78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Susarc #55364 igy elsőre ez igy vicces lesz..... -
#55363 Garg hpja meg se moccan, mire meghal 1 kutya már nincs CDn a skill, ezt én úgy nevezem hogy csokipuding -
Susarc #55362 petekl HP-ja meg se reccen act3 ban......érdekes:P -
Susarc #55361 pazmeg milyen számok! -
Susarc #55360 block% block ammount a választott resi+allress--dex--vita....--armor....bár nincs monkom:P:) -
#55359 Aham,hat mondom meg csak most ismerkedek a targyakkal,nem sokat jatszottam 60-on,mert meguntam :D
Egy pajzsnal mit kell nezni monknak? -
#55358 annyira jó ezt látni, kár hogy nem ilyen volt alapból a WD, még így is lehet felöltöztetek egyet
WD OP lett -
Susarc #55357 az még lemaradt,hogy szinte bármit megvesznek! és többször eladnak is olyan dolgokat potom összegért,hogy ihajjcsuhajj!/50 millát ér az X bow-m amit 35 ezerért vettem pl:P/ szóval próbálkozhatsz....,de szerintem fegyver socket vagy crit dmg hiányában semmit nem ér....gondolj bele még ha nincs is rajta base crit egy jó kővel +100% crit dmg! brutál DPS boost!
-
#55356 WD 3 kutyával + garg act3at farmol, kutyák élnek. -
#55355 Ja igen, sorry -
#55354 *4 nap -
#55353 Ertem,koszi.
A crit alatt mit ertesz?Az incr crit dmg vagy az incr chance?Tudjam milyet keressek. -
Rehom #55352 -
Rehom #55351 esetleg valakit érdekel? valamelyik a 3 közül, vagy csak a set, egy ilyen egy olyan:D ?! -
#55350 1 hétig még bohóckodsz, aztán már GW2 -
Susarc #55349 sztem nem.....nincs rajta Crit se LOH se scoket..... dmg nem rossz és szép vita is van rajta,de annyit nem ad mint amennyit vesztessz,hogy az előbb emlitettek nincsenek rajta.....én hetek óta nemtudok eladni 500-750k ért egy 700 dps es 76% crit dmg 420 loh 165 erős lándzsát:P -
#55348 Twitch tvn van már pár 1.0.4es amcsi stream akit érdekel -
#55347 én élveztem egyedül a HC-t, mert úgy lehet pause-olni, én meg olyan vagyok, hogy kb. 20 percet bírok egyhuzamban odafigyelni, aztán kell pár perc pihi :)
meg ugye eddig rémesen szarul volt balance-olva a cooperative játék, majd talán most 1.0.4-től lesz értelme -
#55346 Meger ez 1 millat?Annyira nem ertek hozza.
-
Sheol #55345 Na, érvelek még egy picit a HC mellett. :)
Ez a játék egyedül unalmas szerintem, így csak a multi jöhet szóba.
Mivel nekem nincs egy olyan csapatom, akikkel mindig lehetne együtt játszani, így kénytelen vagyok a Public Game-et használni. (Amúgy sem szeretem a kötöttséget időben.)
Na a múltkor kipróbáltam az SC multit.
A HC multi után nem akartam elhinni ami ott ment.
Rohangált mindenki, mint az eszetlen, mentek a szélrózsa minden irányába, ahelyett, hogy összefogtak volna.
Olyan is volt, hogy egyesek csak simán a városban maradtak, és le sem szarták, hogy a többiek játszanak.
Mikor mondon, hogy kéne "vote kick", arra sem reagáltak.
Ja és haltak minden sarkon, nem győztem őket élesztgetni. :D
Na ez nem ér így semmit. -
#55344 wts 20 mf barb bracer
leállás előtt el szeretném adni, 3-4 milla körül elfogadok bármilyen összeget -
Rehom #55343 +1 -
who am I 7 #55342 rossz a szemed, vagy értelmezési problémák vannak? amiről szó volt -
#55341 Lehetetlen, így maradok az ah tycoonnál. -
#55340 mondjuk ha olyan 2 havonta lehetne éleszteni, esküszöm még értelmét is látnám -
#55339 sajnos ez van, vagy élvezed a játékot, vagy ah tycoon-t játszol, és keresel vele némi zsebpénzt
a kettő együtt eddig sem ment, ezután sem fog... :)
én mindkettőt prefarálnám, nehéz.. -
who am I 7 #55338 Legnagyobb fun. -
#55337 Nem azért, de van rajta allres, sőt fire res is -
who am I 7 #55336 Ja, csak az enyémen se volt, és ezen sincs all res.1 milla alatt már vannak ilyenek, biddel még kevesebb.Persze, van pár sopánkodó is aki berakja 50 milláért, 1 hétig :D aztán majd lemegy az árral. -
Skill #55335 kéne egy ilyen fél hc mód. mondjuk hetente 1x lehetne éleszteni a karaktert. tuti csak úgy tolnám. de a mostani hc túl hc nekem.
-
#55334 csökken igen, érdemes szerverleállása előtt bidelni. -
#55333 Amíg a serverek nem fognak menni az AHban lévő itemek ideje csökken? Bidelnék nagyobb összegben valamire leállás előtt csak tudni akarom, hogy esetleg elveszhet e a gold vagy mire megjönnek a serverek valaki elviszi e azt az itemet (holnap dél körül jár le) -
Susarc #55332 mi sem,de nem is akarok lag miatt besziteni egy karit vagy ,mert valaki hozzám szól vagy rosszkor csörren meg a telóm amit fel kell vennem és elfelejtek nyomni egy ESC-et mint anno Kungen tette a fullos Barbijánál....
HC 4 MAZOHISTS:P -
Susarc #55331 OWNED:D:D:D -
Sheol #55330 Ebben is sok igazság van el kell ismerjem, de én sosem pénzt akartam keresni a Diablo 3-mal, hanem élvezni a játékot. :) -
Sheol #55329 Ebben egyetértek veled, ha nem a saját hibád miatt hal meg a karaktered, az tényleg frusztráló lehet.
Szrencsére nem jártam még úgy. -
#55328 Jó neked, amíg te élvezkedsz én kiszedek még 500 eurot :) -
Psychedelic #55327 És itt sokat is fog számítani a Paragon lvl, mert nem könnyű HC-ban jó geart venni amin még MF is van, illetve itt nem teheted meg, hogy gyengébb legyen a karid csak hogy sok MF-ed legyen.
SC-hoz már nincs sok kedvem, unalmas, és ha esik is valami jó cucc, megy RMAH-ba, valahogy, az 5-10-50 euró jobb választásnak tűnik, mint hogy a karit gearezzem. HC-ban viszont nincs ilyen gond, és még a szemetet is el tudod adni, igy ha nem esik semmi jó sincs az az érzésed, hogy csak pazaroltad az idődet, mert még igy is jó pénz jön. :) -
Dr DeViLKiNG #55326 Nincs is jobb, mint egy kis lagba elveszíteni mindent. -
Sheol #55325 A legutolsó DH lánykám elhalálozott infernon figyelmetlenségem miatt, de most a patch után indítok egy újabbat.