Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pisztácia
Hááát... nekem anno barbárral úgyment hell, hogy direkt se tudtam volna meghalni.
Viszont most wizardal... szenvedek rendesen...

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Frank99
sajnos barbi annyival nem 1x-û, mint gondoljuk sokan....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Lammer
500K... en megkevesebbol toltam vegig uberszar gearrel wizzarddal hellt... akkor haltam meg, amikor nem figyeltem oda, mert telefont kaptam... erre barbival meg itt szenvedek... de mar megvan a build, hogy mivel rohandjak neki 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Frank99
ez még itt van?

Frank99
igaza van.

500 k-ból feltankolva vertem végig 1-2 halállal Act 3-4-et majd agyon Diablót (illetve a gyerek) 1/2 órája.
viszont az infernó az nem semmi. 5-6 ütés egy pici zombinak?

lehet új cuccot venni, úgy nézem....

elhiszem. de mint látjuk még van aki nem tudja =((((

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Minden karakternek van olyan skillje, ami szinte halhatatlanságot ad neki pár másodpercre, szerintem próbálkozz azzal, ha nyomja a meteort.
Amúgy mindig van egy olyan terület, ahol túl lehet élni a meteorját bármi nélkül is, csak ki kell fogni 😊

Uncsiii.....<#gonosz3>

Get a life!

Frank99
oda használt a fegyverdobálást, és kerüld ki a zöld köröket, ahova bombáz. mozogj folyamatosan.

vegyél tõlem 1met . az kb 2 gombóc fagyi ára. abból meg simán veszel megfelelõ geart . =)
eladó diablo 3 gold.
megunt diablo accot vennék.

Szerintem HC karakter, különben nem hiszem, hogy kérdezné, hanem kipróbálná 😊

Lammer
skacok...

sajnos kicsit elkenodtem...

barbimmal keptelen vagyok megolni hellen Belialt... mit javasoltok skill teren?

sajnos ubercheap a gearem... aranyam is van max 40000... tanacstalan vagyok... meghalok 2 mp alatt... szerintem keves a resim a szarjahoz...

wizarddal emlexem gyaloggalopp volt... meg diablo is hellen... 😞

hiaba ugralok (nagyon megtetszett a leap... raadasul armoros runaval), valamikor nincs hova, mert mindenhol sebez a koreivel... legalabb wizzel diamondskin megvedett meg teleporttal szepen eltancoltam, kozben meg ment a hydra... tanacstalan vagyok...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Jabar
Szerintem a sebzésed kevés lesz, de próbáld ki, nem veszítesz semmit 😊

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Ezekkel a statokkal kezdhetem act2-õt ?

Get a life!

valaki tudja mi az sgs neve Donfla battletagnek ?

Se normális stat, se loh, se critical növelés, semmi.
Kb. a viten kívül nincs rajta semmi.
Azért lehet, hogy valakinek eltudja sózni.

Avenger
Amúgy valamilyen szinten igaza van, szerencsével kaphatsz érte 100k-t.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Ha feltûnt volna a hülyeség még mindig nem érdekel, nem hiába írtam ide, de igaz, én vagyok a barom hogy néha várok normális választ is...

Get a life!

ronihun
nekem feltûnt, alacsonyabb szinten eléggé lelassult a kereskedelem, eddig mindent elvittek, amit beraktam, nem drágán persze, most már jobb cuccokat sem visznek ugyanannyiért, pedig pár hete aktív volt nagyon a fejlõdéshez való itemek adás-vétele, de mint mondtam én csak a lv30 körülrõl beszélek

...

Carlos
2239 goldot, mint ahogy már megválaszolták a másik topikban is.

Þór vígi þessi rúnar

Kb, mennyit érhet ?!

Get a life!

Ja nekem is ez van, de az email megjott korrekten, szoval nemhiszem hogy kene aggodni.

Most akkor mi van, ezzel az MF gear cserével ?!

Get a life!

ilyen már volt valakinek?eltünt a zsééé remélem azé megküldik 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Teljesen mások az árak. Hogy jobb vagy nem jobb, mindenki döntse el maga.
Az inferno kezdõgear, amin értelmes mennyiségû allres van, bitang drága. Az egyszerû vitality/allres kék szarok, amik softcore-ban 20-100k-ba kerülnek, ott fél millió felett indulnak. A 60-70 allres-esek pedig millió körül.
Viszont a top cuccok sokkal olcsóbbak, mert valószínûleg nem igazán van rájuk kereslet.

Én a legolcsóbb kukásgearbõl szedtem össze némi allres-t, hogy ne oneshotoljanak, de néha már kicsit sok a stressz a szívemnek egy-egy keményebb packon. Valami stabilabb act1 gear kerülne 5-10 millióba alaphangon. Addig még pár szívrohamot túl kell élnem Halls of Agony-ban.

Nem trialos, valamiért nem engedi, ráadásul errõl egyik fórumon sem találtam semmit.
Azért köszönöm a segítséget, próba tovább... 😊

WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening

Különc
De az árak sokkal jobbak, nem? Én mintha arra emlékeznék, bár bármelyik pillanatban köddé válhat egy szerverlag miatt, szóval jobb is hogy olcsóbb

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

szerintem az a gond, hogy sokan nem jutnak el magasabb szintre. na meg ha meghalnak viszik magukkal a gearjüket a temetõbe. így a kis szintû gear halmozódik a magas meg fogy vagy nehezen nõ legalább is. ez persze csak tipp.

Másnak is feltûnt, hogy a hc ah tetû lassú (vagyis alig van forgalom)?
Azt már említeni se kell, hogy kong az ürességtõl. Mindez jellemzõen magasabb szinten, alacsonyan egész tûrhetõ.
Ezt most az elvándorlási hullám okozta, vagy korábban is ilyen volt?

Buta kezdõ kérdései. Bocs, ha hülyeséget kérdeztem!

Fpocok
Elvileg trialos csak trialossal játszhat.

Parasite Eve 2, best game EVER!

véletlen nem trialos az egyikõtök ?

Hmm, eldobtam neki de nem látja.
Én sem amit õ dob.

WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening

j0nNyKa
valszeg az inventory-jában matat, vagy a skilljeit cserélgeti, boltossal beszél, stb.
álljatok meg egymás mellett, ne nyúljon semmihez, és menni fog

B terv, hogy.. eldobod neki.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Üdv.
Lehet amatõr a kérdés, de így jártam... 😊
Beinvelek valakit party-ba, hogyan tudom neki átadni a cuccokat a ládámból?
Ha a trade-re kattintok, azt írja hogy a player busy.

Avenger
Ha rmah-ban eladsz elég cuccot akkor ingyen HoTS. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Ennyi? Semmi item cserébe, vagy "3000 felett ingyen HoTS"? 😄
Prody
megmutatod mekkora a fa*kad

Lehet h. láma kérdés ,de az achievement-es pontokkal mit lehet kezdeni?
j0nNyKa
adj rá hangerõt!! 😄
egyébként jogos, picit halk az in-game zene, a többit le kell tekerni 50-70 körülre, hogy jól lehessen hallani

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Rengeteg játéknak pedig nagyon jó zenéje volt, az elmúlt pár évben.

A Diablo menün kívüli zenéket meg sem ismerném, ha pl. a rádióban menne, mert valamiért nem hallom õket, talán a játék hevében elvesznek, vagy nem tudom.
A hangerõ 100-on van, mielõtt valamelyik okos mondaná, hogy adjak rá hangerõt 😛

Különc
Igen

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

ronihun
sziasztok, valaki tudja esetleg, hogy windows reinstall után, a másik HDD-re feltelepített Diablo mûködik-e? Mert WoW-nál ugye lehetett ide oda másolgatni az egész játékot, csak itt nem tudom, hogy van e olyan fájl a C-n ami kell hozzá.

...

ha goldah-ban felvinnék árát, akkor lehet lenne olyan...rmah-ba meg levinnék olyan 0.1-re úgy is jó lenne.De ha 0.25-ért el fog kelni, az meg még zsírabb lenne 😄😄😄😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

skinnyman
Na beraktam kisebb-nagyobb adagokban tome-okat és essence-eket, azért van egy olyan érzésem hogy nem fogok meggazdagodni de egy próbát megér 😊

Regards,

En mar vagy 2 hete nemkapok arrol mailt hogy Blizzard sent you blablabla, de a penz megjon rendesen. :F

Fpocok
Nekem kiírja... viszont arról nem kapok emailt, hogy paypalra megjött a pénz... pedig kéne, nem?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ja emailben nekem is oke, koszi, megnyugvas.

Avenger
Nekem sem írja, bár én most adtam el az elsõ cuccomat paypalra. E-mail-ben viszont jól írja.

Van masnak is olyan gondja, hogy nem jelenik meg completed ful alatt hogy mekkora osszek megy ki paypalra?

Én raktam be essencet, amint megjelent AH. 2*100 meg 900+600 packben, egyelõre még egyik sem ment el. Viszont ez messze a legjobb üzlet most.
(Page of JC average 10 eladottra meg 2.8 euro az elég gáz. Ki az a retardált aki az 50 goldos paget ennyiért megveszi. 😄)