Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frank99
én pont nem szoktam megválaszolni a belémkötõ commentjeidet, de mindegy. valóban nem ártana egy 1-2 hetes bezárás itt.
komolyan mondom.

ÉN így vertem meg anno, mert akkor nem használtam, de láttam egy videón, hogy így verték le.
amúgy attól qva messze volt a a gold vétel, JA hogy ez fáj, sorry. xar ügy, dolgozzál, lesz pénzed...
<#nemtudom>

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Különc
Ja hogy ilyen tényleg van a gameben? Diablo 2-ben voltak ezek az immune szarok, gondolom arra próbál utalni, nekem ahol ezek vannak mindig van egy grp, amihez nincs kiírva az affix, csak kék a nevük

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Nem kifigurázás, a Dark Moon Shaman-ok bugosak, sosem jelennek meg az affixek rajtuk, és amikor a "fõnökön"(sárga mob) invulnerable minions van, ez jelenik meg a többin. A furcsa az, hogy hasonlót linkeltem én is 2 hete, és azóta nem sikerült javítani 😊
Mond mar el ugy hogy megertsem, nv buffot farmolok watch towerhez es a nevezett helyen jott szembe egy ilyen, nem ertem.
RatBaG
kihívás.

Per Aspera Ad Inferi.

Különc
Fake, szerintem ez nyilvánvaló(?) és csak a játék kifigurázására van

pont hülyeséget mondtál, és pont nem ugyanazt de mind1...
Fegyverdobalast minek? Az nagy dmg 0 gearben, biztos hasznos.
A meteornál meg pont nem folyamatosan kell rohanni, csak kicsiket, pont kiállni alóla, hogy ne essen a fejedre, és várni, ha megint a fejedre akarja dobni megint kiállsz alóla, csak lépkedni kicsit, ha rohansz mint ahogy te tanácsoltad, akkor szépen a végén nem marad helyed és meghalsz.

De persze jobb ha rád hallgatnak, elvégre most hogy vettél már 10 milla goldot, végig is tudtad tolni hell-t, és hát amugy is szakavatott ismerõje vagy a diablo 3-nak, elvégre már vagy 3 napja nem irtál arról, hogy hell lehetetlen és nemtudod megcsinálni.

Tudom hogy ki nem állhatsz engem, de jobban jársz ha nem kötsz belém, szerintem normális tanácsot adtam neki, nem kell játszanod az eszedet.
Megkockaztatom hogy nub vagyok, de 600 ora jatekido korul eddig ilyen nem volt meg, aki tudja mi ez elmondhatja nekem is
TVelvet
király. 😄

beraktam vmi szart AH-ba, és megvetté 2 juróért.
Frank99
én ue.mondtam, hogy mozogni kell, de sebaj.

Én is valami ilyenekre tippeltem, köszi.

Különc
Ezért jelentelek

Carmang
És megkapod érte az acsit is 😊

jazzy
Flamewar, rinya, modtopic spam, haldokló játék, pár info, pár jó ötlet, hogyan lehetne a játékon javítani, pár eztmennyiértrakjamahba, csak a szokásos.
Hellre még mindig semmi más nem kell csak hp, belialnal pedig meg kell tudni oldani, hogy ne találjon el a levegöböl potyogó meteor. Nem szabad össze vissza ugrálni, mutatja hova esik, éppen kimész a kör mellé ahova akkor nem dobja, és vársz, ha ott is megjelenik egy kör megint kicsit odébb mész. Több százszor megöltem belialt ugy hogy nem sebzödtem a meteortól, meg lehet csinálni. Állj az erkély szélére és csak üsd, nem is kell rohangálni, végig dobja a health globeokat és gyogyulsz, ha meg jön a meteor szépen lépkedsz ki belöle, de nem eszetlenül rohansz meg ugrálsz, mert rád akarja dobni és ha végigfutod a mapod akkor mindenhova szórni akarja, ha éppen csak kiállsz alóla, akkor böven marad szabad hely mozogni.
Carmang
Látom nagy kedvenc a Nerves of Steel. Én Hell-en váltam meg tõle, mert a meglévõ Vitality-m plusszban nem adott annyit az armor mellé, hogy látványos DR csökkenés legyen belõle. Asszem ~3%-ot csökket a Dr, 60% fölött volt jóval, és minden cuccon volt + Vit.
Inkább alacsonyabb szinten éri meg, amikor még kis befektetéssel nagyot nõ a DR (kb 50%-nál van ez a határ).

unknown nick
"Ezt most az elvándorlási hullám okozta, vagy korábban is ilyen volt?"

Mindig ilyen volt talán az elején nem mikor minden marhaságot megvettek. Illikvid a piac, de nincsenek több száz milliós tételek.

1. Nincs pénzük a HC játékosoknak;
2. Nincs bot, ha van is a termelékenysége nagyon rossz hatásfokú;
3. Jóval kevesebben játsszák, mint a softot;
4. Inferno HC karik hullanak Act2 után, mint a legyek (részben betudható annak, hogy nem tudnak AH-ból venni) 😊

TVelvet
Elmentem nyaralni, 5 nap, 600 üzi, történt valami?
jogos, am a legegyszerûbb mód a további bossok ellen hogy veszel olcsón egy reduced lvl req fegyót AH-ban és azzal konkrétan facerollolsz 60 ig
3. kari felhúzásakor már egész kellemessé teszi a dolgodat de elvesz minden kihívást http://noob.hu/2012/07/11/800.JPG

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Én pedig ezzel, 60at ir, az Impunity miatt, de amúgy ezzel mentem végig, és még most infernon is ezt használom. Nincs elit, ami kifogna rajtam. Eltolom a Berserkert, aztán Earthquake, állok és darálok.Nekem a ranged mobok is elõbb-utóbb odajönnek melee távolságba <#mf2>

Get a life!

Lammer
eddig CSAK revengeztem 😊 most belial ellen hasznaltam ezt... lehet azt is visszarakom ^^

az ignore pain szerintem roppant nevetseges... es mindenki "kotelezoen" hasznalja, mint a katonatiszt... az a CD meg avval a runaval is nevetseges a hasznalhato idotartamahoz kepest 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

De miért nem használtál ignore paint és revenget?

Én fõként ezzel nyomultam.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Lammer
jelentem 56 😊

de most evvel a builddel SIMAN lenyomtam... ennyit szamit a build... na jo, meg talaltam ket 5K koruli allreses cuccot 😊

evvel sikerult

dardat mobok ellen visszacserelem majd armoros leapre... mert ezek a waller, vortex, aladsebzo jofele elitektol azert neha jo ha elleapel az ember 😊

skinnyman
Belial-nál ilyen dps-el garantált az enrage és a halál, azon kívül talán nem lesz gond.

Regards,

Egyáltalán nem kell oda 500k 50lvl feletti itemek fillérekért mennek. 50k-ból úgy be tudsz vásárolni hogy szarráversz mindent infernóig.
Furcsa mód ami engem megszivatott barbival az nightmare diablo volt, hell meg sétagalopp. Hányas most a barbárod?

pisztácia
Hááát... nekem anno barbárral úgyment hell, hogy direkt se tudtam volna meghalni.
Viszont most wizardal... szenvedek rendesen...

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Frank99
sajnos barbi annyival nem 1x-û, mint gondoljuk sokan....

Lammer
500K... en megkevesebbol toltam vegig uberszar gearrel wizzarddal hellt... akkor haltam meg, amikor nem figyeltem oda, mert telefont kaptam... erre barbival meg itt szenvedek... de mar megvan a build, hogy mivel rohandjak neki 😊

Frank99
ez még itt van?

Frank99
igaza van.

500 k-ból feltankolva vertem végig 1-2 halállal Act 3-4-et majd agyon Diablót (illetve a gyerek) 1/2 órája.
viszont az infernó az nem semmi. 5-6 ütés egy pici zombinak?

lehet új cuccot venni, úgy nézem....

elhiszem. de mint látjuk még van aki nem tudja =((((

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Minden karakternek van olyan skillje, ami szinte halhatatlanságot ad neki pár másodpercre, szerintem próbálkozz azzal, ha nyomja a meteort.
Amúgy mindig van egy olyan terület, ahol túl lehet élni a meteorját bármi nélkül is, csak ki kell fogni 😊

Uncsiii.....<#gonosz3>

Get a life!

Frank99
oda használt a fegyverdobálást, és kerüld ki a zöld köröket, ahova bombáz. mozogj folyamatosan.

vegyél tõlem 1met . az kb 2 gombóc fagyi ára. abból meg simán veszel megfelelõ geart . =)
eladó diablo 3 gold.
megunt diablo accot vennék.

Szerintem HC karakter, különben nem hiszem, hogy kérdezné, hanem kipróbálná 😊

Lammer
skacok...

sajnos kicsit elkenodtem...

barbimmal keptelen vagyok megolni hellen Belialt... mit javasoltok skill teren?

sajnos ubercheap a gearem... aranyam is van max 40000... tanacstalan vagyok... meghalok 2 mp alatt... szerintem keves a resim a szarjahoz...

wizarddal emlexem gyaloggalopp volt... meg diablo is hellen... 😞

hiaba ugralok (nagyon megtetszett a leap... raadasul armoros runaval), valamikor nincs hova, mert mindenhol sebez a koreivel... legalabb wizzel diamondskin megvedett meg teleporttal szepen eltancoltam, kozben meg ment a hydra... tanacstalan vagyok...

Jabar
Szerintem a sebzésed kevés lesz, de próbáld ki, nem veszítesz semmit 😊

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Ezekkel a statokkal kezdhetem act2-õt ?

Get a life!

valaki tudja mi az sgs neve Donfla battletagnek ?

Se normális stat, se loh, se critical növelés, semmi.
Kb. a viten kívül nincs rajta semmi.
Azért lehet, hogy valakinek eltudja sózni.

Avenger
Amúgy valamilyen szinten igaza van, szerencsével kaphatsz érte 100k-t.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Ha feltûnt volna a hülyeség még mindig nem érdekel, nem hiába írtam ide, de igaz, én vagyok a barom hogy néha várok normális választ is...

Get a life!

ronihun
nekem feltûnt, alacsonyabb szinten eléggé lelassult a kereskedelem, eddig mindent elvittek, amit beraktam, nem drágán persze, most már jobb cuccokat sem visznek ugyanannyiért, pedig pár hete aktív volt nagyon a fejlõdéshez való itemek adás-vétele, de mint mondtam én csak a lv30 körülrõl beszélek

...

Carlos
2239 goldot, mint ahogy már megválaszolták a másik topikban is.

Þór vígi þessi rúnar

Kb, mennyit érhet ?!

Get a life!

Ja nekem is ez van, de az email megjott korrekten, szoval nemhiszem hogy kene aggodni.

Most akkor mi van, ezzel az MF gear cserével ?!

Get a life!

ilyen már volt valakinek?eltünt a zsééé remélem azé megküldik 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Teljesen mások az árak. Hogy jobb vagy nem jobb, mindenki döntse el maga.
Az inferno kezdõgear, amin értelmes mennyiségû allres van, bitang drága. Az egyszerû vitality/allres kék szarok, amik softcore-ban 20-100k-ba kerülnek, ott fél millió felett indulnak. A 60-70 allres-esek pedig millió körül.
Viszont a top cuccok sokkal olcsóbbak, mert valószínûleg nem igazán van rájuk kereslet.

Én a legolcsóbb kukásgearbõl szedtem össze némi allres-t, hogy ne oneshotoljanak, de néha már kicsit sok a stressz a szívemnek egy-egy keményebb packon. Valami stabilabb act1 gear kerülne 5-10 millióba alaphangon. Addig még pár szívrohamot túl kell élnem Halls of Agony-ban.