78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#55444 Most ez mi a FASZOM?!!? mennek már a serverek? nem 3ra volt tervezve BASSZÁKMEG? -
natalyel #55443 Avenger: köszi, így egyértelműbb. -
who am I 7 #55442 tuti direkt csinálja blizz..azért arra kíváncsi lennék, hogy kinek esett és milyen szerkóval. -
#55441 És végre talán a mortarost is megcsinálták, hogy ne oda lőjék ahová teleportálni fogok. :D Jelöli ezt is kis kör. -
HolyZoly #55440 Ezek a molten/frozen indikátotok a földön nagyon tetszenek, moltennél külön jó tudni, hogy pontosan hol nem szeretnél állni. -
#55439 A proc többminden is lehet, de szerintem arra gondolsz, hogy egy másodperc alatt az adott hatás(sebzés) mennyiszer következik be. A coeff meg a sebzére életbelépő hatások(life on hit pl) mekkora hányadukkal hatnak. Pl 0.125 a coeff, akkor 1000 life on hit, egy sebzésre csak 125-t fog gyógyítani. -
Dr DeViLKiNG #55438 20 perc alatt bekerült a 2 socketes manticore az ahba... -
natalyel #55437 Valaki elmagyarázná röviden, mi az a proc, ill. proc coefficient?
Valami olyasmi, mint a találati esély? -
#55436 Másik group, aminek nem néztem az affix-ét(reflectes). Egy gombos self destruct. :D De érdekesség, meghalva nem esett le az archon, a hátralévő ideig még rajtam maradt. -
RoleePapa #55435 Végre látom mit adtam el 3millio+-ért még júniusban :D -
#55434 Archonnal érdekes lesz az act 1 farm. Már az aktiválásával megölök egy elit group-ot. :D (1,8 millió dmg) -
who am I 7 #55433 ezek rád is vonatkoznak, az első kettőhöz pluszban.Mikor maradsz már csöndben és nem offolsz?ennyire muszáj ezt?Ha problémád van írj privátot. -
#55432 Első 2h kovácsolás: van rajta 335 int, 200 str és dex. Jó lesz ez. -
#55431 egyelőre -
#55430 Tényleg mennek a szerverek. Lehet új buildeket építeni. :) -
Rehom #55429 Nekem is elindult jah, AH kivan lőve egyenlőre :) -
#55428 Probabol felleptem es bejutottam... de az AH-ban "rekedt" targyaim eltuntek... :O gondolom ez meg du.-ra fixalodik :) -
#55427 Várom már, milyen változások lesznek (nagyjából vágom, csak hogy milyen hatása lesz)!
Ha már úgy is MFel az ember, ráér azt a lvl100-at elérni. :) -
#55426 Csak neked, csak linkben, mert megbasznak. -
#55425 hahah, error 37, úgyis olyan rég volt -
#55424 Kíváncsi leszek visszatérnek e annyian, hogy a login szerver is lehaljon pár órára. :D -
#55423 ja hát ugyaaaaaaaaaan, én inkább úgy terveztem, hogy majd estefelé jó, ha működni fog... :) -
#55422 Tudom, de a korábbi update-k mindig korábban voltak. Mondjuk legalább produktív lesz a napom. :D -
#55421 dehát pontosan 5-re volt tervezve -
#55420 egyelőre -
#55419 Mind barbár item volt, szerintem eléggé várható volt. -
#55418 Te most is álreg vagy! Mindig álreg vagy! -
#55417 g-sus xD -
#55416 need :O
http://i.imgur.com/1ccGt.jpg -
#55415 Pedig pont az ellenkezőjét várná az ember. Tőlem mondjuk semmit sem vettek az elmúlt két napban. :D -
#55414 Már az elmúlt 2 napban erezheto volt a kozeledo patch hatasa, 3 itemet is elvittek az rmahban, ami mostanaban egyaltalan nem pörgött. -
#55413 Nem siették ma el a patch-et. Csak ötkor kezdték, így meg tart délután háromig. :( -
#55412 Hypeolt játék, sokan játsszák, sok a gyökér. Akinek meg moderálás lenne a dolga, szarik rá. -
#55411 Bocs az OFF-ért,de:
Ez gyerekek, ami itt folyik....döbbenetes...nem tudom, hogy egyesek mit gondolnak, hogy bármilyen hangvételt megengedhetnek maguknak egy fórumon...! Azért mert inkogníto-ban tudsz maradni már akár hogyan megnyilvánulhatsz? Ez mi már? Feljöttem, hogy itt is elolvassam, ti mit gondoltok az új paragon levelezésről, meg hogy már lehet valaki belinkelt valami durva boostolnt ilvl63-as cuccot...erre azt olvasom, hogy egyesek bitanggul egymás vérét szívják a SZÁJBERTÉREN keresztül...! (tisztelet a szerencsére, egyenlőre legalább is nagyonbb számban lévő kívételnek) Mi ez az óvoda emberek...térjetek már észhez. Ez olyan, mintha én kiállnék egy 2000 fős tömeg elé és miközben a többiek hangosan beszélnek egymással, én fennhangon, trehány módon vitatkozom a másikkal...hogy mindenki hallja..! De még ez is jobb. Így, hogy ismeretlenül osztjátok az észt egymásnak,ezzel csak magatokat járatjátok le a többi ugyan csak ismeretlen előtt...! Szóval, gondolom ez abszolút hidegen hagyja azokat, akikre vonatkozik, szóval nem is rontom itt tovább a levegőmet. Szerettem ezt a topicot, de azt kell, hogy mondjam, hogy a "konkurens" mérföldkövekkel jobb légkörű, mint ez! Jó éjt mindenkinek! -
inexxhd #55410 hallod hülyegyerek, nem tehetek róla, hogy ilyen e-mail-t kaptam:)
rá kattinttam, mert egyáltalán nem volt észrevehető, hogy fake,
még jóhogy lebuzizom a szar adathalászokat.
és látom ügyesvagy, hogy tudod az abc-t, puszi -
#55409 szerintem nem raknák bele a játékba ha 40es goblint spawnolna. olyat dob amilyen szintű helyen használod, számomra így értelmes -
1Darton1 #55408 Ha már a moderációra hivatkozol:
- folyamatos butáskodás: ban
- proxys kicsibék és újregek, valamint disznófülű lepontozós álregek: ban
Ezek alapján nem is kellene téged leállítani. -
who am I 7 #55407 és ha infernon használod?badarság lenne, ott 30-40-es itemeket dobnia... -
#55406 És láttál már ilyen goblint? Milyen cuccokat dob? Ha 40es, akkor nyilván olyan cuccokat dob, nem? -
#55405 lehet nagy hülyeséget mondok vagy csinálok, hogy elmondom de a puzzle ring, amiért elég nagy összeget fizetne bárki, aki megtehet, csak lvl40es. ergo US AHban azért nincs egy darab sem, mert mindenki infernon farmol, ahol legjobb tudomásom szerint nem eshet. amit akarok mondani az az hogy lehet megérné 20%os mf gearben farmolni nightmaret vagy hellt holnap.