Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak mielõtt jobban belemerülnétek a dologba :]
Azzal a blizz is tisztában van, hogy pöppet ez nem úgy sikerült ahogy annak kellet volna. A kérdés az, hogy lépnek e rá valamit vagy hagyják a süllyesztõben eltûnni a játékot és inkább nem feszegetik a dolgot. Esetleg a pvp-s patch hozhat egy kis fellendülést de hosszútávon az is kevés lesz..
Szerintem.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
1, nem szeretnél vitázni velem, bár nem én találtalak meg, hanem te engem, szót nem szóltam hozzád tehát vissza áll az eredeti állapot......<#wave>#wave>
ha komolyan érdekelnek észérvek, olvass vissza, vagy ha nagyon szeretnéd, bemásolom újra, amit leírtam 😊
õszinte leszek veled: ordít rólad valami, amit nem írhatok le, mert az egyszerûsített moderáció fényében parkolópályára kerülnék - de maradjunk annyiban, hogy nem érzem ezt a... vitát kiegyenlítettnek, ezért ünnepélyesen le is zárom.
mondanám, hogy térjünk vissza a játékra, mint témára, de:
1) veled nem szeretnék
2) _sajnos_ nem nagyon van mirõl, majd esetleg a legendary-s patch után
illetve.. meh, ez talán még mozgat valakit:
Critical Mass melee wizard leírás
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Az eredeti kérdésem még mindig áll. Arra válasz nem érkezett.
illetve szuperérdekes: az egyesült királyságban megverte a sims 3 a diablo 3-at 😄
Valakinek kellett még pár hét, mire belátta, hogy ez egy szar
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
"kéééépes vagy úgy hozzászólni a diablo topichoz, hogy nem írod le a wow szót" <#idiota>#idiota>
Újra leírom: nem zavar, ez a te (ti) feltételezed, sokkal inkább az zavar itt pár embert, hogy van aki nem áll be a napi fikázásba ( a napi "2 perc gyûlöletben")
Honnan veszed , hogy nem fogadom el? Gyakorlatilag minden hsz-t elolvasok még sem írogatok nap mint nap, hogy elég már a fikázásból---->el van fogadva.
Én azért írtam, mert nem értem és az hogy te kijelented,hogy csak fogadjam el azzal közelebb nem kerültem a megértéshez....
j0nNykaának: én nem tudom megtiltani a többi fórumozónak, hogy a játékról beszéljenek SÕT, nem is áll szándékomban csak feltettem egy költõi kérdést, és leírtam a saját véleményem a játékról, milyen fura, hogy amit állítasz talán fordítva igaz. A wow az csak egy példa volt........, a titanic szintén csak példa volt erre a jelenségre és hozzá állásra nem értem miért küldözgetsz mindenféle más topicba. (Mintha pont te nem akarnád engedni nekem, hogy én is írjak a játékról itt......)
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Hol vannak a random mapok, dungeonok? SEHOL! Az nem random, hogy a járat az egyiknél balra kanyarodik, a másiknál meg jobbra. Kb. 100x mentem végig Inf Act1-en, és talán egyetlen event volt, amit elsõre nem adott be. Elképesztõen unalmas, pontról-pontra ugyanazokat a helyeket (amik amúgy sem túl nagyok, sem túl változatosak) százdszorra bejárni, aztán néha bekóstólni act2-t, ami akkor szopatás, amekkora utoljára az Another World volt 1992-ben. Egyszerûen semmi olyat nem ad a játék, ami miatt igenis százegyedik alkalommal is szívesen nekiesnék ugyanannak a pályarésznek. Kb egy hete már csak az AH miatt loggolok be, hogy megnézzem elmentek-e a cuccaim.
Olyan szarvashibákról meg ne is beszéljünk, hogy a Cain halála utáni bejátszásban ott brékel a csávó a háza sarkában. ÉS MÁR KÉT-HÁROM HETE!! Ilyet ne tudjanak javítani? Alapvetõ bug!
szóval:
- ne értetlenkedj, és engedd meg a többi fórumozónak, hogy a játékról beszéljenek a játék topicjában, állítólag arra van ugyanis
- menjél a vanilla wowoddal a wow topicba, illetve ha már ennyire büszke vagy rá, hogy nem beszélsz róla ott, itt fõleg ne tedd
- a titanic (nem titanoc) címû filmnek szintén van saját topicja, ha már itt osztod a népet a fórumozás szokásairól, legalább ne offolj már minden szarról ide
így ok? 😊
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
a vanilla wow valóban jó volt, a titanoc címû film pedig szörnyû!
még egyszer ne haragudj.
Nekem régen a vanilia wow nagyon tetszett, de már nem játszom vele, mert szerintem teljesen "elbutult" kiegrõl, kiegre de mégsem írogatom tele a wow-os fórumokat, hogy milyen szar már a játék stb.
Szerintem a d3 a hibái ellenére is (sok itt is felhozott dolgot, én nem tartok hibának) egy igen jó játék, sõt bizonyos szempontból még korszakalkotónak is tekintem (a szaksajtó és a közvélemény ellenére). Gondolok itt arra, hogy gyakorlatilag eddig az összes (általam ismert) h&s ugyan azt a sémát követte: ha jó a gear, akkor vad kattintgatás+poti ezerrel, ha gyenge a gear adott szinthez akkor meg szívás....egyszerû mint a faék.
A d3 igen is újított azzal, hogy a gear már nem minden (hiába irogatják itt páran, hogy csak az számít). Igen is kell az ügyesség és igen is kell a jó helyzetfelismerés, a skillekel való taktikázás stb. tehát már nem csak arról szól a játék, hogy megvan a gear és agyatlan hent, hanem komoly kihívást tud lenni újra meg újra az eliteken.
A lootról csak annyit, hogy a d2-ben sem esett ám öt percenként a jóság, kellet hozzá seggelni rendesen. Contenet meg pont meg van benne , már ami egy jó h&s-be kell, ez nem egy mmo vagy kaland játék a contenet az ítem vadászat maga, akinek ez nem jön be, annak talán el kéne gondolkodnia arról, hogy nem a játék rossz, hanem, hogy õ választott nem megfelelõen játékot a saját szórakoztatására. (Egyszerûen gyûlölöm a titanoc címû filmet és nem is nézem meg soha többet de ha még is megtenném és "szenvednék" tõle talán én lennék a hülye, hogy nem valami nekem tetszõt nézek bár neki állhatnék enragelni, hogy javítsák már ki jeleneteket, meg más tartalmat bele mert így ez már milyen szar)
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
az nagyobb baj, hogy nem tudod, miért zúzol, mert 0 jutalmad van érte
Ez most komoly?
Elmélkedjünk picit. Ha minden 10. kiesõ tárgy javulást hozna a gearen, mert hûûûû de jó, akkor a kb. 3 napon belül olyan gearben feszítenénk amivel kikapcsolt monitorral is darálná az ember az eliteket fél perc alatt. (kell ezt magyarázni? szerintem egyértelmû, hogy miért).
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
mik a lehetõségek?
egy új act, oké, mire végigmész rajta infernon, megunod százszor
talán új kaszt? oké, 60ra feltolod, felöltözteted ah-ból, megunod
???
.. mi van még?
Tegyuk fel hogy a jelenlegi droprate 1:100, minden 100ik item hasznalhato annak a classnak amivel jatszom. Ha ehelyett lenne 1:10, akkor en szemely szerint maris jobban elveznem a jatekot. Mit kezdenek a felesleges itemekkel? Egyreszt felreteszem mas karijaimnak, masreszt odaadom havernak akinek pont kell, aztan bedobhatom AHba hogy mas is oruljon neki(itt feltesszuk hogy nem 6szamjegyu osszegert hanem valami normalis aron) es vegul torhetem is, hogylegyen mibol craftolni. Szoval nalam az AH az csak 1 opcio a 4bol, es nagyon nem az elso a sorban. Szerintem itt van elkefelve az egesz D3 a gazdasagon keresztul, mert az AH miatt korlatozasokat alkalmaznak a drop rateben.
Miert kell egyaltalan a balance? ez nem mmo, itt senki senkivel nem kell versenyezzen, kinek faj hogy a dh vagy a wizard OP? na es inditok en is egyet, en is OP leszek.
Mestersegesen elnyujtott szavatossag? Ennek a jateknak annyi hianyossaga van, hogy ertelmetlen szavatossagrol beszelni, content kell bele, nem balance meg nerf, hanem szorakoztato jatektartalom. Ide rogton lehet kotekedni hogy kinek mi a szorakoztato, nahat a Blizzard a hatalmas hirnevevel eddig azt bizonyitotta be hogy erti, mi az ami a nagy tomegeknek szorakoztato, de itt es most a d3ban meg azt, hogy nem latja a fatol az erdot, es a wowos hc mode meg a nerf/balance okorseget ugy akarta ateroltetni a d3ba, hogy kozbe elfeljtette, hogy itt nincs item sink, az AH teljesen mashogy mukdik, pvp meg sehol, a craft rendszer egy rakas szar.
Lehet hogy sok d3 jatekos elegedett ezzel ami van, de aki kicsit regebb ota tolja mondjuk a wow-ot az mar ezeken a gyerekbetegsegeken regen atesett es valoszinuleg ugyanigy ertetlenul vakargatja a fejet hogy mi ez a visszafejlodes?
Ha meg az lenne a nagy joker, hogy majd az expansion helyrerak mindent, haat, lesz meg ember aki hisz nekik es bizalmat szavaz majd az expansionre? En erosen meginogtam mar azzal kapcsolatban is hogy a Pandara befizessek, pedig a felesegem szerint a d3 bukasahoz nem hasonlithato semmi, ennel akarmi csak jobb lehet.(Magyarul ekkorat nem fogok vele pofara esni)
ad 1:nem blue postok voltak
ad 2:elregeltek miert nerfelik act 2-3-4-et (latom nem tunt fel...)
Szeretem a hozzad hasonlok "velemenyeit", akiik meg akkor is mantrakent mondjak a maguket, amikor a bli$$ard mar maga is elismeri, hogy nem ugy van...
Lasd:"“Inferno balance right now has a difficulty gap in which Act I feels about right, but Act II feels like trying to bust through a brick wall,” said Cheng" vs " minden barbár, monk és wd haverom még elõtte ölte Diablót, illetve farmolták act3-at"
Aztan megemlited a top bullshitet:"Az megint egy másik téma, hogy nem arra a nehézségre szánt gearben csak trükkökkel lehetett haladni."
vs " “The way the game is currently set up, Act I drops
Magyaran vagy ah-bol megvetted a jobbat (es vegtelen ciklusban toltad hell act 4-et, inferno act 1-et goldert)vagy szinten vegtelen ciklusban toltad act 1-et abban a remenyben hogy elobb-utobb esik upgrade (az eselye kisebb, mint a lotto otosnek)
Nem az en velemenyem a mervado, hanem, hogy meg a hivatalos allaspont szerint is hulyesegeket beszelsz (foleg az ah-drop kapcsolattal)
köszönöm
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Izé, mi az hogy személyi adataidat? Azzal kezdõdik az egész hogy mindent megadsz regisztrációnál.
Necro
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
A blue postokkal pedig egyetértek, elég nyilvánvaló dolgokról regél, amiket még bétában ki kellett volna szúrniuk.
Viszont köszönõviszonyban sincs azzal a hozzászólással, amire reagáltál.

(értelemszerûen az utóbbit választottam 😊
Jah, mikor leszek Inferno érett? Lehet soha. Ez így nekem nem játék, hanem szenvedés...