Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért köszönöm a segítséget, próba tovább... 😊
WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Azt már említeni se kell, hogy kong az ürességtõl. Mindez jellemzõen magasabb szinten, alacsonyan egész tûrhetõ.
Ezt most az elvándorlási hullám okozta, vagy korábban is ilyen volt?
Buta kezdõ kérdései. Bocs, ha hülyeséget kérdeztem!
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Én sem amit õ dob.
WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening
álljatok meg egymás mellett, ne nyúljon semmihez, és menni fog
B terv, hogy.. eldobod neki.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Lehet amatõr a kérdés, de így jártam... 😊
Beinvelek valakit party-ba, hogyan tudom neki átadni a cuccokat a ládámból?
Ha a trade-re kattintok, azt írja hogy a player busy.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
egyébként jogos, picit halk az in-game zene, a többit le kell tekerni 50-70 körülre, hogy jól lehessen hallani
A Diablo menün kívüli zenéket meg sem ismerném, ha pl. a rádióban menne, mert valamiért nem hallom õket, talán a játék hevében elvesznek, vagy nem tudom.
A hangerõ 100-on van, mielõtt valamelyik okos mondaná, hogy adjak rá hangerõt 😛
...
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Regards,
Parasite Eve 2, best game EVER!
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
(Page of JC average 10 eladottra meg 2.8 euro az elég gáz. Ki az a retardált aki az 50 goldos paget ennyiért megveszi. 😄)
Valaki próbálta már innen 0.25-ért berakni hogy viszik-e? Én nem tudom kipróbálni, nincs real money beállítva, de gondolom nincs mit veszteni rajta.
Regards,
Regards,
ír egy csomó nagyon okos dolgot, amiben nem tudok nem egyetérteni vele
de JÓPÁR (~ a fele) pontjába ha belegondolok, kikaparnám a saját szemem, ha úgy lenne, ahogy õ leírja (vagy csak szimplán egyáltalán nem értek egyet)
írok pár példát így az elejérõl:
nekem kurvára tetszenek a zenék, a diablo 3 évek óta az egyetlen olyan játék, amit nem winamp mellett játszom, hanem in-game zenével#7 The music is repeated so much throughout the different acts
diablo2-ben ez miért nem volt baj? igen, azóta dragon age-en és társain nõttünk fel, de egy h'n's sose arról szólt, hogy piros a karakterem rúzsa, vagy lila - úgyis brutál full páncélokban fogsz rohangálni, és messzirõl, kicsiben nézed a karakted, ahogy DARÁL#8 Each character has no customisation options as to how they look like
kurvajó a grafikai motor, bár tény, hogy kellett hozzá a darkd3 mód, hogy igazán epicnek érezzem#10 The graphics are not amazing and the details aren't so good
grafikát baszogatni ebben a játékban... kicsit olyan nemtom, szardobálásnak tûnik
15x akkora northern highlands, és társai? tépném a hajamat. hack and slash b*meg, nem eltévedni akarok, hanem zúzni.#14 Maps, there is not enough maps in each act, the maps themselves are very small
ez most komoly? ez visszasírja, hogy diablo2-ben nem láttál tovább az orrodnál? again, tépném a hajamat.#16 No day or night
perpill ennél a pontnál járok - tovább fogom olvasni, de már most nagyon sokba bele tudok kötni
azokat le sem írom, hogy nekem kurvára nem hiányzik a stat pont osztás, mert pontosan megvan a stat osztás a játékban: úgy választok geart, ahogy a statjaimat osztanám, pont, end of story
én pakolom magamra a vitásabb dolgokat dh-val, ha lenne stat osztás, dobálnám vitára õket - mi is lenne a különbség?
na mind1, legyen neki igaza, de azért ne tekintsük már bibliának az írását azért, mert jól tördelve, rendesen megfogalmazva írta le
Amióta kinnt van a wow, azóta lehet tudni, hogy teljesen felesleges jó ötleteket adni a forumon, mert le se szarják. És itt a lényeg.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
A dologban az erdekes hogy van jopar forumozo aki vegigolvasta es nem azon vannak elkepedve hogy mekora az irkalmany hanem hogy mennyire fejen talalja a szoget 100 pontbol legalabb 79ben. Amiota elolvastam azota sem tudom kiverni a fejembol azokat a gondolatokat hogy mi lenne ha ugy mukodne a craft, a dye, a party ahogy a srac felvazolja. Persze az nem a diablo 3 lenne, vagy varjunk csak talan az lenne az igazi diablo 3?
Sima ügy, fõleg ha a hétvégéket nézzük, de másra azért nem nagyon juthatott idõd.
Steam: greyfox
Wizard:lvl 60, total time played:157 hours, 17 mins
Monk:lvl 60, total time played 74 hours, 36 mins
Barbarian:lvl 60, total time played:60 hours, 57 mins
Demon Hunter: lvl 55, total time played:54 hours, 36 mins
Witch Doctor: lvl 11, total time played:2 hours, 11 mins
Osszesen:349 hours, 37 mins es nekem meloba kell jarnom meg ilyesmi...Valamint igen, a jatek kibaszott unalmas (de lassan visszahozza az arat😄 Illetve aug. 28: GW2!!!!)
Nem mellekesen megjegyeznem, hogy haverom csak azert vedd 1 42"-es full hd tv-t es PS3-at, mert megtetszett neki a Heavy Rain.....(olyan £700 volt akkor, ma mar kevesebbol is meglenne)Persze messzirol jott ember azt mond amit akar es screenshot vagy meg sem tortent, de hat hol nem szarom ne le, hogy elhiszed-e (vagy akarki mas) vagy sem?😛
És akkor most lehet sorolni a játékok listáját, ami 500+ órás szórakozást nyújt manapság (casual 99% player base Pistikének ez legalább 10 év).
Short version
You spent a fortune on a pc/tv surround setup to play 1 game
You were disappointed with said product X.
You now feel like a sad Panda.
now what?
Meg ez is jó:
dear op:
China called! They want their Wall back!
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P