Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
" Complaints have arisen about the steep ramp up in challenge, which requires you to replace your gear with better versions that may not be available without using the Auction House or doing a mind-numbing amount of farming in Act IV on Hell against less powerful creatures that aren’t as exciting to fight.
As Blizzard senior technical game designer Wyatt Cheng explains, “The way the game is currently set up, Act I drops
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
A gyors kereskedésért az információs társadalom a felelõs, a rossz megvalósításért pedig a Blizzard.
LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel
Igaz itt páran ezt megszivják, velem együtt, mert ugye, se életünk, se családunk.
Egyébként valóban senki nem fogja direkt keresni az innen befolyó összeget, de ha havonta utalgatsz magadnak többszázezer forintokat egy külföldi bankszámláról, akkor lehet, hogy a bankod jelenteni fogja ezt a NAV-nak, mint gyanús pénzmozgást, ugyanis ez a bankod kötelessége.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
De én még mindig nem az AH-t tenném felelõssé a Blizzard hibáiért.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Fontos szabály, hogy nem kell megfizetni az adóév során keletkezett jövedelem adójának 32 ezer forintot meg nem haladó részét, vagyis évi 200 ezer forint jövedelem adómentes. További kedvezmény, hogy amennyiben az ingó vagyontárgyak átruházásából származó bevétel az adóévben összesítve nem haladja meg a 600 ezer forintot, nem kell jövedelmet megállapítani, tehát nem keletkezik adókötelezettség.
Az ingóértékesítésre vonatkozóan nem kell bevallást tenni, ha az ingó vagyontárgy átruházásából származó bevétel éves szinten a 600 ezer forintot nem haladja meg.
És mivel minden ingó-nak tekinthetõ, ami nem ingatlan, igy szerintem a viruális kard eladásra is ez vonatkozik.
Persze nem vagyok szakértõ, én igy tudom. 😊 De szerintem nem véletlen az se, hogy paypal csak azután kéri a személyi adataidat ha átléped ezt a határt.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
800 ezer forintig ingó eladásából történõ bevétel magánszemély esetében NEM adóköteles.
Bár nem tudom melyik nerfre gondolsz, de ha a nagy inferno nerfre, akkor biztos rosszul emlékszem, hogy minden barbár, monk és wd haverom még elõtte ölte Diablót, illetve farmolták act3-at. Én is az armor nerf után, még a nehezebb verzióban jutottam el act3-ba.
Az megint egy másik téma, hogy nem arra a nehézségre szánt gearben csak trükkökkel lehetett haladni.
Erre a megduplazas/nehezseg dologra volt nehany napja egy nagyon jo leiro topic, amit azota se talalok hogy Carlos formuzo tarsammal nagy egyetertesben raemeltuk a vadaszpuskat a blizzard nagy megvalositasara, az Aukcios Hazra, de keresem es amint megvan belinkelem.
oh varj, ezt lehet csak almodtam, es soha a budos eletben senki nem fogja toled megkerdezni, hogy a paypalodra, illetve a paypalodrol a szamladra hogyan, es milyen penz kerult
a kettobol valamelyik igaz.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Egyszeruen nevetseges es szanalmas ahova a bli$$ sullyedt..
Bár azt nem tudom, hogy milyen bakot lõttek a nehézségi szinttel szerinted. Túl könnyû vagy túl nehéz?
mert ez adóköteles ám....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Egy online játékot, amiben van AH, mindig erõsen befolyásolni fogja a kereskedés. Ez egy oda-visszaható kapcsolat, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni.
Ráadásul már történtek is változtatások, amelyek az AH forgalmát is figyelembe vették. De ezek nem egyik percrõl a másikra valósulnak meg, és teljesen normális, hogy az aktív játékosbázis létszámát is figyelik.
Én a nagy konspirációs elméleteket tartom baromságnak, miszerint a RMAH köré épül a teljes droprendszer. Mert arra semmi logikus jel nem utal.
Dinamikus droprate-rõl szó sincs benne, és eddig akárki is csinált statisztikákat róla, szinte pont a hivatalos adatok jöttek ki. Nálam is ez volt a helyzet, még a kis mintákon is.
"Posted by Bashiok
"Thanks for the post, Bashiok. Do you think that one area of concern that may get looked at is that people aren't able to gear up for Infernon Act 1, even, without going to the AH and spending a lot of gold. Is this intended (To gear up solely through the AH) or will the drops at the end of Hell be better adjusted to help gear up for Inferno Act 1 and so on."
The auction house obviously provides an incredible service to allow for very easy trades between characters, and essentially blows out the wide range of items you could have available to you at any one time. So, in fact, the AH has to be a factor in how we drop items. On one hand you have a huge benefit because you can buy and sell items very easily, as opposed to having to post up WTS threads in the old USEast trading forums, but on the other end it does impact the item pool economy with the inherent ease at which you can trade items. If the AH existed but wasn't a factor at all into how items dropped/rolled, the economy would be completely tanked within a matter of weeks."
Kulcsmondat:L"So, in fact, the AH has to be a factor in how we drop items."
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Meg sem próbálom azt mondani, hogy a random az véletlent jelent, még a végén körberöhögsz.
Az a megokosítás, amirõl beszélsz, az egy durva overall drop nerf volt, és részben azért lépték meg, mert act3-ban túl sok 60 fölötti esett. Részben pedig azért, mert Józsikának is kellett a top loot act1-ben, de tenni nem akart érte. A fluktuáló dropról nem sok minden lehet mondani, egy minimális statisztika elõképzettséggel könnyen meg lehet érteni. Az is igaz, hogy sokszor állítgatták a droprate-et, de az inkább szolgálta a játék szavatosságának kitolását, semmint a RMAH pörgését. Egy jellemzõ ellenérv arra, amit állítasz, hogy épp akkor nerfelték durván a dropot, amikor minden szart csillagászati összegekért vittek még el. Ki is alakult egy jókora kínálati hiány RMAH-ban, amin csak bukhattak. Ezt már csak akkor próbálták helyreállítani, amikor a casual többség már elvándorolt.
Ez a "jó napokon emelt drop, aztán semmi egy hónapig" akkora gazdasági ökörség, hogy általános iskolában tanult mûveletekkel pár perc alatt lehet cáfolni.
A "ziccered" pedig, ha lehet, akkor még ennél is naivabb ötlet. Cégszinten néhány ezer dollárért ilyesmit csinálni (ami a bevételük olyan aprócska töredéke lehet, amit százalékban kifejezve problémás lenne leírni, annyi nulla lenne a tizedesvesszõ után) túl kockázatos ahhoz, hogy bárki hozzájárulna. Egyéni akciót talán el lehetne képzelni, de akkor egy életre kinyírná a karrierjét az illetõ.
De még ha valamelyik ötleted véletlenül igaz is lenne, miért jó az a 2%-nak és miért szop rajta a többi? Nem látom a különbséget, amiért másképp hatna ez pár emberre.
Azt az állításomat pedig még mindig tartom, hogy a droprate nem különösebben befolyásolja a RMAH-t. Vagy ha igen, akkor a levonások jellegébõl adódóan a sok alacsony értékû tranzakció sokkal elõnyösebb volna. Amit eddig a változtatásokkal elértek, az mind a RMAH bevétele ellen irányult (nyilván nem szándékosan), ez nagyon jól látszik a mostanra teljesen kifulladt forgalomból.
Én még mindig nem találkoztam ilyen "jó" nappal, pedig minden nap játszok.
És azért ne hidd, hogy a blizzard nem rak fel tárgyakat a RMAH-ba. Nem überfaszát fognak, csak erõs közepest, vagy gyenge felsõ kategóriást. Ez akkora ziccer amit hülyék lennének kihagyni."
teljesen igy látom én is! a lootrendszert pedig szerintem is hetente akár többször is okositják ninjában......
"(viszont 10 perc múlva indulok haza, szóval ha nem válaszolok azonnal az nem a beismerést vagy megfutamodást jelenti)." - téged komolyan érdekel egy tét nélküli vita eredménye, amit idegenekkel vívsz egy magyar fórumon?
Egy nap kurva jó a loot, aztán másnap hoppsz, szar sem esik.
Most ne mondd nekem, hogy ez véletlen, mert akkor körberöhöglek. Pl többen itt (jómagam is) örültünk, amikor "megokosították" a loot rendszert a patch-el. Esett is szépen a ilvl 63-as. Voltak szépek, voltak szarok. Egy körben esett nekem is vagy 8-10 10-15 perc alatt. Aztán két nap múlva ugyanott hopp, 2-3 rare esik, azok is max ilvl 61-esek.
Szépen feltöltik a RMAH-t a "jó napokon (emelt drop)" aztán visszaveszik 1 hónapra. Aztán pár napig megint jó a drop.
És azért ne hidd, hogy a blizzard nem rak fel tárgyakat a RMAH-ba. Nem überfaszát fognak, csak erõs közepest, vagy gyenge felsõ kategóriást. Ez akkora ziccer amit hülyék lennének kihagyni.
Kábé ezért gondolom azt amit gondolok.
(viszont 10 perc múlva indulok haza, szóval ha nem válaszolok azonnal az nem a beismerést vagy megfutamodást jelenti).
Þór vígi þessi rúnar