Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eladó diablo3 accountot keresek, pesti személyes átvétellel! Írjatok ha érdekel valakit!
TVelvet
Leírnád mely helyeken mész ?
NecroJoe
Én 40 perces köröket tolok Act2-ben. 20 pakk. Kurvára nem akarok én ilyen belial féle baromságokon romantikázni.

Necro

j0nNyKa
setup menubol a serialt, aztan ujrahuzas utan restore menube beirod

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Sziasztok,
mobilos authentikátort használok és újra kéne húznom a szoftvert a mobilon, ezzel törlõdne az app. Mit kell elmentenem (authentikátor code, serial) vagy hogyan kell kivitelezni ilyesmit, próbálta már valaki? Elõre is köszi!

TSW: Tunderke

berlinboy6329
Act2...

elejétõl Alcarnusig,aztán Dahlgur WP-k körül egy kis kör,Ancient path-tól fel a lépcsõn,Desolate Sands WP körül egy kör,Vault of the assassin egy kurva jó hely 6+ pakkal,aztán sewers és a végén Belial.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

clio1616v
ah-ból majd 😊

felhúzol 1-2 karit 60ra és máris van rá goldod

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Hol csapod a köröket?

berlinboy6329
Ja és még egy design és egy set fegyó is esett 2. körben.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Bizony 63-as mind.2 gyûrû van,mint írtam is,ami 60+61-es úgy 23.Most toltam 2 runt,elõbb abból jötek össze.Mondjuk cheatelek is,mert használom az exploitot,ami minden champ packból dob cuccot,ha egyszerre halnak meg.De act2 tele van futkorászós köcsögökkel,akikbõl nem mindig jön össze.20 pakkból kb 4-5X tudm megcsinálni.

Carmang
Jó, de az ilyen cuccot még valahonnan össze kéne szednem 😊

berlinboy6329
Csak eszük van nem farmolni annyi mf-ben mert megdöglenek a picsába.MF cucchoz is pénz kell,nem kevés,hogy ne fordulj fel benne.

Vagy ha neked 63-as esik ennyi 0 mf-fel akkor a faxom se tud eligazodni ezen a játékon 😄😄

Azok szerintem lvl63-asok...

berlinboy6329
Én kb ennyit(21+2 ring) 2-bõl.0 MF.

Kihat! Nekem napok óta alap 50% mf-fel többségben lvl 60 alattiak estek, most felvittem alap MF-em 150%-ra és már a legelsõ körben 9-bõl 6!! 60 vagy 61-es.... Ilyen véletlen nincs....

NecroJoe
Ezt ma asszem 5 körbõl szedtem össze.

Necro

NecroJoe
Megjegyzem én úgy gondolom hogy hülye aki MF nélkül farmol. Unbuffed 180+ körül nem nagy szám felrakni, és elmondhatod hogy amit lehet megtetted. Én most 215-el kezdek.

Necro

SLICK
szerintem kihat... Rengeteg runt mentem már act 2-n és 1-en is egyaránt... Kandurex remek tanú rá, vele toltam sokat. Alig esik ilvl63-as (sárga) cucc.
Ha NecroJoe kevés runból rövid idõ alatt ennyi ilvl61+-os itemet halászott ki akkor ott igenis van befolyása a magas MF-nek. Vagy akkor hatalmas mákja volt. De ennyi mák nem létezik.

clio1616v
simán farmolható act1-2

kell hozzá 10k armor és 1200 allres és olyan 15k damage

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

NecroJoe
Arra hat ki hogy több sárga és kék esik. Ez magával hozza hogy több 63as sárga esik x killbõl vagy idõ alatt.

Necro

jazzy
NEM hat ki. Arra kihat amit mondtál, de az egyik alma a másik körte.
berlinboy6329
De kihat..Ami esik fehér vagy kék,az lehetne akár sárga is és ott lenne a helye a többi közt a stashben.

Bár én most menteme gy kört és esett 13 sárga 63-as amibõl 3 volt 62-es mert az a max,ami egy monk helm,egy mojo meg egy amulet volt.Esett még egy 57-es ring is,amit feltettem 7 milláért,de még ha el sem viszik,a legolcsób akkor is 3,6milla, ami rosszabb,mint amit találtam.

jazzy
Nem hat ki rá, hogy milyen ilvl cuccok esnek.
SLICK
Na akkor ezek után senki se mondja, hogy nem kell a magas MF. Ha nem mentél sok runt és mégis ennyi ilvl61+ -os cuccok esnek akkor igen is kihat rá az MF.

Renjike
Valaki eltudja nekem magyarázni ezt az üzletet? Hol lehet hogy eladni , és milyen szintû cuccot?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Hm akkor lehet roszul ertettem, azt gondoltam te naponta betolsz 2 tabnyi unid cuccost. Legtobben vagy nem tudjak vagy nem akarjak tudni, hogy nem az azonositaskor tortenik meg a statok leosztasa a targyra vagy csak szimplan spekulalnak, hogy ha sokat azonositanak sorban egymasutan, akkor lehet hogy csuklik egyet a rendszer.
Köszi akkor megy a goldba...

Aradebil2
hát ez nem egy RMAH érett példány maradjunk annyiban

Fpocok
Elsõre nagyon nem tûnik nagy számnak...

Parasite Eve 2, best game EVER!

grat <#eljen> lehet ebay tényleg jobb lett volna, így kaptál 211 jurót, úgy kitudja, 400-500ért megvették volna.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Valami profi RMAH-s megmondaná mennyiért lenne ezt érdemes kitenni?

Fpocok
Imádom, amikor bejön ez a bug. Most kivételesen sötét volt, a ládát ott is hagytam... most vettem észre 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Re-enable your card with PayPal
You have reached the limit of attempts allowed to confirm your card. If you'd still like to use this disabled card with PayPal, we need you to send us some documents.
Please upload the following documents:
A valid photo ID (front/back copy)
A recent card statement showing the last four digits of the card, your billing address and your full name as registered on your PayPal account
The documents uploaded should be in English or translated into English and certified by a government agency. We'll contact you within 7-10 business days to complete the procedure. If you have any problem uploading the file, please contact our Customer Support for help.

pontosan ezt írja ki a paypalom mikor hozzá akarom rendelni . A kártyámmal semmi gond nincs steam-en tökéletesen tudok játékokat venni . k&h bankom van ha esetleg ez valamit számít
Ha leírnád a problémát (nem ilyen szeret, nem szeret alapon), akkor talán tudnánk segíteni.

j0nNyKa
hogy kell olyat, hogy nem szereti a bankod a paypalt? csak mert paypal nélkül egy esetben RMAH-zhatsz: ha bnet balance-ra kéred a pénzt.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

NecroJoe
Moivációt ad hogy minden nap haladok, mert gyûlik a cucc. Nincs olyan nap hogy na, 5 órát tolam és nem haladtam semmit.

Necro

Szeretnék eladni való pénzes ah-ban cuccokat csak 1 baj van a paypal számlám nem mûködik ugyan is a bankom nem szereti azt. De a kártyám tökéletesen mûködik .
yesname
Pont ezt akartam mondani én is. 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

jazzy
Ha érdekel keress rá ebayen mert szerintem már fent van 800ért.
Renjike
Üdv skacok , Nightmaren már a 2. actban tartok de ha rá akarok valakire csatlakozni a menübõl max az act 1 pókos boss küldire tudok csatlakozni meg ami az elõtt van .. valami ötlet? :S

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Aradebil2
én a run végén azonosítok, egyrészt gyorsabb a farm és a végén az ident is, másrészt pedig különválogatom õket 61+ és az alattiakra, így nagyjából látom azt is hogyan aránylik a két kupac (ez csak érdekesség😄), valamint kukázhatom azonnal a 61es alatti fegyókat pl

Akik az elején dh-t vagy wizardot indítottak, õk sok ezer eurót kerestek pár hét alatt. Ez egy ilyen játék.
Most már csak ah-manipulálással lehet annyit keresni, és nem a szó szerinti játékkal.

Lunki88
Jézusom! Ez komoly? 😄 Ennyit kaszálni egy játékon. <#ijedt>
Arra vagyok csak kivancsi, hogy neked mi a szempont, miert varsz amig 2 tab megtelik unid itemekkel, es nem azonositod oket azonnal amint kiesnek.
Olvastam topicokat hogy kinek mi a heppje ezzel kapcsolatban, egy dolog ugyanis teny, a roll az akkor tortenik, amikor a cucc kiesik a mobbol nem pedig amikor azonositod. Szoval csak kivancsi vagyok a te hozzaallasodra, en soha nem birtam varni, max 5 cucc utan azonositottam mindet.
Lammer
ahhh hulye vagyok, igazad van! 😄 htx! 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

SLICK
ja megvan, nem láttam a videót 😄

SLICK
ez bizony epic loot! Gratulálok! Hol esett?

Aradebil2
bot socketbe max emeraldot, intet nehezen tudnál bele rakni😊 mf, goldfing nem tudom pontosan hogyan mûködik, de mf-nél kb a 1/4-3-át kapod meg az õ mf-ének

Lammer
😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan