Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lunki88
Lassan lecsúszik a topik az elsõ 10-bõl. 😄 Mi történik kérem szépen? 😊
pisztácia
D3 is dead... T2 reborn!

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Eladó 1db Perfect star amethyst GAH ár -500K (privátban).
Szia, Köszi.

Így próbáltam, de nem nagyon találtam olyat, amin socket is van. RMAH ba van egy kettõ hasonló 40 euro körül, de nem tudom az reális e.

Nekem is eltûnt fél millám keddrõl tegnapra.

McHaals
csak egy tipp: AH-ban keress rá a shieldeknél:
8,5% Crit chance
100 str
12% life
és itt olyat nézz, amin van még minimum 18% MF
esetleg socket, de akkor már sok idõt fogsz eltölteni 😊
és ahhoz lõdd be az árat

MadWolf#11626

McHaals
kicsi a blokk, egyébként egy teljesen jó kis shield

MadWolf#11626

Nem nagyon megy ez nekem...

Sziasztok, Shieldekben nem vagyok otthon, szerintetek ez mit érhet ( már ha ér )?

Köszi!

McHaals
nekem az elsõ körben esett vagy 30 rare, a másodikban meg vagy 15...
az elsõ körben legalább 3 db esett mindenbõl, a másodikban meg 1, néha 2

MadWolf#11626

Ilyet még nem pipáltam.... Ma mentem két kört act 1-ben, az elsõ körben 40 rarebõl 19 60 vagy afeletti volt 260 mf-fel. A második körben ugyanúgy 260 mf-fel 38 rartebõl 4!!!! volt 60 vagy feletti... HÁT NO COMMENT!

McHaals
vault of assassin vagy mi

MadWolf#11626

clio1616v
kevesebb kék esik, azokat azonnal vendornak leadom, nagyon ritkán ilyen 1100+ dmgs cuccokat teszek be ahba

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

McHaals
én már pár napja nem... tele van az egyik tabom a szétszedett kékekbõl nyert alapanyaggal. mostmár vagy egy jó recept kell, vagy eladom, és akkor megint gyûjteni fogom 😄

MadWolf#11626

yesname
Most komolyan, ti a kékeket már fel sem szeditek? 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

clio1616v
a halhatatlanságot ^^

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Hegi90
mit nerfeltek rajta

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

clio1616v
egyre jobbak a droppok, mióta nerfelték a wizárdot

FYI

NecroJoe
A desolate sands-es

Necro

Vault az melyik vault akar lenni?

Jabar
van ah bot szinte kiadás óta.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Mert nagyon nehéz kiszámítani, hogy mikor fog lejárni másodpercre a cucc.

Stoppernek hívják, igazi hightech cucc.

rage
Persze, már rég van erre program - sajnos.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Iszonyat jó az AH 1 hete nem tudok semmit se venni bid-el,mert 1-2mp-vel a vége elõtt rám bid-el valaki.....Van ilyen program már erre is,vagy ennyi makker van a világon?

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Acidlich
Vajon egy seven sins recept legendary buff után 10x vagy 20x drágább lesz mint most?😊

Omlás
Erõsödött az euró.. <#idiota>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Tatyla
basszus ma bellogoltam 7 millából eltûnt 2?????????

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

yesname
Persze hogy több sárga esik. Mivel ha rare-re van hasra ütök 5% esély, akkor 200-as MF-el ez 15% lesz (darabonként).

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

yesname
Allressel igen, mivel a tûz fizikai sebzésû és nem tûz. Hogy miért azt ne tõlem kérdezd.

NecroJoe
Hát, szerintem ezek opciók. Valaki munkában is megteheti hogy felteszi 'magát' egy imidzsre (mittudomén tetováló lány aki nagyon vágja a virágmintákat vagy vérhányós metálzenekar) valaki meg nem. Itt mindenki játszhatná a játékát, de azt látom hogy 99% erõlködik meg görcsöl. Kiváló példa az MF.

Leírtam például hogy szerintem kb hogy mûködik az MF. #52250

Erre itt jött a feszengés hogy ó kurva blizzard nem tiszta az integrálós MF képlet meg elõször lepasszolja hogy legendary true/false meg a többi faszság, miközben arról van szó hogy HA FELRAKOD AZT A KURVA MF-ET TÖBB SÁRGA FOG ESNI. Most nézd meg, két hónappal a játék megjelenése (és 12 évvel a D2) után mindjárt bejön valami balfasz és ebbe beleköt a rejtett képletével.

Necro

NecroJoe
Múltkor például haveromat, akinek 500 órával nem esett semmi 2M-nál értékesebb nem tudtam meggyõzni arról hogy a tetves zoltán levágását felejtse már el mert a ráfordított idõ századát nem éri meg (mert akkor ugye nincs Vaultban kezdés), de nem bazzeg hisz dob 3 sárágát meg 5 kéket meg csak 15 sec meg blabla, de azt hallgathatom hogy én vagyok a mákos meg vegyek lottót. Ja, MF geart nem vesz fel mert 'úgyse esik semmi' van viszont 200 goldfindja. Ennyi erõvel hányhatnék a falra is.

Necro

Csak 1 gyors kerdes mindenfele flame nelkul: Te is ugy vegzed a munkad, hogy olyan lesz, amilyen lesz, aztan ha nagyon gebaszos, majd helyrehozod? (vagy ha a vasarlonak nem tetszik es reklamal, csak akkor, amugy nem erdekes?)Ha igen, akkor merem remelni, hogy nem olyan helyen dolgozol, ahol esetleg komoly gondot okozhat a "beleszarunk kemenyen" filozofia.
NecroJoe
Azt tartom érdekesnek amúgy, hogy nekem úgy esnek jó cuccok, hogy kurvára nem görcsölök értük.
Mehettem volna chestet farmolni május 20.-án, de leszartam
Mehettem volna goblint farmolni bármikor, egyszer kipróbáltam 2 órára, haverral, mondtam hogy kösz én ezt nem
Warcraft 2 óta játszom az összes blizzard játékka, nyilván látom a hibákat, de soha a kurva életben nem fogok görcsös baromságokat posztolni fórumokra hogy ígyszar meg úgyszar meg QQ. Tudom hogy majd helyrehozzák. Tudom hogy az új legendary változtatással kaszálni fogok. Tudom hogy a PVP patchel kaszálni fogok.
Mehettem volna szopni ACT2-be de én inkább másfél hónapig ACT1-t farmoltam meg AH-ban flipelgettem. Most van egy egész jó MF gearem ACT2-re, azt farmolom két hete. Mehetnék szopni/hisztizni ACT3/4-be, de nem megyek.

Most például úgy gondolom hogy a két tab unid összegyûjtése nagyon faszán megadja a folytonos haladás illúzióját, ezt élvezem ezt csinálom.

Necro

Valaki tudja,hogy az "expired" dolgot ,hogyan tudnám eltüntetni ah-ból?

Tatyla
Paypal-nál nem tudja valaki MKB bankot hogy kell megadni az accountnál mert sehogy se fogadja el?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

és ott a nataly set egyik része :|

NecroJoe
#52236 -ban írtam, kb azt tartom, de nem túl keményen, néha lenézek oázisba meg hasonlók. Mostanában 220 MF-el indulok.

Necro

Le tudnád írni pontosan hogy mész a2-ben? Kipróbálnám wizardal, hogy mégis mennyire gyûlöl a játék. 😄

NecroJoe
Pegnapi identify-olás:

Necro

Ez bazd+ tuti zsákos frodó volt, meg a 4 csizmája.

Abban a d3-ban, amivel én játszom 9k armorral és 900 allres-zel alig sebez a tûz act1-2-ben.

jól van akkor csak nem én vagyok totál hülye😊) Arcane mobot nem láttam ma még /ma ynomtam vissza magam tankra elõtte mindegy volt milyen sebzést kapok 1 shot😄 fel se tünt😛/

"I have to agree, fully buffed I have around 1700 res but Arcane Enchanted and Molten drop me in milliseconds."

igazából ez azért vicces,mert ahogy utánnakutakodtam ez már vagy 1 hete van....és erre bezzeg basznak hotfixet tolni!

a magés meg barbáros bugot is kipróbáltam azt fixálták néhány óra alatt....
( ráadásul olyan kurva peches vagyok,hogy még a csit alatt se esett semmi használható item😄/

firere jelenleg nem hat a resist, hogy miért kérdezd a nagyszerû blizzard programozókat

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Tuti, hogy nem a desecrate stackelodik rajtad? Mert ekkora (sac/kb 8000) armorral es ressel csendben asitozva kellene alldogalnod a tuzben (mondjuk kis reg vagy loh nem art😄 vagy 9-10k armor😄)
amikor 25k-n van az armor /iron impact/ akkor is lepörög,de csak a tûzben.....nemvágom

Tunkolj egy kis armort is magadra.

gyerekek miért olvad el a karim a tûzben? mikor épp arra van a legnagyobb resistem 1250.....bármit kibirok act1-2-ben kivéve ha akármilyen tûzsebzésü mob jön akkor game over

yesname
Elég hozzá 1 acc is. Exploit vagy bug, kinek mi.

Hegi90
4 acc-kal van bejelentkezve, mindegyik karinak saját drop...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S