78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#57005 kerdesem lenne a DH mestertol, nyilvanosan (legalabb mas is okosodik) :))
mekkora hulye vagyok... elvittem 33-ig a DH-t (mar nem tudtam visszahozni), oszt letoroltem xD... de most ujra kedvet kaptam a temahoz es ujra 31-ik szinten vagyok :)
kerdes!
nagyon bejovos a builded, de miert tetted a vaultot CD runara(nekem meg igy early-mid gameben soxor jol jon, ha tudom szpemmelni)?
egy tippem van: preparation battle scars + smoke screen lingering fog szinergia miatt mar felesleges az ide-oda gurulgatas... igaz? :)
meg 4 szint nekem es ki is fogom probalni a combot!
btw: nekem hianyozna a haladas szempontjabol a gurulas spam :)) -
#57004 KÖSZI! -
#57003 my bad -
#57002 Ha nem 2z-vel írtad volna :/ -
who am I 7 #57001 kevés dex, és nincs discipline, de szerintem kevés paragonos botozóknak jól jöhet a gold miatt :_) bár kár azért a goldért..ha discipline lenne helyette nem lenne rossz. -
#57000 nem rossz, de:
1) nincs rajta max. discip.
2) a quiverek ára a béka segge alatti terület alatt van -
#56999 Nagyon nem értek a quiverekhez, valaki belőné hogy ez mennyire jó?
-
#56998 hát nem jött be a teleport utánam jött :/
levittem fél hpra, jött 2 klón, volt kb 50k hpja erre rámvert egy meteort, hát annyi is voltam :D -
who am I 7 #56997 teleport fel, ha van...vagy ha nincs akkor futás..de, egy idő után eltűnik a klón.Ha wiz, lehet elég belassítanod kicsit, blizztneki aztán futás fel. -
Lantee #56996 Na, feltoltam eBay-re a cuccost. Origi játék, egy lvl60-as Monk karival (paragon 3) és néhány milla összvagyonnal. Gondolom túl sokat nem lehet érte kérni, vagy tévednék? -
Aspyrin #56995 klassz, wd-mnek jól állna :P -
#56994 wizzaradal próbálkoztam eddig :D -
#56993 dh-val? mert ha igen, akkor vagy stunolnod kell a klónodat flying strike-kal (ez a jó megoldás), vagy smoke screenből ledpselned (ez nehéz), vagy kurvamesszire futni smoke-ban, és valahogy messziről lelőni (ez sem az igazi)
mondanám hogy segítek, de nem hiszem hogy szükséged van még 1 dh klónra :) -
#56992 segít valaki leölni infernon diablot? eleje sima, de mikor berak terror realm-ba ott élek 3secig :/ -
#56991 Nektek se küld aktiváló mail-t a diabloprogress.com? -
#56990 szép, grat -
#56989 Gratu! -
#56988 Amikor megcsillan a kockacukor:
Igazából ezt kárpótlásnak veszem, mert 3 év masszív diablo2-zés alatt ez volt az egyetlen, ami nem esett. :) -
#56987 Azért jó az Rmah, mertamit nem tudsz eladni még goldért, azt euróért megveszik··
4 erot kerestem a fél millát érő legendarykon... -
#56986 Mindenféle kötözködés nélkül:
Egy játék arra van, hogy szórakoztasson... ha nem így van, hagyni kell. Erőltetve semminek, semmi értelme... -
#56985 Ertelek :)
En meg mindig azt mondom neked, hogy nem szabad olyan gorcsosen zold utan vadaszni :) ha jon, jon :) Pont en is igy alltam hozza... volt egy idoszakom, hogy par ora pihenes, kokculas, pihen, kockul (volt egy 5-6 napos, "majdnemszabim")... de sajnos nem volt szerencsem :( aztan miota regi jobaratom is csatlakozott, igy mar jobban varom a coopozast, mint a farmolast (persze ido utan a coop is farmolasba fog atfordulni, de addig...) Talald meg a jatekban a pozitivot (tobbed magaddal, vagy probald ki a HC-t vagy valami hasonlo...) eroltetni, meg nem szabad :)
Jelentem, az iskolapadbol meg mar eleg regen kinottem xD -
Ferrari23 #56984 Ezt fel tudom ajánlani nyereménynek :D:D -
Ferrari23 #56983 Mai Vault eredménye... Elég ócska....
-
Eksz #56982 Nem olyan kurvára vadregényes ez, ha tobbet jatszol ugy ahogy kell jobban "jutalmaz" a jatek ha ezen a szon akar valaki lovagolni. Ha kevesebbet es nem ugy ahogy kell, lofaszvan. Azt lehet szidni napestig, hogy ilyen a jatek rendszere, de errol se az nem tehet aki naponta fel orat jatszik se az aki 24et. Mitnyertem? -
#56981 pistikefilter mehet? -
Ferrari23 #56980 Hát a fogalom értelmezésével súlyos problémáid vannak az tény. :D -
#56979 olvass vissza, de tévedsz.
ha ugyan tudod, mi az a személyeskedés.
off
nem én bazmegoltam itt. -
Ferrari23 #56978 Én személyeskedek? Te minden nap ezt csinálod LOL :D:D Erre próbáltam felhívni a figyelmet, hogy erről leszokhatnál.... -
#56977 rendben. nyertél nálam egy hangszórót.
örülj neki.
aztán bazmegolj tovább. 30 év felett..... meg ha majd látom az adatlapodon, hehe... amúgy miért nem játszol? Én nem játszom, de a játékról beszélek.
Te miről is beszélsz? személyeskedsz.
Mi van, nem volt meg a napi AH és/vagy euró?
-
#56976 -
#56975 Én sosem gondoltam, hogy egyet fogok érteni veled, de megtörtént. Azt meg végképp nem, hogy felplusszollak. -
Ferrari23 #56974 minden :D:D
Már írni se tudok, annyira felbassza az agyam, hogy minden este felnézek, és a rinyálását kell olvasni... -
Ferrari23 #56973 iskolázásod -
Ferrari23 #56972 Szerintem qrvara leszokhatnál már arról, hogy iskolázol meg lenézed az itt fórumozók + játszók nagy részét (kb minden nap), mintha ezen a kibaszott fórumon te lennél az egyetlen aki dolgozik...
Előző iskolázásos is egy 30 fölöttinek szólt, valószínű igen, hogy padba ül nap, mint nap....
Elhiheted rengeteg diablós ír ide, aki ledolgozza a maga 8 óráját, ha nem többet minden egyes nap. És nem rinyál emiatt, hogy jajjjj én dolgozok, nincs időm játszani, meg jaj én nem a koliban ülök, hogy toljuk 24 órán át, mert ÉN DOLGOZOK BAZD+!!! A MUNKA HŐSE VAGYOK!!!! -
#56971 yawn -
#56970 rendes vagy. nekem az idő pénz. én nem akarok farmolni. Én ütni-vágni akartam (ez egy ilyen játék nem?), hogy legyen néha jobb cuccom. amim lett, az ah-ból és rmahból lett, sajnos. elveszett a vonzerő. nincs miért.... nekem a paragon sem adott semmit. de köszönöm.
sztem sokan vagyunk így, de nem írnak ide. bocsánatot kérek, hogy leírom. már nem teszem sokáig. -
#56969 Na, hülyeséget írtam. Szóval Flawless Square-ből akarok Star-t. -
#56968 Tűzz ki kisebb célokat magadnak, amit meg is tudsz valósítani.
Én pl most Act I-et framolom Tome of Secrets-ért, meg egy zsák pénzt, hogy a Radiant Square gemekből tudjak csinálni legmagasabbat gemet, amit még plan nélkül tud a csávó (a hattal "nagyobb" szintű, mint a radiant square, ami loot-ból jöhet). Asszem 5 darabra lesz szükségem. Egynek nekiálltam, de 1Mill elment 1db, hárommal nagyobb szintűre.
Szóval még van mit csinálnom :) -
#56967 ok -
#56966 tudod miért is csináltam tovább? volt a -most már csak duma- hogy 500-anként garantált legendary. ez is hazugság volt. Annak legalább volt (lett volna pontosabban) kockacukor szaga. De ez sem lett igaz. És itt azt írják, hogy napi 1-2 órával esélyed sincs, sajnos ez így is van. És ha ez sírás, akkor az. teszek rá. Az én -és hasonlóknak- nem fog adni semmit. Legalább jönne egy plusz quest, vagy valami.... de nem. a paragon az megint idő, BRUTÁLIS idő...ehhhh..