Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Iphone kizárt 😛
riddle!
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Get a life!
"minek ekkora az alap armorja, valamint ami ad is még"
Honnan látod mekkora az alap armorja?
Nálam legalábbis armornak már azt írja nagyban amihez a +armor már hozzá van adva.
köszi
ui.: szerintem amúgy nagyon fasza kis öv
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Én mondjuk inkább magam farmolom* ki a goldot (elvileg ez lenne a játék értelme).
* a farmolás szó elég durva esetemben, a második karival járok Hell Act2-n, és van 2M kápém. Igaz minden cuccot, ami nem AH-értelmes beolvasztok, hogy az esetleges késõbbi kariknak legyen elég alapanyag. Így azoknál minden mehet vendor-nak, ami azért szép pénz lesz.
Bár erõsen gondolkodom, hogy nem fordítva kellett volna-e csinálni <#miaz>#miaz>
Mondjuk én azt sem értem, hogy hogyan lehet vett golddal elégedettnek lenni. Több karát volt benne, mint amire számított, szebben csillogott, vagy még hasmenés ellen is hatásos volt?
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Get a life!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Get a life!
Most kezdtem. ENNYIT FEDEZTEM FEL EDDIG... és már 4 pakkot megöltem. Ilyen kis helyre voltak bezsúfolva 😄DDD

Parasite Eve 2, best game EVER!
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
feltételek : már vett tõlem goldot és elégedett.
szükségem lenne sürgõsen egy accra ez kb 13ezer.
az ajánlat: 13ezerért több gold mint amennyit amúgy adnék.
negatívum : lehet várnia kell a goldra (részletek pmben)
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Viszont tisztára meglepõdtem, hogy Deckard hangját egy 45-50 körüli csóka adja, Leah-ét meg egy 35 körüli nõ 😊 A férfi barbárét, meg egy "nigger a gettóból" kinézetû alak.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Most ilyennel tolom:

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
(btw en eddig mindig barbinak irtam a barbar csajszimat, csak most figyeltel fel ra? 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
30,5k élet
1200-1300 dex
60% dodge
538 all res
5000 armor
34 crit chance
231 crit dmg
18000k unbuffed dmg
1650 life on hit + 3% lifesteal
Act2 Maghdáig együtt röhögtük körbe az összes mobot...Egyedül ar arcanet nem szereti.Az arcane+frozent meg fõleg.A pakkok 95%-án volt frozen.Felén még arcane is.De 4-5nél többször nem haltam rajtuk.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Én most mentem át act 2-be, és pár elite-nél szívok rendesen...:S
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Minden cucc annyit ér, amennyiért megveszik. Csak tudod ahogy halad elõre a game annál nehezebb ilyen hülyéket találni.

De sztem csak neked magas ez az ár. Nem beszélve arról, ha 7-el indítok, már 6-ért is adom... és annyiért ez nem jó ár?
Majd AH elõtt hirdetem trade-be, és majd le is fotózom, mennyibe ment el végül.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.