Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esetleg ezért kaphatok valamennyit ?

Get a life!

Avenger
Én egy 700 dps-es 1h crossbowot passzoltam el 3 vagy 4 EUR-ért, amit már lvl 50en is lehetett használni. Talán socket is volt rajta, már nem emlékszem.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Voyager5
Mert erre is fos az AH.
tõlem még 1 ilyen lev reduce cuccot sem vettek..pedig nem drágán adom õket, plusz nagyobb dps-ek.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

akkor nem kellett volna már rég meghalnia?18 évig hogy él el az olyan? 😄😄😄😄 másrészrõl, azért a kávézóban melózok mondhatták volna neki, h 24 óra eltelt 1 huzamban bro, lépjle vagy mi nemértem, ott a kávézók nonstop tolják? 😄

találtam egy ilyen kis cukorfalatot szintezni😛 eléggé fain😊 kicsit jobbat rollolok mikor azonositottam /mondjuk +300-500dps/ és milliárdos vagyok😛

ui: mennyiért lehet ezt mondjuk elpasszolni? az a baj mint 60-as item FOS,de ha azt nézzük,hogy 44-tõl használhatod úgy már debasz a cucc!😊)

McHaals
kell hozzá némi degeneráltság, vagy az életösztön abszolút hiánya, hogy 40 órán át ne állj fel a gép elõl.

MadWolf#11626

antgecc
Én ugyan nem okultam belõle, szimplán csak értetlenül vakartam a fejem, hogyan létezhetnek ilyen degenerált barmok. De vannak ilyenek és talán elolvassák a hírt és talán elgondolkodnak. Ha nem, hát nem, engem nem érint. Az én véleményem az, hogy jó tudni, hogy ilyen megtörténhet, mert meg is történt.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

teljesen jó lecke, ha te is olyan szellemi sérült vagy, akkor ne d3azz 40 órát egyhuzamban mert meghalsz, jó tudni nem? 😄😄😄😄😄 Am, sehol sem említik egyébként, h szellemi sérült volt.Másrészrõl, szokd meg a "szenzációhajhász" híreket inkább, mintsem fölöslegesen agyvérzést kapj miattuk, bár a te dolgod.

yesname
Válaszodból megint csak az derül ki, hogy valóban nem érted!
Nem az én ízlésem szerint kell alakítani, hanem következetesen, logikusan. Hack and Slashben ez az elsõ ahol nem így van. Ezekbõl itt tulajdonképpen semmi sincs az itemizációban. A Hack and Slash alapja pedig az itemizáció. Vond le a következtetést, hogy ennek az elszarása teljes mértékben hova vezet rövid távon.
És igen lehet azzal jönni, hogy sok millió játékos elégedetlen, mert megint csak azt tudom mondani nem érted. Arányokról van szó. Nem arról, hogy többinél csak 2 millió játszott vele, itt meg 8 millió és persze hogy több az elégedetlenek száma itt. Igen darabra több, de az arányokat kell nézni. Pl. Ott 2 millióból 100 ezer volt elégedetlen, itt 8 millióból 6 millió.
Mellékesen azokat a játékokat amire azt mondod, hogy 10-15 millióval próbálták ki kevesebben (már ez a szám is baromság, de legyen), szinte az összes Diablós (Hack and Slash kedvelõ) kipróbálta, mivel ebbõl a stílusból annyira nem vagyunk/voltunk eddig túl jól ellátva.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Különc
Olvass Blikket tankönyv helyett htx

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Valaki elmesélhetné, hogy mi a fészkes fenét lehet abból okulni, hogy egy súlyos szellemi sérült meghal. Az ennyire durva defektussal bírók sajnos meg szoktak halni, ez inkább szomorú, semmint tanulni lehetne belõle. Az meg különösen ízléstelen, hogy bulvárhírt csinálnak belõle, aztán olyan emberek csámcsognak az ügyön, akiknek fingjuk sincs az egészrõl, mert csak félinformációkat kaptak.

Fpocok
Egész faszán beindult az üzlet... az utóbbi két napban 9000FT jött össze. Most is tele van pakolva rmah a cuccaimmal, illetbe táskámban is van még egy pár cucc... most van idõm mással is játszani 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

j0nNyKa
ez kurvajó, köszi <#eljen>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Marfy
Tömörítsd be az egész D2 mappát és kész.

De pont azt írtam le, hogy értem, vagy ez nálad egy fétis, hogy mindenkit értetlennek tartasz?
Teljesen világos, hogy sokaknak nem tetszik/megunták a játékot. Viszont nekem az a véleményem, hogy jelentõsen nem különbözne a jelenlegi helyzet, ha bármilyen más módon oldották volna meg az itemizációt, a nehézséget, a pónik vérszomját. A többségbe bele van kódolva, hogy bármit megunnak rövid idõ alatt, különben nem is mûködne a jelenlegi világgazdasági modell.
Hogy neked talán jobb lenne, ha pontosan a Te ízlésed szerint alakítják a játékot? Na, az engem pont annyira érint meg, mint Téged az én elvárásaim.
Említhetsz a Diablóhoz képest nevenincs játékokat, amit néhány ezer fanatikus rengeteg ideig játszott, és az nekik úgy tetszett, ahogy van. Õk szeretnék, ha minden játék ahhoz hasonlítana, ezt is megértem. De a Diablót ennek többszöröse fogja játszani még nagyon sokáig, akik jelenleg is többé-kevésbé elégedettek.
Lehet azzal jönni, hogy sok millió játékos elégedetlen, ami a többi játéknál nem volt így, de ez csak azért történhetett meg, mert azokat a játékokat 10-15 millióval kevesebben próbálták ki eleve.
Vannak objektíven nézve is ordító farkashibák, de én azt állítom, hogy a nagy tömegeket ezek nem különösebben befolyásolják. Nekik kell a szokásos konzolos játék, amivel elpötyögnek egy kis ideig. Aztán vagy elégedettek, mert azt kapták, amit akartak, vagy elégedetlenek, mert azt kapták, amit akartak. De elégedetlennek lenni divatos. Meg mi az, hogy egy játék nem váltja meg a világot? Felháborító.

greyfox
Regisztráld battleneten, és bármikor letöltheted a cd-ket, mindenféle gányolás nélkül.

Steam: greyfox

Sziasztok!

Ne haragudjatok az offért, de a Diablo 2 fórum elég halott:S
Tudnátok segíteni?
Ha biztonsági mentést szeretnék készíteni a d2+lod-ról, az megoldható?
Úgy értem, hogy mind a 4 cd-t beraknám image-be, aztán kiírnám õket 1 dvd-re. Ez mûködne crack meg minden hülyeség nélkül?
Single érdekel.
Különc
Nem piros, bocsi, ezt is failáltad

Marfy
Naponta szoktunk menni egy Vault kört, ha esik valami értelmes eladom, ha nem az sem érdekel. Ezt is csak unalomból teszem, illetve hogy a haverokkal együtt játsszak, ha õk nem lennének valószínûleg már én sem tolnám.

UltraZord
kondiban ezt mondták neked mikor meglátták a piros kéztõcsontodat?

j0nNyKa
köszi <#eljen><#idiota>

8. rare packom volt benne 3elite is. 2sárgánál tartok, egy 55 és 57... Nem csoda h 3naponta játszok max 50percet...

Get a life!

Omlás
Jogos <#idiota> ügyes vagy 😛 <#taps>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

j0nNyKa
+

Frank99
megdöglend?

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

j0nNyKa
hát szerinted mit csinál egy DH egy sarokba zárva avanger desecrator molten rock giant-ek ellen? 😄

antgecc
Én vevõ voltam a hírre. Nem sok ilyen történik és okulni is lehet belõle.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Omlás
Ja hogy el is dobtad a karaktert ? <#wilting>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Prody
mennyiért? 😊

j0nNyKa
<#rinya>

Omlás
<#vigyor>

én sem értem, hogy mi evvel a probléma...a játék kapcsán jött a hír, és ez van.Mindenkinek ott a példa okúlni belõle.

Különc
<#ejnye1>

j0nNyKa
na hát mindenesetre avanger rock giantek ellen semmiképp nem okos dolog sarokba menekülni hcn, mert be találnak zárni abba a bizonyos sarokba 😄D

Omlás
Ne zavarjon, hogy nem a fórumot illettem negatív véleménnyel hanem azt a bizonyos gamer oldalt ahol kint a hír...
Szánalmas az, hogy ilyen hírekre egyáltalán van igén sõt tovább megyek, hogy az ilyet egyáltalán hírként kezelik...
Persze ez személyes vélemény...

pisztácia
Eladók a köv itemek:

[/url][/img]

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
Mivel a fórum címével megegyezõ hír, így szerintem van itt helye. Szánalmas az, hogy valaki mindig kurvára negatív...

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
Szerintem a TQ+a kiegje odaveri még most is a dio 3-at. 2-õt lehet nem, de azzal nem is tudom összevetni mert kimarast az életembõl.
De a TQ-t aki nem kezdte anno el, még most se késõ. Hihetetlen nagy játék volt!

Omlás
Már egy "Gamer" oldalnak is ilyen híreket kell kitennie, hogy olvasók legyenek ? Nagy bajok vannak itt kérem szépen... BLIKK kategóriás lassan minden offline és online sajtóanyag... szánalmas...

a tajvani goldmaffia nem ismer határokat... 😄 inkább vett volna 1 botot 😄

összességében objective az volt a legjobb dió klón.A lenti, csak az én szubjektív véleményem..na meg túl földhözragadott volt nekem 😊 dio sokkal betegebb.No de mind1 is am, már elmúlt 😊

Különc
Szerencsére ezek a hírek nem súlyosbítják a sztereotípiákat a kockákról, gamerekrõl és azokról, akik hobbiként tekintenek erre

j0nNyKa
dejavu. tajvan, kávézó, 2 nap játék, blizzard, butaság.

pisztácia

Jabar
én tegnap 2 act1 runt mentem, az elsõnél kb 15-20 ilvl 63-as cucc esett (néztem is nagyot) és a többi is 60-62, 1-2 db kissebb, mindezt 0 mf+valor,
a második körben vettem fel 100 mf-et, már az elsõ pack is dobott sárgát, mondom na ez jó lesz, a kör végére 1!!! lvl 60-as cuccom volt, a többi mind kissebb :p
ez már csak egy ilyen elbaszott játék 😄D

hozzáteszem a sok 60-63as cuccból 1 közepesen jó gyûrû és egy so-so xbow volt, de legalább vendor jó pénzt adott értük :p

"Jabar sa bu eeda murishani!"

greyfox
Majd ha nagyon nem lesz mit csinálnod, adj neki még egy esélyt 😉

Steam: greyfox

akkor velem van a baj, a sacreddel is jóval többet játszottam mint a tq-val 😄😄 sorry 😞 😄

j0nNyKa
pedig tényleg jó kis cumó volt, fõleg a kieg, ott a világot is nagyon eltalálták
nem azt mondom, hogy egy diablo2-re rávert, mert nem - de élvezhetõ volt többszöri végigjátszásnál is, és ez manapság már nagy szó