Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ACT2: Black Canyon Mines, Road to Alcarnus, Ancient Path, Desolate Sands, Oasis, Archives bal és jobb szárny... gyakortilag minden, ami nem sewers...
Parasite Eve 2, best game EVER!
Get a life!
Cemetery,weeping hollow,watch tower,festering woods,manor,halls of agony 1-2-3,cursed hold,Butcher...
HÉT darab item esett..HETES darab....Abból NÉGY 61-es,EGY 62 és EGY 63 meg egy 60-as amu.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Jó látni, hogy dolgoznak rajta, hogy egyre több 'mókás' bug legyen, ez biztos itt tartja a játékosokat.

I have been playing for less than 100 hours since the game came out and thought I would never find any good items. So I decided with that in mind I would just have fun talking with friends over skype while I do some mindless farming to pass the time over our conversations. Then, last night we decide to do Belial without any NV stacks just to push to A3. No one in the party had any magic find on. An amulet dropped for me with the following stats:
+11 min damage
244 Int
233 Vit
+44 All Res
CD 53%
TL😄R - Rng is rng. Sorry your luck is not very good.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
League of Legends: 1,292,502,456
World of Warcraft: 622,378,909
Minecraft: 371,635,651
Heroes of Newerth: 184,520,156
Diablo III: 172,907,605
Battlefield 3: 171,852,550
MapleStory: 165,503,651
StarCraft II: 163,980,293
World Of Tanks: 145,702,931
Call of Duty: Modern Warfare 3: 126,754,082
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Get a life!
én ilyet sose tennék, fõleg hogy mindkettõt ismerem, és tudom hogy mennyire gáz a symbian az androidhoz képest.
MadWolf#11626
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Get a life!
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Get a life!
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Get a life!
DH létére rááll a discogömbre és sorolhatnám..
Sokszor haverral 2-en verjük le az eliteket, mert a másik kettõ épp 20-30k-ért javíttat.
"Jabar sa bu eeda murishani!"
It just gets boring alone, friends have quit so, forced to use pub games for player interactions, and its pretty painful experience most times..
Encounter elite
Start tanking
A rock gets kicked up in the scuffle, hits ally DH in the knee, down he goes..
same with the wiz and wd
now i have 3 dead allies on the ground as I continue tanking
3 said dead allies now take the time lying dead on floor to complain about the game..
I continue to tank
2 of 3 dead allies finaly respawn
the other is back in town.. doing..?
still tanking,
and repaeat..
A start tanking utani mondaton meg mindig rohogok <#nevetes1>#nevetes1>
MadWolf#11626
MadWolf#11626
nem igazán single target, de tömegben kiválóan használható.
ha nagyon fogy az életed, akkor módosítsd a rúnákat hp-töltõre 😄
emlékeim szerint valami ilyesmivel szinteztem.
MadWolf#11626
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Nyilván ebbõl minél magasabb dps-û, amit meg tudsz fizetni.
Steam: greyfox
Olvastam, hogy 2 kezes Crossbowot érdemes venni, akkor is ha lassú, de mi az amit jó ha ad? Dex gondolom alap, azon kívül? DPS mennyi legyen?
Napok óta nézegetem az AH-t de egyszerûen nem tudom mit lenne érdemes. Keret rá olyan max 1kk lenne.
Hasonlítás képpen van egy 850 körüli DPS-es egykezes nyílpuskám ami elég gyors, viszont 12k körüli alap és 25k a feltöltött dps-em ami mondhatni nem túl sok...
Bocs ha kicsit általánosnak vagy hülyének hangzik a kérdés csak nem akarom a nehezen összeszedett goldot hülyeségre költeni. 😊
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
In space no one can hear you scream.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha egy sapkában alapból benne van Life 7% és van egy socket is, amibe beleteszek egy gemet, mely ad 13%-ot, akkor összeadódik, vagy a legnagyobbat veszi figyelembe?
válaszokat elõre is köszönöm
venom hydra bazi jo damage, majdnem meg 2szerezne az olesi sebesseget eliteknel. (ofc nagy tomegben nem 2szerez mert nem sebez egyszerre mindenkit.)
Szerk: röviden a quivert unequippeld, mert az bezavar
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403