Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

melee wiznek is jo a venom hydra hisz stackelnek a venom tocsak es ha allnak a mobok akkor igen jo nagyokat tickel kis aoeben a kopes.

Kandurex
közben már javítottad 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
de figyelj már sun,

asszondod hogy a kitelos skill összeállításban használod az illusionist skillt, ez egy elég értékes passzív skill, viszont nem egyértelmû, hogy ezen összeállításban hol van értelme...valahogy nem látom a mirror és a teleport skillt...és a critical mass, se teljesen világos nekem....oké, hogy van dimond skin, de a ranged karakter amúgy se arról híres, hogy f2f veri az ellent...szóval nem teljesen egyértelmû a ranged összeállítás

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Frankie87
Köszi a korrekt leírást, mindenképpen kísérletezem még, csak kiv lettem volna a pró varik véleményére, mit tanácsolnak.
A kiteolos vari akkor az amelyik távolról támad? Mert nekem az jön be inkább.

A fene, a kieolos builden rosz passziv maradt 3iknak, illusionist helyett glass canon vagy AP, vagy amire neked van szukseged.
Szerintem nem igazan jo a helyzet ha igy kered. Akinek mar van legalabb egy 60as karija az mar tudja hogy 1-60ig teljesen mindegy a build, a lenyeg hogy kiserletezd ki magadnak melyik stilus a tied, ranged kiteolos vagy melee keveset mozgos cc-zos.
Ha ezt mar eldontotted akkor a skilleket is eszerint rendezed, kiteolos az hydra+ blizzard kombo, nagy dps-re gyur, mert ha megutik akkor az nagyon faj neki, leven ds-re gyur nem mitigationre, olyan passzivokat hasznal mint glass cannon (dps) illusionist a teleport miatt, esetleg crit build vagy ha nem akkor AP.
A melee mitigation wizard az egy szokatlan tortenet, sokak szerint ez egy olyan irany amit elobb utobb nerfelni fog a blizzard, mert mitigationre gyursz es cc-zel, ezert 2 ilyen wizard egy csapatba mindent megfog(fagyaszt), enyhen OP szagu. Hatranya hogy nagyon komoly geart igenyel, cserebe arcal veszel le mindent, sokat nem fogsz futkosni a mobok elol inkabb utanuk.
Szerintem a hatralevo 10 szinten probalgassad neked mi jon be.
Amit kertel tankolos es a kiteolos
Tankolos es kiteolos buildre is vannak variaciok, tankolosba ami fix az a frost nova mint cc, a diamond skin mint vedelem, es a prismaticos energy armor a resi miatt. A kiteolosba fix a hydra, a blizzard es a force armoros energy armor, a tobbit varialhatod. Jo kiserletezest, udv a varazslok vilagaban.
Frankie87
Köszi, kis nyomozással végül én is megtaláltam.
Pls majd valaki adjon egy jó kis build-et wizardnak. Most még csak 50-es vagyok, de olyan is jöhet, ami 60-tól lesz jó.

Elvileg 09:00-ig.

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Frankie87
Üdv!

Meddig állnak a szerverek?

j0nNyKa
van flawless star topaz, es sima star topaz recepted is? nyilvan csak ugy erdemes belevagni
ha vannak, akkor ja, par millat ossze lehet hozni

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Most esett egy perfect star topaz recept (amethyst jobb lett volna 😊. Érdemes kraftolással foglalkozni? Veszik?
j0nNyKa
szerintem nem lenne egyszeru olyat talalni, akinel ez maskepp tortent - azmodan iszonyat gyenge boss; 1. normalos killen, es 5os NV stackos farmolason kivul pedig soha semmit nem dobnak a bossok

Frank99
most vertem agyon Asmodant Hell-en, esélye nem volt.
kék és fehéren kívül nem dobott semmit.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

rhazid
1 órája is mentem egy runt a 3.ik mob packnál (2es valor) esett egy rare aztán a 4.iknél is és utána mindegyiknél 1-3 rare (találtam egy egész jó kis fegyvert magamnak 😊 ).

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

j0nNyKa
dhnak kb tökmind1 hogy 3-400zal több armoros chested van-e, úgyis cloak kell neki max discippel, töb dex-szel, meg azért egy 100as vitával
monknak meg vita hiányában egyáltalán nem fog kelleni

Szerintetek ez ér valamit?
Lófütty stat, de elég nagy armor jár mellé.
54-es armorok között is csak 500-as a legnagyobb Ah-ban.

Köszi!
semmit nem ér, még mf miatt sem kellhet senkinek, gemmel sokkal többet ki lehet hozni
skinnyman
Venom Hydra-t nagyon is használnak, egyébként passz

Regards,

Mennyit érhet ez a sapi? Wizarddal 0 percet toltam, nem vágom nagy dolog ez a magas armor vagy pl az a hydrás cucc sor ér valamit náluk? Vagy egy fos skill, amit nem használnak? 😄😄
skinnyman
Beraktam 200-ért, thx

Regards,

Aradebil2
damagen kívül gyak 0 hasznos affix van rajta,talán mf-esnek el lehet adni 100k körül( bár állítólag gold+magicfindos nagyon jól megy a botok miatt, lehet megérné drágábban is)

poruljartal
200ért beteszed lehet elviszi valaki, de damage szerint nem lehet ja. Bár a sebzése valóban elég impresszív

skinnyman

Ez mennyit ér, ér valamit? Statból sok hasznosat nem ad, de a sebzés talán nem rossz, viszont aszerint nem tudok rendezni AH-ban így nem jövök rá mennyit ér.

Regards,

Frankie87
50-es WIzard-nak adna valaki build-et. Csak passive skillekre kellene.
Köszönetem!

yesname
Azt választottam. Mint írtam én is úgy érzem sokkal jobban megyek vele, csak kellett a megerõsítés mielõtt eladom a crit damageost és már nem tudom visszaszerezni 😊. (mivel AH-ból semmit sem veszek, nekem sessen).
Köszönöm!

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Nekem gyanús az a 336 totál affix.
Kezdjük ott, hogy pl.armoron nem sok fire damage-t láttam eddig.
Folytatjuk ott, hogy ha az affixeket kategorizáljuk, mint itt, nem hiszem, hogy egy kategórián belül elõfordulhat több egyszerre - bár egy +200% damage-es weapont szívesen megnéznék 😊
Szóval ki lehet venni abból a csodaszép tizedes törtbõl egy-két nullát.
(Tudom, legközelebb csak akkor ugassak, ha nekem már esett perfect cucc)
Fpocok
SS túl van értékelve, válaszd elsõt.

Parasite Eve 2, best game EVER!

yesname
Lenne egy érdekes kérdésem DH szakik elõnyben.

Ezzel az íjjal:

a damage 38 ezer (SS-el)

Ezzel pedig:

a damage 62 ezer (szintén SS mellett)

Mégis az elõbbivel úgy érzem sokkal jobban pusztítok, másrészt erõsen életképesebb vagyok. Utóbbi gondolom a 2,4% Life Steal miatt. Beállok a tömeggel szemben (akár elite pack is) és jöhetnek közelembe, alig tudnak leamortizálni.
A pusztítás hatásfoka viszont mitõl van? A nagyobb alap damage miatt a második íj nagy crit damage bónusza ellenére?

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Hi
Madi#2661
Gondoltam gyarapítanám, a "barát" listám. 😛
Nyugodtan felvehet bárki!
skinnyman
Valaki tud csinálni flawless star amethyst-et jófejségbõl, elõállítási ár közelében?

(A plan 1,4 milla :S Arra meg gondolom kár alapozni hogy egyszer csak az ölembe hullik, soha nem hullott még gem plan egyáltalán.)

Regards,

Én is többnyire csak este tudok játszani és valor 5 tel nekem is 2-3 dob szinte minden elite.
rhazid
melyik act? csak mert én tegnap kb ilyen tájt vagy talán mégkésõbb is nyomtam és packekbõl 5ös valorral kaptam a 2-3 raret act1 (agony lvl 2 > warden > butcher egy két dungeon cemetery of forsakenben).

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Frank99
akkor majd visszamegyek oda.... lassan végzek hell-el.
de én dolgozom.....

:-)

Frank99
hol is lehet ilyen botot venni????
megérne annyit

Délelõtt hármasával dobja legtöbbször a rareket, ilyenkor meg alig látni akár egyet is.

Carmang
Elnézve, hogy milyen faja cuccok vannak AH-ban, azt kell mondjam, hogy "globálisan" nincs baj a drop rate-ekkel. Ja, hogy nem neked esik a tutifrankó cucc? Bocsesz... 😊
Kíváncsi lennék a kovácsnál milyen elven számol, (nyilván a kraftolt cuccok is bekerülnek AH-ba). WD-vel kraftolgattam Normálon, és Nightmare-en, elég jól adogatta a +Int, +Vit holmikat elsõre.
Aztán valahogy Nightmare végére alábbhagyott a szintemnek megfelelõ, viselhetõ dolgok megjelenése a listán, és váltottam AH-ra.

Különc
Bossok leölése vagy akár elite/unique packok leölése adjon valor pontot, amiért a városban megveheted az ingyen legendaryd, más játékban bevált

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Amúgy a nagy blizzard anti-hack dolog elég szánalmas. Majd õk bannolják mindig a botokat. Aha igen, öcsém most mondja, hogy haverjának valamikor most bannolták a második botját. Azt mondta kb le is szarja, mert amíg ment 1600 eurot hozott neki.
Éljen a fair play!

Southy
Szerintem a leglogikusabb a Tf2 drop modell lenne, hogy egy heten bizonyos mennyisegu item (itt - legendary) eshet ki, igy azok akik kevesebbet jatszanak az elso par oraban jutalmazobbnak erzik a droppot, mig akik beleolnek tomerdek orat azok is jol jarnak, mert tobb dropjuk lesz.

Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem. Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.

Frank99
mármint?

goblin farmból is pont ez látszik

Frank99
aha

Frank99
sztem is.
a legandarymat is délelõtt dobta, elõte 61 órág semmit, és kivétel nélkül este játszottam...

<#nevetes1>

Különc
Pedig a játék õket célozza meg

Szerk: patch óta legalábbis

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

jazzy
Szerinted mi menne akkor? Elöntené a fórumot a dolgozó emberek tömege, hogy õk nem tudnak délelõtt játszani, nekik nem jut annyi fat loot.
Hegi90
ez most is így van szvsz

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

poruljartal
a legjobb megoldás egy dinamikus droprate lenne szerintem, ami nõ azzal, ha kevesen játszanak, csökken, ha sokan...
Legendarik, settek meg elég langyik most, inkább legyen még kevesebb a droparate, de az legyen fasza.

Amúgy simán elképzelhetõ, hogy tudatos minden baki, valamelyik manager titkos komanndó dolgozta ki a profit maximalizálás érdekében 😄 lesznek még itt durva dolgok. A számokat, számok alakulását, mennyien játszanak nyilván látják.

Hegi90
<#idiota>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S