Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AntiHero-nak írtam, hogy vegye ki a hsz eltüntetõs scriptet, és a továbbiakban a fórum normális mûködésének megfelelõen jelentse, ha valakivel gond lenne (hsz-t meghagyva).
Ha a társaság nem tud lenyugodni, akkor meg SQJ ajánlása szerint bezárjuk ideiglenesen a topicot. Értelemszerûen a bezárás után valaki új topicot próbál nyitni, egybõl kapja a kitiltást.
További kellemes fórumozást!
A moderációval kapcsolatosan a moderátori topicban lehet értekezni, nem itt.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Steam: greyfox
Steam: greyfox
Barbárral, mindkét nap ugyanaz a gear (89K HP, 13,4K armor, 670-890 res, 13,9K DPS)
Kedden: act 3 elejétõl a tower-ig haltam kb. 4x, volt olyan, hogy egyszerre lenyomtam 2 champ pack-ot is (persze átlagosak voltak, semmi szivatós)
Szerda este: mondom folytatom a tower-ben, elszaladok Azmodan-ig. Elsõ nem túl durva pack kifingat. Gondoltam be kell melegedni, de nem sikerült többször sem. Kihagyom, de a következõ megint megfektet. OK. pech, akkor legyen farm az elejérõl. Tudtam menni, de érezhetõen nehezebben, mint 1 nappal korábban. Ugyanolyan elitek, sokkal nehezebben haltak, mint korábban.
Sajnos az egerem látta a kárát (még szerencse, hogy csak 2000HUF-os). Ripityára tört. 1 hónap játék után ez volt az elsõ düh-kitörésem. Nem az a baj, hogy halok, vagy elakadok. El tudom viselni, hogy valamit rosszul csinálok, fejlõdni kell, geart kell venni, stb. De azt már nehéz elviselni, hogy egyik napról a másikra érezhetõen más a játék környezet, változik az elitek affix genyasága, stb. Pl. tegnap minden 2. elit fire chain, cold, illusionist, molten ...
át kellett alakítanom most olyan 3000 life/sec a regenem és feltoltam a critet 30% fölé az adsorb dmg 21000 + crit cd csökkentõ passzívval így már megy. Igaz az allresem 1000-re csökkent, de az még jó így is
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A kérdés az, hogy movement speed hiányzik-e vagy valamennyit rakjak a resire, úgy 400 körül (phy, fire) a Butcher chargeja nem volt halálos. Az AS kevés csak 1.9-es, de emberi áron nem találok jobb culát a picsára. Értem ez alatt, nem goldfindos überfarmos run-játékos vagyok, átlag 2M-van állandóan...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Parasite Eve 2, best game EVER!
Amúgy ti kaptok emailre levelet, hogy eladtatok valamit? Én még egy levelet nem kaptam blizztõl emiatt..
én nem semmilyen IT status neked....
ha már ilyen okos vok
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
azt hittem, hogy normalisan meg lehet itt a nyugjeinket beszelni...
pentek reggel jovok, addig legyetek jok! 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Get a life!
Szerk:

idióta hülyegyerekkel nem beszélgetek.
az elsõ kommentet érdemes megnézni.
az enyém... de nem magyarázkodok. aki akarja meg tudja nézni, ki is nyitotta a topicot, és melyik hülye írt bele elõször (én) smilyval....
Szerk: Amíg láttam
Get a life!
egyébként ha kilógna a fejed a seggedbõl, látnád, hogy én vagyok az egyetlen, aki próbált figyelmeztetni, hogy következményei lesznek annak, ha folytatod ezt az 5 éves stílust, dehát akár el is mehetsz a picsába, nekem nem lesz kevesebb az életem, ha kirakják a fórumról az idióta fejed
nyugodtan folytasd, úgysem fog jelenteni senki! tényleg!
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Valóban sokat segítettél, köszönöm neked.
Get a life!