Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
Még nem ment el,csak betettem..

800-as wand AP on crittel,max AP-vel meg sockettel,meg egy 120dexes 40MF-es amu.

És kb. 6 óra alatt.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Én is mentem most egy kört act 2 be, 45 rareból 2!!! 63-as, az is fos...

j0nNyKa
nemar, kb. 2 ora alatt csak 3 millat kerestel? 😞

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

berlinboy6329
4 run 1 tab ilvl 63,mind fos.

Kettõt tudok eladni össz 3 milláért.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Mint mondtam ennyi a hivatalos, minden mas spekulacio:
magic find Ez meg korulbelul a nesze-semmi-fogd-meg-jol esete.
NecroJoe
Ez kb egybevág a példám gyakorlati lecsapódásával, de csak mivel a számokat egyáltalán nem gondoltam végig naivnak tûnhet. Nézz rá mégegyszer a példámra, de most úgy hogy az itemek pontozása marad, de a játékos MF-ét elosztod öttel és annyit adsz hozzá, mittudomén +200 MF-nél 50 pontot. Nagyon kicsit javul a drop és annyi.

Necro

Ha megengeded, akkor hozzaszolok, nem ugy mukodik az mf ahogy irod, ezt csak szeretnenk de sajna nem igy tortenik. Az se mervado, hogy masok tapasztalatbol mit vezettek le, az lenne a mervado, amit a hivatalos game guideba ir a blizzard, de ok okosan csak a keplet felet engedik latni. Amit elarultak az annyi, hogy amikor esik egy targy egy mobbol akkor a rendszer dob hogy eldontse a targy minoseget(quality). Legendaryval kezdi, aztan megy sorba lefele a tobbin i63,62,61. Amikor a rendszer dob azt nezi hogy a legendaryra pass vagy miss. Ha pass akkor legendary lesz, ha miss akkor veszi a soron kovetkezot(i63) es arra is megint dob. Igen itt a kerdes, mennyit kell dobjon hogy pass legyen? Erre a blizzard nagy ugyesen nem valaszolt. Miutan eldol a roll soran hogy milyen quality legyen a cucc a rendszer megint dob hogy hany drb affix(stat sor) legyen a cuccon. Aztan mindegyik affix eseteben megint dob a mennyiseget illetoen. Az mf annyit csinal hogy noveli az eselyt hogy a dobasod pass legyen ne miss. Az altaluk megadott peldaban konnyu okosnak lenni, mert azt mondja hogy ha a bossnal van 4% esely hogy i63at dob akkor x mf 4% +4%*x eselyel fog esni. A problema csak annyi, hogy jelenleg senki nem tud semmilyen mob/bossrol hogy milyen %al dob akarmit is. Mint mondtam ezt a reszt a blizzard nem tisztazta es addig, amig ez igy marad, mindenki azt varial bele amit akar.
jól mondod

NecroJoe
Elbasztam a relációjelet, <100 - sárga

Necro

NecroJoe
De ha az +200 MF annyit csinál egy run alatt hogy hogy 5 kéket átállít sárgába akkor az több sárga mint 0 MF-el nem? Ha az átállók között volt 63-as akkor több 63-asod esett azon a runon a több MF miatt. Azt hogy az alapitemek a mob gyomrában hanyas szintûek nyilván nem változtatja.

Necro

NecroJoe
Az MF kb így mûködik:

Vannak mondjuk minõség szintek, tegyük fel:
>100 fehér
100-200 kék
200< sárga

Van egy boss, van benne 6 item (csak a példa kedvéért)
220-as balta
150-es öv
110-es sisak
50-es íj
-50-es kalapács
-200-as kesztyû

Odamégy 0 MF-el
esik egy sárga balta, egy kék öv és kék sisak, többi fehér

Odamégy 120 MF-el
Esik sárga öv balta sisak, kék íj, két fehér

odamégy 200 MF-el
Esik négy sága egy kék és egy fehér

Necro

Carmang
Múlt héten linkelt valaki egy statisztikát, hogy a tárgyak mennyiségét nem befolyásolja, hanem a minõségét. Vagyis több sárga, kék esik, kevesebb fehér. Elég sok farolásba ölt idõ után állította össze valaki, szóval mérvadó.

jazzy
Én tudom, hogy nem hat ki, de nem állok le vitatkozni a topic krémjével mert úgy kibasznak innen, hogy a lábam nem éri a földet azért, mert leírom, hogy ne maradjanak suták. Maradjanak csak ha nem hiszik.

Egyébként ez sem igaz. MF arra hat, hogy azok a cuccok amik alapból is kiestek volna milyen "színben" esnek ki. Ennyire jó a nagy mf. Több mftõl nem esik több item. Csak nem fehérben és kékben esik ki, hanem sárgában.
NecroJoe
Nem az ilvl-re hat ki, hanem a mennyiségre. Több cucc --> több magasabb szintû cucc ugyanannyi killbõl.

Necro

jazzy
Akkor kihat! A blizzard, az összes theorycrafter és Kripparrian is mind hülye! Nektek van igazatok!
Lunki88
Ilyen quake 3 szerû hangot képzeltem el. 😄
Carmang
"with a big announcer that calls out kills"

Remélem nem valami hangos vásári bemondó lesz, mint az UT2k4-ben <#zavart1>

Carmang
Gondoltam egybõl 😊 Elõvettem újra a barbárt, azzal farmolgatok, elég jól jön a pénz (naná! minden akkora hulladék, hogy megy vendor-nak). De a "fun factor" miatt nem lesz hosszú életû, ezt már most látom...
Egyébként egy új karit felhúzni nagyobb költséggel jár szerintem (állandóan új cuccokat venni), mint farmolni egy hatvanassal.

Lunki88
Zoltán Cool! <#nyes>
Carmang
Azt írja, hogy nincs több próbálkozási lehetõséged a kártyát PayPal-on felvenni. Néhány dolgot el kellene küldened nekik, hogy beazonosítsanak, és tudd használni a kártyát. De ha tudsz angolul, akkor nem mondtam újat. Ha nem tudsz, akkor ne is próbálkozz. Az "így jártál" tipikus esetébe futottál bele.

j0nNyKa
Key points on PvP and future updates:

Form a team of four players through matchmaking or form a team.
10 minute long matches, deathmatch style.
Fast action with a big announcer that calls out kills.
Loot fixes first in patch, PvP coming a little later in a patch.

Ezt a legendary pottyanást se értem 😄 50-60 órán át semmi, aztan most fél óra alatt esett 2, igaz mindkettõ kalap szar. Legutóbb is így volt...

Tudna akkor valaki segítene ?
NecroJoe
Persze sokszor megyek másfele is csak úgy, de ez szerintem a legoptimálisabb. A szaros zoltán szerinem nem ér annyit hogy ne Vaultban kezdjen az ember.

Necro

NecroJoe
Belépek egybõl vaultba rak, azt kitakarítom (7-12 pakk)
Sewer WP - Sewer, ha megvan a kígyó pakk kilépek (1-2 pakk)
Black Canyon WP - WP körüli zónát takarítom, ha kedvem van visszamegyek lefele a hídon, ott is lehet pár pakk meg event (3-8 pakk)
Road to Alcarnus WP - körbefutom goblinért elfutok jobbra a hídon, összehúzom a szart, bossokat megölöm, ha sok trash marad beugrok valamelyik lejáratba és onnan teleport (1-2 pakk)
Path to the Oasis WP - Cistern akármi clear (1-3 pakk)
Ancient Path WP - Elfutok a sivatagig goblint nézni

Trasht egyáltalán nem ölök.

Necro

eladó diablo3 accountot keresek, pesti személyes átvétellel! Írjatok ha érdekel valakit!
TVelvet
Leírnád mely helyeken mész ?
NecroJoe
Én 40 perces köröket tolok Act2-ben. 20 pakk. Kurvára nem akarok én ilyen belial féle baromságokon romantikázni.

Necro

j0nNyKa
setup menubol a serialt, aztan ujrahuzas utan restore menube beirod

Sziasztok,
mobilos authentikátort használok és újra kéne húznom a szoftvert a mobilon, ezzel törlõdne az app. Mit kell elmentenem (authentikátor code, serial) vagy hogyan kell kivitelezni ilyesmit, próbálta már valaki? Elõre is köszi!

TSW: Tunderke

berlinboy6329
Act2...

elejétõl Alcarnusig,aztán Dahlgur WP-k körül egy kis kör,Ancient path-tól fel a lépcsõn,Desolate Sands WP körül egy kör,Vault of the assassin egy kurva jó hely 6+ pakkal,aztán sewers és a végén Belial.

clio1616v
ah-ból majd 😊

felhúzol 1-2 karit 60ra és máris van rá goldod

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Hol csapod a köröket?

berlinboy6329
Ja és még egy design és egy set fegyó is esett 2. körben.

berlinboy6329
Bizony 63-as mind.2 gyûrû van,mint írtam is,ami 60+61-es úgy 23.Most toltam 2 runt,elõbb abból jötek össze.Mondjuk cheatelek is,mert használom az exploitot,ami minden champ packból dob cuccot,ha egyszerre halnak meg.De act2 tele van futkorászós köcsögökkel,akikbõl nem mindig jön össze.20 pakkból kb 4-5X tudm megcsinálni.

Carmang
Jó, de az ilyen cuccot még valahonnan össze kéne szednem 😊

berlinboy6329
Csak eszük van nem farmolni annyi mf-ben mert megdöglenek a picsába.MF cucchoz is pénz kell,nem kevés,hogy ne fordulj fel benne.

Vagy ha neked 63-as esik ennyi 0 mf-fel akkor a faxom se tud eligazodni ezen a játékon 😄😄

Azok szerintem lvl63-asok...

berlinboy6329
Én kb ennyit(21+2 ring) 2-bõl.0 MF.

Kihat! Nekem napok óta alap 50% mf-fel többségben lvl 60 alattiak estek, most felvittem alap MF-em 150%-ra és már a legelsõ körben 9-bõl 6!! 60 vagy 61-es.... Ilyen véletlen nincs....

NecroJoe
Ezt ma asszem 5 körbõl szedtem össze.

Necro

NecroJoe
Megjegyzem én úgy gondolom hogy hülye aki MF nélkül farmol. Unbuffed 180+ körül nem nagy szám felrakni, és elmondhatod hogy amit lehet megtetted. Én most 215-el kezdek.

Necro

SLICK
szerintem kihat... Rengeteg runt mentem már act 2-n és 1-en is egyaránt... Kandurex remek tanú rá, vele toltam sokat. Alig esik ilvl63-as (sárga) cucc.
Ha NecroJoe kevés runból rövid idõ alatt ennyi ilvl61+-os itemet halászott ki akkor ott igenis van befolyása a magas MF-nek. Vagy akkor hatalmas mákja volt. De ennyi mák nem létezik.

clio1616v
simán farmolható act1-2

kell hozzá 10k armor és 1200 allres és olyan 15k damage

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

NecroJoe
Arra hat ki hogy több sárga és kék esik. Ez magával hozza hogy több 63as sárga esik x killbõl vagy idõ alatt.

Necro

jazzy
NEM hat ki. Arra kihat amit mondtál, de az egyik alma a másik körte.
berlinboy6329
De kihat..Ami esik fehér vagy kék,az lehetne akár sárga is és ott lenne a helye a többi közt a stashben.

Bár én most menteme gy kört és esett 13 sárga 63-as amibõl 3 volt 62-es mert az a max,ami egy monk helm,egy mojo meg egy amulet volt.Esett még egy 57-es ring is,amit feltettem 7 milláért,de még ha el sem viszik,a legolcsób akkor is 3,6milla, ami rosszabb,mint amit találtam.

jazzy
Nem hat ki rá, hogy milyen ilvl cuccok esnek.
SLICK
Na akkor ezek után senki se mondja, hogy nem kell a magas MF. Ha nem mentél sok runt és mégis ennyi ilvl61+ -os cuccok esnek akkor igen is kihat rá az MF.