Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

unknown nick
Mitõl viszik azt el? Ezerszer jobb rarek vannak.

Akkor már inkább string (mind van rajta):
- Phys reduction
- All res
- LoH
- Dex
- Vit
- Reduce dmg from melee
- + Armor

Csak rohadt ritkán esik, mert legend és még ritkábbak rajta a jó statok.

Na kemény 1,7 € kaszáltam ma 😄😄
elitehun
az imént esett egy random mob-bõl egy legendary, megy is a craft-ba...
És ilyenkor szokott az történni, hogy valaki berakja 100k buy out-ra, aztán fórumon panaszkodik, hogy neki semmi értékes nem esik, és csak 100k-ért tud mindent eladni ami alig fedezi a javitást. 😊
jazzy
A másik ilyen set öv ami dexes gold ahban 59 milla

Fpocok
Szerintem meg mindenki bekaphatja a f*szomat, aki talált már zöld set itemet... ÉN MÉG EGYET NEM TALÁLTAM!!! 😄DD
;(

Parasite Eve 2, best game EVER!

unknown nick
String of Ears félére lecserélhetnék a módosítókat.

j0nNyKa
lehet azert viszik, mert a gatyan kivul ez a masik hasznalhatonak mondhato set darab, es a 2-es szetbonusz eleg jo

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

unknown nick
Gyanús volt, hogy megint alig láttam pár órás itemet.

jazzy
Ja csak épp a random property dexterity rajta, ami csoda egy monk övön
Kandurex
Itt a kép hozzá-....és komolyan beszarok (és jelzem, nyakra fõre - tele van vele az AH ezzel a cuccal 😊)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

j0nNyKa
grat 😊
lehet az AH botok bidelgetik felul egymast

Mi volt az a semmi különleges cucc?

jazzy
képet
j0nNyKa
Nasty auction house exploit, lenyegeben kicsereled hex editorral a bid es boyout gombokat, es bid aron buyoutolsz 😄D

jazzy
Ha nem hiszed farmolj magadnak
JonNyKa,talán megérted,hogy bárki tud irni az Ö nevében,hogy megbizható,ezért szerettem volna hallgatni 2-3 embertöl legalább.

Kandurex
eszem faszom megáll, tegnap találtam egy set cuccot, semmi különleges, de tök komolyan semmi, felrakom induló!!! 10.000 goldért,...mondom vigyék a fost amennyiért akarják...ma megnézem, csak úgy kíváncsiságból...28M goldnál tart a licit...de komolyan ez vicc 😄

j0nNyKa
jatszuk azt, hogy en leirom megegyszer, hogy megbizhato, es te megkerdezed megegyszer, hogy megbizhato-e
aztan ezt megcsinaljuk minden fel oraban, es atneveztetjuk a topicot "skill megbizhato-e" topicra, jo lesz?

Ki az aki vásárolt goldot Skill nevü felhasználótól itt?
Mennyire megbizható?

j0nNyKa
"SMS protect" nem vasarolhato, hanem (sms alert neven) egy ingyenes szolgaltatas

itt a forumon Skill arul goldot, megbizhato

Kandurex
pontosan, a fele de kafa-vagyok videót, nyugodtan ki lehe hagyni, a lényeg a szívatós affix, a többit mindenki játszva leveri

Szeretném megtudni,hogyha goldot vásárolnék Blizzardtól,ahhoz elég a mastercard kártya vagy kell hozzá még SMS protect,ami Blizzardtól vásárolható?
Esetleg van magyar srác aki goldot eladna,ráadásul vannak visszajelzések erröl?

Aradebil2
na ezért nem csináltam blizz hydrás wizardot

Avenger
Én is hiányoltam a videóból a szivatós affixeket. Vagy nyílt téren egy tremor pack-ot, ami valószínûleg 5 sec alatt zúzta volna le a wizardját. 😄 (egy lesérült/beakadt tremort mutatott a videó éppen, amint megkapja az utolsó lövést, de azt nemigazán mérvadó)

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Számomra meg hihetetlen nevetséges így ez game.
Ez a nagy taktika?
Egyszerûen nem értem a Blizzt miért nem engedi játszani az embereket, loot úgy is egyenlõ a nullával.
Goldot kellett volna az elsõ perctõl árulni, kínai farmerek jó kis lét akasztottak belõle.
Igy meg elvesztettek több millió játékost. Az átlag játékos 1-2 órára lépet be, szórakozni akart nem állandóan meghalni, Fejlõdni nem tudott mert loot egyenlõ a nullával csak repair költsége volt óriási hála blizz áldásos tevékenységének
Ahba se lehet már eladni szinte semmit.
Csak azt kiteolta profin amit lehetett, a vortex+teleporter mobot mar nem tudta, oda kellett a clever usage of game mechanics. Ha ugyanaz a pack meg fast affixet is kap, akkor mar az offscreening sem ment volna neki. Ha ez a muki annyira profi lenne, akkor a guide tele lenne a lehetetlen/anti ranged affixes elitekkel, amiken demonstralja hogy stutter stepel meg szar gearel szuk helyeken hogy megy a soul ripper pakk. Mindenkinek lesznek olyan jatekleosztasai hogy gyakorlatilag a palya vegeig a buildjenek konnyu ellenfeleket kap es akkor maris lehet nyomni ezerszam a jotanacsokat youtubeon.
McHaals
azt csinálod rosszul, hogy neki nincs 200k-s repair számlája, mivel profin kite-ol.

MadWolf#11626

clio1616v
gúgl fordittó

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Hegi90

Kajak nem értem mi a faszt csinálhatok rosszul, gyerek force armor nélkül kitakarítja act3-at feleolyan stattal mint az enyém, én meg szerzek 5 szaros sárgát 1.5 óra alatt, meg 200k-s repair számlát. Megyek inkább vissza aknakeresõzni....

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Köszönhetõ gondolom annak,hogy itt trollkodik mindenki...

j0nNyKa
ja, velem is szokott megesik az ilyen! <#idiota>

RatBaG
át akarod fogalmazni mikor a felénél jársz, aztán összekavarodik az egész.
velem gyakran megesik <#hehe>
ui: nem, nem én küldtem a pm-t.

Per Aspera Ad Inferi.

jazzy
Ez a topic design nélkül szegényes és unalmas.
Csao!

A gem craftingról szeretnék kérdezni. Ha gyártok egy követ többször, az ugye egyre drágább. Ez idõnként vissza esik az origi árra? Vagy megáll egy számnál?
Pedig ez aranyos, én is válaszolok rá!
Csak dex+crit dmg kell, semmi más.

jazzy
Szerintem összesen nem vagy 20 éves, de ez a privát vicces 😄

Ja de, bocs, most jövök rá, hogy ezen a fórumon mindenki kõgazdag sikeres úr, már bebizonyították páran.
NecroJoe
napi középszar:

Necro

j0nNyKa
énis kaptam egyébként egy vicces privátot, nem írom az illetõ nevét, mert ezen kívül normálisan kérdezett, mindenesetre az elsõ mondatán nagyon felröhögtem:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szia!

Demon Hunter-rel kapcsolatban érdekelne, hogy te milyen alapon érdemes hozzá felszerelést szerezni.

wtf? <#idiota>

Frank99
ne vitatkozz, mert Jonnika feljelent, és kapsz sárgát....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

j0nNyKa
150+ dex, 100+ vita, 8+ max discipline, többi nem lényeg

Indok nélkül szórni a szitokszavakat teljesen normális. Aztán meg olyat tenni, amit szégyellsz mások elõtt, de azért is a másik a hibás. Ilyen ez az internetszakma, 3 büfé nem tesz bölcsebbé.

ez most off

Tudod ha privátot kapsz az neked szól. Elõször írtam, h buta vagy. Aztán, h ostoba. Most hozzáteszem, h jellemtelen is.
Frank99
ugye ?
<#love11>

Különc
<#wave>

1Darton1: <#nevetes1>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Frank99
megint te.

Csak hogy a témához is hozzászóljak, a dh szar és drága. (Nem igaz.)

A spoiler tag alatt offtopic téma, csak erõs idegzetûeknek! Én szóltam!

Feladó: cookac2
Tárgy: pörkölt
20 év Anglia, Német, Osztrák, Olasz, Holland, több év hajó és repülõ mind vendéglátó. Van 3 éttermem, de majd mutasd meg, hogy készül a pörkölt. Ostoba...

Jabar
hát, nekem szerintem átlag alatti gearem van dh-val és act 2 megy vele (nem mondom hogy nem halok de megy).
30k körüli hp-m van, valamennyi resistem (nem foglalkoztam vele), +18% movement speed-em, sharpshootert nem használok így van 31k dmg-om. Futkározós, ugrálgatós, csapdázós, nekem tetszik. 😊

"Jabar sa bu eeda murishani!"

berlinboy6329
Az a baj,ha nincs pénze az embernek,akkor nem halad.Neki sok pénze van és a hatalmas DPS nagyjából kompenzálja azt,hogy úton útfélen meghal.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Különc
Most akkor mi a baj, a kevés DPS vagy a túl nagy DPS? (Christaras példa)

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403