Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
komolyan mondom.
ÉN így vertem meg anno, mert akkor nem használtam, de láttam egy videón, hogy így verték le.
amúgy attól qva messze volt a a gold vétel, JA hogy ez fáj, sorry. xar ügy, dolgozzál, lesz pénzed...
<#nemtudom>#nemtudom>
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Fegyverdobalast minek? Az nagy dmg 0 gearben, biztos hasznos.
A meteornál meg pont nem folyamatosan kell rohanni, csak kicsiket, pont kiállni alóla, hogy ne essen a fejedre, és várni, ha megint a fejedre akarja dobni megint kiállsz alóla, csak lépkedni kicsit, ha rohansz mint ahogy te tanácsoltad, akkor szépen a végén nem marad helyed és meghalsz.
De persze jobb ha rád hallgatnak, elvégre most hogy vettél már 10 milla goldot, végig is tudtad tolni hell-t, és hát amugy is szakavatott ismerõje vagy a diablo 3-nak, elvégre már vagy 3 napja nem irtál arról, hogy hell lehetetlen és nemtudod megcsinálni.
Tudom hogy ki nem állhatsz engem, de jobban jársz ha nem kötsz belém, szerintem normális tanácsot adtam neki, nem kell játszanod az eszedet.

Inkább alacsonyabb szinten éri meg, amikor még kis befektetéssel nagyot nõ a DR (kb 50%-nál van ez a határ).
Mindig ilyen volt talán az elején nem mikor minden marhaságot megvettek. Illikvid a piac, de nincsenek több száz milliós tételek.
1. Nincs pénzük a HC játékosoknak;
2. Nincs bot, ha van is a termelékenysége nagyon rossz hatásfokú;
3. Jóval kevesebben játsszák, mint a softot;
4. Inferno HC karik hullanak Act2 után, mint a legyek (részben betudható annak, hogy nem tudnak AH-ból venni) 😊
3. kari felhúzásakor már egész kellemessé teszi a dolgodat de elvesz minden kihívást http://noob.hu/2012/07/11/800.JPG
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Get a life!
az ignore pain szerintem roppant nevetseges... es mindenki "kotelezoen" hasznalja, mint a katonatiszt... az a CD meg avval a runaval is nevetseges a hasznalhato idotartamahoz kepest 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
de most evvel a builddel SIMAN lenyomtam... ennyit szamit a build... na jo, meg talaltam ket 5K koruli allreses cuccot 😊
evvel sikerult
dardat mobok ellen visszacserelem majd armoros leapre... mert ezek a waller, vortex, aladsebzo jofele elitektol azert neha jo ha elleapel az ember 😊
Regards,
Furcsa mód ami engem megszivatott barbival az nightmare diablo volt, hell meg sétagalopp. Hányas most a barbárod?
Viszont most wizardal... szenvedek rendesen...
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
500 k-ból feltankolva vertem végig 1-2 halállal Act 3-4-et majd agyon Diablót (illetve a gyerek) 1/2 órája.
viszont az infernó az nem semmi. 5-6 ütés egy pici zombinak?
lehet új cuccot venni, úgy nézem....
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Amúgy mindig van egy olyan terület, ahol túl lehet élni a meteorját bármi nélkül is, csak ki kell fogni 😊
Get a life!
eladó diablo 3 gold.
megunt diablo accot vennék.
sajnos kicsit elkenodtem...
barbimmal keptelen vagyok megolni hellen Belialt... mit javasoltok skill teren?
sajnos ubercheap a gearem... aranyam is van max 40000... tanacstalan vagyok... meghalok 2 mp alatt... szerintem keves a resim a szarjahoz...
wizarddal emlexem gyaloggalopp volt... meg diablo is hellen... 😞
hiaba ugralok (nagyon megtetszett a leap... raadasul armoros runaval), valamikor nincs hova, mert mindenhol sebez a koreivel... legalabb wizzel diamondskin megvedett meg teleporttal szepen eltancoltam, kozben meg ment a hydra... tanacstalan vagyok...
"Jabar sa bu eeda murishani!"

Get a life!
Kb. a viten kívül nincs rajta semmi.
Azért lehet, hogy valakinek eltudja sózni.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Get a life!
...

Get a life!
Get a life!
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Az inferno kezdõgear, amin értelmes mennyiségû allres van, bitang drága. Az egyszerû vitality/allres kék szarok, amik softcore-ban 20-100k-ba kerülnek, ott fél millió felett indulnak. A 60-70 allres-esek pedig millió körül.
Viszont a top cuccok sokkal olcsóbbak, mert valószínûleg nem igazán van rájuk kereslet.
Én a legolcsóbb kukásgearbõl szedtem össze némi allres-t, hogy ne oneshotoljanak, de néha már kicsit sok a stressz a szívemnek egy-egy keményebb packon. Valami stabilabb act1 gear kerülne 5-10 millióba alaphangon. Addig még pár szívrohamot túl kell élnem Halls of Agony-ban.