Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Mit javasolsz "konkretan*"?
(privatban is johet, elfogadom koszonom!)
*aktiv+passziv skillek, runak, koveto skillek... 1h+shield vagy 2h stb (ezen nagyon sokat vivodok, mert a shielden is van MF) 😊
abszolut ra szeretnek allni a farmra 😊
most igy, hogy levettem az allreses aurat, igy lecsokkentem 351-re...
most vettem jo arban egy chest armort igy MF-em valor nelkul 139, 5-os valor utan mar szepen dobalgatja a sargakat, csak meg nem olyan jokat sajnos 😊
Bár az allresed nem látom(300-400 nekem elég volt act1-re), de ilyen statokkal mehetnél Conviction-Overawe mantrával, primarynál pedig thunderclap. Sokkal gyorsabban menne a farm.
nem baj... most kicsit pihi...
na ki mit tippel? hany lesz ertelmes targy? <#idiota>#idiota>
(oke kimaradt 2 slot, de mar unom 😄 meg meg nem reggeliztem xD btw a "prok" remelem nem kotnek bele sem a gagyi statokba, sem a skillekbe 😊
Ha jól akartok szórakozni, és közben hatékonyak is szeretnétek lenni (rare / óra), akkor meg kell tanulnotok kihagyni pakkokat. 2-3 fekvés még azt gondolom belefér, de ennél több már a javítási költség miatt sem célszerû, és amellett hogy borzasztóan idegesítõ, idõpocsékolás is. Szóval learn2skip. 😊
Sokan panaszkodnak a nehézségre. De ez a játék egyáltalán nem nehéz, csak a játék mechanizmusa nem olyan egyszerû, mint elsõre tûnhet. Emellett sajnos kevés és nem mindig jó támpontot ad a skillekhez és a cuccokhoz. Az elsõ 3 nehézségi szint például kifejezetten rossz irányba oktatja az embert, emiatt koppan szinte mindenki akkorát elsõre Infernón. Akinek nem megy a matek, vagy nincs türelme, ideje, fantáziája akármije theorykraftolgatni, próbálkozni a különbözõ cuccokkal, skillpack-ekkel, annak azt javaslom, hogy Guglizzon rá a kasztjára. Nagyon sok jó írás van már a neten, amik szépen részletesen leírnak egy-egy életképes build-et a hozzá szükséges statokkal és gear ajánlásokkal együtt. Nézz meg párat, és válaszd ki a játékstílusodnak legmegfelelõbbet.
Act 1 gyors farmolásához nem kellenek drága cuccok! Én anno act1 armorokra 5-10k, ékszerekre 20-150k, fegyverre 200-500k goldot költöttem.
Ha egyedül mész gyorsabb a farm, ha mégis a csapatolás mellett döntesz, akkor érdemes jól felszerelt ismerõsökkel menni, mert ha akár 1 ember is gyengébben gearelt a csapatban, az már nagyon lelassítja, megnehezíti a farmot.
Másik sokat hallott probléma a gyenge drop. Ez sajnos igaz, sokat kell farmolni, mire esik valami értelmes cucc, ezért nem is érdemes göcsölni rajta, csak élvedz a játékot, majd egyszer kiesik a tuti dropp. 😊 És ha egyszer kiesik (ki fog esni), onnantól nagyon szépen lehet továbbhaladni. Nekem pl múlt héten ütött be a szerencse, egy kardot sikerült 25M-ért elpasszolni. Ennyi pénz elég volt ahhoz, hogy gyakorlatilag inf act3-ig minden farmolható a karakterrel.
Apropo, act2-3 farmhoz jól felszerelt társa(ka)t keresek! Ált este 8-10 körül játszok Barbárral. Írj rám vagy vegyél fel "Dogmeat" gamer tag.
This is the beginning of the end.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
És ha figyeltél, már az elején azzal kezdtem, hogy ok, hogy egy DH meghal, de egy barbár ilyenbe nem halhat bele, erre már te vagy a sokadik, aki azzal jön, dehát a DH meghal, meg cristaras meghal, meg a magdi anyus is meghal.
Közben én végig arról beszélek, hogy barbárral mit lehet csinálni, és hogyan lehet túlélni, ennyire nehéz megérteni amit irok? Nincs DH-m, nincs Wizardom stb, csak barbárom, nem is szoktam más témákba beleokoskodni, mert csak a barbárhoz értek. De ha egyszer barbár témában beszélek valamirõl, könyörgöm hagyjatok békén azzal, hogy a DH mit tud megcsinálni meg mit nem, kit érdekel, és mi köze van a DH-nak ahoz, hogy barbárral mikor mit kell csinálni, hogy ne halj meg?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Egyébként nem mindegyik fajta falnál teszi rád keresztbe. Ha észrevetted van többféle falazási technikájuk. Azt rakja keresztbe, amelyik nem bekerít, hanem csak egy csíkot rak eléd. Barbárnál nem nagy ügy az tény, de többinél igen, mert semmiféleképpen nem lehet kijönni belõle. Én DH-val smokeolgatni szoktam amíg eltûnik, de sokszor akkor elfogy a smoke és akkor egy hülye bug miatt halok.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Pár mp mulva eltünik az a fal, ha nincs rajtad olyan gear amivel par mp-et kibirj, ugy hogy közben siman spamelheted a revenget ami szarrá healel, akkor ki kell lépni, rákeresni ah-ban a sima kék magic gearre, ami ad vit+ all rest, meg str+ all rest, és 4-5000 gold/ db áron veszel olyan geart amiben túl tudod élni.
Bár most majd biztos azjön, hogy nagyképü vagyok, de barbár act1 infernon annyira easymode, hogy nem jelenthet ez gondot. 1000 str-t meg 1000 vitet 4-500 all rest röhögve összehozol fillérekbõl, SC barbáromnak is csak ennyi van, és siman 2h-val, még csak nem is tank skilllekkel, simán tudom vele farmolni act2-t.
A cd-ket meg nem eszetlenül kell nyomni, hanem akkor amikor igazán szükség van rá.
Nem bonyolult ez a játék, és egy act 1-hez, pláne a téma indító Fast, Extra Health, Vortex, Frozen packhoz, még csak durva gear sem kell. És barbárrol beszélek, nem demon hunterröl.
Barbárral ezek nem okozhatnak gondot, legroszabb esetben van x db skilled amit használhatsz, charge, leap stb, hogy elkerüld õket.
Ebben a packban mi a nehéz? ok Dh meghal rendben berántja gyors szétcsapja, de barbáral?
Miféle agyament dizájneri döntés ez mégis? Ezt a Wilson gyereket sürgõsen el kellene távolítani a Blizz-tõl.
Itt mi van? Eljutok 60ig, és a lvl 50 alatt talált cuccokat kidobhatom a f*szba (1-2 NAGYON ritka esetet leszámítva). Nekiállok farmolni a mobokat, amik harmatos lósz*rt dobálnak. 150 órát játszottam, de értelmes cucc nem esett. Ja, ebbõl a 150ból kb 100 óra inf a1 volt, ebbõl is 85 bucserrun. NULLA változatosság. Lassú farm, szopatós mobok (25k hp DH, jön a reflectes grp, és kb instant halott vagyok, majd megb*sznak még 3x, mire meghalnak). A2ben a mobok 90%-a 1hitelt, A3ban 98 (A4be nem mentem). Ezek után jött a szuper peccs, ami 50-70% dmg csökkenést adott (igen, nether tent+IAS), PLUSZ a rep ktg 5x nagyobb lett. Na azóta nem léptem be ebbe a szarba.
És igazából nem nagyon tudom elképzelni, h ebbõl hogy lesz értelmes játék. AH alaból b*ssza el az egészet, skillek unalmasak, a karakterek lassúak. És, ami a legnagyobb gond: a játék nem modolható.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
ha WW/futó barbárral megyek minden kibaszott mob jailer! ha tankon megyek akkor ritkán van jailer akkor inkább jönnek a plague+molten kombók....ha ranged akkor mindegyik fast vagy mortar stb.stb.
Más: ma egész nap molten-desacrator-arcane-nightmarishka mobokat fogok ki a warriorral.
1 órán belül másodszot volt idegbõl altF4.
elegem is lett mára.
MadWolf#11626
Egy valamit biztos elértek: a világon semmi értelme bossokat ölni most már. 10 percet szopj azért hogy 5-ös buffal, swappolva 300 mf-el két mocskos szar rare-t odadobjon amibõl az egyik még csak nem is 60-as... Vicc.
Arról amúgy van bármi infó hogy a legendaryk buffolását mikor tervezik?
Regards,
*Simán maradhatna a sebzés akkora, mint most, csak szórja sûrûbben a mob az életerõ gömböket, hogy legalább esély legyen az életben maradásra LoH, meg Regen nélkül. Még nem hozta fel senki, de ezt az új HP rendszert elég jól elrontották. Minél magasabb a nehézség, annál kevesebb gömb esik, plusz a mob-ok is erõsebbek. Ez így nem "simán" nehezebb, hanem duplán nehezebb.
MadWolf#11626
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Necro
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit