DC miatt. Nem bánom gold maradt elég, 60 hellig meg ~2-3 nap eljutni. Volt olyan is egyszer, hogy a szerver dobott (nem az ISP), de olyankor ott találtam magam élve a menüben.

Elnézést, amit linkeltem, azt Különc írta...
Egyre több cucc tûnik el, nem tudom, hogy ennek mi lesz a vége, DE még véletlenül sem hoz pozitívumot a "technikai probléma"....

Egyébként nincs kedved egy ehhez hasonló okosságot összehozni Monk ügyben?
az a HP valahogy nagyon kevés egy barbárnak nem?😄
nekem a 48-as DH-nak van 21k HP-ja.
nem vagyok profi,de én arra gyúrnák nagyon,meg a strenghtre.na meg a DPS sem ártana.ha nincs elég goldod szerezz GF meg MF cuccokat és nem lesz gondod többet.

PSN ID:misi2mezei

Frank99
ok, akkor XP, és arany.....

Avenger
Szerintem 60as szinten tudsz úgy is csak érdemben gearelõdni. Sok resist amúgy, kezdésnek 600, és 40-50k hp, 7-8k armor.
De normális resist geart úgy is csak 60as szinten találsz.

elitehun
kevés str 😄
Frank99
ezen kívül?

kevés hp,dps,armor,resist 😄

Frank99
ez egy vicc.

ez a gáma 1 évig nem fog menni, nem évekig, mint a Dió 2.

Frank99
béna karim.

mit változtatnátok, profik?

Thx!

jazzy
Megint eltûnt 20 eurom processing, meg 1 nyakláncom, amirõl emailt sem kaptam, 10 euro, ha ezek nem jönnek vissza akkor nagyon elküldöm a jó anyjába a blizzardot. Már így is lógnak 20 euroval, de ez már 50, kicsit soknak érzem.

20 euro
-20 euro azanyátokpicsáját
Fpocok
Megint eltûnt egy pár itemem RMAHból. 5 db...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tudna valaki segíteni, hogy allres, vagy armor ér többet? Van két item, ami tetszik AH-ban. Az egyiken 1000 armor van plusz class-nak megfelelõ stat, a másikon meg 60 allres, de csak 240 armor és kb. ugyanannyi stat.
úgy néz ki kezdenek a blizz feje felett összecsapni a hullámok a több sebbõl vérzõ AH miatt... bazi nagy baj lehet

LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel

Nem tudjátok lesz olyan javítás AH-hoz, hogy bármikor le tud állítani az aukciód, amit feltettél? Vagy marad ez a mindig ki kell várni a végét??
Braikingboss
Hi all.

Tényleg lehetséges az hogy ha szétszedek egy itemet megtanulom a receptjét vagy esik recept hasonló? Én ezt még nem tapasztaltam de többen mondták már.

Don Kartács :)

Avenger
Nekem act 1 megy simán 107%+valor mf gear-ben. 😊 Ha meg 10es stack lenne, akkor gondolom csak 10essel dobnának biztos rare-t, szóval azért menne a sírás, hogy túl sok pakkot kell ölni hozzá. 😄

akkor meg a drop ratet vinnék "lejjebb" sztem...bár tényleg nem a legtöbb az 5ös NV.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

j0nNyKa
miért érzem úgy, hogy nekik nincsenek ilyen jó ötleteik?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Különc
Combatban ne lehessen geart cserélni, ellenben 10-ig legyen stackelhetõ a valor, mondjuk 150%-ig, szerintem az korrekt lenne

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Avenger
Most meg megint jó, érdekes, megvettek RMAH-on egy cuccot megint, és egybõl jóváírták az árát, de amit még reggel vettek meg, azok még pending. 😊

na, AH megint elérhetetlen

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Fú nem hittem volna ,hogy iylen gyorsan meglehet unni ezt a játekot ,de sajnos ha nem lenne ezen az accon még másik 2 játek már rég el is adtam volna 8(( nem lehet leválasztani valahogy a blizes accountomról?
Facek
lol kiesett fiery brimstone heaven strand ov szettoresebol, azt hittem az csak legendarybol eshet, erre megneztem es 0.1% esely van ra 😄
Különc
Érdekel is engem mi van a wizarddal

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

nekem konstans 3 nap volt eddig/mindig...sûrõ bocsánat kérések közepette.Persze úriember módjára mondtam, hogy np sir 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

MEdievil
Kösz most tényleg sokkal jobb <#idiota>
Soha a büdös életben nem kapom vissza ezek szerint <#rinya>

F

ronihun
nekem elõször egy hét volt, mire válaszoltak, kérdeztek valamit, válaszoltam és most 8 napja várok a visszajelzésre, szóval a két nap az semmiség

...