Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
10 millából rakjon össze vki nekem AH-ról 100K+ dmg-es Dh geart.Akkor beszélhetünk arról,hogy nem szar olcsó cuccban.

100+K azért,hogy kompenzálja a sebzés azt mikor a szél a képembe fújja a homokot és meghalok.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Lunki88
Köszi, inkább a barbárt választom. 😊
Valaki összefoglalná pár mondatban, hogy DH-nak mi számít tegezen és nyilon? AH eladás szempontjából érdekel, h mi az amitõl jobban el lehet adni. Mert fingom nincs.
berlinboy6329
Nem használok SS-t.Sokra nem megyek vele..Egy lövés után resetelõdik és amúgy is csak +50% crit dmg-em van,ami sokat nem ér.Aztán az ellenségnek meg 1millió+HP-ja van és épp a csatornában szaladgálok ahol csak hátrafele lehet menni.Nyílt terepen meg belefutok másba ami egy ütésbõl kinyír.Lacuni rám ugrik,darázs össztûz.Smoke screen se tart örökké.Nézem Christarast,360K dmg,egy ütésbõl hal.Reflect dmg,meghal.Aztán megint felfordul.Pedig nem szarral gurigázik.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Fpocok
Ma egész jól megy RMAH, két itemet is eladtam 8 euró körül... sok kicsi sokra megy.

Parasite Eve 2, best game EVER!

A demon hunter talán. Ha ragaszkodsz a melee-hez, akkor barb.

j0nNyKa
tehát: a dh 0 gearben szar, de monk gearben jó lesz
hûha, ez egyre jobb.
mesélj még errõl!

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Fpocok
Szerintem SS túl van értékelve... jó, fight elején jó, de közben annyira nem. Persze ha kiteolni kell és futni hátra, akkor jó, de én lecseréltem pár napja.

A DPS-ed Sharpshooter passzív képességgel 40K, vagy nélküle? Sharpshooter-rel kicsit csalóka... 😊

Különc

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Hegi90
<#gonosz3>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

berlinboy6329
Aki csóró,az biztos nem halad vele.Majd megnézem,mit tud ha monkról átpakolom a geart.

Lunki88
Na lejött a game végre. Egy kezdõnek melyik kaszt a legkönnyebb szerintetek? Már ha van ilyen.
j0nNyKa
csak hogy biztos legyek benne: a dh szar, nem lehet vele haladni infernon, ugye? ezt... ezt mondod?

berlinboy6329
Sírás?Épp azt írtam milyen állat a monk.

Aradebil2
😄SDASADAD már vártam, régen sírtál a topicban😄

berlinboy6329
Tapasztalok,amit tapasztalok.Egyik classal se ment minden ilyen simán,mint monkkal.

Különc
De hozzáértõ lettél ilyen gyorsan

Jól érzem, hogy offolásért hamarosan anyámon rúgnak egy jóakaróm jóvoltából?
(Nem volt sok a "jóból" az elõzõ mondatban?)

berlinboy6329
lolololol...WD,DH,mind a kettõ egy rakás szar.

Hiába vannak brutálmedvék,hiába van a DHmnak 40k dmg-e -ami a legnagyobb a 3 class közül,mert nincs péz olyan gearre,ami 100milla csak azért,hogy hamarabb megöljem a mobokat és a pakkokat,mielõtt kifogyok az SS-bõl és õk nyírnak ki-.

Mind a kettõ...mind a kettõ elvérzik már act 2-ben.Az elsõ pakktól....

A monk?Monk kiröhög mindent....Kipróbáltam coopban.Vicc.Belial egy hatalmas vicc volt vele.Akkora,hogy egyedül is röhögve kinyírtam volna.Kulle?Másik vicc.Egyedül nyomtam le a két óriás akármit,alig bírtak sebezni.

Elpocsékoltam 150-170 órát arra,hogy eljussak két karival infernora és lássam felfordulni õket act2-n már az elsõ fehér moboktól is.Monk?Monk elõször körberöhögi õket aztán pofánver mindnekit.Most teszteltem act3-at,de azok a unique tûzlabdaköpködõ szárnyas akármik megfektettek..Desecrator csak úgy szívja a HP-t.Fehér mobok jól mennek.

Úgyhogy aki szerencsétlenkedik act2-n vagy 3-on és nem monk v barb,az indítson egyet a kettõ közül.Többi elég gány,ha csóró az ember.
10 millából meg volt a monk.illetve csak 7-8..Sokat bénáztam is,mert megvettem vmit,aztán kásõbb találtam nála jobbat.Úgyhogy sok pénz elment.Azt mondom,ha kifogja az ember a jó itemeket 4-5millából megvan egy ütõs monk.

41 crit chance/34K pajzs nélkül
183 crit dam/217 pajzs nélkül
35K hp/30K pajzs nélkül
611 all res/580 pajzs nélkül
6800 armor(enchantress buff)
1000 loh/1680 pajzs nélkül
14K dmg/18K pajzs nélkül

Nem tudok rosszat mondani róla.

Te sem láttál még pörköltet, miközben készül. De a hibásan elkészített (vagy értelmezett) visszér wikipédia cikket elolvastad.

j0nNyKa
ezért most jelentelek

Különc
Nem merek megszólalni, mert jelentenek

jazzy
Ecetes olló Ilonkám, nem gyün ki másképpen itt az alföldön a folt..
Nem elég, h buta vagy fiam, még normálisan enni sem tudsz.
Köszönöm a gyakori kérdések felelõs fõszerkesztõjének válaszát. Ezentúl mindig megsimogatom a pincér és a fodrász lábát, sõt biztos ami biztos a dokkmunkásét is.
Arra nem tudsz valamit, hogy mivel szedjem ki az otthonkámból a zsírfoltokat? Állandójan lefröcsköl az a fránya pörkölt.

Köszi a tanácsot, a jövõben lehet feltennék egy-két kérdést, remélem nem gond majd.

A viszér betegség. Lehet örökletes és akkor magas a kialakulási hajlam. Vagy életmód miatt alakul ki. Veszélyeztetett pl a pincér, fodrász, stb és nem az adminisztrátor v a tv bemondó.
j0nNyKa
kamuazegész

Mesélik, hogy van ez a kereszténység dolog is. Volt már olyan nénike, aki addig járt templomba, hogy meggyógyult a visszeres lába. No de nem ám azért, mert végre felkelt a fotelból.

Most néztem egy kutyás buildet és fasza. Lehet úgy, a kezdeti 3 kutya 7x robbanik és még mindig ott van a következõ 3. A srác elmagyarázta hogy is megy, d nekem ez macerkás. Jobb szeretek egyhelyben totyogni 😄
Carmang
Huh, tök mást használsz, mint én. Bár csak lv57 vagyok, de a kutya robbantgatásra mentem rá. BBW-nek a 60-as rúnáját várom, ami meghalt ellenfélbõl tud kutyát életre kelteni, kíváncsi vagyok mennyivel lesz úgy hatékonyabb rare pakkok ellen.

Hát act3 vagyok vele és tank cuccom van. Minden magas armoros, int, vit és all res, +1500 LoH. Nem két fillér volt összeszedni.

Skillek fear (armor runa), spirit walk (hp runa), fireball (fire pit), acid cloud (6 sec), soul harvest (hp runa), mass confusion (45 sec). BB woodoo néha meg a kis woodoo bohócot szoktam elég gyakran soul harvest helyett.

Passzívok: bad medicine, jungle fortitude és mana regen.
Tatyla
<#eljen>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Carmang
Szólóban nyomod? Milyen skilleket használsz?

Különc, nekem több mint 300 órám van wd-ben és egyáltalán nincs lemaradva. Csak kicsit nehezebb játszani vele. De aki ismeri annak nincs gondja.

Neked Majestic meg annyit, h vagy damage v defense. A 2 együtt nem megy. Ha damage akkor attack speed, és sok crit, int. Ha defense akkor GL, a legköltségesebb build. Nekem nagyon sok millámban van eddig, szal tudom mit beszélek.
Lehet tényleg van valami ebben az act1 farmolásban. 1 run alatt több értékes cucc esett (1db), mint egy fél napos goblinon. 😄

j0nNyKa
háttérnek:

Fpocok
Haggyad. Még új.

Tatyla
igazából van egy 60-as wd-m de mikor átértem infernóra kicsit elment tõle a kedvem...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Különc
Õszintén, leginkább is szerencsére kell gyúrni, mert jelenleg eléggé le van maradva a többi kaszthoz képest

Üdv!

WD-nél mikre érdemes gyúrni? cc% critical dmg, int vit??
Tapasztalt WD-írna pár tapasztalatot, mit h érdemes?

Valamint 60-as build-nek is örülnék.

Köszönöm elõre is!

50k ? Jézus.... ha van pofád kérsz érte 5k-t.

Get a life!

Sell Value: 530... ennyi és nem több, ez kuka...

Lvl 38 azé má nem kis kari és ah-ból reduced levelesbõl olyat vesz 10k-ért ami 5x jobb
Ha csinálsz új karit és az elején kell jó fegyó kis szinthez és venni akarsz akkor mindig jók lesznek az ilyen kis lowi fegyok oda 😊

Fpocok
Kis szinten a +experiences itemeket viszik jól. Azokat mindig eladtam.

Különc
Megjelenéskor lehet érdemes volt vele veszõdni, de most már nem tudom megéri-e a ráfordított energiát

Hali!
Tudom, hogy ez már számotokra nem nagy érték. De kezdõként, nekem még az!
Vagyis nem tudom eldönteni, hogy azé! 😄

Item

Ah-ban nem nagyon láttam hasonlót, úgyhogy nem tudom mit merészeljek érte kérni! Saccra talán 50k, de lehet többet érne, lehet kevesebbet! 😄
Ugye statok jók, csak maga a sebzés lehet gyengusz. Bár mivel socketes is..
j0nNyKa
hmhm, miért kizárt? 😄

Lunki88
Én erre gondoltam a "wines authenticator" alatt. 😊 Szóval ez ugyanazt tudja mintha megvenném a blizzard féle kütyüt?