Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
800-as wand AP on crittel,max AP-vel meg sockettel,meg egy 120dexes 40MF-es amu.
És kb. 6 óra alatt.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Kettõt tudok eladni össz 3 milláért.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
magic find Ez meg korulbelul a nesze-semmi-fogd-meg-jol esete.
Necro
Necro
Vannak mondjuk minõség szintek, tegyük fel:
>100 fehér
100-200 kék
200< sárga
Van egy boss, van benne 6 item (csak a példa kedvéért)
220-as balta
150-es öv
110-es sisak
50-es íj
-50-es kalapács
-200-as kesztyû
Odamégy 0 MF-el
esik egy sárga balta, egy kék öv és kék sisak, többi fehér
Odamégy 120 MF-el
Esik sárga öv balta sisak, kék íj, két fehér
odamégy 200 MF-el
Esik négy sága egy kék és egy fehér
Necro
Egyébként ez sem igaz. MF arra hat, hogy azok a cuccok amik alapból is kiestek volna milyen "színben" esnek ki. Ennyire jó a nagy mf. Több mftõl nem esik több item. Csak nem fehérben és kékben esik ki, hanem sárgában.
Necro
Remélem nem valami hangos vásári bemondó lesz, mint az UT2k4-ben <#zavart1>#zavart1>
Egyébként egy új karit felhúzni nagyobb költséggel jár szerintem (állandóan új cuccokat venni), mint farmolni egy hatvanassal.
Form a team of four players through matchmaking or form a team.
10 minute long matches, deathmatch style.
Fast action with a big announcer that calls out kills.
Loot fixes first in patch, PvP coming a little later in a patch.

Necro
Sewer WP - Sewer, ha megvan a kígyó pakk kilépek (1-2 pakk)
Black Canyon WP - WP körüli zónát takarítom, ha kedvem van visszamegyek lefele a hídon, ott is lehet pár pakk meg event (3-8 pakk)
Road to Alcarnus WP - körbefutom goblinért elfutok jobbra a hídon, összehúzom a szart, bossokat megölöm, ha sok trash marad beugrok valamelyik lejáratba és onnan teleport (1-2 pakk)
Path to the Oasis WP - Cistern akármi clear (1-3 pakk)
Ancient Path WP - Elfutok a sivatagig goblint nézni
Trasht egyáltalán nem ölök.
Necro
Necro
mobilos authentikátort használok és újra kéne húznom a szoftvert a mobilon, ezzel törlõdne az app. Mit kell elmentenem (authentikátor code, serial) vagy hogyan kell kivitelezni ilyesmit, próbálta már valaki? Elõre is köszi!
TSW: Tunderke
elejétõl Alcarnusig,aztán Dahlgur WP-k körül egy kis kör,Ancient path-tól fel a lépcsõn,Desolate Sands WP körül egy kör,Vault of the assassin egy kurva jó hely 6+ pakkal,aztán sewers és a végén Belial.
felhúzol 1-2 karit 60ra és máris van rá goldod
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Necro
Ha NecroJoe kevés runból rövid idõ alatt ennyi ilvl61+-os itemet halászott ki akkor ott igenis van befolyása a magas MF-nek. Vagy akkor hatalmas mákja volt. De ennyi mák nem létezik.
kell hozzá 10k armor és 1200 allres és olyan 15k damage
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Necro
Bár én most menteme gy kört és esett 13 sárga 63-as amibõl 3 volt 62-es mert az a max,ami egy monk helm,egy mojo meg egy amulet volt.Esett még egy 57-es ring is,amit feltettem 7 milláért,de még ha el sem viszik,a legolcsób akkor is 3,6milla, ami rosszabb,mint amit találtam.