Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Barbárral ezek nem okozhatnak gondot, legroszabb esetben van x db skilled amit használhatsz, charge, leap stb, hogy elkerüld õket.
Ebben a packban mi a nehéz? ok Dh meghal rendben berántja gyors szétcsapja, de barbáral?
Miféle agyament dizájneri döntés ez mégis? Ezt a Wilson gyereket sürgõsen el kellene távolítani a Blizz-tõl.
Itt mi van? Eljutok 60ig, és a lvl 50 alatt talált cuccokat kidobhatom a f*szba (1-2 NAGYON ritka esetet leszámítva). Nekiállok farmolni a mobokat, amik harmatos lósz*rt dobálnak. 150 órát játszottam, de értelmes cucc nem esett. Ja, ebbõl a 150ból kb 100 óra inf a1 volt, ebbõl is 85 bucserrun. NULLA változatosság. Lassú farm, szopatós mobok (25k hp DH, jön a reflectes grp, és kb instant halott vagyok, majd megb*sznak még 3x, mire meghalnak). A2ben a mobok 90%-a 1hitelt, A3ban 98 (A4be nem mentem). Ezek után jött a szuper peccs, ami 50-70% dmg csökkenést adott (igen, nether tent+IAS), PLUSZ a rep ktg 5x nagyobb lett. Na azóta nem léptem be ebbe a szarba.
És igazából nem nagyon tudom elképzelni, h ebbõl hogy lesz értelmes játék. AH alaból b*ssza el az egészet, skillek unalmasak, a karakterek lassúak. És, ami a legnagyobb gond: a játék nem modolható.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
ha WW/futó barbárral megyek minden kibaszott mob jailer! ha tankon megyek akkor ritkán van jailer akkor inkább jönnek a plague+molten kombók....ha ranged akkor mindegyik fast vagy mortar stb.stb.
Más: ma egész nap molten-desacrator-arcane-nightmarishka mobokat fogok ki a warriorral.
1 órán belül másodszot volt idegbõl altF4.
elegem is lett mára.
MadWolf#11626
Egy valamit biztos elértek: a világon semmi értelme bossokat ölni most már. 10 percet szopj azért hogy 5-ös buffal, swappolva 300 mf-el két mocskos szar rare-t odadobjon amibõl az egyik még csak nem is 60-as... Vicc.
Arról amúgy van bármi infó hogy a legendaryk buffolását mikor tervezik?
Regards,
*Simán maradhatna a sebzés akkora, mint most, csak szórja sûrûbben a mob az életerõ gömböket, hogy legalább esély legyen az életben maradásra LoH, meg Regen nélkül. Még nem hozta fel senki, de ezt az új HP rendszert elég jól elrontották. Minél magasabb a nehézség, annál kevesebb gömb esik, plusz a mob-ok is erõsebbek. Ez így nem "simán" nehezebb, hanem duplán nehezebb.
MadWolf#11626
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Necro
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
- Nem szedem fel a 61 alatti sárgákat már név alapján. Kékek jöhetnek, azokat nem kell identifyolni
- Teleszedem az invenory-t és az elõzõ pont alapján amikor esik valami kritériumnak megfelelõ item akkor kibaszok egy szarabbat, így kb runonként egyszer kell identifyolni
Necro
1. Multiplayerre való ösztönzés teljes hiánya.
2. Pvp még mindig nincs.
a borderlands 1et szorakoztatobbnak tartom (nemreg szedtem elo)), es nemsokara jon a 2! ha mar farmingolni/lottozni kell
anti hero
De erre hoztam a max payne példát is, ha én nem akarom azt játszani, amirõl az a játék mindig is szólt, akkor nem játszom vele.
Ha az mmo end content is farmolásról szól, és nem akarsz farmolni, akkor ne MMO-z.
Van ezer játék, amiben nem kell farmolnod, told azokat. Ez olyan bonyolul? Csak azért nem kell megvenni a diablo 3-at, mert állitólag a 2 is jó volt, meg most mennyi ember várja.
(zárójelben: mmo endkontent mirõl szól? farmolásról...)
A baj az, hogy H&S szempontbol is szar. (ezt az end content dolgot en sem ertettem soha:S Hack and slash: mesz es halomra olsz mindent, ami a szemed ele kerul, ennyi...En szemely szerint sosem csiptem a multis reszeket ebben a mufajban, szimpatikusabb a maganyos hos hentel hozzaallas, de ez egyeni szoc problema😄)
Mondjuk a 4x vegigjatszast 1 kicsit en is soknak erzem, foleg ugy, hogy az 1. 2 nehezsegi fok akkor is faceroll, ha matt hulye az ember, a 3. mar okozhat kellemetlen meglepeteseket, de meg mindig viszonylag konnyu.
Nevetni fogsz én bennem már eleinte ez merült fel, hogy nagyon sokan wowoztak és itt is vmi hasonlót várnak. Ha nem is raideket, de vagy új acteket/dungeonokat havonta..
Az uccsó kérdésedre majd a nagyközönség válaszol, én is kíváncsi vagyok.
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Rohadt nagy diablo fan lehet az, akinek pont az nem tetszik amirõl a diablo mindig is szólt. Milyen end content volt az elözö részekben? Pont ugyanez volt, farmoltál...
Ez olyan mintha azt mondanám, hogy én nagy max payne rajongó vagyok, imádtam az elsõ 2 részt, de hát ez a 3 szar, mert miért nem egy multiplayer alapu fps.
Milyen end contentet várt, raideket mint wow-ban? Vagy mit, ez még mindig egy szar HnS, és még mindig az a content hogy farmolsz, ölöd a mobokat ezer számra, és fejleszted a karid. Más HnS-ben milyen egyéb end content volt?
Bele lehet kötni dolgokba, sokkal jobb is lehetett volna a diablo 3, de szerintem ez egy baromság, és innentõl nekem nem ér annyit hogy végigolvassam a kisregényét.
Én diablo fan-nak tartom magam, és én nem akarok egy másik játékot, én nem akarod mounted combatot mint amit ö emleget, meg leszarom a randomizált küldetéseket, én gyilkolni akarok és tápolni a karimat. Egy diablo fan-nak errõl szól a játék, mert errõl szólt a diablo. Sokmindent én is máshogy csináltam volna, de ilyen szarok nekem aztán nem kellenek.
Õ meg kb, egy wow-ot akart, diablo formában. De soha nem volt arról szó, hogy a diablo 3 az olyan lesz. Minek vár olyan dolgokat az ember, amiket sose terveztek berakni a játékba, és ami soha nem volt a diabloban?
nem kötekedni akartam, csak poén volt, nem kell felkapni a vizet.
MadWolf#11626
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
létezik,hogy valaki épp akkor épp arra bidelt és õ volt a szerencsésebb? vagy van valami külsõ progi?