Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a nagy taktika?
Egyszerûen nem értem a Blizzt miért nem engedi játszani az embereket, loot úgy is egyenlõ a nullával.
Goldot kellett volna az elsõ perctõl árulni, kínai farmerek jó kis lét akasztottak belõle.
Igy meg elvesztettek több millió játékost. Az átlag játékos 1-2 órára lépet be, szórakozni akart nem állandóan meghalni, Fejlõdni nem tudott mert loot egyenlõ a nullával csak repair költsége volt óriási hála blizz áldásos tevékenységének
Ahba se lehet már eladni szinte semmit.
MadWolf#11626
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Kajak nem értem mi a faszt csinálhatok rosszul, gyerek force armor nélkül kitakarítja act3-at feleolyan stattal mint az enyém, én meg szerzek 5 szaros sárgát 1.5 óra alatt, meg 200k-s repair számlát. Megyek inkább vissza aknakeresõzni....
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
velem gyakran megesik <#hehe>#hehe>
ui: nem, nem én küldtem a pm-t.
Per Aspera Ad Inferi.
A gem craftingról szeretnék kérdezni. Ha gyártok egy követ többször, az ugye egyre drágább. Ez idõnként vissza esik az origi árra? Vagy megáll egy számnál?
Csak dex+crit dmg kell, semmi más.
Ja de, bocs, most jövök rá, hogy ezen a fórumon mindenki kõgazdag sikeres úr, már bebizonyították páran.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Demon Hunter-rel kapcsolatban érdekelne, hogy te milyen alapon érdemes hozzá felszerelést szerezni.
wtf? <#idiota>#idiota>
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
<#love11>#love11>
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
1Darton1: <#nevetes1>#nevetes1>
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
A spoiler tag alatt offtopic téma, csak erõs idegzetûeknek! Én szóltam!
Feladó: cookac2
Tárgy: pörkölt
20 év Anglia, Német, Osztrák, Olasz, Holland, több év hajó és repülõ mind vendéglátó. Van 3 éttermem, de majd mutasd meg, hogy készül a pörkölt. Ostoba...
30k körüli hp-m van, valamennyi resistem (nem foglalkoztam vele), +18% movement speed-em, sharpshootert nem használok így van 31k dmg-om. Futkározós, ugrálgatós, csapdázós, nekem tetszik. 😊
"Jabar sa bu eeda murishani!"
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
100+K azért,hogy kompenzálja a sebzés azt mikor a szél a képembe fújja a homokot és meghalok.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Parasite Eve 2, best game EVER!
hûha, ez egyre jobb.
mesélj még errõl!
Parasite Eve 2, best game EVER!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
(Nem volt sok a "jóból" az elõzõ mondatban?)
Hiába vannak brutálmedvék,hiába van a DHmnak 40k dmg-e -ami a legnagyobb a 3 class közül,mert nincs péz olyan gearre,ami 100milla csak azért,hogy hamarabb megöljem a mobokat és a pakkokat,mielõtt kifogyok az SS-bõl és õk nyírnak ki-.
Mind a kettõ...mind a kettõ elvérzik már act 2-ben.Az elsõ pakktól....
A monk?Monk kiröhög mindent....Kipróbáltam coopban.Vicc.Belial egy hatalmas vicc volt vele.Akkora,hogy egyedül is röhögve kinyírtam volna.Kulle?Másik vicc.Egyedül nyomtam le a két óriás akármit,alig bírtak sebezni.
Elpocsékoltam 150-170 órát arra,hogy eljussak két karival infernora és lássam felfordulni õket act2-n már az elsõ fehér moboktól is.Monk?Monk elõször körberöhögi õket aztán pofánver mindnekit.Most teszteltem act3-at,de azok a unique tûzlabdaköpködõ szárnyas akármik megfektettek..Desecrator csak úgy szívja a HP-t.Fehér mobok jól mennek.
Úgyhogy aki szerencsétlenkedik act2-n vagy 3-on és nem monk v barb,az indítson egyet a kettõ közül.Többi elég gány,ha csóró az ember.
10 millából meg volt a monk.illetve csak 7-8..Sokat bénáztam is,mert megvettem vmit,aztán kásõbb találtam nála jobbat.Úgyhogy sok pénz elment.Azt mondom,ha kifogja az ember a jó itemeket 4-5millából megvan egy ütõs monk.
41 crit chance/34K pajzs nélkül
183 crit dam/217 pajzs nélkül
35K hp/30K pajzs nélkül
611 all res/580 pajzs nélkül
6800 armor(enchantress buff)
1000 loh/1680 pajzs nélkül
14K dmg/18K pajzs nélkül
Nem tudok rosszat mondani róla.