78986
  • j0nNyKa
    - mindenki, aki küldött nekem idáig btaget, az automatikusan kapott mostantól online profil linket is
    - tocseket hozzáadtam
    - akinek kell btag + online profil link a fejlécébe, küldje el nekem priviben a btagját
  • rage
    2-3 nap
  • oneal1
    ha paypalról küldök pénzt az accomra mennyi idő alatt érkezik meg rá?
  • Aspyrin
    Pontosan.
  • radical
    doh! már igen.
  • ToCsEk
    olvasni tudsz-e?
  • radical
    vágom hogy ott a battle tag link de nekem read only...
  • j0nNyKa
    én most erre így effektíve nem vagyok hajlandó válaszolni.
  • pisztácia
    Köszi a tanácsot. Hazaérek, kipróbálom.
  • radical
    megy köszi

tagot kinél lehet feltetetni?
  • j0nNyKa
    nah működik elvileg minden frankón, sűrű ctrl + f5 után az sg skinesek is látják a btagokat meg az online profil linkeket

aki akarja ezeket a fejlécébe, írja le priviben az adatokat, és berakom
  • j0nNyKa
    őő bugos most kb. az összes skin, sorry, nemsoká jó lesz
  • Különc
    Te kérdezted
  • Aspyrin
    Hm, klassz.
  • Különc
    EHP halmozok, nem életet
  • Aspyrin
    Azt látom, hogy brutális mennyiségű életet halmoz, de azon kívül semmi extra.
  • Különc
    Téglát raksz a Revenge gombjára meg CD-re kened a Furious chargeot, na meg nem árt 100k hp és 1300 all res

Kb így 8)

Szerk: füllentettem, 1200 is elég
  • jazzy
    Én nem tudom, mi ugyanúgy csak álltunk és lestük, hogy ez meg mit csinál odabent a tűzbenarcanebanpoisonban :D
  • Aspyrin
    Engem meg lehet győzni. :)
    Mi okozza a sebezhetetlenségét?
  • j0nNyKa
    mert az alap sg stílus azért maradt bent, merthogy bizonyos usereknek "semmi plusz funkció nem kell, csak a letisztult semmi"
    de akkor berakom oda is a linkeket, megnézzük

különc: én látom varázsgömbbel hogy ki milyen stílust használ, legtöbben alap sg-t
  • jazzy
    Pedig így van, nem sebződik act3ban 3 playerben, 1ben főleg nem, mert még kap buffot a followerjétől.
  • Különc
    lol
  • setuh
    Azt hittem te is trollkodsz,mert egy plusz funkcio miert lenne zavaro,de ha megse akkor igen tedd.
  • Aspyrin
    Azért én azt megnézném. ;)
  • Különc
    Legközelebb akkor megpróbálom valami varázsgömbbel megnézni, hogy kinek milyen stílus van beállítva az oldalon és ahhoz igazodom, és nem fogok szartengert elindítani, bocs
  • jazzy
    Akarsz esetleg a konkrét, témához kapcsolódó kérdésre ( #56052 ) is válaszolni, vagy csak nyáladzva f5özgetsz abban a hitben, hogy érdekelsz?
  • j0nNyKa
    amúgy teis trollkodás helyett válaszolhatnál, mert ÉRTED / ÉRTETEK akarok megint tenni
  • j0nNyKa
    lol :D
    az a karakter nemhogy megfekszik, sebezni nem lehet
  • setuh
    Latod, nem csak engem irritalsz.
  • jazzy
    Arról már lekésett :/ De az ötleted jó lett volna.
  • setuh
    Pont errol beszeltem az utolso hozzaszolasomba,kosz,hogy megerositetted.
  • Aspyrin
    oh, szerintem act3-ban 5 mp alatt fekszik...
  • Noodlee
    Most az egyszer legyél te az okosabb, eddig mindig ő volt az :P
  • j0nNyKa
    berakjam alap sg stílusra a btageket meg az online profil linkeket? zavaró lenne, vagy segítene?
  • skinnyman
    Tegnapi szerzemeny:

Persze mondhatnam hogy a mocskos f@szert farmolom en act 3-at ha ilyen fos 52-es cuccot dobnak, de legalabb legendary amit osszesen masodszorra dobtak le nekem szoval inkabb nem mondok semmit :)
  • jazzy
    Privát lelkisegély szolgálatom él, pácienseket fogadok, nem offolom a topicot. A hol fog ez érdekelni duma aranyos, nem írnál 4 soros postokat ha nem érdekelne.
  • sanyiiiii
    Dex crit dmg vit (vagy %life kb 30k hpig) és crit chance ebben a sorrendben. Sp gloom és smokescreen közül válaszd ki amelyik jobban fekszik neked és azt használd. Prephez használj backup plant, esetleg battle scarst de inkább az előbbi.
  • sata75
    ne foglalkozz velük mindig ezt csinálják
  • oneal1
  • setuh
    Eloszor is, te felisten(legalabbis annak hiszed magad itt sg-en,mar mas topikbol is lejott),neked nem tetszett,h irtam valamit ami teljesen korrekt volt es te szolsz kozbe,amikor meg annyi kozod nem volt hozza mint nekem,mert en nem kotozkodtem,viszont te 100%-ban ezt teszed most is.
    En nem foglak besorolni a bekepzelt minden leben kanal emberek koze,nem...De aruld mar el nekem,hogy egy ilyen ember ha besorol engem akarhova,hol fog ez erdekelni?