Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

??

MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD

ToCsEk

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Nekem van kedvem es ha csak 1 konkret statra vadaszok akkor nem gond a kereses, de probald ki hogy nem stat alapjan filterezel mondjuk hanem buyout es akkor maris nagy egyetertesben leszunk mi ketten.
Mondok meg egy aprosagot, eloszor en sem tudtam es erdeklodve bongesztem a topicokat amiben AHbotrol irnak, aki mindig perfekt idozitessel licital tul teged. Aztan megkaptam a valaszt hogy mikent is mukodik a maximum bid fogalma. Eltelt par het azota de meg mindig naponta szuletnek a hasonlo topickok az AH scanner botokrol<#eljen>
Persze, próbálok minél messzebre szaladni a fénykardoktól, de mondjuk egy barlangban körüldobálnak 4-5 ilyennel, és vége. Aztán ott van még a molten, ami szintén pillanatok alatt szétkap. 680-as resistet lehet még jócskán feljebb tornászni?
Volt régen egy guide valahol, hogyha belövöd a keresett item fix statjait, azaz a te példáddal élve String of ears-t keresel, az ah-ban: 52-52 level közötti legendary belt, allres(11), loh(55) és damred(18) statokkal, akkor csak string of ears-t listáz ki, abból is a használhatóbb damred-eseket, és akkor még lehet játszani a többi stattal is. (Persze kinek van kedve armory-t böngészni minden keresés elõtt?)
Sajnos igazad van, azt hittem a 10 itemes limit visszafogja majd ifjabb Vér Istvánt és társaságát, de a WoWval ellentétben egy(három) AH-ban tömörültek a szétszóródás helyett.
hat nem tudom nekem a hc mar ott halott otlet hogy nem lehet offline jatszani...

Különc
Ha úgy tudna tankolni mint egy MMO-ban, akkor a rangednek egy helyben kéne állnia, egy féltéglát tennie a billentyûzetre és ennyi lenne a játék

Itt néha kattintania kell, hogy arrébb álljon

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Omlás
Kerüld a "diszkógömböt" messzirõl és szélsebesen <#idiota>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

A Barbár most tényleg tank itt?
Valaki tud tankolni Barbárral? Mármint megtudják védeni a Rangedeket?! Most én vagyok pancser Barbár vagy tényleg jön egy ranged és automatice (még dps-t nem tolt a ranged)rámozdul az egész csoport...

esetleg ötletek?

MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD

Omlás
Részben igazad van de az is tény, hogy a d3 droprendszere full el van b@szva és az AH köré van építve ez az én meglátásom.

HC karakterrel iszonyat szívás életben maradni nem, hogy elõre haladni... ha nem megfelelõ cuccokban haladsz, azt viszont csak AH-ból tudod szerezni mert szintes dropp NINCS... ha nem vásárolnék AH-ból akkor 50+on a karakterem 44 körüli cuccokban lófrálna mert egyszerûen nem esik nagyobb szintû cucc, nagyon nem zavarna ha esne csak használhatatlan lenne de nem esik egyáltalán 😄...
Szeretem a kihívásokat de ez már olyan szintre emelt szop@tás ami minden csak nem szórakoztató <#idiota>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Különc
Ha kiállsz belõle nem öl meg, próbáld meg

Az AHval itt ugyanaz a problema, mint amit en a wow-ban is tapasztaltam. Nem irom le hogy milyen eletkor az, amelyik szerintem nem erti hogy is mukodik az AH es hasznalhatatlan szarokkal spammeli tele az egeszet, raadasul tularazva es akkora mennyisegben hogy nekem nincs kedvem felorakig hamozni a sok szar kozul mi is az az 1-2 ami hasznalhato. Pl String of ears legendary belt. A sok akarkinek egybol csillan a szeme LEGENDARY>>>250euroooooo, ja nem, 20milliiooooo gold, ja hogy ez sem. A hasznalhato verzio az ott kezdodik hogy 19-20% melee dmg reduction, ehez kepest AHban van 10 oldalnyi belole amin 12% vagy kevesebb van. Ja es ha mar szar, akkor meg jo dragan is adjak. A wowban is el tudtak baszarinatni az AHt azok akik esz nelkul floodoltak mindenfelet de itt meg annal is roszabb, szerintem.
Monknál mire érdemesebb gyúrni? AllRes-es cuccokra, vagy egy fajta resre, és az "egyenlítõ" skillt használni?

Az a baj, hogy csupa olyan cucc van rajtam, ami szuper AllRes-es (össz res. 680), de pl. az arcane pillanatok alatt kinyír, illetve a sebzésem sem valami brutál.
nekem az a meglatasom hogy el van kenyelmesedve az atlag gamer. mi a jobb, farmolni adott content legnehezebb fokozatat gond nelkul jobb itemert, vagy farmolni adott content legnehezebb fokozatat szepen lassan haaldva actonkent, ahogy fejlodik a gear honapok alatt? elso eset a dio2 masodik eset a dio3.

Különc
Akkor még alacsonyabb volt az ingerküszöb

Avenger
Az AH-ra talán rá van kényszerítve az ember, de a pénzesre semmiképp. Ha esik jó cucc, de nem kell, akkor megy az ah-ba. Az ott szerzett pénzen meg veszek magamnak jó cuccokat. Most ezt-azt berakok pénzes Ah-ba is eladni, mert extra 10 slot és nem kerül semmibe. A gyûjtött pénzbõl meg jöhet majd a d3 kieg, vagy valami jóság, ha meg annyira durva cucc esik, akkor megy ki paypalra. Ez így teljesen rendben van, igaz act 3-4ben nem tudok haladni, de majd ha haverok is ott járnak akkor majd coopban toljuk, és még fun is lesz.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

de nem ertem, diablo2 ben mi volt? ott is farmolas ment honapokon, eveken at a jo cuccokert, ott sem esett minden farol valami geci jo item.

Carlos
Nekem is.

Þór vígi þessi rúnar

de gyanitom nem a 4 random affixes itemek craftolasabol, az meg hogy nem esik mas recept... ofc 6 random szarossal meg legendary/set itemekkel lehet kereskedni, csak ahhoz kene a recept eloszor 😄

Omlás
Azért elég szépen "rá vagy kényszerítve" az ah használatra ...
Mondhatni kiadtak D3 névvel egy "teszt pénzes ah" rendszert ...
(ha más miatt nem a név miatt sokan megveszik meglehet nézni van e értelme ebbe az irányba "fejleszteni"...)

Nekem egyre inkább ez az érzésem :/

Köszi. Nem annyira jó az angolom, de ezzel azért elboldogulok.
Köszönöm skinnyman válaszát is.
jazzy
Zsíros tízmilliókat szedtem ki craftingból, vicces, hogy még mindig akad aki azt gondolja, hogy a crafting nem használható 😄

Most már azért írhatom le, mert nem ér semmit annyian jöttek rá, hogy jó és szarrá van craftolva minden és a középszintû itemek amik régen elmentek 1 milláért azok most 100-200kban mennek, csak a top itemek drágák.

De jobb ha tudjátok, aki 3 héttel ezelõttig craftolt, az jól járt, aki szajkózta, hogy használhatatlan, az beszopta.
Carlos
Nem.
Sima AH-ban vásároltam be, farmoltam act 2-t egy hétig, semmi normális nem esett, meguntam. Ennyi.
Act 3-hoz nem volt kedvem. Valahogy olyan most menjek neki megint aminek már 30x nekimentem érzésem volt. Ott áll a barbár act 3-ban és elvan ott.

Þór vígi þessi rúnar

Dammit, hotfixelik a "több NV stack egy pakkból"-bugot. Pedig mostanában már hajtottam is rá 😊
te is bevasaroltal rmah ban, mint force? mert o azt mondja hogy attol ment el a kedve hogy bevasarolt aztan whats the point. meg hogy az az erzes hogy muszaj venni cuccokat.

hat szerintem maganak/magatoknak basszatok el igy. esnek hasznalhato lootok, nem muszaj venni ahban. neha 1-1 itemet esetleg ami mar tenyleg ratyi rajtad, azt is eleg goldahban. az lenne talan jo hogy a crafting hasznalhatobb lenne, mert sajnos azt meg midnig sokallom, foleg hogy ilyen random az is.

na meg coop kell tolni haverral akivel ki tudjatok egesziteni egymast, en pl tankolok wizzel, o meg tolja a damaget ezerrel dhval.

engem azon kivul hogy meg a jatekot is elvezem, az is hajt hogy na essen valami jo cucc, amit vagy hasznalni tudok vagy rmahba betolni 😊 amugy meglepo hogy milyen itemeket mennyiert megtudnak venni egyes penzes emberek😄

Különc
"Am nálatok se megy a játék?"

El tudom olvasni, sajnos ezzel mellé lõttél, én csak arra világítottam rá, hogy telibe szarod az egészet és egybõl behánysz a topikba (mint sok más ember, elismerem) ahelyett hogy elolvasnál 1 azaz EGY fél mondatot.

Azért a kert végi pottyantósnál lehetne tovább látni a dolgokat

jazzy
Õ pont jól értette, egyébként tényleg ki is írja, ha az óra január 2-t mutat a jobb oldali kiírás MINDIG FRISS, nem 3 napos hírek vannak kint és ha megpróbálsz belépni is kiírja, hogy maintenance.
Abban nincs semmi szokatlan(nekem), de a dupla loot az mar erdekesebb<#idiota>
elitehun
Vagy talán el kéne tudd olvasni azt amit más ember ir
Voyager5
Hmmm. Nekem pont az "ellentéte" volt 😄
5ös valorral 2db champ pack is elfelejtett rare-t dobni.
Különc
Akkor még mindig marad a login képernyõ mellett lévõ fél tenyér nagyságú szöveg, a jobb alsó sarokban a Windows óra és dátum és mikor megpróbálsz belogolni akkor is kiírja, hogy "server is down for maintenance"

Ezek közül hogy jöhetsz azzal, hogy mert az óra 3-át mutat? Vagy még mindig gyorsabb megoldás hülyeséget kérdezni fórumon mint kinyitni a szemed, és nem csak nézni hanem látni és egy kicsit olvasni, érteni?

elitehun
az órámon néztem meg a dátumot ami valamiért azt irja hogy 3.-a van...
O es maris hotfixeltek amivel a tegnap en is talalkoztam, hogy ugyanazon champion pakkbol nem csak 1 mob dob lootot. Nahat ezt a sebesseget.
Különc
Szerda van és van egy kis szöveg a login képernyõ mellett, ha ez magyarázatra szorul...

elitehun
Am nálatok se megy a játék?
elitehun
ja szerintem is
Avenger
Szerintem pozitívum, hogy elismerik.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

http://www.diablofans.com/blizz-tracker/topic/228796-end-game-solutions/

"Hindsight is 20/20 I suppose, but we believed pre-release that the item hunt would be far more sustainable, and would work to be a proper end-game for quite a while. That didn't turn out to be true, and we recognize that."

Nem hangzik jól...

Valakinek tapasztalatok a witch dokiról? Kicsit bõvebben? Fejlõdés,farmolás: könnyûsége, gyorsasága, élvezhetõsége.
Mennyire felszerelés igényes?
Kilátások a PvP re?

Elõre is köszi 😉
Carlos
Egyetértek ezzel. Énis ezért nem léptem be már vagy egy hete.

Þór vígi þessi rúnar

Avenger
Aztán ha megy is a szerver, az AH nem fog. 😄 Bár ne legyen igazam.

Frank99
server status zöld, oszt' még sem megy Európa....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
bocs 49262-re akartam...

de frenzy/sidearm is jó :-)

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Nem volt egyszeru ujra eloasni, de ha jo az angolod akkor a kerdeseidre itt a valaszeffective health topic
skinnyman
10 armor = 1 res
Ugyanakkor a sebzéscsökkentés log alakú függvény (végtelen armor/res tart az 1.0-ás sebzéscsökkentéshez), így hogy melyikkel jársz jobban, tudni kell az aktuális armor/res értékeidet is.

Regards,

Erre esetleg van tippje, kalkulátora valakinek? Köszi.
j0nNyKa
mf gear swap-hez:
For example we implement one of the options and could… maybe buff up NV stacks with additional magic find, which could/would compensate for MF lost due to any solutions. We don’t want anyone thinking we’re trying to take their magic find away. We’re trying to help alleviate some of the complaints about tedium and loss of inventory space while helping you keep the benefits.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Különc
Megint nincs AH, megint nincs miért belépni, iáiáó

j0nNyKa
de most itt a kollega 50 korul akadt el a bevasarlassal, es neki lett segitve.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

oneal1
nem is az 50es szinten jelent nagy lóvét a bevásárlás, hanem mikor már több hete 60as vagy és 800 allresrõl akarsz növelni, hogy legyen 1000, de közben ne veszíts hp-t és még kis DPS-st is akarsz növelni.
Na itt már nincs spórolás

!Forza Ferrari!