Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
ugye ugye, nem is volt olyan egyértelmû, hogy mit akar 😄
kérdésre válaszolva: bnet wizard fórum, rengeteg fasza topic van róla

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Most kezd körvonalazódni bennem, hogy játékokban a leghatékonyabb eladni a buksisimit. Mert úgy a kedves ügyfélben lehet, hogy fel sem merül, hogy õt pénzért dicsérik. Egy hivatásos hölgynél egyértelmû, hogy miért kedves, de egy játék esetében azt is lehet gondolni, hogy milyen ügyes vagy.

gondolom varazslo=vari 😄

Wow óta én már nem csodálkozom azon, hogy milyen/mennyi cuccok esnek egyeseknek, és nekem pedig abszolút semmi.
"Szerencsére" inferno is le lett casualra nerfelve, hogy a1ben is kiessenek a 62-63-as cuccok. Nehogymár a játék végét kelljen farmolni a jó cuccokhoz.

Fpocok
Ja csak most olvastam el...
Nálam vari, varriort jelent, azaz barbár. De ha õ varinak mondja a wizardot... nc. Hát így senki sem tudja, mi a fenérõl beszél.

Parasite Eve 2, best game EVER!

pisztácia
vari=wizard

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

rhazid
intes barbár?

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Fpocok
vari=barbár

Azért vicces, mert gyorsabban ölöm az act3 packokat, mint az itt über tárgyakról mesélõk az act1-eseket, és nekem hetek alatt nem esik olyan minõségû és mennyiségû loot, mint nekik egy nap alatt.
Habár mint mondtam Murphy nem alszik, de egy kis remény még maradt bennem, hogy csak viccelõdtök.

Lammer
most ertem be barbival hellen arra a kvesztre, ahol vedeni kell a hajitogepeket es nalam a harmadiknal sikerult elojonnie, ahol neked kell ratekerned manualisan... mar minden mobot eltakaritottam es akkor maradt ez 😊

wizardommal hellen meg 1.01 kornyeken jartam ott, talan 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

j0nNyKa
még mindig nem tudja senki, mi az a vari

Nálam elég sokszor elõjött, az 1.03-as patchel hozták be.

nem akarok nagyot mondani, hanem en tenyleg ilyen 87 allres korulre emlekszem. kar hogy nem lehet visszanezni a kurva RMAH eladasokat, hogy mennyi is volt tenyleg.

pisztácia
#50770 -re valaki pls...
és kiegészíteném még azzal, hogy egy átlagos varinak mennyi HP-ja van? Kicsit sokallom az enyém...:S<#idiota>

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

j0nNyKa
mindesetre mindig, amikor nagyot akarsz mondani, elõtte nézd át ezt a chartot

FrostBite
Most már értem. <#crazya>

nezd meg pl ha kiveszed offhand fegyot merre valtozik a karilapon a damage.

meg az is lehet hogy szarul hasonlitja ossze az offhand itemeket egymassal.

elkepzelheto hogy azert mert olyan fos az offhand fegyod hogy jobban jarnal 1h+shielddel.

dw itt teljesen maskepp mukodik mint pl wowban. felvaltva csapkodsz a 2 fegyoval, tehat gyak atlagolodik a sebzesuk, elony hogy +15% attack speedet kapsz dwnel.

akkro vagy te tudod rosszul vagy en nem emlekszem pontosan, de nem veletlenul irtam ugy hogy "vagy 90 allres".

de lenyegen nem valtoztat: 20 euroert elment 2 tulajdonsagot ado kek item, ez a lenyeg.

FrostBite
Elmesélné nekem valaki, hogy EZa pajzs miért növeli a sebzést ?

Voyager5
Az érdekes, mert tudtommal 80 a max.
Lammer
de-de 😄

Fpocok
Tegnap egy olyan sapit találtam, amin volt 88str, 70 all res, 10% live és socket. Beleraksz egy lifeos gemet és van 22%+ hp rajta... nagyon jó kis sapi.

anelkul

Voyager5
90 allres? 😊
Esetleg Inttel 😛
ja amin meg csodalkoztam egy kek helm is elment amin csak dex volt ilyen 150 korul, meg vagy 90 allres, semmi mas. 😄 19.99 euroert. neztem is nagyot.

nekem egy 830dpses ceremonial dagger (wd only) int, vita, mana toltos fegyo ment el 42 euroert, nagy csodalkozasom kozepette, meg a rmah masodik heteben.

Véletlenül nem act 3, nagy szárnyas dög?

kösz mindenkinek!

nekem a max az 5 euró volt, még rögtön azután, hogy rmah-t elindították, ott fel is adtam, azóta csak gold, de az meg most már elég jól megy, lásd #50666, lehet visszanézek rmahba megint. Pro dh-k, a linkelt hszben a cloak mennyi eurot érhet?

OFF: vki nyomna rám egy pluszt? egyetlen nyomi minusz miatt -100-on állok, azt se tudom ki olvassa egyáltalán amit írok, pedig nem hiszem hogy ennyire gáz lenne amiket írok... 😞

Lammer
nah megvan nekem is az elso "megolhetetlen" mobom 😄

neha eltunedezik... neha ramlo... sosem tudom targetelni 😄

szep kis bug 😄

jazzy
Nekem 70, de AHban vettem valami 3 milláért.. esni nem esett csak asszem 15 euros fegyver, az volt a legjobb.
Avenger
Nekem is 16 Eur a rekordom eddig, igaz azt AH-ban vettem 100k-ért. <#idiota>

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

jazzy
Mert nekem 30-50 euros cucc nem esett még 200 óra alatt?
#50790 a válaszom erre
The goats produce two very important products in goat farming - the ring and the amulet. Good farmer kills more than 20 blue goats a day. Goat farming might not be the first thing you considered when talking about farming, but it is a profitable and enjoyable business activity.

How Much Is That Worth To You?

"How To Kill Goats" retails for €37. But today we i'm offering it to you for only €17. All of the information on farming a goat is simple to understand with images to guide you. You'll never find a guide that guides to on farming elite goats in one ebook.

This guide eliminates the time you will spend searching for incomplete information about killing goats. You don't have to purchase a guide on farming goats alone, then buy yet another guide on searching blue goats, that will cost you over €100. Just by making a one time investment of €17 you will get all you need to know on farming goats at a cost of the price.

You've never seen such a good offer, right? But to make you even more comfortable about your investment, I'll offer you my.... My 3 minutes Money Back Guarantee! EFFORTLESSLY START YOUR OWN GOAT FARMING PROCESS 100% AT MY RISK
WITH A FULL 3 MINUTES MONEY-BACK GUARANTEE!

You should understand that farming a goat is something that you need to have time to do. You can’t just do it once and think that MAGIC will happen the first time around. This is a serious undertaking, and you have to be willing to take time and put in a lot of work to make it happen. But with my COMPLETE GUIDE you will know what to do and how to do it.

"The Next Step Is Yours". Grab this one of its kind goat farming ebook that will guide you on how to be a successful farmer today, don't waste anymore of your time trying to find incomplete information on farming goats, get your guide to successful goat farming just by investing in this guide..... <#mf1>

Fpocok
Nem értem... miért lenne vicc, hogy esett neki egy olyan axe? Nekem is esett már, sõt, adtam is már el.

Valaki nyugtasson meg, hogy az ilyen hozzászólások csak viccbõl születnek.
Tudom, hogy Murphy mindenhol ott van, de azért mindennek van határa.

ja...tegnap viszont este csak 1 runt tudtam menni..de elég jó dolgok estek, egy 30-50jurós axe pl.Kár, hogy nem tudtam többet menni :/

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

#50384 hsz-ben említett tárgyat elvitték 160K-ért.
Nagyobb sikere lett, mint gondoltam 😊

j0nNyKa
legalább növeljük az ország GDP-jét.. <#idiota>

McHaals
ezen én is röhögtem, tegnap elköltöttem akkor ezek szerint 15 millió dollárt 😄

MadWolf#11626

j0nNyKa
ja, 1 gold = 1 USD, reális az arc 😄
akik ilyen 100 milla goldokkal rohangálnak, igenjól járnának

😄😄😄

\"We are only slaves to our temptations\"\"

Annyiért én is adok neked, amennyim csak van 😛

greyfox
Pistikének dob a kecske egy legendary gyûrût.
Ezt meghallja Pistike barátja, Barbár Bandika, izomból belekezd a tömeges kecskeírtásba, már 4. napja, öl, és csak öl, a kecskevérben bokáig gázol,és lám, az egyik kecske belei között ott csillog egy legendary. Barbár Bandika nagyon boldog, és lám, igaz a monda a kecskék mesés kincseirõl, vérszemet kapva hihetetlen pusztításba kezd.
Már egy hete írtja a kecskéket, kitartása nem marad jutalom nélkül, az egyik kecske koponyája kettévállik, és egy legendary pottyan ki belõle.

Következtetés: A kecskék mesés tárgyakat tartanak maguknál, mert a nyakukban hordott itemtáblára ezt írták fel krétával.

Wrong.

Fact: Ha k*rva sokat farmolsz, elõbb utóbb kiesik egy legendary. Anytime anywhere 😊

Steam: greyfox

Nekem az tetszett amikor act2es mob megjelent act1be, a sever-es rothado hullahalom act1 wheeping holowba.
Ahhoz képest, h tegnap egész jól dobott mindenki, úgy tûnik, h ma a fordítottja van. Csináltam 5 runt és összesen 1 ah érett item esett. Vmit tuti birizgáltak, mert x helyen pl olyan monszták vannak amik eddig nem voltak.
Hm es igazad van. Kozbe megtalaltam a magic findot is na erre lehet akkor varialni:

Magic find affects the quality of items you acquire from killing enemies (but not treasure chests, vases, weapon racks, or other environmental objects). It doesn’t give you a chance to get more items on a given kill – instead, it increases the chance that an item you find will be magical, and more potent than it would be otherwise.

A teljes cikk Items and equipment resz alatt talalhato a Game guide-ban. Ami erdekes szamomra, "when your roll ‘misses’ a higher-level item quality" ott nem igazan magyarazza el hogy a miss mi a fenet is jelent.
j0nNyKa
nem írja, hogy sárga! csak hogy 1 extra drop buffonként - szerintem ezért dobnak olyan sok kéket...