Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
feltételek : már vett tõlem goldot és elégedett.
szükségem lenne sürgõsen egy accra ez kb 13ezer.
az ajánlat: 13ezerért több gold mint amennyit amúgy adnék.
negatívum : lehet várnia kell a goldra (részletek pmben)
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Viszont tisztára meglepõdtem, hogy Deckard hangját egy 45-50 körüli csóka adja, Leah-ét meg egy 35 körüli nõ 😊 A férfi barbárét, meg egy "nigger a gettóból" kinézetû alak.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Most ilyennel tolom:

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
(btw en eddig mindig barbinak irtam a barbar csajszimat, csak most figyeltel fel ra? 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
30,5k élet
1200-1300 dex
60% dodge
538 all res
5000 armor
34 crit chance
231 crit dmg
18000k unbuffed dmg
1650 life on hit + 3% lifesteal
Act2 Maghdáig együtt röhögtük körbe az összes mobot...Egyedül ar arcanet nem szereti.Az arcane+frozent meg fõleg.A pakkok 95%-án volt frozen.Felén még arcane is.De 4-5nél többször nem haltam rajtuk.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Én most mentem át act 2-be, és pár elite-nél szívok rendesen...:S
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Minden cucc annyit ér, amennyiért megveszik. Csak tudod ahogy halad elõre a game annál nehezebb ilyen hülyéket találni.

De sztem csak neked magas ez az ár. Nem beszélve arról, ha 7-el indítok, már 6-ért is adom... és annyiért ez nem jó ár?
Majd AH elõtt hirdetem trade-be, és majd le is fotózom, mennyibe ment el végül.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

(Csak megjegyezném... nem "vagizni" akartam a cuccokkal, csak eladni jó áron, mert szökségem lenne pár itemre wizard-omra. De azért ne úgy menjen már, hogy akkor jönnek csak a beszólások, hogy szar item. Szerintem nem azok, azért nem is törtem õket. Nem kell fikázni egybõl, csak mert nem vagyok madár. Jazzy is gonolom azért kezdett el írkálni, mert nem vettem magam hülyére, és vissza akar vágni.)

Szerk: ha dexterity helyett intelligence lenne rajta, meg is fontolnám h megveszem
holnap hívhatnánk lajosnak? <#idiota>#idiota>
Sell value: 3000 gold alatt nem igen akad jó cucc
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Ha meg nem láttál még 7M-et, azért ne általánosíts...
Illetve itt a fórum 80%-a 7 milliót még csak képen látott, ha annyit ér szerinted, add el ahban. De én nem fogok érte adni annyit, de még csak 4et se. Alkudozni pedig el se kezdtem, mert aki ilyen irreális árat ad (no offense) az nem ért a kereskedelemhez és fölösleges alkudni, mert arra lyukadunk ki, hogy majd ad érte többet más.