78986
  • adamkah
    paragon lvl %-t jelzi valahol? mondjuk xp bar helyén?
  • Avenger
    Nekem sok 60+os cucc esett, és némelyik már már majdnem használható. :D
    Első paragon nekem is megvan. két run kellett hozzá act 1-ben. :)
  • Fpocok
    Nyamm...

Nekem most egy óra alatt egész jók estek... meglepően.
  • BladeW
    Nekem bődületesen szar cuccok esteg eddig 3 óra alatt. Farmoltam act2-3-at, az item levelek ugyanolyanok, mint eddig, de olyan szar affixeket sorsol ki, hogy a hajamat tépem. 3 óra alatt még egy értelmes GAH cucc se esett. Más is tapasztal ilyet, vagy ma engem nem szeretett az rnd generátor?
  • Avenger
    3000-ért van fent. Szerintem simán tudott róla az aki felrakta, hogy szart sem ér már. :)
  • Laza
    Végül is igaz, tudsz képet prezentálni a kulcsról :)
    A titkos kérdés már problémásabb.
  • skinnyman
    megy mar tenyleg az 1.0.4?
  • hnt
    Ahhoz kell személyi- lakcímkártya fotó, és titkos kérdés/válasz is Cd kulcs nem elég.
  • GyaxyBoy
    Erre hivatkozva, tudsz mókuskálni vele. Hogy változtassák meg az email címet vagy bármi és már el is lehet tulajdonítani. Akinek nagyon kell, sztem megérné megpróbálnia! :)
  • Noodlee
    Én játszottam, régen, vagy tényleg szebbek lettek az efektek?
  • Laza
    Ja, regeltem gyors egyet, de már felhasználta valaki :)
    Gyanús, hogy már akkor be volt aktiválva mikor felrakta.
  • Fpocok
    Beregelted? Megnézted, hogy jó e?
  • Frank99
    és valaki már élt vele....
    :-)
  • oneal1
    lefotózza a cd kulcsot?:D loool
  • Frank99
    ez mekkora egy ökör....
  • TurboX
    jáájjj
  • GyaxyBoy
    Így lehet ingyen D3 hoz jutni! :)
  • attiGT
    grat, egy brimstonet megér. aki sok legendást meg jobb rareket akar találni az most játsszon, mert ugyanúgy mint 1.0.3nál pár napig patcht követően felhúzzák a dropratet
  • Frankie87
    Az durva. Szerintem a barbáromnál lecserélem a két kardot, és inkább kétkezes fegyóval fogok aprítani...:D
  • elitehun
    Ez hülye XDXD
  • attiGT
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Avenger
    Majd a 150 crit dmg + socket + 500 int-es staff lesz a jó nekem. :D
  • Braikingboss

Hát tényleg elég durvák lettek a legendaryk. Mai act 1 drop :D
  • Laza
    Ezt a Vaterás aukciót csekkoljátok, kiba nagy :D
    A képeket nézzétek, ott a lényeg :D

Eladó D3

Írtam is az embernek, de persze előtte 'csekkoltam' a képeken látható 'dolgokat' :D
  • elitehun
    Csávó most akar eladni egy 2-kezes fegyót 1000+ dps-es és van rajta 490 dexterity :D
  • Avenger
    Kétkezeseken minden stat maximuma 60 vagy 70%-al lett növelve. Vannak jó kis kombinációk így. :)
  • Skill
    van itt olyan aki eladná az accját? barbáros érdekelne. =)
  • skinnyman
    Azt nem ertem h akarjak megoldani h ha 60 utan is lehet fejlodni (ami statokban is megnyilvanul) akkor mi lesz pl azokkal a karikkal akik pl infernot mar vegigvittek. Ha a szornyeket erosebbe teszik ezzel osszhangban, akkor az inferno vegi karakterek hirtelen gyengek lesznek es mehetnek vissza act1be? (Ezt mondjuk megoldhatnak pl ugy h aki mar korabban vegigvitte, mittom en pl 50es szintrol indul, de ahogy ismerem oket ez kizarhato...) Ha meg nem teszik erosebbe oket, a sokas szintu paragonoknak nevetsegesen konnyu lesz inferno vege is. Ha meg a paragon szintek megsem szamitanak sokat ilyen szempontol, nagyjabol ertelmetlen az egesz dolog az mf buffot leszamitva.
  • Fpocok
    Lootok érezhetően jobbak...
    Nem emlékszem, hogy valaha is láttam volna 5k+ LoKes fegyvert :D
  • MoLc
    https://www.youtube.com/watch?v=QnjyooHb--E
  • Fpocok
    60 után van még 100 szint. Minden szinten fixen kapsz +3MF-ot így ahogy haladsz, le lehet cserélni MF geart DPS gearre... 300MF a max. 3*100=300
  • elitehun
    Igen tudom, kb a második patchel elbaszták...
  • oneal1
    valaki csak röviden pár szóban leírni, hogy a szintlépésnél 60 után mi a paragon magic és gold find?:)

köszönöm!
  • Fpocok
    Tetszik, hogy lehet látni, mennyi a range a mortarnak meg a fagyinak. Az viszont nem, hogy nem megy vissza a hpjük egy idő után...
  • Fpocok
    Az eredetileg is jó volt, csak aztán elkúrták.
  • elitehun
    Beszarok, végre megcsinálták az fps mérőt is
  • fakanal
    Gondolom ez a 3 ora valami tartaleknak szolgal, hogy ha problema van ne irjak tele a userek sok hulyeseggel a forumot.....
  • greyfox
    Már az is baj, ha korábban?
    Mitől félsz, lemaradsz? :)
  • who am I 7
    ja megy minden... :D
  • fakanal
    nyugtaval dicserd a napot.