Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem biztos, a jövõt nem ismered, lehet újra pörögni fog a kieg miatt. SCII topik is pörgött majd kifulladt Teljesen. Én (és még sokan) a mai napig játszom vele, de nincs beszéd téma. Amikor volt az szinte véget érés nélküli flémbe csapott 😊 Azért nem mindig.
Ebben is csökkeni fog a komment szám, amint a duzzogók megunják. A másik csoport a játékosok, azokat nem érdekli majd a fórum, mert ami érdekelte õket, az információ éhségüket lecsillapította, és inkább másfelé fordulnak, miközben nyomulnak újabb célokért.
Csak a kép kedvéért nem veszek valami szart
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
U mad bro? (Warcry rúna csalás nélkül 101k hp)
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

nekem 1200 az allres és 9000 az armor 37000hpval és ha nem varázsolok jól a varázslómmal, akkor simán halok
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Olyan kérdésem lenne, hogy van jelentõsége annak, hogy milyen bónusz sebzése van egy fegyvernek (poison, arcane, holy, cold, stb.). Mintha olvastam volna valahol, hogy pl. a méreg lassítja a champion-ok élet visszatöltését... stb. Lehet errõl valahol infót találni?
Köszönöm.
csak az esélyt növeli arra, hogy essen mondjuk 63-as ilvl item
azok közül az itemek közül amit dob, több is rare legyen.
Necro
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
De miattad akkor máshogy fogalmazok, 1000 mf-el nem fog 10 db raret dobni a mob, de nagyobb esély van rá, hogy azok közül az itemek közül amit dob, több is rare legyen.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
So you'll only get a bonus of 20% from followers."
Necro
Regards,
1000 mf-el is lehet hogy esik 100 ilvl 63 fegyod, és mind a 100 szar lesz, ez tök random.
Steam: greyfox
Így kicsit úgy nézki, mintha top itemeket akarnék, ami nem igaz, de 200+ óra után nagy mfel szaladgálva, azért jó lenne legalább 1 db majdnem TOP 😄
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Necro
(mármint az elbaszott áron berakottak vissza/átrakásán kívül, mert ott néha nekem is sikerül ilyen 3-600K-s cuccokat eladni 8-15 eurókért, dehát az a pár darab hetente a konstanstól kurva messze van...)
Necro
Feladó: eLiXir
Elküldve: 2012. 07. 05. 14:30
Tárgy: Nincs tárgy
HA NEM NÉZTED VÉGIG MI A KURVA ANYÁDÉRT IROD ODA HOGY 5 ÓRA BAZMEG, NEM EGYSZER IRKÁLSZ LE VMIT AZTÁN RÁ 2 PERCRE LEÍROD H NEM IS TUDSZ RÓLA, NEM IS NÉZTED, NEM IS OVLASTAD. GECIRE BUTA VAGY BAZMEG
Þór vígi þessi rúnar
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Most imádkozhatok, hogy ne vigyék el az itemeket, amiket tegnap raktam fel 😄
Pfuhh.
Na, akkor este kalmárkodok, elköltöm az ah-ban, és eladogatom, amit vettem, csak már Paypalt kiválasztva.
Köszi!
1. PayPal hozzárendelése.
2. Eladásnál ne a B.net Balance-hoz rendeld hozzá, hanem gördítsd le a menüt és állítsad be a paypal-t.
2-3 napon bellül meglesz az eladott tárgy ára a paypalodon.
mellesleg : ha bnet balance-odon van a pénz, az bukta 😊
MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD
Alapból battle.net balance van beállítva. Ezt nem válthattad át.
Nyilván azért csatoltam a Paypalt, hogy oda utalja ne szivassatok már 😞(
Ezt a kibaszást 😞
Hol kellett volna kiválasztanom eladásnál? Nem rémlik semmi ilyesmi.
eladó gold nálam . részletekért pm.
olcsón vennék d3 accot =)
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
de ne búsulj, forgasd meg. vegyél olcsón rmah-ban tárgyakat és tedd be drágán aranyért. ezzel is nagyokat lehet kaszálni...
2db 60-asom van inf.act2-3 környékén de egy stormshielden kívül semmi nem esett ami használható volt, talán nálam ez ölte meg az egészet.
egysíkú, monoton lett ami annak tudható be hogy folyton azt számolgatom hogy még hány ezer sárgának kell ahhoz kiesnie hogy összegyûljön annyi gold hogy az ah-ban tudjak venni egy jobb sárgát (mert ugye azok nekem nem esnek)...
komolyan néha elgondolkozok azon hogy mi lett volna ha a monszták csak goldot dobnak felszerelés vásárlására meg ott az ah(-sztem. ugyanez mint most)
no, de nem fröcsögök tovább még a végén rám gyújtjátok a lakást😊
pvp(vagy valami dropmodifierpatch-amit kétlek) remélem hoz majd egy kis vérfrissítést
Eladásnál nem állítottad be, hogy PayPal-ra tegye az összeget.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]