Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Engem pl act 2 n 1 olyan bogár izé kinyír, mikor rám küldik a kis bogarakat...
1140 poison ressel XD
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Nálam a lightshot 2.6 sem viszi.
Van egy pajzsom, arra volnék kíváncsi, h eladható e és ha igen mennyiért rmah n?
1091 armor
19% chance block
77 all ress
crit hit chance 5%
vissza sebzés 1452
1300 +hp a heal globekért.
ha belefutsz a köcsög 4-5 féle varázst" használó (egyszerre) 3-4 db elite packba, tök nyolc
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Parasite Eve 2, best game EVER!
dps ezerrel + vit.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Kösz hogy belinkeltél, legalább látni, hogy tényleg egy zsírosbajszú szakadt dagadt lúzer vagyok
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Valaki elmagyarázná mit kezdjek a karimmal h act 2 t vigye?
Barbár:
15200 dps
8547 armor
1030 fölött az összes resistem
poison 1140
15k hp
Milyen célt tûzzek ki? Milyen számokat érjek el?
SKillek: ignor pain(bliss runa),
furious charge(dreadnaught runa),
warcry (impunity runa),
wrath of the berserker (thrive on chaos)
frenzy (side arm)
revenge( vengeance is mine)
Elõre is köszi!=)
Ui: Természetesen inferno
így volt. :-)
NÉGY 61-es item act 2-n!!!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
A "Black Mushroom" és a "Wirt's Bell" account bound cuccok mire jók ???
Elõre is köszönöm,Üdv!
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Jonny: én már megtanultam a Blikk bulvárhírekbõl, hogy ha GTA San Andreassal játszom vagy a Counter-Strike-kal akkor lehetséges, hogy kimegyek az utcára és halomra lövök mindenkit aki szembejön az utcán, mert hogy ez is egy hír amibõl tanulni lehet
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Sztem rip szerencsétlen, és ne fikázzátok tovább, h hova került fel meg miért meg mennyire bulvár meg szenny meg mittomén pont
:-()
a múltkor egy nyelvtani hülyeségem miatt röhögtek ki, erre a fagyi visszanyal....
lownúb
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Mondjuk a koromnál fogva úgy néz ki, hogy nem eszem meg az ilyet, de nem mindegy ki milyen cikket rak be valahova????????
kérdezek párat:
- ha mondjuk engem épp leszopnak diablozás közben, az a gamestarba való, vagy a ckmbe?
- ha diablozás közben feltalálok valamit, amiért nobelt kapok (mint einstein az almával), az a gamestarba való, vagy egy tudományos magazinba? ha az einstein - alma eset most történik meg, tudományos magazinba kerül, vagy gasztronómiaiba az alma miatt? esetleg mindjárt egy szakácskönyvbe?
- ha összeveszek mondjuk veled diablo közben a bneten, megkereslek, és kiverem a felsõ fogsorod, azt hova tennéd: gamestar, vagy a helyi (esetleg országos) napilap címlapja?
Mert a hibái ellenére nekem a legjobban tetszõ hns most. Pont amiatt a fícsörök miatt amiért sokan utálják.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Erre mondasz olyant, hogy jobb lenne-e ha a saját szám íze szerint csinálnák a játékot, továbbá hogy akkor is megunnák az emberek, plusz olyan hülyeségeket amik sehol sem állják meg a helyüket.
Pl. A többi hack and slasht annyian ki sem próbálták (ez szerintem nem igaz).
Vagy persze, hogy többen elégedetlenek, mert többen is játszanak (holott nem a releváns, hanem az elégedettek/elégedetlenek aránya).
Van igazság abban, hogy akkor is megunnák az emberek (nagy része), de nem mindegy hogy megunják vagy úgy hagyják abba, hogy szar a rendszer és elégedetlenek vele, illetve hogy teszik ezt már 1-2 hónapon belül vagy rengetegen játszanak vele 1-2 év múlva is.
Szeirntem nagyon elbeszéltünk egymás mellett, de alényeg hgoy reményeim szerint az elsõ expansionban (mihamarabb) orvosolják ezeket az ostobaságokat. Ha nem, akkor ott lesz végleg sírba téve a játék véleményem szerint mindenkinél.
(Addig is stílusnál maradva Path of Exile, Torchlight 2, Grim Dawn.)
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
challenge accepted
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
sajnálom, mert emberélet, de nem én tartottam pisztolyt a fejéhez, hogy márpedig addig ne álljon fel a gép elõl, amíg nem áll meg a szive.
Én ügyet sem vetek a zugújságírókra, ne aggódj. Ami igazán idegesít, azok a végtelenül buta hozzászólások, amik szerint okulni lehet a bulvárhírekbõl. Mert az tényleg a legalja.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Get a life!
Valami oknal fogva hajtok rajuk pedig semmit sem ernek, csak helyfoglalok:S A H&S oszton dolgozik😄 Eddig minden jatekban az volt a top tier es a setek...Itt azok a rare sargak, amik total gyakoriak....
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Get a life!
Ez ráadásul még 60-as sincs szóval 3 encrusted hoof-á esik szét. 😞
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu