78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#56925 Anyám borogass ... ha játszani szeretnél vehetnéd a minimum fáradságot, hogy ha nem értesz vmit akkor utánanézel. Ugyanez magára az életre is igaz. Az önállóságot nem itt kell megtanulni, de gyakorlásnak nem rossz. Kb amíg ide beírtad addig a Google fordító már ki is köpte volna a választ.
Kezd valami egyszerűbbel, mondjuk egy Mario vagy valami :D -
markastor #56924 Szerintem te azt már megölted egyszer, csak a képe ottmaradt. Ilyet már láttam sokszor. -
#56923 Nekem van ismerősöm aki nem tudott 1 szót sem angolul, de ő fordítva közelítette meg a dolgot. Nem keresett mindenhez magyarítást, hanem elkezdett játszani, kikeresett pár szót, megkérdezett pár havert mi mit jelent és megtanulta. Ma már "játéknyelven" beszél angolul. Egy idő után megtérül a kezdetben befektetett energia. -
#56922 Lattatoik mar olyat hogy egy mob sebezhetetlen, atmennek rajta a lovesek , nem lehet kitargetelni es az aoe sem sebzi ? :) meg csak 1x talalkoztam ilyennel de jol felkurt ;) -
#56921 azokat sokszor azok sem értik, akik tudnak angolul :D
meghát google, barátok, stb. - nem annyira nehéz azért ezeknek utánanézni
mindenesetre ja, fölösleges is a "vita", nem valószínű, hogy akár a jövőben is készülne hozzá bármilyen lokalizáció -
Mentol #56920 OK, ennyi. Köszi! -
#56919 röviden: technikai akadályai vannak, ha lehetne készülne magyarítás, de nem lehet -
sata75 #56918 "...az hogy meg magyarul vagy angolul klikkelsz percenként kétszázat..."
na ezen besírtam -
Mentol #56917 Azt már felfogtam, hogy nem lehetséges, bár még nem értem (az első két-három részt is sikerült).
Amúgy, abban igazatok van, hogy a +5 valaminél nagyobb a +6 valami, és akkor azt tartom meg, nade, az úgy csak értelmetlen kattogás az egérrel. Ja, és mi van az ilyenekkel?:
- ignores durability loss
- reduces duration of control impairing effects by XX% -
#56916 értem mire gondolsz, de akkor sem lehetséges a játék magyarítása. az hogy meg magyarul vagy angolul klikkelsz percenként kétszázat, olymindegy :) -
#56915 ismerek persze
ránéz a fegyverre, "890 dps", ránéz a másikra, "1080 dps", berakja a másodikat
azt a néhány játékokból ismert alap szót meg, hogy strength, damage, armor, stb. azt hiszem, diploma nélkül is meg lehet fejteni -
Mentol #56914 Ismersz olyat a környezetedben, aki egy szót nem ért angolul? Akkor talán már neked is világos... -
radical #56913 igen de sokkal inkább szerencsefüggő. nekem is esett már 1000dps feletti crossbow amit eladtam 30 milláért de nem minden nap.
Legendaryk esnek szép számmal (mind szar), set viszont egész eddig csak 1. -
#56912 gondolom úgy értette, hogy minek magyar nyelv egy faék egyszerűségű játékhoz -
#56911 magyar nyelvet minek? ez a játék szerintem pont nem igényli annyira. de ahogy tudom, ne is várd, mert nem lehet magyarítani -
radical #56910 keresd a magyaritasok.hu-n -
Mentol #56909 Mit minek? -
#56908 nincs. minek? -
Mentol #56907 Hello,
Van ebből már magyar nyelvű kiadás? -
lamadragoon #56906 paragon 99 lvl + 60% Alkaizerx
1 elite csoport 2 db barna kétkezes :P
gz -
#56905 -
Action #56904 Elhinném mert azért én is tapasztaltam,csak vhogy az utóbbi időben nem vagyok szerencsés.:) De ez van,majd lesz jobb is .:) -
Action #56903 Mivel a patch óta nekem csak olyan napom volt h semmi,így kell jönnie egy olyan napnak vmikor amikor belefulladok annyi esik...:D:D -
#56902 Mi lenne ha azt mondanám, hogy farmolással is lehet szakítani? -
#56901 Nem tudom, vannak napok amikor esik, van amikor nem.. 1. nap 3 esett nekem, utána napokig semmi, aztán 2 ugyanolyan, napokig semmi és most a vállas hétfőn, azóta semmi. -
#56900 Ez megmagyaráz egy-két dolgot :D -
Action #56899 Sztem az irigység beszél belőlük...ennyi:)
Nekem meg az gondom h a patch előtt elég jól estek a cuccok,azóta meg lófasz...:S
De ma van időm,és elhatároztam h addig nem hagyom abba amíg legalább 1 legendary ki nem esik:D -
#56898 Én megértettem, hogy te nem feltételezed, de többen igen és nem is értem mikor lett ez divat, hogy a hozzáértők mindenkiről feltételezik, hogy botozik?
Esik is néha, de annyira nem sok, talán patchday óta 50 millányi cuccom esett, meg most egy ami még nem ment el, durván 40 millás Vile Ward.
De azért "kicsit" gyorsabban tudok farmolni a gearemben mint a topiclakók 90%-a, akik inkább itt töltik az idejüket. -
Action #56897 Azért reménykedtem h azt mondod hogy estek a cuccok...:D
És ismét hangsúlyozom nem feltételeztem hogy botot használsz...pusztán kíváncsi voltam.:) -
#56896 Nyilván nem használok botot, már volt linkelve is, hogy a botolók sírnak, hogy a blizzard pár naponta bassza ki őket permabannal, így még a régi botolók is felhagytak.
Sőt már linkeltem is completed tab képet, egyszerűen kiveszek cuccokat és eladom drágábban. A 150 eurós itemet (amiből cca 132t kaptam), azt 18 millióért vettem, így ha azt nézzük 18 milla gold 18 eurot ér, akkor durván 114 euros hasznom volt rajta.
De azért tegyük hozzá, hogy ez baromi ritka, eddig 2 ilyen itemet vettem amin ekkora haszon volt, többnyire 1-10 euro max (átváltva ugye 1-10 milla gold). -
Sunrider924 #56895 Vard ki a veget. Az a blue tag az nem veletlen. -
radical #56894 LOOOL ez mekkora! WDnél milyen jó lenne ha nem lenne MF számítás a pet killjeinél. Már égne a blizz székház sztem. -
#56893 Hupsz, most nézzétek, mert MF-es gear volt rajta :D
Barbárom -
Fanat1c #56892 :D -
Tudnátok abban segíteni, hogy min változtassak? ACT III-at szeretném farmolni esetleg Diablo Inferno kill-t, de iszonyat nyögvenyelősen megy. Nyilván kicsi a DPS-em, de nem tudom mit dobjak ki, és milyen itemekre koncentráljak. Mi az ami egyértelműen balgaság a buildemben ?
Amúgy van egy DH-m is, szerintetek azzal jobban járnék ACT III farm szempontjából?
Köszi előre is!
Barbárom -
Sunrider924 #56890 Blue taget is kapott a tema. Erre mar nem is mondok inkabb semmit. -
#56889 Az odabasz, hogy munkahelyről be akartam lépni csak a honlapra erre blokkolta az accomat, felküld hogy változtassak kódot, küld a telefonomra SMS-ben egy kódot ami kb. 15 perc (!!!) alatt érkezik meg és beírom és kiírja hogy nem jó a kód? :D -
#56888 aha, tehát fut az ah botod, és MELLETTE be vagy logolva, és ahzol
továbbra is tartom a véleményem: :DDDDDDDDDDDDDDDD -
Action #56887 Én nem feltételeztem h botot használ...egyszerűen csak kíváncsi voltam hogy miként sikerült ezt a szép hasznot összehozni...ennyi.:)
Komolyan nem értem h ha vki kicsit szerencsésebb\többet játszik\Ahzik akkor miért kell rögtön botternek,csalónak stb-nek beállítani... -
radical #56886 Mit nem értesz ugyanazt irtad le mint én. Ne hülyítsük már egymást. Botod fut a gold ahban beállított itemekre, beállított statokra, beállított buyout értékekre. Ha valamit talál kiveszi te meg átrakod RMAHba drágábban.
Emellett manuálisan nézed a buyout nélküli nemsokára lejáró alulárazott cuccokat és kiveszed őket bagóért lejáratkor. Az is megy RMAHba.
Emellett nézed az RMAHt és ha neadjisten feltesz oda is valaki valami alulárazott cuccot akkor kiveszed és visszateszed drágábban. Ezt szokás csinálni nem?