78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#56085 - mindenki, aki küldött nekem idáig btaget, az automatikusan kapott mostantól online profil linket is
- tocseket hozzáadtam
- akinek kell btag + online profil link a fejlécébe, küldje el nekem priviben a btagját -
#56084 2-3 nap -
#56083 ha paypalról küldök pénzt az accomra mennyi idő alatt érkezik meg rá? -
Aspyrin #56082 Pontosan. -
radical #56081 doh! már igen. -
#56080 #56075
olvasni tudsz-e? -
radical #56079 vágom hogy ott a battle tag link de nekem read only... -
#56078 én most erre így effektíve nem vagyok hajlandó válaszolni. -
#56077 Köszi a tanácsot. Hazaérek, kipróbálom. -
radical #56076 megy köszi
tagot kinél lehet feltetetni? -
#56075 nah működik elvileg minden frankón, sűrű ctrl + f5 után az sg skinesek is látják a btagokat meg az online profil linkeket
aki akarja ezeket a fejlécébe, írja le priviben az adatokat, és berakom -
#56074 őő bugos most kb. az összes skin, sorry, nemsoká jó lesz -
#56073 Te kérdezted -
Aspyrin #56072 Hm, klassz. -
#56071 EHP halmozok, nem életet -
Aspyrin #56070 Azt látom, hogy brutális mennyiségű életet halmoz, de azon kívül semmi extra. -
#56069 Téglát raksz a Revenge gombjára meg CD-re kened a Furious chargeot, na meg nem árt 100k hp és 1300 all res
Kb így 8)
Szerk: füllentettem, 1200 is elég -
#56068 Én nem tudom, mi ugyanúgy csak álltunk és lestük, hogy ez meg mit csinál odabent a tűzbenarcanebanpoisonban :D -
Aspyrin #56067 Engem meg lehet győzni. :)
Mi okozza a sebezhetetlenségét? -
#56066 mert az alap sg stílus azért maradt bent, merthogy bizonyos usereknek "semmi plusz funkció nem kell, csak a letisztult semmi"
de akkor berakom oda is a linkeket, megnézzük
különc: én látom varázsgömbbel hogy ki milyen stílust használ, legtöbben alap sg-t -
#56065 Pedig így van, nem sebződik act3ban 3 playerben, 1ben főleg nem, mert még kap buffot a followerjétől. -
#56064 lol -
#56063 Azt hittem te is trollkodsz,mert egy plusz funkcio miert lenne zavaro,de ha megse akkor igen tedd. -
Aspyrin #56062 Azért én azt megnézném. ;) -
#56061 Legközelebb akkor megpróbálom valami varázsgömbbel megnézni, hogy kinek milyen stílus van beállítva az oldalon és ahhoz igazodom, és nem fogok szartengert elindítani, bocs -
#56060 Akarsz esetleg a konkrét, témához kapcsolódó kérdésre ( #56052 ) is válaszolni, vagy csak nyáladzva f5özgetsz abban a hitben, hogy érdekelsz? -
#56059 amúgy teis trollkodás helyett válaszolhatnál, mert ÉRTED / ÉRTETEK akarok megint tenni -
#56058 lol :D
az a karakter nemhogy megfekszik, sebezni nem lehet -
#56057 Latod, nem csak engem irritalsz. -
#56056 Arról már lekésett :/ De az ötleted jó lett volna. -
#56055 Pont errol beszeltem az utolso hozzaszolasomba,kosz,hogy megerositetted. -
Aspyrin #56054 oh, szerintem act3-ban 5 mp alatt fekszik... -
Noodlee #56053 Most az egyszer legyél te az okosabb, eddig mindig ő volt az :P -
#56052 berakjam alap sg stílusra a btageket meg az online profil linkeket? zavaró lenne, vagy segítene? -
#56051 Tegnapi szerzemeny:
Persze mondhatnam hogy a mocskos f@szert farmolom en act 3-at ha ilyen fos 52-es cuccot dobnak, de legalabb legendary amit osszesen masodszorra dobtak le nekem szoval inkabb nem mondok semmit :) -
#56050 Privát lelkisegély szolgálatom él, pácienseket fogadok, nem offolom a topicot. A hol fog ez érdekelni duma aranyos, nem írnál 4 soros postokat ha nem érdekelne. -
sanyiiiii #56049 Dex crit dmg vit (vagy %life kb 30k hpig) és crit chance ebben a sorrendben. Sp gloom és smokescreen közül válaszd ki amelyik jobban fekszik neked és azt használd. Prephez használj backup plant, esetleg battle scarst de inkább az előbbi. -
sata75 #56048 ne foglalkozz velük mindig ezt csinálják -
#56047 -
#56046 Eloszor is, te felisten(legalabbis annak hiszed magad itt sg-en,mar mas topikbol is lejott),neked nem tetszett,h irtam valamit ami teljesen korrekt volt es te szolsz kozbe,amikor meg annyi kozod nem volt hozza mint nekem,mert en nem kotozkodtem,viszont te 100%-ban ezt teszed most is.
En nem foglak besorolni a bekepzelt minden leben kanal emberek koze,nem...De aruld mar el nekem,hogy egy ilyen ember ha besorol engem akarhova,hol fog ez erdekelni?