Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Most ha annyiból állna a gold használat, hogy a kereskedõhöz odamegyek és veszek valami szemetet 40-szeres árért, annak nem látnám értelmét, így azért több van. Különben meg értelmetlen lenne a gold ha nincs AH alapú karakter fejlesztés, kb már 40es szintöl. Csak halmozódna és nem lehetne vele mit kezdeni.
Jó ez így legalább nem lehet olyan hamar bedarálni a gamét, kis kihívás. 😊
Gondolom ez is volt a célja a készítõknek.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
ez csúsztatás lesz... :S
MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Parasite Eve 2, best game EVER!
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD
Faki -Unknown- Lvl 50 Jedi Consular TOFN. inc to Retire Dagooz -Unknown- Lvl 40 RR68 Choppa Retired Faki - Lvl 40 RR61 Zealot Retired
Mondok meg egy aprosagot, eloszor en sem tudtam es erdeklodve bongesztem a topicokat amiben AHbotrol irnak, aki mindig perfekt idozitessel licital tul teged. Aztan megkaptam a valaszt hogy mikent is mukodik a maximum bid fogalma. Eltelt par het azota de meg mindig naponta szuletnek a hasonlo topickok az AH scanner botokrol<#eljen>#eljen>
Sajnos igazad van, azt hittem a 10 itemes limit visszafogja majd ifjabb Vér Istvánt és társaságát, de a WoWval ellentétben egy(három) AH-ban tömörültek a szétszóródás helyett.
Itt néha kattintania kell, hogy arrébb álljon
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Valaki tud tankolni Barbárral? Mármint megtudják védeni a Rangedeket?! Most én vagyok pancser Barbár vagy tényleg jön egy ranged és automatice (még dps-t nem tolt a ranged)rámozdul az egész csoport...
esetleg ötletek?
HC karakterrel iszonyat szívás életben maradni nem, hogy elõre haladni... ha nem megfelelõ cuccokban haladsz, azt viszont csak AH-ból tudod szerezni mert szintes dropp NINCS... ha nem vásárolnék AH-ból akkor 50+on a karakterem 44 körüli cuccokban lófrálna mert egyszerûen nem esik nagyobb szintû cucc, nagyon nem zavarna ha esne csak használhatatlan lenne de nem esik egyáltalán 😄...
Szeretem a kihívásokat de ez már olyan szintre emelt szop@tás ami minden csak nem szórakoztató <#idiota>#idiota>
Az a baj, hogy csupa olyan cucc van rajtam, ami szuper AllRes-es (össz res. 680), de pl. az arcane pillanatok alatt kinyír, illetve a sebzésem sem valami brutál.
Mondhatni kiadtak D3 névvel egy "teszt pénzes ah" rendszert ...
(ha más miatt nem a név miatt sokan megveszik meglehet nézni van e értelme ebbe az irányba "fejleszteni"...)
Nekem egyre inkább ez az érzésem :/
Köszönöm skinnyman válaszát is.
Most már azért írhatom le, mert nem ér semmit annyian jöttek rá, hogy jó és szarrá van craftolva minden és a középszintû itemek amik régen elmentek 1 milláért azok most 100-200kban mennek, csak a top itemek drágák.
De jobb ha tudjátok, aki 3 héttel ezelõttig craftolt, az jól járt, aki szajkózta, hogy használhatatlan, az beszopta.
Sima AH-ban vásároltam be, farmoltam act 2-t egy hétig, semmi normális nem esett, meguntam. Ennyi.
Act 3-hoz nem volt kedvem. Valahogy olyan most menjek neki megint aminek már 30x nekimentem érzésem volt. Ott áll a barbár act 3-ban és elvan ott.
Þór vígi þessi rúnar
hat szerintem maganak/magatoknak basszatok el igy. esnek hasznalhato lootok, nem muszaj venni ahban. neha 1-1 itemet esetleg ami mar tenyleg ratyi rajtad, azt is eleg goldahban. az lenne talan jo hogy a crafting hasznalhatobb lenne, mert sajnos azt meg midnig sokallom, foleg hogy ilyen random az is.
na meg coop kell tolni haverral akivel ki tudjatok egesziteni egymast, en pl tankolok wizzel, o meg tolja a damaget ezerrel dhval.
engem azon kivul hogy meg a jatekot is elvezem, az is hajt hogy na essen valami jo cucc, amit vagy hasznalni tudok vagy rmahba betolni 😊 amugy meglepo hogy milyen itemeket mennyiert megtudnak venni egyes penzes emberek😄