Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
asszondod hogy a kitelos skill összeállításban használod az illusionist skillt, ez egy elég értékes passzív skill, viszont nem egyértelmû, hogy ezen összeállításban hol van értelme...valahogy nem látom a mirror és a teleport skillt...és a critical mass, se teljesen világos nekem....oké, hogy van dimond skin, de a ranged karakter amúgy se arról híres, hogy f2f veri az ellent...szóval nem teljesen egyértelmû a ranged összeállítás
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A kiteolos vari akkor az amelyik távolról támad? Mert nekem az jön be inkább.
Ha ezt mar eldontotted akkor a skilleket is eszerint rendezed, kiteolos az hydra+ blizzard kombo, nagy dps-re gyur, mert ha megutik akkor az nagyon faj neki, leven ds-re gyur nem mitigationre, olyan passzivokat hasznal mint glass cannon (dps) illusionist a teleport miatt, esetleg crit build vagy ha nem akkor AP.
A melee mitigation wizard az egy szokatlan tortenet, sokak szerint ez egy olyan irany amit elobb utobb nerfelni fog a blizzard, mert mitigationre gyursz es cc-zel, ezert 2 ilyen wizard egy csapatba mindent megfog(fagyaszt), enyhen OP szagu. Hatranya hogy nagyon komoly geart igenyel, cserebe arcal veszel le mindent, sokat nem fogsz futkosni a mobok elol inkabb utanuk.
Szerintem a hatralevo 10 szinten probalgassad neked mi jon be.
Amit kertel tankolos es a kiteolos
Tankolos es kiteolos buildre is vannak variaciok, tankolosba ami fix az a frost nova mint cc, a diamond skin mint vedelem, es a prismaticos energy armor a resi miatt. A kiteolosba fix a hydra, a blizzard es a force armoros energy armor, a tobbit varialhatod. Jo kiserletezest, udv a varazslok vilagaban.
Pls majd valaki adjon egy jó kis build-et wizardnak. Most még csak 50-es vagyok, de olyan is jöhet, ami 60-tól lesz jó.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
ha vannak, akkor ja, par millat ossze lehet hozni
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
kék és fehéren kívül nem dobott semmit.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
monknak meg vita hiányában egyáltalán nem fog kelleni
Lófütty stat, de elég nagy armor jár mellé.
54-es armorok között is csak 500-as a legnagyobb Ah-ban.

Ez mennyit ér, ér valamit? Statból sok hasznosat nem ad, de a sebzés talán nem rossz, viszont aszerint nem tudok rendezni AH-ban így nem jövök rá mennyit ér.
Regards,
Köszönöm!
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Kezdjük ott, hogy pl.armoron nem sok fire damage-t láttam eddig.
Folytatjuk ott, hogy ha az affixeket kategorizáljuk, mint itt, nem hiszem, hogy egy kategórián belül elõfordulhat több egyszerre - bár egy +200% damage-es weapont szívesen megnéznék 😊
Szóval ki lehet venni abból a csodaszép tizedes törtbõl egy-két nullát.
(Tudom, legközelebb csak akkor ugassak, ha nekem már esett perfect cucc)
Ezzel az íjjal:
a damage 38 ezer (SS-el)
Ezzel pedig:
a damage 62 ezer (szintén SS mellett)
Mégis az elõbbivel úgy érzem sokkal jobban pusztítok, másrészt erõsen életképesebb vagyok. Utóbbi gondolom a 2,4% Life Steal miatt. Beállok a tömeggel szemben (akár elite pack is) és jöhetnek közelembe, alig tudnak leamortizálni.
A pusztítás hatásfoka viszont mitõl van? A nagyobb alap damage miatt a második íj nagy crit damage bónusza ellenére?
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Madi#2661
Gondoltam gyarapítanám, a "barát" listám. 😛
Nyugodtan felvehet bárki!
(A plan 1,4 milla :S Arra meg gondolom kár alapozni hogy egyszer csak az ölembe hullik, soha nem hullott még gem plan egyáltalán.)
Regards,
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
de én dolgozom.....
:-)
megérne annyit
Kíváncsi lennék a kovácsnál milyen elven számol, (nyilván a kraftolt cuccok is bekerülnek AH-ba). WD-vel kraftolgattam Normálon, és Nightmare-en, elég jól adogatta a +Int, +Vit holmikat elsõre.
Aztán valahogy Nightmare végére alábbhagyott a szintemnek megfelelõ, viselhetõ dolgok megjelenése a listán, és váltottam AH-ra.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Éljen a fair play!
Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem. Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.
a legandarymat is délelõtt dobta, elõte 61 órág semmit, és kivétel nélkül este játszottam...
<#nevetes1>#nevetes1>
Szerk: patch óta legalábbis
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Legendarik, settek meg elég langyik most, inkább legyen még kevesebb a droparate, de az legyen fasza.
Amúgy simán elképzelhetõ, hogy tudatos minden baki, valamelyik manager titkos komanndó dolgozta ki a profit maximalizálás érdekében 😄 lesznek még itt durva dolgok. A számokat, számok alakulását, mennyien játszanak nyilván látják.