Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Mondok meg egy aprosagot, eloszor en sem tudtam es erdeklodve bongesztem a topicokat amiben AHbotrol irnak, aki mindig perfekt idozitessel licital tul teged. Aztan megkaptam a valaszt hogy mikent is mukodik a maximum bid fogalma. Eltelt par het azota de meg mindig naponta szuletnek a hasonlo topickok az AH scanner botokrol<#eljen>#eljen>
Sajnos igazad van, azt hittem a 10 itemes limit visszafogja majd ifjabb Vér Istvánt és társaságát, de a WoWval ellentétben egy(három) AH-ban tömörültek a szétszóródás helyett.
Itt néha kattintania kell, hogy arrébb álljon
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Valaki tud tankolni Barbárral? Mármint megtudják védeni a Rangedeket?! Most én vagyok pancser Barbár vagy tényleg jön egy ranged és automatice (még dps-t nem tolt a ranged)rámozdul az egész csoport...
esetleg ötletek?
MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD
HC karakterrel iszonyat szívás életben maradni nem, hogy elõre haladni... ha nem megfelelõ cuccokban haladsz, azt viszont csak AH-ból tudod szerezni mert szintes dropp NINCS... ha nem vásárolnék AH-ból akkor 50+on a karakterem 44 körüli cuccokban lófrálna mert egyszerûen nem esik nagyobb szintû cucc, nagyon nem zavarna ha esne csak használhatatlan lenne de nem esik egyáltalán 😄...
Szeretem a kihívásokat de ez már olyan szintre emelt szop@tás ami minden csak nem szórakoztató <#idiota>#idiota>
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Az a baj, hogy csupa olyan cucc van rajtam, ami szuper AllRes-es (össz res. 680), de pl. az arcane pillanatok alatt kinyír, illetve a sebzésem sem valami brutál.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Mondhatni kiadtak D3 névvel egy "teszt pénzes ah" rendszert ...
(ha más miatt nem a név miatt sokan megveszik meglehet nézni van e értelme ebbe az irányba "fejleszteni"...)
Nekem egyre inkább ez az érzésem :/
Köszönöm skinnyman válaszát is.
Most már azért írhatom le, mert nem ér semmit annyian jöttek rá, hogy jó és szarrá van craftolva minden és a középszintû itemek amik régen elmentek 1 milláért azok most 100-200kban mennek, csak a top itemek drágák.
De jobb ha tudjátok, aki 3 héttel ezelõttig craftolt, az jól járt, aki szajkózta, hogy használhatatlan, az beszopta.
Sima AH-ban vásároltam be, farmoltam act 2-t egy hétig, semmi normális nem esett, meguntam. Ennyi.
Act 3-hoz nem volt kedvem. Valahogy olyan most menjek neki megint aminek már 30x nekimentem érzésem volt. Ott áll a barbár act 3-ban és elvan ott.
Þór vígi þessi rúnar
hat szerintem maganak/magatoknak basszatok el igy. esnek hasznalhato lootok, nem muszaj venni ahban. neha 1-1 itemet esetleg ami mar tenyleg ratyi rajtad, azt is eleg goldahban. az lenne talan jo hogy a crafting hasznalhatobb lenne, mert sajnos azt meg midnig sokallom, foleg hogy ilyen random az is.
na meg coop kell tolni haverral akivel ki tudjatok egesziteni egymast, en pl tankolok wizzel, o meg tolja a damaget ezerrel dhval.
engem azon kivul hogy meg a jatekot is elvezem, az is hajt hogy na essen valami jo cucc, amit vagy hasznalni tudok vagy rmahba betolni 😊 amugy meglepo hogy milyen itemeket mennyiert megtudnak venni egyes penzes emberek😄
El tudom olvasni, sajnos ezzel mellé lõttél, én csak arra világítottam rá, hogy telibe szarod az egészet és egybõl behánysz a topikba (mint sok más ember, elismerem) ahelyett hogy elolvasnál 1 azaz EGY fél mondatot.
Azért a kert végi pottyantósnál lehetne tovább látni a dolgokat
5ös valorral 2db champ pack is elfelejtett rare-t dobni.
Ezek közül hogy jöhetsz azzal, hogy mert az óra 3-át mutat? Vagy még mindig gyorsabb megoldás hülyeséget kérdezni fórumon mint kinyitni a szemed, és nem csak nézni hanem látni és egy kicsit olvasni, érteni?
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
"Hindsight is 20/20 I suppose, but we believed pre-release that the item hunt would be far more sustainable, and would work to be a proper end-game for quite a while. That didn't turn out to be true, and we recognize that."
Nem hangzik jól...
Mennyire felszerelés igényes?
Kilátások a PvP re?
Elõre is köszi 😉
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
de frenzy/sidearm is jó :-)
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Ugyanakkor a sebzéscsökkentés log alakú függvény (végtelen armor/res tart az 1.0-ás sebzéscsökkentéshez), így hogy melyikkel jársz jobban, tudni kell az aktuális armor/res értékeidet is.
Regards,
For example we implement one of the options and could… maybe buff up NV stacks with additional magic find, which could/would compensate for MF lost due to any solutions. We don’t want anyone thinking we’re trying to take their magic find away. We’re trying to help alleviate some of the complaints about tedium and loss of inventory space while helping you keep the benefits.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/