Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Köszi
A hydrat nem szeretem, mert van range amin tul nem lo, engem viszont elfearelnek 2-3x egymasutanba es a hydra maris nem csinal semmit, ellenben a blast mindig ut mivel a kaarkteremre centralodik es ha fear/befagyasztas is van kozbe azert a blast puffog.
Developer Hellhez elég ha betöltök egy késõbbi questet, majd visszamegyek a temetõbe, vagy fontos h. quest közben fedezzem fel, mert csak úgy generálja a pályát.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
de mondom a blast is jo, azt is szoktam hasznalni, mikor hogy van kedvem 😄
"Everything that happens, happens for a reason"
Don Kartács :)
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Bár érdekes, vari létedre annyi az all resed mint a barbáromnak...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel
De láttam olyat is, aki teljesen nélkülözte a frost nova-t.
asszondod hogy a kitelos skill összeállításban használod az illusionist skillt, ez egy elég értékes passzív skill, viszont nem egyértelmû, hogy ezen összeállításban hol van értelme...valahogy nem látom a mirror és a teleport skillt...és a critical mass, se teljesen világos nekem....oké, hogy van dimond skin, de a ranged karakter amúgy se arról híres, hogy f2f veri az ellent...szóval nem teljesen egyértelmû a ranged összeállítás
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A kiteolos vari akkor az amelyik távolról támad? Mert nekem az jön be inkább.
Ha ezt mar eldontotted akkor a skilleket is eszerint rendezed, kiteolos az hydra+ blizzard kombo, nagy dps-re gyur, mert ha megutik akkor az nagyon faj neki, leven ds-re gyur nem mitigationre, olyan passzivokat hasznal mint glass cannon (dps) illusionist a teleport miatt, esetleg crit build vagy ha nem akkor AP.
A melee mitigation wizard az egy szokatlan tortenet, sokak szerint ez egy olyan irany amit elobb utobb nerfelni fog a blizzard, mert mitigationre gyursz es cc-zel, ezert 2 ilyen wizard egy csapatba mindent megfog(fagyaszt), enyhen OP szagu. Hatranya hogy nagyon komoly geart igenyel, cserebe arcal veszel le mindent, sokat nem fogsz futkosni a mobok elol inkabb utanuk.
Szerintem a hatralevo 10 szinten probalgassad neked mi jon be.
Amit kertel tankolos es a kiteolos
Tankolos es kiteolos buildre is vannak variaciok, tankolosba ami fix az a frost nova mint cc, a diamond skin mint vedelem, es a prismaticos energy armor a resi miatt. A kiteolosba fix a hydra, a blizzard es a force armoros energy armor, a tobbit varialhatod. Jo kiserletezest, udv a varazslok vilagaban.
Pls majd valaki adjon egy jó kis build-et wizardnak. Most még csak 50-es vagyok, de olyan is jöhet, ami 60-tól lesz jó.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
ha vannak, akkor ja, par millat ossze lehet hozni
kék és fehéren kívül nem dobott semmit.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
monknak meg vita hiányában egyáltalán nem fog kelleni
Lófütty stat, de elég nagy armor jár mellé.
54-es armorok között is csak 500-as a legnagyobb Ah-ban.