Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Get a life!
DH létére rááll a discogömbre és sorolhatnám..
Sokszor haverral 2-en verjük le az eliteket, mert a másik kettõ épp 20-30k-ért javíttat.
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Parasite Eve 2, best game EVER!
It just gets boring alone, friends have quit so, forced to use pub games for player interactions, and its pretty painful experience most times..
Encounter elite
Start tanking
A rock gets kicked up in the scuffle, hits ally DH in the knee, down he goes..
same with the wiz and wd
now i have 3 dead allies on the ground as I continue tanking
3 said dead allies now take the time lying dead on floor to complain about the game..
I continue to tank
2 of 3 dead allies finaly respawn
the other is back in town.. doing..?
still tanking,
and repaeat..
A start tanking utani mondaton meg mindig rohogok <#nevetes1>#nevetes1>
MadWolf#11626
MadWolf#11626
nem igazán single target, de tömegben kiválóan használható.
ha nagyon fogy az életed, akkor módosítsd a rúnákat hp-töltõre 😄
emlékeim szerint valami ilyesmivel szinteztem.
MadWolf#11626
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Nyilván ebbõl minél magasabb dps-û, amit meg tudsz fizetni.
Steam: greyfox
Olvastam, hogy 2 kezes Crossbowot érdemes venni, akkor is ha lassú, de mi az amit jó ha ad? Dex gondolom alap, azon kívül? DPS mennyi legyen?
Napok óta nézegetem az AH-t de egyszerûen nem tudom mit lenne érdemes. Keret rá olyan max 1kk lenne.
Hasonlítás képpen van egy 850 körüli DPS-es egykezes nyílpuskám ami elég gyors, viszont 12k körüli alap és 25k a feltöltött dps-em ami mondhatni nem túl sok...
Bocs ha kicsit általánosnak vagy hülyének hangzik a kérdés csak nem akarom a nehezen összeszedett goldot hülyeségre költeni. 😊
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
In space no one can hear you scream.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha egy sapkában alapból benne van Life 7% és van egy socket is, amibe beleteszek egy gemet, mely ad 13%-ot, akkor összeadódik, vagy a legnagyobbat veszi figyelembe?
válaszokat elõre is köszönöm
venom hydra bazi jo damage, majdnem meg 2szerezne az olesi sebesseget eliteknel. (ofc nagy tomegben nem 2szerez mert nem sebez egyszerre mindenkit.)
Szerk: röviden a quivert unequippeld, mert az bezavar
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
MadWolf#11626
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Jol latod, keveset vagy egyaltalan nem mozgok, mivel a mobok mind rajtam vannak en meg befagyasztom es EBvel/Spectral blade-l irtom oket, ez utobbinak is bleed runaja, van nem a range novelos. Ez azert facetanking, nem mozgok, nem kiteolok, ahoz nem kellene eppen ennyi resi vagy armor, ott megoldod force armorbol meg mirror/teleport-al ha elkapnak a mobok. Nekem az a specc nem mukodik, ugyhogy a nehezebbik utat valasztottam, igy megfeleo gear melett csak annyit tudok hibazni, hogy leesik a prismatic es akkor szetutnek.
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"

Szokott ilyet gyakran? :/
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Másfél óra alatt két Legendary (szarok voltak, nem ez a lényeg...)

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Megéri, egészen addig a pontig, amíg nem ölsz annyira lassan, hogy jobban megéri kevesebb MF, hogy adott idõ alatt többet ölhess. Nem rég olvasgattam, és szerintem ~100 MF (+NV) elég.
Egy kérdés!
Ha van 78% magic find-om, akkor többet találok, vagy jobbat? És megéri céltudatosan ezt fejleszteni, mert én most ezt tettem, de érdekelne ti, hogy vélekedtek errõl!?