Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Így próbáltam, de nem nagyon találtam olyat, amin socket is van. RMAH ba van egy kettõ hasonló 40 euro körül, de nem tudom az reális e.
8,5% Crit chance
100 str
12% life
és itt olyat nézz, amin van még minimum 18% MF
esetleg socket, de akkor már sok idõt fogsz eltölteni 😊
és ahhoz lõdd be az árat
MadWolf#11626

Köszi!
az elsõ körben legalább 3 db esett mindenbõl, a másodikban meg 1, néha 2
MadWolf#11626
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
MadWolf#11626
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
FYI

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Leírtam például hogy szerintem kb hogy mûködik az MF. #52250
Erre itt jött a feszengés hogy ó kurva blizzard nem tiszta az integrálós MF képlet meg elõször lepasszolja hogy legendary true/false meg a többi faszság, miközben arról van szó hogy HA FELRAKOD AZT A KURVA MF-ET TÖBB SÁRGA FOG ESNI. Most nézd meg, két hónappal a játék megjelenése (és 12 évvel a D2) után mindjárt bejön valami balfasz és ebbe beleköt a rejtett képletével.
Necro
Necro
Mehettem volna chestet farmolni május 20.-án, de leszartam
Mehettem volna goblint farmolni bármikor, egyszer kipróbáltam 2 órára, haverral, mondtam hogy kösz én ezt nem
Warcraft 2 óta játszom az összes blizzard játékka, nyilván látom a hibákat, de soha a kurva életben nem fogok görcsös baromságokat posztolni fórumokra hogy ígyszar meg úgyszar meg QQ. Tudom hogy majd helyrehozzák. Tudom hogy az új legendary változtatással kaszálni fogok. Tudom hogy a PVP patchel kaszálni fogok.
Mehettem volna szopni ACT2-be de én inkább másfél hónapig ACT1-t farmoltam meg AH-ban flipelgettem. Most van egy egész jó MF gearem ACT2-re, azt farmolom két hete. Mehetnék szopni/hisztizni ACT3/4-be, de nem megyek.
Most például úgy gondolom hogy a két tab unid összegyûjtése nagyon faszán megadja a folytonos haladás illúzióját, ezt élvezem ezt csinálom.
Necro
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Necro

"I have to agree, fully buffed I have around 1700 res but Arcane Enchanted and Molten drop me in milliseconds."
igazából ez azért vicces,mert ahogy utánnakutakodtam ez már vagy 1 hete van....és erre bezzeg basznak hotfixet tolni!
a magés meg barbáros bugot is kipróbáltam azt fixálták néhány óra alatt....
( ráadásul olyan kurva peches vagyok,hogy még a csit alatt se esett semmi használható item😄/
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.