Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én jelenleg 50-es vagyok DH-val és még ha nem is erõlteted meg magad buyoutra fullos cuccot tudtam magamnak eddig venni max 100k-ból(tehát minden cuccot nem csak 1-et)
próbáld úgy,hogy kiválasztod a tárgyat amit akarsz.írj be lvl minimumot meg maximumot.(ne csak a saját szintedre keressél.55 lvl-en simán jó még az 50 lvl-es item is)
válaszd ki a statot ami kell rá.strength,vitality allres vagy GF(neked abból nem ártana ha nincs elég aranyad) és írd be,hogy mibõl mennyi legyen rajta minimum.az szerint írd,hogy jelenleg milyen cuccaid vannak.én álltalában 10-20-al szoktam többet írni mindenbõl mint amim van.ha nincs jó árban ilyen akkor lejjebb viszem.(a lényeg,hogy rosszabb ne legyen). keress.a buyout-ot állítsd úgy,hogy az árakat a legnagyobbtól a legkisebbik írja ki(a buyout árakat) és lapott egészen addig amíg meg nem találod a legkisebb buyoutot(utána már állt nincsenek buyout itemek) és nézd szépen sorban õket visszafelé.
ezzel a módszerrel még egyszer sem költöttem full gearre 100k-nál többet.sõt 100k-t is csak most közelítettem meg amikor elértem az 50 lvl-t.elõtte simán bevásároltam 50k-ból mindent.
PSN ID:misi2mezei
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
:-)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Ne fárasz már itt minket, ha hellre nem tudsz geart venni magadnak fillérekbõl, akkor veled komoly gondok lehetnek már bocs.
2 milláért van is olyan kard, ami 10%-al jobb...
mar csak az kene hogy mukodjon is az a tetves ah...europai staff egy fos.
NEM?
:-)
bár így jó
Parasite Eve 2, best game EVER!
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD
igaza volt.
NN8MY6-FYPF-F4EFPC-ZXEM-JR292F
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
pofátlan pénzes lehúzás mindenért. ez a blizzard. és órákig-napokig nem érhetõ el a szolgáltatás, az elején buktam egy 20-on valahányas karaktert, mert nem ment a szerver, újat indítottam, itt meg tegnap óta baxakszik a AH, nem találom 4-5 cuccomat.....
király cég.
tudod, ez olyan, mint az MW.... az utolsó 2 részt megvettem a gyereknek és magamnak is, játszottunk együtt sokat. a gyerek mondta, hogy soha többet ne vegyem meg, mert a csalók széjjelbaxák a játékot, így is van.
2db-al kevesebben veszik meg... bár mi HU-k kevesek vagyunk, így is kezelnek bennünket.
haver játszana, de másik elvitte már, és ki szeretné próbálni, hogy megy e jól a gépen és sztem meg is venné.
csak fizuig szeretne vele játszani...ha lenne valakinek, kérem küldje el nekem itt.
köszönettel
Kaguura
MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD
Ott van a WoW. Havidíj + kiegért is fizetni kell.
Parasite Eve 2, best game EVER!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
0/10
valaki segít is.
thx!!!!!
Passzívakba meg használd a 2 armorost + ami 20%-al csökkenti az elemental sebzéseket.
"Jabar sa bu eeda murishani!"
ez a gáma a munkanélküli kínaiaknak vagy, tai-oknak készült? európai egyetemistáknak???
Vagy vegyek RMAH-ban egy fost 20 euróért, ami holnapután valóban egy fos lesz?
húúúúúú.... jó kis gáma. ez nem fog 1 évnél tovább élni. ÍGY tutkó nem.
ez vicc, de orbitális.... anyátok blizzard, az.