Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voyager5
Mind3 fps. FPS-hez kell skill, valamelyikhez több valamelyikhez kevesebb.
És rosszul tudod, egy ut2004/q3 pro, fél nap cs-zés után szarrá veri a cs-n nevelkedõ kölköket.
De én nem offolok többet.
Nem kell skill???
33k dammal, 7k life-al lenyomni infernot KELL skill:
http://www.youtube.com/watch?v=0hR2MrPI-88&feature=youtu.be

Ha mar ugyis Natalyaban gondolkodik minek akkor neki a Nightstalker? Ahelyett meg mindig jobb a Sharpshooter. Egyebkent meg varom az 1.0.4et, lassuk mik azok az alig hasznalt skillek, amiket a blizz majd nagyon megbuffol a build valtozatossag szent ugyeben.
ebbol amit korabban irtal:

"Egy játék van szerintem ahol kell a skill, vagy van skill.. az pedig a:
COUNTER STRIKE !"

pisztácia
Ha ezt szûrted le az írássomból, akkor inkább nem nevezlek embernek...
Azt írtam, hogy hülyeség a két game.-et összehasonlítani...
Ebbõl neked az jön le, hogy oda nem kell skill?<#idiota>

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
Hiába teszed ki az ujjad, azokban a játékokban, ahol az számít milyen cuccod van, ott skill nem sok kell.
Lineage 2, D3, meg az összes MMO tök ilyen... ha jó cuccod van, mindneki tudja nyomkodni az F1-et, meg az 1-2-3-4-et.

Ott, ahol a két játékos teljesen azonos feltételek, és cuccokkal küzd, ott mondhatod h van valakinek skillje.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

...es akkor a q3 meg UT-hez nem kell skill?

pisztácia
A Q3 meg UT prók meg a CS-ben nem érnek lószart sem.
Egyébként is, már eleve nagy hülyeség a kettõ csapatot egymáshoz hasonlítani...

érdekes írás:
http://nightmaremode.net/2012/07/diablonomics-how-diablo-3s-auction-house-makes-it-feel-pointless-21256/?=Marx

j0nNyKa
30% felett tényleg nem annyira éri meg, nem azért, mert rossz lenne, hanem azért, mert úgy már pazarlás rá az az egy passive skill slot

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Sajat velemeny, de ha 4es partyban te nem erzed a dps-t akkor gondolkozz el hogy a masik 3 ember mit csinal rosszul. Ha sokszor halsz meg az user error, no comment. Ide jol jonne neked a Natalys 4es bonus, ami a 2 disc/sec regennel megengedne neked hogy 1 percig futkossal SSben. Ezt demonstralta Athene a videojaban, ettol kemeny legeny, oda kell am a nagy tudas, hogy SS alol nukeolj 1 percen keresztul.
Ameddig nincs olyan geared(felteve, ha letezik egyaltalan ilyen) hogy SS nelkul legyen 100% crited, mindaddig az SS nagyon is megeri. Tokmindegy hogy 30% crited van SS nelkul vagy 50%, amig nem 100% addig az SS tobbet ad.
greyfox
Szerintem az SS annál kevésbé éri meg, minél magasabb a crit chanced.
SZerintem pl. 30% fölött már inkább érdemes valami más fix-en dps-t adó skillre cserélni.
De nyugodtan gyõzzetek meg, hogy nem így van, akár konkrét számokkal 😊)

Steam: greyfox

Egy dologhoz kell skill, ha goldot akarsz venni rizsért!

Általánosságban beszélni a játéktudásról hamvában halt ötlet, annyi aspektusa van.

Különc
<#levele>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Voyager5
😄
A nagy cs herok, q3-ban és ut2004-ben kb lószart sem érnek 😄
antgecc
<#wilting>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

pisztácia
Egy játék van szerintem ahol kell a skill, vagy van skill.. az pedig a:
COUNTER STRIKE !

j0nNyKa
kell skill, hcn. scn pattogni hogy 32% crit chance-e van egy dh-nak.. az nem skill.

skill ott jon a kepbe, ha nicns uberimba geared, es legtobb embernek nicns, tehat igenis kell skill.

btw dh tema: cluster+ss is the way to go😛

antgecc
Haha, mikor 1.5 hónapja azt merészeltem mondani, hogy ehhez a gamehez nem kell skill, körbe lettem röhögve <#zavart1>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Marfy
<#taps><#nevetes1>

Akkor elmagyarázom.
A srác korábbi kommentjeiben olyan "pro" játékosok leírásaira hivatkozott, akiknek nagy a dmg-e (*agyfasz*). Én erre utaltam ama szarkasztikus megjegyzésemmel. Habár megint nem tettem ki a szarkazmustáblát, mert túl egyértelmûnek gondoltam. De mindig túlbecsülöm az embereket.

figy ha lenne pénze az embereknek pillanatok alatt összerakna BÁRKI ûber "PRO" karit....ez a játék csak a "pénztárcádról szól"....a próság köszönõviszonyban sincs ebben a játékban.....

én is tudom milyen barbárt tudnék összerakni ami röhögve áll az AOE-ban miközben a chaines mobok 3x tekerik körbe körülötte a tüzes láncot....csakl éppen van általában maximum 5-800k aranyam és ennyi....

egyetlen cumó ami upgrade lehetne 3-5 millió a fegyverrõl/amulett/gyûrûk meg inkább ne is beszéljünk...ja és a gemek....örültem,hogy pár radiant gemet legyártottam😛 ezvan😊

Szerintem inkább vicces.

Fpocok
Hányingerem támad, ha egy mondatban hallom a diablo3-at, meg a pro szót.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ha 1400 volt az allresed, akkor nem csoda, hogy gondjaid voltak a monkkal.
Akkoriban is olvasni kellett volna a prok írásait, akiknek kétszer annyi dmg-ük volt, mint neked.

<#eljen>

Fpocok
Csak 275 óra kellett hozzá, de megvan az elsõ 😄 Sima mobból.

Azért 100%ig nem kell benne bízni azt mondják néha bugol.

aaaaaaaaah, már kerestem ilyet, köszi 😄

Dh dps calculator tessék itt lehet változtatgatni a cuccokat, és megnézni mennyi lesz a dps különbség.

Igazából a mohóságom vezérel 😊
Amikor 4en játszunk nem érezni a dps-t és sajnos sokszor halok ugyanis ha a csapattársaim csúnyán néznek rám már attól meghalok 😄
Cb-nál az alsó tartományra szoktam fõleg menni minél nagyobb legyen az alsó sebzés , nem az átlagolt összeget nézem ami kivan emelve
Natalya szettem gondolom hogy megéri-e áttérni reális áron.Gyûrû kilõve ára miatt,cb is 😊

akko' mé nem 1.25-é adtad? 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

illetve rohan😛 ,mert WW build van....amúgy ránéznek is meghól😄 ,de ha nem falazzák be vagy nincs valami atómgeccó grp nagyon pörög a DMG

Melyik az a része játéknak, amit ilyen összeállítással nem tudsz átvinni? 😊

Egyébként az Crossbow rendelkezhetne nagyobb DPS-sel, illetve valahogy még összehalászhatnál +100% CHD-t is. Szerintem alapvetõen tényleg csak annyit lehet ehhez hozzáfûzni, hogy próbálj meg nagyobb értékekkel rendelkezõ itemeket keresni, mert már most is egy kifejezetten jól gearelt DH-val rendelkezel.

Egy monkkal kezdtem csak aztán rájöttem nem az én stílusom meg gyenge tank hiába 1400 az allres az 192óra
A Dh 230óra😊+70óra a többi kari+60as wizard.
Apropó játszottam egy wizard tankkal együtt hihetetlenül bírta(18K hp, 1000+all res ~1000all res) és 40K dps volt neki.Valaki tud ilyen buildrõl valamit?😊

Na, az tényleg impresszív, ügyes 😊.

annyira nem impresszív a Barbárom 48%al megy😛

j0nNyKa
dehát neked minek tanács, olvasod a prok és a nagyok írásait (akik kétszer annyit sebeznek, mint én), ezzel mindenki felett állsz
hány órát játszottál már dhval egyébként?
bónusz kérdés: én mennyit sebzek? csak mert ugye a prok kétszer annyit.
bónusz kérdés vol.2: ha mondjuk olyat írnék neked, hogy a cluster arrowra hokizol (szerintem hülye vagy, szerinted nem, ennyi), és komolyan is gondolnám: mutass már kérlek képet a 1,5-2 millás sebzésrõl (esetleg videót, az sokkal probb, nagyobb dolog) - erre elõre válaszolnék: miután közölted, hogy "nincs kedvem / idõm képet, fõleg videót csinálni", akkor azt fogom válaszolni, hogy "nincs több kérdésem".

cluster arrow igen barátom. 1,5-2 millát tudok kb sebezni 3 lövéssel 1 ellenfelen a körülötte lévõkrõl nem is beszélve.
Jonnyka, attól lesz pro valaki hogy kétszer annyit sebez mint te 😄(4 milliárd D betü 😉
Devilking, nem, nem tudom ki vagy esetleg segíthetsz 😊
Mellesleg sok jó tanácsot adtatok, a szaros SS-re hokiztok(sztem szar ,szerintetek nem, ennyi) , ilyen dolgokon akadtok fent...

j0nNyKa
persze, az összetarhált 100+ millás cuccban nem kell SS, ez teljes mértékben igaz
oda inkább tactical adv., és lehet végigszaladni a pályát

de mi most itt reális dolgokról beszélünk, és reális keretek között inkább +crit damage + SS

Bocs, hogy beleszólok, de talán jelen esetben lehet benne valami, hogy nem használja, hisz 34.5% a crit chance nála, ami átlagban 3 lövésenként drit dmg-t jelent. Talán ha sokat kite-ol, fut-lõ fut-lõ, akkor összejöhet a 2 lövésenként crit ha van SS, ami azért nem rossz, de így is elég impresszív a chance.
Még az is meggondolandó lehet, hogy felviszed 50%-ra (lol) itemekbõl - már ha egyáltalán lehetséges 😊.

a SS hidd már el,hogy nagyon is kemény! nemcsak akkor lõsz nagyot vele ha 100-ra húzza a crited hanem folyamatosan másodpercenként növeli a kritikus találatok esélyét aki ezt nem érzi az buta! sry

Ott bukik a dolog, hogy nem csak akkor lõsz dupla (vagyis crit dmgnyi) sebzést amikor feltöltõdik.
A nagy proktól inkább nem nézek ilyeneket, hanem hallgatok a matek diplomámra, meg tudásomra. Meg szerintem nem is tudod, hogy ki vagyok, és mennyire értek a játékhoz, de az más kérdés. 😄
De nem muszáj használni, te döntésed.

j0nNyKa
jaaa, hogy õ azt mondta. ok.
most képzelj ide egy kettõspontot, meg vagy kétszázhatvanmillió nagy d betût
cluster, "granaider" (wtf?), az kell a dhnak. újabb kétszázhatvanmillió nagy d betû.

egyébként egy 2 hónapos játékban, ami teljesen gear függõ, és 0 skill kell hozzá, definiáld már nekem légyszives a "prokat" és a "nagyokat"

Steady aim meg archery meg alap 😊

elitehun
jaaaa, akkor tényleg nem nagyon kell ha 130k dps-ed van...
Fpocok
Szerintem a SS nem használhatatlan. Sok crit damaggel nagyon jó.
De én személy szerint jobban szeretem helyette a +15% fix sebzésû passzív skillt.

Sharpshooter csak parasztvakítás, 1et lõ nagy dpsessel (amit 20-30mp alatt tölt fel) és kezdi az aljáról megint 😊.Sokkal hasznosabb passziv skillek vannak helyette (night stalker,grenaider a cluster arrow használóinak pl nekem)

Egy alap 130K dpsel rendelkezõ pro írta.Többet nem fûznék hozzá de nézheted athenet meg a többi nagyot is ha gondolod akik szintén nem használják a 1.03 patch óta😊
Sharpshooter is seriously overrated. Don't be satisfied by your fake DPS number that shows on your stat screen.