78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#56325 Akkor mostmár damaged is lesz és nem halsz meg 15 másodpercenként? -
#56324 ha belootolsz egy komolyat az első monsztából akkor elég napi fél perc is -
#56323 Úgy nagyjából kész a kis Wizard.
Öv cserélve lesz Witching Hourra, meg cipő Zunimassa's Trailre, a többi item marad, csak a statok lesznek javítva ha találok jobbat.
Érdekes ingame 2317 intet ír, meg 680 allrest, kicsit félrevezető, de mindegy, egyébként 68k buffed dps, +12% arcane damage Archonon, +30% elitek ellen és +11% démonok ellen, ami nyilván majdnem a full act3-4. -
HUmanHunter #56322 hali! mennyire megy a real money ah? napi 3-4 óra játékkal vissza lehet hozni a játék árát? -
Rogerke #56321 desok * -
Rogerke #56320 esők vicces ember van itt... -
clio1616v #56319 654-et ér -
#56318 milyen körülmények között halsz meg ?
csak mert nekem volt olyan hogy pl butcher ellen rámcharge-olt és instant kihaltam mert rossz helyen volt a physical body-m és olyankor meghalsz egyből, de a cd-t rárakja. -
#56317 Hat en nem igy hasznalnam, ennyi pet melle folosleges pl a fetish. Helyette valami teruletre hatot ami segiti a peteket, pl grasp. Hex-en is varialnak. -
Jowanson #56316 Spirit Walk
Leave your physical body and enter the spirit realm for 2 seconds. While in the spirit realm, your movement is unhindered.
Your link to the spirit realm will end if your physical body sustains 50% of your maximum Life in damage. -
#56315 hoppá, nem ártott volna méretezni a képet sry.. -
...ha érdekel, a barbim sokáig használta egy viszonylag alacsonyabb sebzésű de magas loh-es egykezes mellett és bevált.
mellesleg kapod vele a fjúrit is rendesen -
andorr1984 #56313 Mi a véleményetek erről a WD buildről ? Szerintetek jó, vagy nagyon gáz ?
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#SiYfPT!adV!cYcYYY
-
#56312 Azért ne törj meg -
#56311 köszi!
mindenesetre azért örvendek, hogy van itt olyan is aki szerint 0-t ér kb...
Fpocok... -
radical #56310 inkább 50k minbid 100k buyouttal -
radical #56309 Tudod az a vicc hogy lescreenshotolni, feltölteni, belinkelni több idő mint rákeresni AHban. -
#56308 1) igen
2) azon a részen, ahol a jelenlegi fegyvereddel összehasonlítja a sebzést, beleszámítja a critet, és minden egyebet is
3) ok
-
#56307 az nem olyan rossz ring, párszázezret megér -
Petersson #56306 Sziaztok!
Fegyvervásárlási tanács kellene Act3-hoz általánosságban.
1, Jól gondolom, hogy az átlag sebzésbe gép belekalkulálja a +MIN/Max Damage-t, a +% Damaget és az +Element damaget? Ilyen alapon elég átlag DPS-t nézni?
2, Egyéb nem kalkulált növelő pedig (Barbárnál) a +critic Dam, +Attack speed és +Str?
3, Ami pedig barbárnak jól esne LOH és esetleg socket.
1-3 milláért nézegetek 1 kezest 800 damag, min 500LOH és socket/crit damage-gel. De úgy néz ki valamiről le kell mondanom.... :(
Ahogy mifelénk mondják: "b.szni is és szűznek maradni egyszerre nem lehet!" -
#56305 köszi:D -
#56304 kb 0.
De az ilyeneket nézzétek már meg ahban... Ezt úgy általában mondom :D -
#56303 Ennek a gyűrűnek mennyi kb a reális ára?
köszi!
-
Traky70 #56302 Az hogy mennyit ér, ugye relatív. EUR-ból goldba, vagy fordítva meg mindenki át tud számolni az aktuális arak függvényében. Igazából az is javítana a mérlegen (AH tycoon vs. játék dropp), ha az RMAH max.-ot lefeleznék. Szerintem. -
anadrex #56301 Akkor nem AH-ban adnák el, senki nem fog megválni valamitől 10-ed annyiért mint amennyit ér. -
Dr DeViLKiNG #56300 És mire ezt kiraktam, mégegy windforce is elment 35-ért (vagy 45-ért, nem emlékszem az árára). :D -
Dr DeViLKiNG #56299 Ez a nap is jól indul. 35 euroért ment el.
-
Traky70 #56298 Peccs óta pörög az AH, szóval én is kipróbáltam párszor az AH tycoon-t...
Szerencse függvényében napi 1-3 óra AH-val 2-15M profit/nap úgy összehoztam, hogy korábban nem szórakoztam vele célirányosan, tehát tapasztalat nélkül.
Sajnos nincs hozzá türelmem/gyomrom (kurva unalmas), de nem kérdés, hogy jobban profitál, mint a folyamatos act III run-ok.
Sajnos profit terén túlságosan AH felé billen a mérleg. Nem lenne baj, ha meg lenne szabva egy plafon, vagy max. ár. Pl. xy*item-en lévő gold ár, stb. Ha mondjuk egy kurvajó item nem 250M lennne, hanem max. 20M...
-
anadrex #56297 Amikor az utolsó pillanatban nyomom el akkor a karakterem is meghal és a spirit walk is cd-re kerül. Nálatok is elő szokott fordulni? -
#56296 Nem marad ott a tested, persze lat vanyra igen. De nem tudnak vele semmit csinalni. Ahhol belepsz ujra ott lesz. Hasznos skill en hasznalom mindig is, beszorulsz vagy korbe vesznek siman ki mesz, es meg kart is tudsz csinalni nekuk megfelelo runaval. -
Aspyrin #56295 rosszul emlékszem, de mintha a skill csak azért felelne, hogy kirohangálj a testedből? egyébként pedig fizikailag ott maradsz, és meghalsz, ha ütnek? :D -
#56294 Nekem sincs inf diablo killem. Ugyanúgy megy. -
Fooka #56293 Az számít valamit, hogy nincsen Diablo killem még? Ugyanúgy tudom farmolni az actokat vagy hátrányban vagyok emiatt? -
#56292 Mert megmenti a segged :D -
#56291 Ugye nem is olyan bonyolult gz. -
Aspyrin #56290 köszi!
a spirit walk skillel még nem békültem ki igazán... tulajdonképpen mire jó? miért hasznos? -
#56289 Build -
Aspyrin #56288 builded meg lehetne nézni?
indítottam előző peccs alatt egy wd-t, de nem fejeztem be, mert rendszeresen megfeküdt -
#56287 teljesen jó kezdés -
#56286 Kipróbáltam ezt az olcsón veszem drágán adom cuccot,kerestem vele 3 millát.