Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Get a life!
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
ui: mennyiért lehet ezt mondjuk elpasszolni? az a baj mint 60-as item FOS,de ha azt nézzük,hogy 44-tõl használhatod úgy már debasz a cucc!😊)

MadWolf#11626
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Nem az én ízlésem szerint kell alakítani, hanem következetesen, logikusan. Hack and Slashben ez az elsõ ahol nem így van. Ezekbõl itt tulajdonképpen semmi sincs az itemizációban. A Hack and Slash alapja pedig az itemizáció. Vond le a következtetést, hogy ennek az elszarása teljes mértékben hova vezet rövid távon.
És igen lehet azzal jönni, hogy sok millió játékos elégedetlen, mert megint csak azt tudom mondani nem érted. Arányokról van szó. Nem arról, hogy többinél csak 2 millió játszott vele, itt meg 8 millió és persze hogy több az elégedetlenek száma itt. Igen darabra több, de az arányokat kell nézni. Pl. Ott 2 millióból 100 ezer volt elégedetlen, itt 8 millióból 6 millió.
Mellékesen azokat a játékokat amire azt mondod, hogy 10-15 millióval próbálták ki kevesebben (már ez a szám is baromság, de legyen), szinte az összes Diablós (Hack and Slash kedvelõ) kipróbálta, mivel ebbõl a stílusból annyira nem vagyunk/voltunk eddig túl jól ellátva.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Parasite Eve 2, best game EVER!
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Teljesen világos, hogy sokaknak nem tetszik/megunták a játékot. Viszont nekem az a véleményem, hogy jelentõsen nem különbözne a jelenlegi helyzet, ha bármilyen más módon oldották volna meg az itemizációt, a nehézséget, a pónik vérszomját. A többségbe bele van kódolva, hogy bármit megunnak rövid idõ alatt, különben nem is mûködne a jelenlegi világgazdasági modell.
Hogy neked talán jobb lenne, ha pontosan a Te ízlésed szerint alakítják a játékot? Na, az engem pont annyira érint meg, mint Téged az én elvárásaim.
Említhetsz a Diablóhoz képest nevenincs játékokat, amit néhány ezer fanatikus rengeteg ideig játszott, és az nekik úgy tetszett, ahogy van. Õk szeretnék, ha minden játék ahhoz hasonlítana, ezt is megértem. De a Diablót ennek többszöröse fogja játszani még nagyon sokáig, akik jelenleg is többé-kevésbé elégedettek.
Lehet azzal jönni, hogy sok millió játékos elégedetlen, ami a többi játéknál nem volt így, de ez csak azért történhetett meg, mert azokat a játékokat 10-15 millióval kevesebben próbálták ki eleve.
Vannak objektíven nézve is ordító farkashibák, de én azt állítom, hogy a nagy tömegeket ezek nem különösebben befolyásolják. Nekik kell a szokásos konzolos játék, amivel elpötyögnek egy kis ideig. Aztán vagy elégedettek, mert azt kapták, amit akartak, vagy elégedetlenek, mert azt kapták, amit akartak. De elégedetlennek lenni divatos. Meg mi az, hogy egy játék nem váltja meg a világot? Felháborító.
Steam: greyfox
Ne haragudjatok az offért, de a Diablo 2 fórum elég halott:S
Tudnátok segíteni?
Ha biztonsági mentést szeretnék készíteni a d2+lod-ról, az megoldható?
Úgy értem, hogy mind a 4 cd-t beraknám image-be, aztán kiírnám õket 1 dvd-re. Ez mûködne crack meg minden hülyeség nélkül?
Single érdekel.
Get a life!
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Szánalmas az, hogy ilyen hírekre egyáltalán van igén sõt tovább megyek, hogy az ilyet egyáltalán hírként kezelik...
Persze ez személyes vélemény...
[/url][/img]
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
De a TQ-t aki nem kezdte anno el, még most se késõ. Hihetetlen nagy játék volt!
a második körben vettem fel 100 mf-et, már az elsõ pack is dobott sárgát, mondom na ez jó lesz, a kör végére 1!!! lvl 60-as cuccom volt, a többi mind kissebb :p
ez már csak egy ilyen elbaszott játék 😄D
hozzáteszem a sok 60-63as cuccból 1 közepesen jó gyûrû és egy so-so xbow volt, de legalább vendor jó pénzt adott értük :p
"Jabar sa bu eeda murishani!"