Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Semennyit.

Get a life!

ERROR: Failed to find flength file

Próbálnék,de ezt írja.....

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

nem eddig 900 körüliek voltak, de elõtte 500nál nagyobb nem esett

LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel

Van beépített korpaészlelõ a játékban, tudhattam volna.

Azok az egyre jobbak 1000 dps fölötti 1kezesek és 1500 fölötti 2kezesek?

j0nNyKa
noob.hu-val ismerkedj már meg plz

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Na jó látom nem igazán megy még nekem a képfelrakás. 😉

Ez+Ez+Ez+Ez Mennyit érnek kb?

<#eljen>

LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel

Azt viszont megfigyeltem, hogy amikor 1h+pajzs-al megyek 270MF-el (buffal) akkor lópikk sem esik, ha meg átváltok 2x1h akkor meg igen és akkor az mf 240... monkal(blizz monjuk monkot két 1h-ra vagy 1 2h-ra tervezte, nemtudom ennek mennyi köze lehet a dropphoz, de látványosan javult)

Különc
Dolgozó embereknek több és jobb cucc esik, hogy örüljön, neked élettelen kockának meg semmi

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Akkor lehet , hogy hozzám vándorolnak, mert nekem meg egyre jobbak esnek, ráadásul most az elmúlt két nap esett 1-1 legendary is 😊

Azért kell attack speed kesztyûre, nyakláncra és gyûrûkre.

Elnézést,de nem rakta be az elsõbe.....

pisztácia
Akkor jobb a kétkezes fegyver?
Elég lassú vele a cast speed, de lehet a dmg miatt megéri.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

http://imageshack.us/photo/my-images/191/screenshot274i.jpg/

Na végre kiesett az elsõ item-em. 😉

És még ehhez kapcsolódik, hogy azóta a jobb dps-û kék fegyverek szinte teljesen eltûntek. De még csak megközelítõleg jó kék sem esik. Nem tudom, hogy másnak feltûnt-e.

pisztácia
Köszi szépen!

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

McHaals
nemtom, biztos béna vagyok, vagy lemerült az egér.

ja nem, bizzard suxx.

MadWolf#11626

McHaals
loh: life on hit - ennyit gyógyulsz ütésenként
cc% - critical chance % - krit esély %-a
lps: life per sec - hp-regen másodpercenként

MadWolf#11626

Frosty01
vajon miért xD

practitioner of the forbidden arts of death

Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy a statprioritás nagyban buildfüggõ is.
Amiket írtam, az az arcane orbos és blizzardos buildekre jó leginkább.

McHaals
próbáltam kimozogni egy vampiric, frozen, jailer, nightmare packot.

nem ment.

MadWolf#11626

pisztácia
Hálás köszönet a segítségért!
Pár dolgot átadtam most neki a barbáromtól, így most van energy buff-al vagy 800 all res, és 4k armor. Akkor ezeken még fejlesztek valahogy.
Ám ezek miknek a rövidítései: lps, loh cc%?

És köszönöm a linket: j0nNyKa

Vitality minimális kell, 20-25k körül elég, jobb gearben annyi sem kell.
Amire gyúrni kell, az elsõdlegesen a 6k fölötti armor, 4-500 allres.
Emellett természetesen kell iq (eleinte az a legfontosabb), egy kevés attack speed, és crit dmg/crit chance. Bár ezen utóbbiak már csak endgearen hasznosak igazán.
Ami nagyon fontos, hogy egy nagy dps-û kétkezessel olcsón, baromi nagy dmg-et lehet csinálni. Ezt kevesen tudják, és egykezessel bohóckodnak.

Voyager5
Crit hit chance 50%
Crit damage 200%

😊
clio1616v
lps loh cc%

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Igen, pontosan ugyanez van/volt nalam is.

j0nNyKa
critet szokás adni wiZardnak, de linkeltem bnet wiZard fórumot, ott vannak az okosok

clio1616v
demi huni, vicsi doki, moni, barbi, vizi

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

j0nNyKa
mondtam már hogy a wizard 3 z, nem csak 2 <#bohoc>

pisztácia
Ok, akkor úgy fogom hívni.
Viszont, ha már ennyire szakmai akkor nem nagy W-vel írom, mert nem egy névrõl van szó...

Szóval akkor van egy 60-as wizard-om, aminek szerintem túl sok a hp-ja... (53k) és többnyire csak 20-25k hp-juk van akikkel eddig játszottam. Ja, és nem is valami sok a vit-em...

Valamint, milyen képességû cuccokat vegyek neki? Milyen plusszokat ajánlotok neki? (int, vit, all res mellé)

greyfox
Mondjuk ez igaz, de az wari 😄

Steam: greyfox

Amíg elõször át nem alakították a lootrendszert, semmi bajom nem volt. Nem a szerencsés kategória voltam, de mindig volt valami középszar eladnivaló. De azóta jó, ha 20-30 óránként esik egy 1 millió gold feletti item. Ez már azért erõsen demoralizáló.

greyfox
Ezen a komoly szakmai fórumon csak a Wizard-ot értik 😊
Wizzard, mage, vari, varázsló - nem értik.

Steam: greyfox

Fpocok
Nálam a vari, az warrior fog maradni, amíg élek.

Parasite Eve 2, best game EVER!

pisztácia
Na ne viccelj már, sztem rajtad kívül mindenkinek tök egyértelmû, hogy a vari az varázsló...

FuRiONight
Hali

Tud valaki vásárolni RMAH-ból? Ha igen akkor attól kérnék egy kis segétséget! PM-be kérem!

[PC GAMING]

Semmi általánosítás nem volt benne, én konkrétan azokról beszéltem, akik linkelik a jobbnál jobb lootokat act1-bõl.

Fpocok
Pár nap kell.

clio1616v
1-2 nap szokott lenni

j0nNyKa
menni fog

Es mivel ilyen szerencses vagyok, van egy olyan gondom, hogy a fel oraja tortent sikeres aukciom atment processing statusbol soldba, fel ora alatt, viszont paypalra nemjott meg a love, soha nem volt meg ilyen. Valaki masnak?

Ugyes, de nem. 63asokat gyujtom stashba, tobbit utkozben identifyolom.

Fpocok
Valóban 😄

ha csak a lvl63as cuccokat azonosítottam volna, valószínûleg ugyanitt járnék én is...

Halo,kb 430 ora van a DH-mba, 17k elite kill, de ha oszinte akarok lenni, az elmult 3 hetben nem esett olyan item amire azt tudtam volna na mondani, hogy ok, ha nem is kvajo de legalabb korrekt. Eleg szar amikor id-zi az ember a 2 stash lapnyi 63as lootot naponta es semmi, 0, zero. Ugylatszik van akinek nemjar. Valaki frostshockon irta meg a megjelenes elott, hogy aki sokat jatszik lofaszt se fog talalni, aki napi 1-2 orat esnek majd neki jo cuccok, en akkor sirva rohogtem rajta, most meg osszeeskuveselmelet ON.

j0nNyKa
"hivatásos hölgy", ennél szebben soha senki ember fia nem hívta még a kurvákat <#eljen>

Laza
Szerintem felesleges általánosítani. Itt sem több százan írják azt, hogy potyog nekik a fat loot. Loot buff ide vagy oda, pl Nekem egyik Act-ban sem esett még normális tárgy. Legendary-ból is egy hullott, az is Hell Act4-ben egy Butcher fejsze ... na, a statjai is olyanok, emlékbe megtartva 😊
A legjobb cuccokat amiket eladtam mind úgy szereztem, hogy valaki elírt az AH-ban egy nullát ... én meg 10x-es haszonnal eladtam.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**