78986
  • Eksz
    jaywilson azt mondta "A +XP-t adó cuccok hatnak majd a Paragon szintezéshez is"

Oszinten remelem hogy a helmbe socketelt ruby is :F

Velemeny?
  • who am I 7
    Ez semmilyen hiányosságnak nem minősül.Egyszerűen csak egy 5ftos offolás a részedről, nincs, aki foglalkozzon veled otthon?
    Másrészről, talán egy "krumpli agy" is megérti, azt, hogy amit magyaráztam a botozókról a d3-ban és annak összefüggéséről, az teljesmértékben ontopic.A te nyelvtan órád pedig abszolút off.Ha nagyon akarnám, akkor az egyszerű mod első 2 pontjába simán beletartozik.Részemről itt vége ennek a párbeszédnek, keress valaki mást a devianciád kielégítéséhez (lehetőleg ne ebben a topicban).
  • Frank99
    befejezhetnéd a személyeskedést, egy szóval nem szóltam hozzád, foglalkozz magaddal egy kicsit.
  • 1Darton1
    Ha nem offolnál folyamatosan, akkor nem kellene leállítani.
    (értsd: a logika nélküli össze-vissza csapongás offolásnak számít)
    Töltsd meg tartalommal és értelemmel a hozzászólásaid, és senki nem fog ugrálni a nyelvi hiányosságaid miatt. Bár a kettő szorosan összefügg, ezért nehéz dolgod lesz.
  • who am I 7
    megy a trollkodás, offkodás megint..mi lenne, ha a topic témájával és annak közvetett/közvetlen dolgaival foglalkoznátok?Nincs amúgy nektek itt egy grammarnazi totyik véletlen?Ahol verhetnétek arra egész nap?
  • 1Darton1
    A dollár valóban egy szó, a dollárjel meg egy jel. Megy ez, ha akarod.
  • Különc
    Nem értem, visszanézve az előzményeket abból indult, hogy nem érti a mondatot, "nem kerek a dolog", leírod mit jelent, aztán megint jön ezzel a "7 éve Londonban mosogatok, kussolj" hülyeséggel

Én ezt nem értem
  • 1Darton1
    Igazad van, silány angoltudással valóban félreérthető, ezért is magyarázzák annyira agyon. Fura is, hogy 15-20 oldal kell a hivatalos fórumon, hogy a sok retroromán között feltűnjön valaki, aki beszéli a nyelvet.
    Bár azt nem nagyon értem, hogy az emigrálásod ténye az mentség, kifogás, érv vagy bizonyíték, esetleg csak színesíteni akartad a hozzászólásod vele.
  • j0nNyKa
    részemről ez a hsz le is zárja a problémát
  • who am I 7
    annyira vicces vagy, komolyan.
    Na látom megjött darton is, tombol az iQ, talán felfogja az egészet ő is, h a dollar az 1 szó, és annak is írtam le, bár kevés esélyt látok rá, másrészről, nem is a lényeget fogta meg..mind1, esélytelen :_D
  • who am I 7
    valóban erre ösztönöz..De emögött olyan dolgok vannak, h pörög a zsé, transaction fee, bli$$ 1 E/$, gold eladások, item árak (kivéve, ha külsős oldalon csinálják, amiatt lehetne tré, de lehet van elég bevétel saját rmah-ból is)...szal mondjuk azt, h ez a szükséges rossz, a bli$$ nem fogja (főleg a legnagyobbakat) kitiltani végleg...szerinted, ha nem lennének botozók, ki vette volna meg az armorodat 60 milláért?a dolgozó emberek 0% gf cuccban napi 2 óra játékból? :D vérpistike meg mire 50 gf-el összehoz 60M-et, addigra 60 éves lesz :D
  • 1Darton1
    Ő is eleve két szóban írja le azt, ami szerinte egy szó.
    Nem nagyon kell ragozni a problémát.
  • j0nNyKa
    a "krumpli agyi szintje" egy szó? a krumpli agyi szintjén lehet :)
  • attiGT
    ebben tévedsz. blizz IPt is figyel, ha ugyanarról az IPről, de még ha nagyon hasonlóról is botolsz, minden ahhoz az IPhez tartozó accot banol. Nem tapasztalatból mondom, mielőtt a nagyokos frank vagy más ezzel jönne.
  • Dr DeViLKiNG
    Igen, tehát mi a lényeg?
    Ha akarsz egy kis extra casht, akkor csak kell egy külön acc, meg egy bot, ami aztán 2 nap alatt visszahozza az árát, aztán meg az extrát. De komolyan erre ösztönöz.
  • who am I 7
    ja krumpli agy, ugyanazt írtam mint te :D Kivéve az ilyen ip, authkey stb nyűglődést, de ne zavarjon...a baj inkább az, h nem látod át a dolog lényegét krumpli agy, ami egy szó : $.
    Ideges vagyok miattuk, de közvetetten nekem is jó..meg még sokmindenkinek, de ez nem menti fel őket az alól, h csalnak.
  • j0nNyKa
    hát ha tényleg ez a nagy válasz a kérdésemre, hogy egyszerűen leszarják / náluk ez nem prioritás, akkor arra kb. nem tudok mit mondani.
    gáz.
  • Hegi90
    guess what: rangedeknek még annyi se kellett eddig
  • attiGT
    Lol most olvasom megint nerfelik az eliteket :D így már tényleg vicc kategória, úgy 5-600 allres simán elég lesz, még kevesebb is, annyit összehozni barbárként/monkként gyerekjáték/olcsó.
  • Dr DeViLKiNG
    Már wowban is ezt játszották. Hiába jelenti 20 ember a nyilvánvaló botot, még 2 hónap múlva is ugyanott farmol. Pedig wowban a ticketet mindig megnyitja valaki. Hihetetlen a leszarás mértéke...
  • j0nNyKa
    azért én szeretném azt hinni, hogy nálad... bonyolultabb gondolkodású emberek foglalkoznak a csalás témával, még ha látszólag (és egy krumpli agyi szintjére egyszerűsítve) az is történik, amit írsz

ettől függetlenül kíváncsi lennék, hogy ténylegesen mi a szitu
  • who am I 7
    nincs itt ezen mit rugózni..tudják ők, csak nem akarják.Pár csirát lebuktatnak mutatóba, azt cső.
  • Tyler Durden
    Ahogy nézem tank DH-t kivették a játékból
  • Fpocok
    "A Patch Európában holnap (aug 22.) hajnal 5 és délután 3. óra közt lesz implementálva az Európai serverekre."
  • attiGT
    Szal ma délután 5től tart a patchelés reggel 6ig? mennyi esélyt adtok, hogy holnap ilyenkor délbe már lehessen játszani? van AHban egy cucc és holnap ekkor jár le a bid, esetleg érdemes lenne 5 előtt bidelnem rá?
  • j0nNyKa
    pl. ez nem hülyeség, pontosabban ha 1 ip-ről van bent napi 22 órákat, akkor
    bár gyanítom, hogy a legnagyobb problémát okozó (legprofibb) botterek nagyon nem 1 ip / 1 account felállásban tolják, hanem rengeteg (100+) accounttal, és nyilván legalább ennyi ipről

de másik ötletnek ott van az armory, ahogy kripp is megtalált egy TOTÁL egyértelmű bottert, úgy ezek a majmok is igazán megtehetnék

könyörgöm, ők hozzáférnek a nyers adatokhoz, amikből ez az online profile cucc készült, nem hiszem el, hogy néhány egyszerű lekérdezéssel ne lehetne megtalálni a legnagyobb gold farmereket...
  • Noodlee
    Amúgy nem láttam, volna, hogy pl. itt büntetik-e az account sharinget...
    Vagy pl. aki napi 22 órát online, az mehetne is egyből a kukába, mert tuti, hogy botter.
  • Troyan
    Ahoj, frissítettem a catalyst driver-t 12.8-ra hátha segít,
    de még mindig akad picit a játék. Azt írják latency miatt. Megpróbáltam az a lagfixes latency témát, de továbbra is akad ami rohadtul idegesít már.

Olvastam, hogy ki kellene rakni a file-okat pendrive-ra, próbálta valaki segít valamit? Másoknak is akad az ismerőseim közül, nem tudom itt hogyan oldottátok meg a kérdést? Köszi
  • j0nNyKa
    volt pedig 1-2 hax amit kivédtek (pl. a nem-tudom-már-a-nevét cucc, amivel pl. zoomhackelni is lehetett), úgyhogy ezért (is) nem fogom fel, hogy azt az átkozott autohotkeyt miért képtelenek szűrni
    én esküszöm kezdem úgy érezni, hogy nem is akarják
  • Noodlee
    De képesek szűrni, ahogy más netes játéknál is így szűrték/szűrik, akik illegális programokat futtatnak a játékhoz. A kérdés, hogy miért érik meg nekik, hogy tele van farmerekkel a játék.
  • Dr DeViLKiNG
    Nemcsak hogy fut, de még a játék memóriájába is belenyúl(a legtöbb)...
  • Lammer
    koszonom Uram!
  • j0nNyKa
    nemtom, de követem a megfelelő fórumokat, úgyhogy ki fog derülni :)
    goblint is kivették, dank cellart -elvileg- megszüntették (illetve értelmetlen szintre nerfelték), ez végülis kezdésnek jó
    ráadásul a trade scam ellen is felléptek, szóval azt mindenképp ki lehet jelenteni, hogy kb. jó irányba haladnak

már csak a már meglévő bottereket kéne kirakniuk a picsába accountostól karakterestől AH-n lévő itemestől, meg az autohotkeyt valahogy kierőszakolni a játékból (NEM vagyok hajlandó elhinni, hogy ez megoldhatatlan feladat, immáron 3 hónapja)
    én értem, hogy magát a kattintást nem tudják szűrni (vagyis szerintem lehetne, de tételezzük fel hogy nem), de könyörgöm, FUT az a kurva program a háttérben, nemár hogy ezt képtelenek szűrni
  • j0nNyKa
    barbár -szerintük- bugmentes
  • attiGT
    utolsó sorokban volt szó valami stutteringről, az nem ezt jelenti?
  • Fpocok
    mire gondolsz?
  • Dr DeViLKiNG
    Szerinted meddig tart új 'free loot' elitet találni? :D
  • attiGT
    barbár bugmentes jól látom? ha az a szaggatós probléma nálam felmerülne nem örülnék neki, többit leszarom.
  • j0nNyKa
    kommentekben szerveződik valami fordítás, szerintem kövesd azt, lesz ott valami
  • j0nNyKa
    tudod mit?
    maradjunk is annyiban, hogy ÉN nem tudom értelmezni, EZÉRT ez meddő vita, és valóban, zárjuk le.