Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

okosan kell AH-zni.
én jelenleg 50-es vagyok DH-val és még ha nem is erõlteted meg magad buyoutra fullos cuccot tudtam magamnak eddig venni max 100k-ból(tehát minden cuccot nem csak 1-et)
próbáld úgy,hogy kiválasztod a tárgyat amit akarsz.írj be lvl minimumot meg maximumot.(ne csak a saját szintedre keressél.55 lvl-en simán jó még az 50 lvl-es item is)
válaszd ki a statot ami kell rá.strength,vitality allres vagy GF(neked abból nem ártana ha nincs elég aranyad) és írd be,hogy mibõl mennyi legyen rajta minimum.az szerint írd,hogy jelenleg milyen cuccaid vannak.én álltalában 10-20-al szoktam többet írni mindenbõl mint amim van.ha nincs jó árban ilyen akkor lejjebb viszem.(a lényeg,hogy rosszabb ne legyen). keress.a buyout-ot állítsd úgy,hogy az árakat a legnagyobbtól a legkisebbik írja ki(a buyout árakat) és lapott egészen addig amíg meg nem találod a legkisebb buyoutot(utána már állt nincsenek buyout itemek) és nézd szépen sorban õket visszafelé.
ezzel a módszerrel még egyszer sem költöttem full gearre 100k-nál többet.sõt 100k-t is csak most közelítettem meg amikor elértem az 50 lvl-t.elõtte simán bevásároltam 50k-ból mindent.

PSN ID:misi2mezei

Különc
Ezt se értem

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Frank99
kösz a segítséget.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
na ugye, lehet választ kapni, csak hallgatni kell...

:-)

Hegi90
adj nekem stormshieldet 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

jazzy
Wizard > all.
Különc
Ezt most nem értem 8(

jazzy
Blizzard hydra még barbárnak is jobb!
Jabar
1et értek.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Különc
Szerintem a Frenzy/Sidearm verhetetlen még mindig

Hellre nem kell neki semmi kb csak hp, fillérekért lehetne venni, vit+socket, meg vit str itemeket, dmg meg böven elég neki, csak normális skilleket kéne használni, wrath of berserk + earthquake, azzal a dmg-el is 5 mp alatt ölne le egy champion group-ot. De tippre már ezt multkor is elmondtuk neki, bár lehet hogy az vmi másik frank volt de kétlem, de még mindig nem sikerült neki vit geart venni. Szar legendarykra költi a pénzt, ahelyett hogy venne sima kék itemeket. Mert kétlem hogy az a 2 ami rajt van esett volna, vagy ha esett is tuti szemét, mert mind az ami ezekre a szintekre esik. Kevés a hp-ja, vicc szinten kevés, de mindenbe piros gemet rak...
én egyébként a frenzy helyett cleave-et használnék, bossok ellen lehet jó, de tömeg ellen nem, ráadásul az elsõ 1-2 ütés nagyon lassú, tedd be a cleave-et a Broad Sweep rúnával

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

hat azon csak az latszik hogy ritka szar geared van, minden low. nem csoda ha fogy a goldod repairra. azt tudom elkepzelni hogy nem tudod milyen statokat lenne erdemes fejleszteni. de most nincs idom ebbe melyebben belemenni. str/crit/critdam ami nagyon kene neked. na meg skillek teren is a 24 yardos aoe stun is talan jobb lenne a threatenign shoutnal. allressel hellen meg nem kell foglalkozni.

Még lvl 60 se vagy, de olyan itemeket nézegetsz ami 2 milláért alig jobb mint az a szar amit használhatsz?
Ne fárasz már itt minket, ha hellre nem tudsz geart venni magadnak fillérekbõl, akkor veled komoly gondok lehetnek már bocs.
Frank99
neved?

Valakinek lenne kedve segíteni Rakanothnál Nightmaren?

Frank99
van 133 ek-m, lejjeb van a statom vegyél nekem jobb geart, légyszi!
2 milláért van is olyan kard, ami 10%-al jobb...

mondjuk diablo3 ban nem tudom miert kene fizetni, siman lehet megfelelo geart gold ahbol meg sajat dropokbol, en csak eladtam rmahban. vannak meg most is jo itemek gold ah ban is, persze a legjobbak rmahban vannak, de nem kell midnig a legjobb😛

mar csak az kene hogy mukodjon is az a tetves ah...europai staff egy fos.

Frank99
mindenbõl pénzt akarnak (ki) facsarni.

NEM?

:-)
bár így jó

Fpocok
Amióta blizzard összefonódott activisonnal, teljesen elkurvult. Mindenbõl minden pénzt ki akarnak facsarni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

j0nNyKa
nincs a bannerban valor guide

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

köszönöm szépen

MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD

Frank99
ismét bezony. errõl szól a Blizzard. a haver röhögött rajtam, hogy min kínlódok, mondta, fizessél, leszel király!

igaza volt.

mer a kiegek mik ha nem content updatek? azokert midnig kert penzt.

Vendégkód:
NN8MY6-FYPF-F4EFPC-ZXEM-JR292F

Frank99
bezony..

Gubberx
Mi ez a Valor dolog a játékban és hogyan mûködik?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Neked igen, másnak nem. Ott is megveszi valaki, szerintem ez lesz majd a WoWban, meg majd a Titánba is.

Frank99
nem vok' eltévedve

pofátlan pénzes lehúzás mindenért. ez a blizzard. és órákig-napokig nem érhetõ el a szolgáltatás, az elején buktam egy 20-on valahányas karaktert, mert nem ment a szerver, újat indítottam, itt meg tegnap óta baxakszik a AH, nem találom 4-5 cuccomat.....

király cég.

tudod, ez olyan, mint az MW.... az utolsó 2 részt megvettem a gyereknek és magamnak is, játszottunk együtt sokat. a gyerek mondta, hogy soha többet ne vegyem meg, mert a csalók széjjelbaxák a játékot, így is van.

2db-al kevesebben veszik meg... bár mi HU-k kevesek vagyunk, így is kezelnek bennünket.

Hát ez fordítva van. Mindig kér érte pénzt.

Hát te lehet. A normálisabb ember azért fizet amit jónak talál, csak nem lehetek egyedül. 😄

Tegyük hozzá, a havidíjat le lehet fúrni pár nap alatt, szal ingyenes.
Látom faxa az AH.... 😄
Marfy
A blizzard meg ha a szart is vágja a pofánkba akkor is fizetünk.

Nem is teheti meg, azt a kis játékos bázist nem lehet kockáztatni.

jazzy
24 millám van és gondolkozok miben kéne átváltani pénzre, de nem tudom még ebbõl se 😄
TVelvet
khm... CCP - EVE Online 7 éve 1 kiegért nem kért semmit, csak havidíj only..
valakinek nincs egy ilyen : barát meghivása (starter editon) key-e?

haver játszana, de másik elvitte már, és ki szeretné próbálni, hogy megy e jól a gépen és sztem meg is venné.

csak fizuig szeretne vele játszani...ha lenne valakinek, kérem küldje el nekem itt.

köszönettel

Kaguura

MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD

Fpocok
Persze... a szavakkal lehet trükközni.
Ott van a WoW. Havidíj + kiegért is fizetni kell.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hegi90
vegyél legendári amuletett goldért és add el pénzért rmahban

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Szerintem kicsit el vagy tévedve. A blizzard az egyetlen cég, amelyik a content updatekért SOHA nem kért pénzt.
0/10

jazzy
oszd meg a titkod mester
Frank99
megnézem majd, köszönöm!
valaki segít is.

thx!!!!!

Jabar
Szerintem inferno elõtt ne foglalkozz resistekkel, dmg-odat meg hp-dat vidd feljebb és menni fog. Én személy szerint a sebzéscsökkentõ ütvöltést sem használtam, tedd be helyette v a +30% dmg üvöltést v earthqueket ami jól jön elite packokon burst dmg-ként átváltozással.
Passzívakba meg használd a 2 armorost + ami 20%-al csökkenti az elemental sebzéseket.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Frank99
<#bdead>

elitehun
nekem mondod? 6 perc volt hátra egy bid-bõl amit épp megnyertem....
Frank99
majd ráérõ idõmben végigpofozom újra nightmnare-t párszor, hogy legyen 100 e aranyam, aztán elolvad az elsõ hell kék-sárga elite-packon....

ez a gáma a munkanélküli kínaiaknak vagy, tai-oknak készült? európai egyetemistáknak???

Vagy vegyek RMAH-ban egy fost 20 euróért, ami holnapután valóban egy fos lesz?

húúúúúú.... jó kis gáma. ez nem fog 1 évnél tovább élni. ÍGY tutkó nem.

Frank99
AH megint almás....

ez vicc, de orbitális.... anyátok blizzard, az.

megnyugtató, mert nekem is van egy valahonnan, és azon ettem magam eddig, hogy valszeg véletlen betörtem egy legendaryt