Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
El tudom olvasni, sajnos ezzel mellé lõttél, én csak arra világítottam rá, hogy telibe szarod az egészet és egybõl behánysz a topikba (mint sok más ember, elismerem) ahelyett hogy elolvasnál 1 azaz EGY fél mondatot.
Azért a kert végi pottyantósnál lehetne tovább látni a dolgokat
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
5ös valorral 2db champ pack is elfelejtett rare-t dobni.
Ezek közül hogy jöhetsz azzal, hogy mert az óra 3-át mutat? Vagy még mindig gyorsabb megoldás hülyeséget kérdezni fórumon mint kinyitni a szemed, és nem csak nézni hanem látni és egy kicsit olvasni, érteni?
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
"Hindsight is 20/20 I suppose, but we believed pre-release that the item hunt would be far more sustainable, and would work to be a proper end-game for quite a while. That didn't turn out to be true, and we recognize that."
Nem hangzik jól...
Mennyire felszerelés igényes?
Kilátások a PvP re?
Elõre is köszi 😉
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
de frenzy/sidearm is jó :-)
Ugyanakkor a sebzéscsökkentés log alakú függvény (végtelen armor/res tart az 1.0-ás sebzéscsökkentéshez), így hogy melyikkel jársz jobban, tudni kell az aktuális armor/res értékeidet is.
Regards,
For example we implement one of the options and could… maybe buff up NV stacks with additional magic find, which could/would compensate for MF lost due to any solutions. We don’t want anyone thinking we’re trying to take their magic find away. We’re trying to help alleviate some of the complaints about tedium and loss of inventory space while helping you keep the benefits.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Na itt már nincs spórolás
!Forza Ferrari!
én jelenleg 50-es vagyok DH-val és még ha nem is erõlteted meg magad buyoutra fullos cuccot tudtam magamnak eddig venni max 100k-ból(tehát minden cuccot nem csak 1-et)
próbáld úgy,hogy kiválasztod a tárgyat amit akarsz.írj be lvl minimumot meg maximumot.(ne csak a saját szintedre keressél.55 lvl-en simán jó még az 50 lvl-es item is)
válaszd ki a statot ami kell rá.strength,vitality allres vagy GF(neked abból nem ártana ha nincs elég aranyad) és írd be,hogy mibõl mennyi legyen rajta minimum.az szerint írd,hogy jelenleg milyen cuccaid vannak.én álltalában 10-20-al szoktam többet írni mindenbõl mint amim van.ha nincs jó árban ilyen akkor lejjebb viszem.(a lényeg,hogy rosszabb ne legyen). keress.a buyout-ot állítsd úgy,hogy az árakat a legnagyobbtól a legkisebbik írja ki(a buyout árakat) és lapott egészen addig amíg meg nem találod a legkisebb buyoutot(utána már állt nincsenek buyout itemek) és nézd szépen sorban õket visszafelé.
ezzel a módszerrel még egyszer sem költöttem full gearre 100k-nál többet.sõt 100k-t is csak most közelítettem meg amikor elértem az 50 lvl-t.elõtte simán bevásároltam 50k-ból mindent.
PSN ID:misi2mezei
:-)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Ne fárasz már itt minket, ha hellre nem tudsz geart venni magadnak fillérekbõl, akkor veled komoly gondok lehetnek már bocs.
2 milláért van is olyan kard, ami 10%-al jobb...
mar csak az kene hogy mukodjon is az a tetves ah...europai staff egy fos.
NEM?
:-)
bár így jó
Parasite Eve 2, best game EVER!
MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD
igaza volt.