Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Számomra meg hihetetlen nevetséges így ez game.
Ez a nagy taktika?
Egyszerûen nem értem a Blizzt miért nem engedi játszani az embereket, loot úgy is egyenlõ a nullával.
Goldot kellett volna az elsõ perctõl árulni, kínai farmerek jó kis lét akasztottak belõle.
Igy meg elvesztettek több millió játékost. Az átlag játékos 1-2 órára lépet be, szórakozni akart nem állandóan meghalni, Fejlõdni nem tudott mert loot egyenlõ a nullával csak repair költsége volt óriási hála blizz áldásos tevékenységének
Ahba se lehet már eladni szinte semmit.
Csak azt kiteolta profin amit lehetett, a vortex+teleporter mobot mar nem tudta, oda kellett a clever usage of game mechanics. Ha ugyanaz a pack meg fast affixet is kap, akkor mar az offscreening sem ment volna neki. Ha ez a muki annyira profi lenne, akkor a guide tele lenne a lehetetlen/anti ranged affixes elitekkel, amiken demonstralja hogy stutter stepel meg szar gearel szuk helyeken hogy megy a soul ripper pakk. Mindenkinek lesznek olyan jatekleosztasai hogy gyakorlatilag a palya vegeig a buildjenek konnyu ellenfeleket kap es akkor maris lehet nyomni ezerszam a jotanacsokat youtubeon.
McHaals
azt csinálod rosszul, hogy neki nincs 200k-s repair számlája, mivel profin kite-ol.

MadWolf#11626

clio1616v
gúgl fordittó

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Hegi90

Kajak nem értem mi a faszt csinálhatok rosszul, gyerek force armor nélkül kitakarítja act3-at feleolyan stattal mint az enyém, én meg szerzek 5 szaros sárgát 1.5 óra alatt, meg 200k-s repair számlát. Megyek inkább vissza aknakeresõzni....

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Köszönhetõ gondolom annak,hogy itt trollkodik mindenki...

j0nNyKa
ja, velem is szokott megesik az ilyen! <#idiota>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

RatBaG
át akarod fogalmazni mikor a felénél jársz, aztán összekavarodik az egész.
velem gyakran megesik <#hehe>
ui: nem, nem én küldtem a pm-t.

Per Aspera Ad Inferi.

jazzy
Ez a topic design nélkül szegényes és unalmas.
Csao!

A gem craftingról szeretnék kérdezni. Ha gyártok egy követ többször, az ugye egyre drágább. Ez idõnként vissza esik az origi árra? Vagy megáll egy számnál?
Pedig ez aranyos, én is válaszolok rá!
Csak dex+crit dmg kell, semmi más.

jazzy
Szerintem összesen nem vagy 20 éves, de ez a privát vicces 😄

Ja de, bocs, most jövök rá, hogy ezen a fórumon mindenki kõgazdag sikeres úr, már bebizonyították páran.
NecroJoe
napi középszar:

Necro

j0nNyKa
énis kaptam egyébként egy vicces privátot, nem írom az illetõ nevét, mert ezen kívül normálisan kérdezett, mindenesetre az elsõ mondatán nagyon felröhögtem:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szia!

Demon Hunter-rel kapcsolatban érdekelne, hogy te milyen alapon érdemes hozzá felszerelést szerezni.

wtf? <#idiota>

Frank99
ne vitatkozz, mert Jonnika feljelent, és kapsz sárgát....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

j0nNyKa
150+ dex, 100+ vita, 8+ max discipline, többi nem lényeg

Indok nélkül szórni a szitokszavakat teljesen normális. Aztán meg olyat tenni, amit szégyellsz mások elõtt, de azért is a másik a hibás. Ilyen ez az internetszakma, 3 büfé nem tesz bölcsebbé.

ez most off

Tudod ha privátot kapsz az neked szól. Elõször írtam, h buta vagy. Aztán, h ostoba. Most hozzáteszem, h jellemtelen is.
Frank99
ugye ?
<#love11>

Különc
<#wave>

1Darton1: <#nevetes1>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Frank99
megint te.

Csak hogy a témához is hozzászóljak, a dh szar és drága. (Nem igaz.)

A spoiler tag alatt offtopic téma, csak erõs idegzetûeknek! Én szóltam!

Feladó: cookac2
Tárgy: pörkölt
20 év Anglia, Német, Osztrák, Olasz, Holland, több év hajó és repülõ mind vendéglátó. Van 3 éttermem, de majd mutasd meg, hogy készül a pörkölt. Ostoba...

Jabar
hát, nekem szerintem átlag alatti gearem van dh-val és act 2 megy vele (nem mondom hogy nem halok de megy).
30k körüli hp-m van, valamennyi resistem (nem foglalkoztam vele), +18% movement speed-em, sharpshootert nem használok így van 31k dmg-om. Futkározós, ugrálgatós, csapdázós, nekem tetszik. 😊

"Jabar sa bu eeda murishani!"

berlinboy6329
Az a baj,ha nincs pénze az embernek,akkor nem halad.Neki sok pénze van és a hatalmas DPS nagyjából kompenzálja azt,hogy úton útfélen meghal.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Különc
Most akkor mi a baj, a kevés DPS vagy a túl nagy DPS? (Christaras példa)

berlinboy6329
10 millából rakjon össze vki nekem AH-ról 100K+ dmg-es Dh geart.Akkor beszélhetünk arról,hogy nem szar olcsó cuccban.

100+K azért,hogy kompenzálja a sebzés azt mikor a szél a képembe fújja a homokot és meghalok.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Lunki88
Köszi, inkább a barbárt választom. 😊
Valaki összefoglalná pár mondatban, hogy DH-nak mi számít tegezen és nyilon? AH eladás szempontjából érdekel, h mi az amitõl jobban el lehet adni. Mert fingom nincs.
berlinboy6329
Nem használok SS-t.Sokra nem megyek vele..Egy lövés után resetelõdik és amúgy is csak +50% crit dmg-em van,ami sokat nem ér.Aztán az ellenségnek meg 1millió+HP-ja van és épp a csatornában szaladgálok ahol csak hátrafele lehet menni.Nyílt terepen meg belefutok másba ami egy ütésbõl kinyír.Lacuni rám ugrik,darázs össztûz.Smoke screen se tart örökké.Nézem Christarast,360K dmg,egy ütésbõl hal.Reflect dmg,meghal.Aztán megint felfordul.Pedig nem szarral gurigázik.

Fpocok
Ma egész jól megy RMAH, két itemet is eladtam 8 euró körül... sok kicsi sokra megy.

Parasite Eve 2, best game EVER!

A demon hunter talán. Ha ragaszkodsz a melee-hez, akkor barb.

j0nNyKa
tehát: a dh 0 gearben szar, de monk gearben jó lesz
hûha, ez egyre jobb.
mesélj még errõl!

Fpocok
Szerintem SS túl van értékelve... jó, fight elején jó, de közben annyira nem. Persze ha kiteolni kell és futni hátra, akkor jó, de én lecseréltem pár napja.

Parasite Eve 2, best game EVER!

A DPS-ed Sharpshooter passzív képességgel 40K, vagy nélküle? Sharpshooter-rel kicsit csalóka... 😊

Különc

Hegi90
<#gonosz3>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

berlinboy6329
Aki csóró,az biztos nem halad vele.Majd megnézem,mit tud ha monkról átpakolom a geart.

Lunki88
Na lejött a game végre. Egy kezdõnek melyik kaszt a legkönnyebb szerintetek? Már ha van ilyen.
j0nNyKa
csak hogy biztos legyek benne: a dh szar, nem lehet vele haladni infernon, ugye? ezt... ezt mondod?

berlinboy6329
Sírás?Épp azt írtam milyen állat a monk.

Aradebil2
😄SDASADAD már vártam, régen sírtál a topicban😄

berlinboy6329
Tapasztalok,amit tapasztalok.Egyik classal se ment minden ilyen simán,mint monkkal.

Különc
De hozzáértõ lettél ilyen gyorsan

Jól érzem, hogy offolásért hamarosan anyámon rúgnak egy jóakaróm jóvoltából?
(Nem volt sok a "jóból" az elõzõ mondatban?)

berlinboy6329
lolololol...WD,DH,mind a kettõ egy rakás szar.

Hiába vannak brutálmedvék,hiába van a DHmnak 40k dmg-e -ami a legnagyobb a 3 class közül,mert nincs péz olyan gearre,ami 100milla csak azért,hogy hamarabb megöljem a mobokat és a pakkokat,mielõtt kifogyok az SS-bõl és õk nyírnak ki-.

Mind a kettõ...mind a kettõ elvérzik már act 2-ben.Az elsõ pakktól....

A monk?Monk kiröhög mindent....Kipróbáltam coopban.Vicc.Belial egy hatalmas vicc volt vele.Akkora,hogy egyedül is röhögve kinyírtam volna.Kulle?Másik vicc.Egyedül nyomtam le a két óriás akármit,alig bírtak sebezni.

Elpocsékoltam 150-170 órát arra,hogy eljussak két karival infernora és lássam felfordulni õket act2-n már az elsõ fehér moboktól is.Monk?Monk elõször körberöhögi õket aztán pofánver mindnekit.Most teszteltem act3-at,de azok a unique tûzlabdaköpködõ szárnyas akármik megfektettek..Desecrator csak úgy szívja a HP-t.Fehér mobok jól mennek.

Úgyhogy aki szerencsétlenkedik act2-n vagy 3-on és nem monk v barb,az indítson egyet a kettõ közül.Többi elég gány,ha csóró az ember.
10 millából meg volt a monk.illetve csak 7-8..Sokat bénáztam is,mert megvettem vmit,aztán kásõbb találtam nála jobbat.Úgyhogy sok pénz elment.Azt mondom,ha kifogja az ember a jó itemeket 4-5millából megvan egy ütõs monk.

41 crit chance/34K pajzs nélkül
183 crit dam/217 pajzs nélkül
35K hp/30K pajzs nélkül
611 all res/580 pajzs nélkül
6800 armor(enchantress buff)
1000 loh/1680 pajzs nélkül
14K dmg/18K pajzs nélkül

Nem tudok rosszat mondani róla.

Te sem láttál még pörköltet, miközben készül. De a hibásan elkészített (vagy értelmezett) visszér wikipédia cikket elolvastad.

j0nNyKa
ezért most jelentelek

Különc
Nem merek megszólalni, mert jelentenek

jazzy
Ecetes olló Ilonkám, nem gyün ki másképpen itt az alföldön a folt..
Nem elég, h buta vagy fiam, még normálisan enni sem tudsz.