Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Nem kell segíteni, semmire nem utalt, egyszerûen sérült szegény és bele kellett kötnie, ez a nagy megfejtés.xar 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Miért? Tudsz mutatni? Ha nem akkor bármit mondhatsz..másrészrõl nagyjából tudom mi a helyzet, mivel q live-ozom is meg cs:s-ezek..de a lassabb játékokat már nem bírom (arma).De mindegyikhez más taktika és tudás kell..ha trasht akarok akkor quake egyértelmûen.

Humor faktor: 0

(Segítek. Az Õ hozzászólása arra utalt, hogy a tini vagy még fiatalabb lányok rövidítenek, illetve cserélik le a betûket teljesen értelmetlen módon.)

Voyager5
Jó, akkor hülyeség. <#eljen>
Omlás
Menjetek szobára <#felkialtas>

#51995 : <#mf2> kiütötted a hszemet! 😛

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Azt bizonyíts, hogy mutass egy videót ahol 5v5-öznek egy fél napos kvékerprók csprókkal, és nyernek.Azt mutass, addig hülyeség, amit beszélsz.

Ha ezt vesszük, akkor a 3 nerffel ezelõtti (vagyis eredeti) act1-en is meglepõdne, ha a mostani gearjében menne oda.

meg azt is, ha valaki jazzynek nevezi magát egy fórumon, nagy valószínûséggel a sárgaházból szabadult (legalábbis 10 példányból 9)

TurboX
kb. egy hiperszupergirrel is ugyanaz lenne mint akkor ha azóta nem nerfelték volna
Voyager5
Ezen mit bizonyítsak? 😄
Teljesen egyértelmû ráadásul saját szememmel láttam hasonlót 😄
Csak ott egy COD pro haveromat vert rommá egy teljesen átlagos UT2004 player (szintén haverom) természetesen COD-ban
CS/COD egy lassú fos, Q3 és UT2004-hez képest. Azt ugye vágod, hogy ha egy fps gyorsabb akkor pl pontosabb célzás kell.
A mozgásokról nem is beszélve. Sokkal kiszámíthatatlanabb egy UT2004 player, mint egy CS player.

Diablohoz meg nem skill kell, hanem józan ész. A skill az teljesen más.
Ezzel ki vitatkozott, vagy mondott bármi olyat, ami arra utalhatna, hogy nem ért vele egyet?

jazzy
Angol kutatások kimutatták, hogy aki az sz betût x-el helyettesíti az 99% valószínûséggel homár.
Carlos
"jó gearben a d3-ban tényleg nem kell mást csak álmosan nyomogatni a gombokat"

Pontosan.
Aki nem hiszi az szépen menjen vissza Inferno Act 2-be aztán amikor nézi a kedvenc sorozatát, FB-ozik és SG-zik játék közben, akkor gondolkozzon el azon, hogy vajh mi volt akkor amikor elõször leköpte a szúnyog mikor átjött act 1-bõl...

Þór vígi þessi rúnar

ezt a baromságot gyorsan felejtsd el.Másrészrõl, bizonyítsd be, harmadrészrõl ez olyan mintha, azt mondanám egy cs-s fél nap kvékezéssel xarrá veri a kvékprókat.Ugye érzed?Szerintem fölösleges vitázni azon, mihez kell több skill..mert mi alapján döntöd el, h xy game-hez több skill kell?meg mi a skill mértékegysége?semmi 😄 Annyi biztos, hogy jó gearben a d3-ban tényleg nem kell mást csak álmosan nyomogatni a gombokat...kihívás a xarabb gear, oda már sztem kell skill meg reflex.

j0nNyKa
nah visszatért a topic design
kis érdekesség:
legújabb firefox-szal: jobb klikk bárhova -> elem vizsgálata (inspect element), majd alul 3d nézet (3d view)
fel-le-balra-jobb billentyûkkel, egér bal gombbal, illetve görgõvel lehet szórakozni 😊

SLICK
Barbárnál rengeteg crit dmg és magas attack speed kell. Na meg armor és all res vagy 700 hogy kihúzza addig míg leöli.

j0nNyKa
vagy akár egy wdvel..

Avenger
Wizarddal is kivitelezhetõnek tûnik ez a módszer, mondjuk barbárral tényleg izgalmas lehet.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

j0nNyKa
dhval egyedül nem vészes, a baj akkor van, ha nincs elég dps, mert akkor elfáradsz
2 playernél pl. én még szerintem sosem tudtam megölni

Avenger
Ghom-nál miért ment a sírás, hogy telefingja a szobát? A videó alapján csak x darab felhõt ereszt, aztán mindig a legrégebbi eltûnik. Persze jól kell lerakatni vele a felhõket, de nem tûnik vészesnek.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Akkor most megnyugodtam, hogy skilles vagyok, mert nekem csak 31k dmgem van mf gearben (és nem cserélgetem). Annyira nehéz ez a játék!

yesname
Nem lehet azt mondani, hogy ehhez nem kell skill. Igen is kell skill ide is. Az tény, hogy erõsebb gear pótolja a kill hiányosságot egy bizonyos szintig, de skill az kell.
Mikor azt látod, hogy játszol másokkal és jobb gearben 3-4x többször fekszenek, mint Te a gyengébb gearben vagy elõbb lövöd le az elitet, mint Õ, akkor jössz rá hogy bizony kell a skill ide is.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

j0nNyKa
egyrészt én nem beszéltem a nightstalkerrõl egy szót sem, másrészt én végig a normális keretek közt operáló dhkról beszéltem, nem a nati szettesekrõl - azoknak kb mind1, smoke screen spammal bármit lecsapnak csukott szemmel, hátrakötött kézzel is

greyfox
Pontosan...

Steam: greyfox

Voyager5
Mind3 fps. FPS-hez kell skill, valamelyikhez több valamelyikhez kevesebb.
És rosszul tudod, egy ut2004/q3 pro, fél nap cs-zés után szarrá veri a cs-n nevelkedõ kölköket.
De én nem offolok többet.
Nem kell skill???
33k dammal, 7k life-al lenyomni infernot KELL skill:
http://www.youtube.com/watch?v=0hR2MrPI-88&feature=youtu.be

Ha mar ugyis Natalyaban gondolkodik minek akkor neki a Nightstalker? Ahelyett meg mindig jobb a Sharpshooter. Egyebkent meg varom az 1.0.4et, lassuk mik azok az alig hasznalt skillek, amiket a blizz majd nagyon megbuffol a build valtozatossag szent ugyeben.
ebbol amit korabban irtal:

"Egy játék van szerintem ahol kell a skill, vagy van skill.. az pedig a:
COUNTER STRIKE !"

pisztácia
Ha ezt szûrted le az írássomból, akkor inkább nem nevezlek embernek...
Azt írtam, hogy hülyeség a két game.-et összehasonlítani...
Ebbõl neked az jön le, hogy oda nem kell skill?<#idiota>

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
Hiába teszed ki az ujjad, azokban a játékokban, ahol az számít milyen cuccod van, ott skill nem sok kell.
Lineage 2, D3, meg az összes MMO tök ilyen... ha jó cuccod van, mindneki tudja nyomkodni az F1-et, meg az 1-2-3-4-et.

Ott, ahol a két játékos teljesen azonos feltételek, és cuccokkal küzd, ott mondhatod h van valakinek skillje.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

...es akkor a q3 meg UT-hez nem kell skill?

pisztácia
A Q3 meg UT prók meg a CS-ben nem érnek lószart sem.
Egyébként is, már eleve nagy hülyeség a kettõ csapatot egymáshoz hasonlítani...

érdekes írás:
http://nightmaremode.net/2012/07/diablonomics-how-diablo-3s-auction-house-makes-it-feel-pointless-21256/?=Marx

j0nNyKa
30% felett tényleg nem annyira éri meg, nem azért, mert rossz lenne, hanem azért, mert úgy már pazarlás rá az az egy passive skill slot

Sajat velemeny, de ha 4es partyban te nem erzed a dps-t akkor gondolkozz el hogy a masik 3 ember mit csinal rosszul. Ha sokszor halsz meg az user error, no comment. Ide jol jonne neked a Natalys 4es bonus, ami a 2 disc/sec regennel megengedne neked hogy 1 percig futkossal SSben. Ezt demonstralta Athene a videojaban, ettol kemeny legeny, oda kell am a nagy tudas, hogy SS alol nukeolj 1 percen keresztul.
Ameddig nincs olyan geared(felteve, ha letezik egyaltalan ilyen) hogy SS nelkul legyen 100% crited, mindaddig az SS nagyon is megeri. Tokmindegy hogy 30% crited van SS nelkul vagy 50%, amig nem 100% addig az SS tobbet ad.
greyfox
Szerintem az SS annál kevésbé éri meg, minél magasabb a crit chanced.
SZerintem pl. 30% fölött már inkább érdemes valami más fix-en dps-t adó skillre cserélni.
De nyugodtan gyõzzetek meg, hogy nem így van, akár konkrét számokkal 😊)

Steam: greyfox

Egy dologhoz kell skill, ha goldot akarsz venni rizsért!

Általánosságban beszélni a játéktudásról hamvában halt ötlet, annyi aspektusa van.

Különc
<#levele>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Voyager5
😄
A nagy cs herok, q3-ban és ut2004-ben kb lószart sem érnek 😄
antgecc
<#wilting>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

pisztácia
Egy játék van szerintem ahol kell a skill, vagy van skill.. az pedig a:
COUNTER STRIKE !

j0nNyKa
kell skill, hcn. scn pattogni hogy 32% crit chance-e van egy dh-nak.. az nem skill.

skill ott jon a kepbe, ha nicns uberimba geared, es legtobb embernek nicns, tehat igenis kell skill.

btw dh tema: cluster+ss is the way to go😛

antgecc
Haha, mikor 1.5 hónapja azt merészeltem mondani, hogy ehhez a gamehez nem kell skill, körbe lettem röhögve <#zavart1>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Marfy
<#taps><#nevetes1>

Akkor elmagyarázom.
A srác korábbi kommentjeiben olyan "pro" játékosok leírásaira hivatkozott, akiknek nagy a dmg-e (*agyfasz*). Én erre utaltam ama szarkasztikus megjegyzésemmel. Habár megint nem tettem ki a szarkazmustáblát, mert túl egyértelmûnek gondoltam. De mindig túlbecsülöm az embereket.

figy ha lenne pénze az embereknek pillanatok alatt összerakna BÁRKI ûber "PRO" karit....ez a játék csak a "pénztárcádról szól"....a próság köszönõviszonyban sincs ebben a játékban.....

én is tudom milyen barbárt tudnék összerakni ami röhögve áll az AOE-ban miközben a chaines mobok 3x tekerik körbe körülötte a tüzes láncot....csakl éppen van általában maximum 5-800k aranyam és ennyi....

egyetlen cumó ami upgrade lehetne 3-5 millió a fegyverrõl/amulett/gyûrûk meg inkább ne is beszéljünk...ja és a gemek....örültem,hogy pár radiant gemet legyártottam😛 ezvan😊

Szerintem inkább vicces.