Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm!
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Kezdjük ott, hogy pl.armoron nem sok fire damage-t láttam eddig.
Folytatjuk ott, hogy ha az affixeket kategorizáljuk, mint itt, nem hiszem, hogy egy kategórián belül elõfordulhat több egyszerre - bár egy +200% damage-es weapont szívesen megnéznék 😊
Szóval ki lehet venni abból a csodaszép tizedes törtbõl egy-két nullát.
(Tudom, legközelebb csak akkor ugassak, ha nekem már esett perfect cucc)
Ezzel az íjjal:
a damage 38 ezer (SS-el)
Ezzel pedig:
a damage 62 ezer (szintén SS mellett)
Mégis az elõbbivel úgy érzem sokkal jobban pusztítok, másrészt erõsen életképesebb vagyok. Utóbbi gondolom a 2,4% Life Steal miatt. Beállok a tömeggel szemben (akár elite pack is) és jöhetnek közelembe, alig tudnak leamortizálni.
A pusztítás hatásfoka viszont mitõl van? A nagyobb alap damage miatt a második íj nagy crit damage bónusza ellenére?
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Madi#2661
Gondoltam gyarapítanám, a "barát" listám. 😛
Nyugodtan felvehet bárki!
(A plan 1,4 milla :S Arra meg gondolom kár alapozni hogy egyszer csak az ölembe hullik, soha nem hullott még gem plan egyáltalán.)
Regards,
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
de én dolgozom.....
:-)
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
megérne annyit
Kíváncsi lennék a kovácsnál milyen elven számol, (nyilván a kraftolt cuccok is bekerülnek AH-ba). WD-vel kraftolgattam Normálon, és Nightmare-en, elég jól adogatta a +Int, +Vit holmikat elsõre.
Aztán valahogy Nightmare végére alábbhagyott a szintemnek megfelelõ, viselhetõ dolgok megjelenése a listán, és váltottam AH-ra.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Éljen a fair play!
Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem. Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.
a legandarymat is délelõtt dobta, elõte 61 órág semmit, és kivétel nélkül este játszottam...
<#nevetes1>#nevetes1>
Szerk: patch óta legalábbis
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Legendarik, settek meg elég langyik most, inkább legyen még kevesebb a droparate, de az legyen fasza.
Amúgy simán elképzelhetõ, hogy tudatos minden baki, valamelyik manager titkos komanndó dolgozta ki a profit maximalizálás érdekében 😄 lesznek még itt durva dolgok. A számokat, számok alakulását, mennyien játszanak nyilván látják.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
did the math.
If EVERYONE on earth would farm 1000 rares in act3 EVERYDAY for a LIFETIME (80 years), the chance to get a perfect statted chest rare with max str, vit, all resist, armor and 3 sockets.
The chance would be,
0.000014%.
Yes, to even get to 1% chance we would need 71000 planets with 6 billion people farming for 80 years.
Now for those who want to chase that near perfect items, let alone perfect items... Just go play with your faeces man, more chance to find something useful.
added the math, the initial math is not done by me:
63ilvl chance: 16.3%
6 affixes: 33%
6 affixes you want (out of the potential 336 you want 6): 0.00000000000043%
6 perfect rolls on those affixes: 0.0000343%
(These are all assuming an equal weight on affixes)
We want all of these events to occur when an item drops, so multiplying them together we get a chance of 1 in 12,430,127,609,782,100,000,000.
Keep in mind this is for a chest with 200 str, 300 vit, 80 res all, 397 bonus armor and 3 sockets.
If all people on earth (6x10^9) farm 100 rares a day for their whole life (365x80years), the chance would be.
(6x10^9x100x365x80)/(12.4x10^21)=1.41 × 10-6 = 0.00000141% chance.
source
De nem hiszem ám, hogy 50 új legendaryt 5-8 ember ne tudna pár hét alatt megkomponálni.
Here's the skinny:
1) What does the number displayed in the Public Games window actually represent?
The number that displays in the Public Games window represents the total number of games currently available to your hero, based on your game region and mode (Hardcore heroes qualify for a different set of Public Games). The number does not represent private games or Public Games that already have four players. Players hanging out in the character menus or using the auction house are not considered here either.
Érdekes, hogy akkor hogy sikerül egymás után mindig ugyanabba a játékba bekerülni, amikor elvileg 20 game megy. 😄
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
wtb használt d3 acc .
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
#50334 és az hogy jön ide? ugyanúgy szemetelted te is a topciot, nem is kicsit.
a mostani modtopichoz meg nincs közöm, amiatt ne hozzám gyere bõgni
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Az utolsó próbálkozó savmacska volt, most jön megint a modtopic spam rinya. De legalább már a játékos fórumban, nem az autó-motorban, meg az általánosban.
Azt nem tudom észrevetted-e már, hogy csak az olyan kislányokat lehet megbántani különc féle postokkal akik rögtön sírni kezdenek? Akinek nem inge nem veszi magára 😞 Ha nem sírnátok, nem lennének ilyen postok és flamek.
(de vigyázz, nehogy az általános fóruméba tedd, még a végén hülyének néznek)
#50329 mert a te jelenlegi és az elõzõ 6 hszednek marhára köze van a játékhoz
esetleg d3db-re próbáld meg beírni, hátha
tré bizony, AH-n van még mit heggeszteni