Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kérdésre válaszolva: bnet wizard fórum, rengeteg fasza topic van róla
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
"Szerencsére" inferno is le lett casualra nerfelve, hogy a1ben is kiessenek a 62-63-as cuccok. Nehogymár a játék végét kelljen farmolni a jó cuccokhoz.
Nálam vari, varriort jelent, azaz barbár. De ha õ varinak mondja a wizardot... nc. Hát így senki sem tudja, mi a fenérõl beszél.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Habár mint mondtam Murphy nem alszik, de egy kis remény még maradt bennem, hogy csak viccelõdtök.
wizardommal hellen meg 1.01 kornyeken jartam ott, talan 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
és kiegészíteném még azzal, hogy egy átlagos varinak mennyi HP-ja van? Kicsit sokallom az enyém...:S<#idiota>#idiota>
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
meg az is lehet hogy szarul hasonlitja ossze az offhand itemeket egymassal.
dw itt teljesen maskepp mukodik mint pl wowban. felvaltva csapkodsz a 2 fegyoval, tehat gyak atlagolodik a sebzesuk, elony hogy +15% attack speedet kapsz dwnel.
de lenyegen nem valtoztat: 20 euroert elment 2 tulajdonsagot ado kek item, ez a lenyeg.
OFF: vki nyomna rám egy pluszt? egyetlen nyomi minusz miatt -100-on állok, azt se tudom ki olvassa egyáltalán amit írok, pedig nem hiszem hogy ennyire gáz lenne amiket írok... 😞
neha eltunedezik... neha ramlo... sosem tudom targetelni 😄
szep kis bug 😄
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
How Much Is That Worth To You?
"How To Kill Goats" retails for €37. But today we i'm offering it to you for only €17. All of the information on farming a goat is simple to understand with images to guide you. You'll never find a guide that guides to on farming elite goats in one ebook.
This guide eliminates the time you will spend searching for incomplete information about killing goats. You don't have to purchase a guide on farming goats alone, then buy yet another guide on searching blue goats, that will cost you over €100. Just by making a one time investment of €17 you will get all you need to know on farming goats at a cost of the price.
You've never seen such a good offer, right? But to make you even more comfortable about your investment, I'll offer you my.... My 3 minutes Money Back Guarantee! EFFORTLESSLY START YOUR OWN GOAT FARMING PROCESS 100% AT MY RISK
WITH A FULL 3 MINUTES MONEY-BACK GUARANTEE!
You should understand that farming a goat is something that you need to have time to do. You can’t just do it once and think that MAGIC will happen the first time around. This is a serious undertaking, and you have to be willing to take time and put in a lot of work to make it happen. But with my COMPLETE GUIDE you will know what to do and how to do it.
"The Next Step Is Yours". Grab this one of its kind goat farming ebook that will guide you on how to be a successful farmer today, don't waste anymore of your time trying to find incomplete information on farming goats, get your guide to successful goat farming just by investing in this guide..... <#mf1>#mf1>
Tudom, hogy Murphy mindenhol ott van, de azért mindennek van határa.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Nagyobb sikere lett, mint gondoltam 😊
akik ilyen 100 milla goldokkal rohangálnak, igenjól járnának
\"We are only slaves to our temptations\"\"
Ezt meghallja Pistike barátja, Barbár Bandika, izomból belekezd a tömeges kecskeírtásba, már 4. napja, öl, és csak öl, a kecskevérben bokáig gázol,és lám, az egyik kecske belei között ott csillog egy legendary. Barbár Bandika nagyon boldog, és lám, igaz a monda a kecskék mesés kincseirõl, vérszemet kapva hihetetlen pusztításba kezd.
Már egy hete írtja a kecskéket, kitartása nem marad jutalom nélkül, az egyik kecske koponyája kettévállik, és egy legendary pottyan ki belõle.
Következtetés: A kecskék mesés tárgyakat tartanak maguknál, mert a nyakukban hordott itemtáblára ezt írták fel krétával.
Wrong.
Fact: Ha k*rva sokat farmolsz, elõbb utóbb kiesik egy legendary. Anytime anywhere 😊
Steam: greyfox
Magic find affects the quality of items you acquire from killing enemies (but not treasure chests, vases, weapon racks, or other environmental objects). It doesn’t give you a chance to get more items on a given kill – instead, it increases the chance that an item you find will be magical, and more potent than it would be otherwise.
A teljes cikk Items and equipment resz alatt talalhato a Game guide-ban. Ami erdekes szamomra, "when your roll ‘misses’ a higher-level item quality" ott nem igazan magyarazza el hogy a miss mi a fenet is jelent.