Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jabar
Hogy te milyen gonosz vagy!
Nem is beszélek veled többet! :p

"Jabar sa bu eeda murishani!"

j0nNyKa
fess át minden mást kékre, ez így hányás 😄D

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Jabar
ha hiszed ha nem, az fehér! 😄DD
csak valamiért a nagyobbik része nem az :p

j0nNyKa
õ, a chest armor legendary, vagy direkt ronda? 😄
nem lenne jobb fehérre festve?

Jabar
Ez meg az én szépségem 😊

Jabar
ott még túl sokat nem voltam ezzel csak tesómmal coopban de akkor is így toltam igen. (valamilyen oknál kifolyólag nem kaptam meg a belial kill-t és egyedül nem enged át act3-ba, na õt viszont az istennek sem tudom megölni 😄 )

j0nNyKa
act3ban? 😛

Jabar
hát én meg pont nem így játszok dh-val (persze használok smoke-ot), én amolyan pattogós vagyok inkább, csapda, evasive fire és rohangálás 😊)

Jabar
gondolom hc kari, szerintem ha odafigyelsz pont elég act1-re bár egy kis resist +armor nem ártana még biztos ami biztos 😊

j0nNyKa
eddigi legszebb DH-m 😄DD

skinnyman
Lol, ilyen statokkal nagy kihívás lehetett hell 😊
Act1-re még sztem jó, ill ha nem, valszeg life on hit hiányzik

Regards,

berlinboy6329
Éééééééésss felfordult a büdös paraszt is végre.Csak 2100LoH kellett hozzá.Poison felhõ csak úgy szívja a HP-t,még a 2100LoH is kevés volt,nem bírtam megmaradni benne.Aztán 15-jére csak meglett.Coopban lehetetlen.Grat annak aki közepes gearben lenyomja.

Próbáltam full tankosan,de beragelt,aztán lenyomtam az alap buildemmel.Nem is volt olyan vészes csak kiteolni kell !lassan!,rohadt felhõk sokáig megmaradnak...Harcmezõn viszont elnyomnak,mint a csikket.

Lenne vagy 50 milkám felszerelném fullosra a monkot,nagyon bírja.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Hegi90
you gonna have bad time.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

j0nNyKa
hiszem ha látom
meg hiába buffolnak skilleket, ha a karakterek alapvetõ mechanikája lett teljesen másmilyen, mint amire számítottunk
csak hogy ne menjek messzire a wizardtól: szivesen tolnám, ha pl. viable dolog lenne, hogy spamelem a meteort az utolsó elõtti rúnával (amitõl awesome coldos kinézete van) - dehát könyörgöm, kettõt (se) tudok eltolni a full arcane powerbõl, ráadásul semmit nem is sebez...

TurboX
az még odébb van neki szerintem
berlinboy6329
Na végre meglett a Like water acsi.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Frank99
Act II-re viszont kell.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

TurboX
+dmg a gyorsabb haladás érdekében, act1-re nem kell több
(örtkvéket feleslegesnek érzem berzerker mellett, ->ignore pain szvsz)
Ezzel kapcsolatosan, olvasgattam diablofans topicokat es amit Bashiok mondott, az 1.0.4es class skill changest ott mar class buffoknak "forditottak". Nem talaltam 1.0.4 rol semmit eddig csak szobeszedet, ki tudja.
Avenger
45k körüli hp meg 600+ allres, és act 1 szinte csukott szemmel fog menni. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Különc
Én ugyan nem értek hozzá, de ehhez még farmoljál cuccot és/vagy goldot ha jót akarsz magadnak

Szerk: ja bocs, azt hittem Act 2-be akarsz menni, Act 1-re elég

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Az all ress kevés. Bár talán Act1-ben még el lehet vele mászkálni kicsit. Szerintem kéne LOH is. bár én még nem vagyok annyira " pro ". :-)

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

j0nNyKa
igen, amit írt a tag, azzal annyira egyetértenék.. DE az 1.0.3-ig való szopás sorozat egyszerûen kiölte belõlem még a gondolatát is egy normális sebzés balansznak..
dhval smoke screen, aztán ami a csövön kifér -> ez a játékstílus, másmilyen nincs.
nyilván a többi kasztnak is megvannak ezek

azt mondtam sok embernek egyébként, hogy teljesen együttérzek a csalódott barbárokkal - õk arra számítottak, hogy hatalmas kardokkal, meg kalapácsokkal whirwindeznek majd a mobok között, és gyalulnak, ahogy a nagy könyvben meg van írva
erre mit kaptak? jó esetben kard, rossz esetben valami kis fing dagger az egyik kézben, szigorúan pajzs a másik kézben, és 6-ból 7 védekezõ spell - VICC.

monk ugyanez, a daibo epic jól néz ki egy monknál, ráadásul az elõzetes infók alapján "ikonikus" is -> dagger + pajzs, semmi más! ez a jó, hogyne.

Tatyla
átértem infernóra barbárral statokról vélemény?:

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Frank99
akkor bocsika...

Nekem az tetszett, amit a mitigation topicban az OP irt, szerinte az lenne a jo, ha mindenkinek lenne annyi def-je, hogy olyan buildet jatszon amilyet akar, anelkul hogy meghalna ha a mobok csak egyszer is megutik. Nem kivanok senkit meggyozni hogy wizardon meleevel kell menni, nekem ez mukodik a kiteolos nem.
Kicsit meg lennek lepve, ha a dh karidon act3-4 farmolas utan nem lett volna elfekvoben par cucc a wizardod szamara, orulok ha neked semmilyen affix nem ellenfel mar, remelem en is eljutok erre a szintre nemsokara. 😊
j0nNyKa
nézd, ha már látványosan szerelmes vagy belém, legalább jártál volna utána, hogy dh-n kívül mással nem játszom.
milyen rajongó már az ilyen, hogy még ezt sem tudod rólam? gáz.

denevérember
Srácok,van valamelyikõtöknek kedve nightmare act2-höz? 4.nek a csapatba? Ha igen írjon! Kb 40 perc múlva kezdünk!

In space no one can hear you scream.

Frank99
mert ahogy nézem a dolgot, a dobott cuccok igenis függnek a játszott idõtõl is... mert hiába infero, igencsak aljadobálás van....
igaz még csak act two vége felé....

Frank99
mennyi kemény ember....

van barbárod, kivi vok' hogyan néz ki a statod? hány óra barbálás volt, plusz kép a statról???

köszike

j0nNyKa
hja értem a problémádat
õszintén: fogalmam nincs, te ezekbe a témákba 100x jobban beleástad magad, úgyhogy én újat biztosan nem tudok mondani
én kiröhögök minden affixet, de nyilván az is igaz, hogy molten csíkban szerintem még életemben nem álltam egy pillanatot sem, így könnyû

az tudom, hogy 1.0.3 óta pl. a desecratorban nem halok instant, hanem bírom egy darabig - de ahogy látom, ez egyezik is azzal, hogy te is röhögve álldogálsz benne

Van mas gearem is, ebben armor es resibol probaltam megoldani, azota felhivtak a figyelmem hogy probaljam mashogy.
j0nNyKa
most nem vágom be a szarkazmus táblát
tudom, hogy nem egyszerû a dh, felhúztam már vagy 4et 😄

de akkor kifejtem: azokat figurázom ki ilyenkor, akik játék elején sírtak, hogy a dh milyen egyszerû kaszt az õ kasztjukhoz képest, aztán rerolloltak dh-ra, és rájöttek az igazságra 😊

Az nem számít, hogy mennyi a playeded, ha több pénzt tudsz kifarmolni mint amit javításra költesz, és infernon nem lehetetlen minden 2. pack, esetleg meg is tudtad csinálni infernot, akkor nincs életed, munkanélküli vagy, és amugy is csak gyerek vagy és örülsz mert itt a nyári szünet!

Amúgy meg nem kell mindent magadra venni, csak próbálom felvenni a fórum ritmusát, itt ilyeneket szokás mondani azoknak akik szerint nem lehetetlen a játék. 😊
Különc
<#nevetes1> Ám gondoltam, az nagyon olcsó ár érte

Hegi90
amúgy meg elvitték 30 mp alatt, úgyhogy privi itt nem segít

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
mert te vagy a boss?

Különc
Sorry, nem is nagyon leszek mert nincs sok kedvem játszani, ha kell valami akkor priviben (boss verést nem vállalok, te már tudod miért nem)

Hegi90
multkor láttam egy olyat 7.5 milláért, csak nem volt rá kessem és te se voltál onlány 😞

Aradebil2
9critchancel miért ilyen builddel nyomod?!

Különc
Hátha most

jazzy
Mennyid van?
Ma bongesztem meg nehany topicot, amiben a melee wizardrol theorycraftolnak, es megmondom oszinten ma olvastam eloszor hogy a ds kotelezoen fent kell legyen allandoan, en nem igy hasznaltam eddig, de akkor megprobalom lassuk ugy.
Amit kertel, tessek, ezt is megprobaltam de nem volt eleg. Marmint az agyon ragozott molten/fire chainre nem, masra igen. Csak a tisztanlatas kedveert, a guideokban nem 1500 LoHrol beszelnek hanem 600+ rol.
Az act3as az erdekes dolog, lehet hogy nem eleg a gearem, az emlitett esetben dupla pull volt es bele futottam az enrage timerbe. De azt akkor nem fogadtad el, hogy ki lehet gearelni azt a bleed dotot, en pedig leirtam hogy megoltem az elitet a dotja ellenere is.
Szerintem az a plusz 30% azert sokat szamit. Igen meelenek is kell resi csak nem annyi mint nekem. Hanem 30%al kevesebb ugyanoda.
Az hogy mi mennyit sebez, azt azert keresem hogy lassam mennyi kellene meg. Ha jol sejtem akkor kb 1200+ buffed resi mar eleg lenne act3ba, de az Kuloncnek mar act4re is eleg volt, legalabbis mintha igy ertettem volna.
Kosz az eszreveteleket, johet meg.
1 büntetõpont hiányos szlengismeret miatt.

Én figyeltem, hogy mi esett, de abból egy tárgy van rajtam, és az is elég teszkós darab. Minden ismerõsöm milliókat költött ah-ban, hogy mûködõképes karaktere legyen, szóval azért nem olyan gyakori, hogy saját/party dropból öltözzön valaki.
Fölösleges nekem bizonygatnod, hogy sokat sebez némelyik affix, mert már én is említettem, hogy úgy van. A magyarázatot pedig már elmondtam, magasabb az alapsebzésük, mint a többinek. Érdekes módon egy valódi melee karakternek nincs gondja ezekkel az affixekkel, ha van rajta megfelelõ mennyiségû armor és allres (meg persze ügyesen mozog). És mielõtt a 30% dmg reductionre fognád, õk is elolvadnak res nélkül, szóval nem az bugos.
Azon a shoton 9% crited van, ami nem csökkenti eszeveszett módon a ds cd-jét. Amilyen melee wizard videókat láttam act3-ból, azokon fixen fent van a ds, ha leesik, és éppen cd-n van, akkor agyonverik õket. A nova infernón nem tart túl sokáig, és kevés crittel azt sem lehet ész nélkül nyomogatni.
Act1-2-re nem is kell annyira az a dmg, azt elhiszem. Az act3 életképtelenséged pedig az enrage-es sztorid bizonyítja. Mondjuk azt a 800-as liferegent se láttam a shoton. Mutathatnál olyat is, amivel act3-azni próbálsz.
És elmondom még egyszer, hogy nem ugyanannyit sebez minden tûz csak azért, mert piros.

Latod Darton azt allitja, hogy csak tul van misztifikalva a dolog. Lehet igaza van, de szivesebben vennek vegre valami linket ahol ezt igy vagy ugy tisztazva latom.
Fogadjunk, hogy kevesebb playedem van, mint itt szinte bárki másnak.

Aradebil2
demonic hellflyer champ ezért egyhitel 900 allressel diamond skinen keresztül😄

Elmeletileg ez az ami felfogja a bejovo sebzest. Az oldal aljan a Defensive results/EHP.
Ido es szerencse is, nem is tagadtam, de mi tart vissza barkit is hogy generaljon egy karit, huzza fel lvl 30ig es kozbe figyelje hogy milyen a droppja?
Rendben, legyen akkor mesebeszed, de ha gondolod bemegyek veled partyba keresunk plague vagy desecrator mobot es ott fogok allni benne, aztan megprobaljuk ugyanezt a 2 emlitett fire afixes mobbal es kb 30 secen belul megdoglok. Erre gondolom akkor is van valami ertelmes magyarazat ha mindenki mas erti csak en nem.
Life regen azon a screenshoton nincs de van gearem 1500 loh-ra, kb ugyanugy nem ert semmit. Critet is fel tudom vinni 28%ig, de mar 15%tol is mukodik a cm build tokeletesen.
A bejovo damaget elvileg ugy kompenzalom hogy a resi+diamond skin felfogja amikor eppen nincsennek cc-zve a nova altal. Errol szol ez a build ez a facetanking.
A sebzesem meg tul magas mas melee tank wizardokhoz kepest, nem ritka aki 15kval tolja. Nem kell annyira az a damage. Eleg hihetetlenul hangzik, gondolom. Mint ahogy az is, hogy tegnap act3 fallen oppressor champion enragelt es meg 1 percig amig megoltem rajtam ketyeget a dotja 250 sebzessel nekem meg a regen ment 400+al.
Act1-2 nem problema, de ami erdekes, hogy azokban is a molten/fire chain sebzesnel oda kell figyeljek mert megol. Bezzeg Butchernel leszarom hogy hol eg a tuz es meddig. Erdekes nem?