Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

greyfox
Nyugtassatok meg, hogy legalább ez a szar Battlenet balanca arra jó lesz, hogy RMAH-ban spekuláljak? 😊

Steam: greyfox

Na, majd holnap tartok egy 5 órás goblin farm napot, és meglátjuk mennyit fog érni.

nálam is ez a szitu kb...esküszöm, blizz randomra dobáltatja ki a top itemeket régiónként..és qva mind1, hogy mennyi mf-ed van...valami teljesen más algoritmus szerint szóródnak szét ezek az itemek..még nem jöttem rá, hogy hogy... xD lehet 0-24be kéne tolni 😄 nekem max ilyan 1050-1100as dpses cuccok estek...megjegyzem, még csak nem is a karakteremnek valók...armorból lófaxsem...ringbõl esett két legend de mind a kettõ hig kaki, meg egy set item wd-nek, az is elég szarCSi 😄
Így kicsit úgy nézki, mintha top itemeket akarnék, ami nem igaz, de 200+ óra után nagy mfel szaladgálva, azért jó lenne legalább 1 db majdnem TOP 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

NecroJoe
Megjegyzem én csak fegyverekkel kereskedek (mert azt ugye a DPS prioritás miatt könnyû keresni/rendezni), gondolom aki elég ügyes és nekiáll az armorokkal taknyolni az tényleg hülyére keresheti magát.

Necro

GyaxyBoy
Milyen passivot javasoltok DH-nek?
Carlos
Az... 😄
Csak röhögni lehet egy ilyen kis szánalmas gyíkon.

Þór vígi þessi rúnar

NecroJoe
Fogd fel bosszúként mert én bazdmeg 3 napja azon forgok hogy hogy a picsába lehet az 1M goldokat átfordítani 15 euróba. 😄

(mármint az elbaszott áron berakottak vissza/átrakásán kívül, mert ott néha nekem is sikerül ilyen 3-600K-s cuccokat eladni 8-15 eurókért, dehát az a pár darab hetente a konstanstól kurva messze van...)

Necro

esgerus
beteg 😄😄😄

Én meg találgatom a kuka rareket. Jó ez a játék.

Carlos
Hehe...eLiXir újra akcióban (Troll in Action):

Feladó: eLiXir
Elküldve: 2012. 07. 05. 14:30
Tárgy: Nincs tárgy
HA NEM NÉZTED VÉGIG MI A KURVA ANYÁDÉRT IROD ODA HOGY 5 ÓRA BAZMEG, NEM EGYSZER IRKÁLSZ LE VMIT AZTÁN RÁ 2 PERCRE LEÍROD H NEM IS TUDSZ RÓLA, NEM IS NÉZTED, NEM IS OVLASTAD. GECIRE BUTA VAGY BAZMEG

Þór vígi þessi rúnar

A crit dmg-esek 12 millatól indulnak, viszont olyan nincs amin még crit is lenne mellé, én gusztustalanul drágán raknám be.
NecroJoe
Valaki pricecheck?

Necro

hasonlóan éreztem kb tegnapig. esett gyûrû . mára már elment 40 euroért azt meg költöm rá a karakteremre. egyre jobban megy. amúgy a gond az, hogy puggal nagyon rossz menni mert volt már olyan hogy az emberen 36os szintû chest volt. szóval aki akar rendesen öltözött emberrel act2õt 3mat farmolni az vegyen fel : skillcopper#2399

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

greyfox
Miért bukta? RMAH-ban el tudom költeni, nem?
Most imádkozhatok, hogy ne vigyék el az itemeket, amiket tegnap raktam fel 😄

Fpocok
Majd vehetsz rajta pandákat 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

greyfox
Hogyaza...
Pfuhh.
Na, akkor este kalmárkodok, elköltöm az ah-ban, és eladogatom, amit vettem, csak már Paypalt kiválasztva.
Köszi!

Szia!

1. PayPal hozzárendelése.
2. Eladásnál ne a B.net Balance-hoz rendeld hozzá, hanem gördítsd le a menüt és állítsad be a paypal-t.

2-3 napon bellül meglesz az eladott tárgy ára a paypalodon.

mellesleg : ha bnet balance-odon van a pénz, az bukta 😊

MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD

Voyager5
Amikor a sell fülön berakod az itemet akkor középen alul van egy kis legördülõ select, ahol kiválaszthatod, hogy paypal, vagy Battle.net balance.
Alapból battle.net balance van beállítva. Ezt nem válthattad át.
mukika
1:02

greyfox
Nem értem, mit hagytam ki.
Nyilván azért csatoltam a Paypalt, hogy oda utalja ne szivassatok már 😞(
Ezt a kibaszást 😞

Hol kellett volna kiválasztanom eladásnál? Nem rémlik semmi ilyesmi.

aki farmolna act2õt 3mat vegyen fel : skillcopper#2399
eladó gold nálam . részletekért pm.
olcsón vennék d3 accot =)

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

mukika
akkor tanulópénz. az eladásnál ki kellett volna választanod, hogy hova utalja a pénzt, bnet balance vagy paypal. bnet balance-ról pedig nem tudod utólag kiutalni.

de ne búsulj, forgasd meg. vegyél olcsón rmah-ban tárgyakat és tedd be drágán aranyért. ezzel is nagyokat lehet kaszálni...

TurboX
am kissé közönyös lett számomra a játék, be-be nézegetek (elsõsorban ah) de valahogy nincs semmi ami motiváljon(ahhoz képest hogy inferno diablo még nem ment le).
2db 60-asom van inf.act2-3 környékén de egy stormshielden kívül semmi nem esett ami használható volt, talán nálam ez ölte meg az egészet.
egysíkú, monoton lett ami annak tudható be hogy folyton azt számolgatom hogy még hány ezer sárgának kell ahhoz kiesnie hogy összegyûljön annyi gold hogy az ah-ban tudjak venni egy jobb sárgát (mert ugye azok nekem nem esnek)...
komolyan néha elgondolkozok azon hogy mi lett volna ha a monszták csak goldot dobnak felszerelés vásárlására meg ott az ah(-sztem. ugyanez mint most)
no, de nem fröcsögök tovább még a végén rám gyújtjátok a lakást😊
pvp(vagy valami dropmodifierpatch-amit kétlek) remélem hoz majd egy kis vérfrissítést
yesname
Battlenetes accrol nem tudsz kivenni, ha jól tudom.
Eladásnál nem állítottad be, hogy PayPal-ra tegye az összeget.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

sokoo
Hm, kicsit szkeptikus vagyok.. Naponta 1-2 item megy el AH-ban, ehhez is néha nevetséges szintre le kell vinnem az árakat. Annyi sárga szemét hullik, mint égen a csillag, köztük használható / eladható 100-ból talán 1.

Tippek?

This is the beginning of the end.

greyfox
A probléma az, hogy a paypalon a balance 0, a battleneten viszont ott van, paypal pedig hozzá van adva a battlenet accounthoz.
Az eladások pedig legalább 2-3 hetesek.

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

skinnyman
Amúgy a dodge számolást nem is nagyon értem. % dodge-ot írnak ki a képességek, hogy annyit adnak pluszban, de valójában mindig jócskán kevesebbet adnak. Gondolom itt is valami olyasmirõl lehet szó hogy soha nem lehet elérni a 100%-ot és exponenciálisan sok dolog kéne hozzá, de ez akkor is elég félrevezetõ.
Amúgy én már megkaptam azt az acsit tök véletlenül még hellen alig 30-40%-os dodge-al (vagy max 50-el ha épp olyan skillekkel mentem), asszem csak mázlim volt 😄

Regards,

AntiHero
Nézd végig. Mindent pontosan leír mennyiért vett. Szépen megy sorba és exelbe írkálja mi mennyi.

skinnyman
Most látom h csak 2 gemjei radiant star a többi kisebb, de így is érnek kb 60 milliót csak a gemek rajta. És akkor a többi cuccból még egy forintot nem számoltál bele 😊

Regards,

berlinboy6329
Én gondolkozok egy dodge builden de nem tom mekkorát tudnék kihozni...

Build

40 alapdodgehoz,nem tom van-e guardian's path passzivja,ad 15-öt,mantra is 15,dashing strike 20,FoT 16..Ott van még a Sixth sense,de azt nem merném betenni.Bár attól függ mennyit számít 2000 armor..v nekem kb ami lesz,1200 körül.Mert 30% crit chance-hez az még 9.

összesen 40+15+20+16+9(+15 ha tudja spammolni 3mp-ként a mantrát😛)

Bár,most h kiszámoltam,elég fos...70% dodge-ot lehet ezekkel csinálni,nem számolva a mantra spamot,azzal 74,5-et lehetne.Ebbõl nem lesz Like water acsi😛 (dodgeolj 15 támadást ZSINÓRBAN!)

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Carlos
nem néztem végig... 😊

Þór vígi þessi rúnar

AntiHero
Igazából 1.5-2 óra.

elitehun
ha tippelnem kéne cuccok eladásából.
Carlos
És ráment 5 órája. (legalábbis a videó alapján)

Þór vígi þessi rúnar

sokoo
Én eddig össz ha 5-10 misit szedtem fel, pedig már 3. aktát tolom.. Honnan ez a sok della?

This is the beginning of the end.

AntiHero
Tegnap 55 (60) milióból rakot össze egy gyerek 37k dps-t 700+ resis 7k armor stb.

video

egyetertek.. csak a fegyok 20-50m -ig megy.😄

Faki -Unknown- Lvl 50 Jedi Consular TOFN. inc to Retire Dagooz -Unknown- Lvl 40 RR68 Choppa Retired Faki - Lvl 40 RR61 Zealot Retired

jazzy
300ból inkább.
TurboX
100-ból ezt nem rakod össze az fix
skinnyman
Csak a gemjei többet érnek 😊
Legalább 500 millió szerintem.

Regards,

skinnyman
Hát csak a gemjei 140 milliót érnek, úgy azért nem nehéz jó cuccokat összeválogatni. A LoH pedig tényleg iszonyatosan kevés, a resistek is nagyon gyengék. Gondolom a build arra van kihegyezve hogy elõbb öljön mindenkit mint ahogy õt ölik, de ha mondjuk act4-ben körülállja több extra healthes elit csoport, akkor azért megnézném mit tud csinálni.

Regards,

AntiHero
100 millió körül.

na ja de azert baltas barataink sebezhetetlen minionokkal. Az szerintem okozhat gondot, mert ugye ki kell szedni a goret a csoportbol😄
Szerintetek mennyibe fajhat ez a gear?😄 (Gold/Euro)

Faki -Unknown- Lvl 50 Jedi Consular TOFN. inc to Retire Dagooz -Unknown- Lvl 40 RR68 Choppa Retired Faki - Lvl 40 RR61 Zealot Retired

Avenger
Az egyik gyûrûje még fejleszteni való, de azért szép. Szerintem azért nem kell neki loh, mert mire pl egy arcane sentry mûködésbe lépne, addigra vége a pakknak. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

j0nNyKa
az tuti hogy pár itemjét elfogadnám dhra is 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

AntiHero
Felesleges a loh szerintem. Vagyis ezzel a buildel felesleges.

Szep set, bar kb 0 Life on hit meg azert +130res kene neki😄 Gyorsan kell olnie az biztos.Bator😊

AntiHero
Nem az enyém, de eddig a legnagyobb monk dps szerintem. (unbuff!)(tudtommal, javítsatok ki ha nem így van)

Tatyla
na ja kábé ezért már csak altozok...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA